Ονειρολόγιο
+17
kailoipon
Elven King
Mamma El
Raven
Miou-Popofotitsa
Νυχτερινή Πένα
AtZoN
kitsosmitsos
SkinLikeSand
Alchemist
dreamycloud
laplace
Eltha
Libertas
next_day
marouli
Oneiropagida
21 απαντήσεις
Ονειρολόγιο
24/9/2009, 15:20
Υπενθύμιση αρχικής δημοσίευσης :
Oνειρολόγιο είναι o δικός μου ονειροπαρμένος χώρος... Προσπαθώ να εκφράζω κάθε έφιαλτη και κάθε όνειρο κάθε σκέψη που με τρώει...Αν σας βγάλει ο ιντερνετικός σας δρόμος περάστε μια βολτίτσα να ονειρευτούμε παρέα. ;)
Υ.Γ. Το ιστολόγιο μετονομάστηκε σε Ονειρολόγιο απο Ονειροπαγίδα... Το νέο url ειναι www.estellasoneirologio.blogspot.com
Oνειρολόγιο είναι o δικός μου ονειροπαρμένος χώρος... Προσπαθώ να εκφράζω κάθε έφιαλτη και κάθε όνειρο κάθε σκέψη που με τρώει...Αν σας βγάλει ο ιντερνετικός σας δρόμος περάστε μια βολτίτσα να ονειρευτούμε παρέα. ;)
Υ.Γ. Το ιστολόγιο μετονομάστηκε σε Ονειρολόγιο απο Ονειροπαγίδα... Το νέο url ειναι www.estellasoneirologio.blogspot.com
Απ: Ονειρολόγιο
26/9/2009, 16:31
Eυχαριστώ πολύ πολύ καλή μου!!! Την άποψη μου για το δικο σου την ξέρεις...
- Miou-PopofotitsaMemberΒραβείο ΕγγραφήςΒραβείο Εγγραφής για πάνω απο 3 χρόνιαΒραβείο ΜηνυμάτωνΒραβείο Μηνυμάτων ( 1001-5000 σχόλια )Βραβείο ΨηφοφορίαςΒραβείο Ψηφοφορίας ( άνοιξε μια νέα ψηφοφορία )Βραβείο ΣυμμετοχήςΒραβείο Συμμετοχής ( σε 100 θέματα )
Φύλλο :
26/9/2009, 16:32
Ευχαριστώ!!Ναι χτες την έμαθα!!Να είσαι καλά και θα τα λέμε!!!
28/9/2009, 18:33
Δυο νέες αναρτήσεις, καινούρια playlist, και η ερώτηση της εβδομάδας by the one and only Skouliki!!!
- ElthaModeratorΒραβείο ΕγγραφήςΒραβείο Εγγραφής για πάνω απο 3 χρόνιαΒραβείο ΜηνυμάτωνΒραβείο Μηνυμάτων ( 5001 + σχόλια )Βραβείο ΘεμάτωνΒραβείο Θεμάτων ( 100 νέα θέματα )Βραβείο ΨηφοφορίαςΒραβείο Ψηφοφορίας ( άνοιξε μια νέα ψηφοφορία )Βραβείο ΠαιχνιδιώνΒραβείο Παιχνιδιών ( άνοιξε ενα νέο θέμα - παιχνίδι )Βραβείο ΣυμμετοχήςΒραβείο Συμμετοχής ( σε 100 θέματα )
Φύλλο :
4/10/2009, 17:15
εμενα μου αρεσει ναι !
4/10/2009, 17:18
Α ωραία χαίρομαι πολύ.Το προηγουμενο μου φανηκε πολυ ασπρο...αυτο εχει και δυο στήλες!
- ElthaModeratorΒραβείο ΕγγραφήςΒραβείο Εγγραφής για πάνω απο 3 χρόνιαΒραβείο ΜηνυμάτωνΒραβείο Μηνυμάτων ( 5001 + σχόλια )Βραβείο ΘεμάτωνΒραβείο Θεμάτων ( 100 νέα θέματα )Βραβείο ΨηφοφορίαςΒραβείο Ψηφοφορίας ( άνοιξε μια νέα ψηφοφορία )Βραβείο ΠαιχνιδιώνΒραβείο Παιχνιδιών ( άνοιξε ενα νέο θέμα - παιχνίδι )Βραβείο ΣυμμετοχήςΒραβείο Συμμετοχής ( σε 100 θέματα )
Φύλλο :
4/10/2009, 20:05
Oneiropagida έγραψε:Δυο νέες αναρτήσεις, καινούρια playlist, και η ερώτηση της εβδομάδας by the one and only Skouliki!!!
Φύλλο :
4/10/2009, 21:05
την ειχα δει απλα τωρα σου απαντησα
φαντασου τωρα προλαβα
ναι ερωτω λοιπον..
Γιατί για να τερματίσουμε τη λειτουργία του pc πατάμε “Έναρξη”;
φαντασου τωρα προλαβα
ναι ερωτω λοιπον..
Γιατί για να τερματίσουμε τη λειτουργία του pc πατάμε “Έναρξη”;
4/10/2009, 21:56
Ρε συ αυτό που είπες είναι πολύ ψαγμένο... Δε το χα σκεφτεί...! Λές γι αυτό να λένε "κάθε τέλος καινούργια αρχη;"
Την πέρασα! Ευχαριστώ πολύ
Την πέρασα! Ευχαριστώ πολύ
Φύλλο :
4/10/2009, 22:13
τετοιες χαζοαποριουλες εχω με το τσουβαλι
ξανθια η ριζα χρυσο μου
ξανθια η ριζα χρυσο μου
5/10/2009, 13:45
Μου αρέσει το καινούριο φόντο και τα κομμάτια, πρώτο πρώτο έβαλες ένα από τα αγαπημένα μου.
9/10/2009, 12:43
Κατάλαβες για τι μιλούσα; Μόλις συνειδητοποίησα πως υπήρξα άκρως ασαφής.
Εννοώ για την σημερινή σου ανάρτηση.
Εννοώ για την σημερινή σου ανάρτηση.
9/10/2009, 13:30
Raven-chan νομιζα οτι μιλουσες γενικά... :P Αλλά χαίρομαι πολύ...
Χαίρομαι που σ αρέσει Μιχαλάκη ;)
Χαίρομαι που σ αρέσει Μιχαλάκη ;)
9/10/2009, 13:37
Ε μην παίρνουμε και θάρρος, προς το παρόν λέω ότι μου άρεσε πολύ το κείμενο... Για το μπλογκ, νταξ' μωρέ, καλούλι είναι, συμπαθητικό εκεί πέρα.
9/10/2009, 13:41
Χαχα ποτε πηρα θαρρος μικρό χαρωπό burger??? :P Επειδη ειπα οτι χαίρομαι... μμμμ... χαχαχαχα Και δεν είναι απλά ένα συμπαθητικό blog! Είναι...είναι... είναι ΤΕΧΝΗ!
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης