Ονειρολόγιο
+17
kailoipon
Elven King
Mamma El
Raven
Miou-Popofotitsa
Νυχτερινή Πένα
AtZoN
kitsosmitsos
SkinLikeSand
Alchemist
dreamycloud
laplace
Eltha
Libertas
next_day
marouli
Oneiropagida
21 απαντήσεις
Ονειρολόγιο
24/9/2009, 15:20
Υπενθύμιση αρχικής δημοσίευσης :
Oνειρολόγιο είναι o δικός μου ονειροπαρμένος χώρος... Προσπαθώ να εκφράζω κάθε έφιαλτη και κάθε όνειρο κάθε σκέψη που με τρώει...Αν σας βγάλει ο ιντερνετικός σας δρόμος περάστε μια βολτίτσα να ονειρευτούμε παρέα. ;)
Υ.Γ. Το ιστολόγιο μετονομάστηκε σε Ονειρολόγιο απο Ονειροπαγίδα... Το νέο url ειναι www.estellasoneirologio.blogspot.com
Oνειρολόγιο είναι o δικός μου ονειροπαρμένος χώρος... Προσπαθώ να εκφράζω κάθε έφιαλτη και κάθε όνειρο κάθε σκέψη που με τρώει...Αν σας βγάλει ο ιντερνετικός σας δρόμος περάστε μια βολτίτσα να ονειρευτούμε παρέα. ;)
Υ.Γ. Το ιστολόγιο μετονομάστηκε σε Ονειρολόγιο απο Ονειροπαγίδα... Το νέο url ειναι www.estellasoneirologio.blogspot.com
Απ: Ονειρολόγιο
25/9/2009, 15:06
Oneiropagida έγραψε:Ενώ εμείς είμαστε ειδικοί...
αυτα ειναι τα ομορφα!! ο χορος των Απατσι!!
25/9/2009, 15:06
next_day έγραψε:Έλα να κάνουμε παρέα!!Alchemist έγραψε:
Δεν ξερω να χορευω τιποτα αγαπητη μου ονειροπαγιδα....ασε στουρνος τελειως στους χορους...
ναι θα βγουμε καμια μερα να χορεψουμε να χαρισουμε απλοχερα γελια στους θαμωνες!
25/9/2009, 15:10
Alchemist έγραψε:Libertas έγραψε:Μήπως να χορέψουμε παραδοσιακά να τιμήσουμε και τον τόπο μας?
Τι με κοιτάτε? Εννοείται οτι θα χορέψω κι εγώ!
Εσυ μπορεις να μας τραγουδησεις τιποτα Κελτικο....
Σας βλέπω να τρέχεται έντρομοι προς την έξοδο αν προσπαθήσω να τραγουδήσω!
25/9/2009, 15:14
Libertas έγραψε:Alchemist έγραψε:Libertas έγραψε:Μήπως να χορέψουμε παραδοσιακά να τιμήσουμε και τον τόπο μας?
ωραια να χορεψεις κατι Κελτικο ισως?"
25/9/2009, 15:15
Alchemist έγραψε:next_day έγραψε:Έλα να κάνουμε παρέα!!Alchemist έγραψε:
Δεν ξερω να χορευω τιποτα αγαπητη μου ονειροπαγιδα....ασε στουρνος τελειως στους χορους...
ναι θα βγουμε καμια μερα να χορεψουμε να χαρισουμε απλοχερα γελια στους θαμωνες!
25/9/2009, 15:18
Alchemist έγραψε:Libertas έγραψε:Alchemist έγραψε:Libertas έγραψε:Μήπως να χορέψουμε παραδοσιακά να τιμήσουμε και τον τόπο μας?
ωραια να χορεψεις κατι Κελτικο ισως?"
Πολύ ευχαριστως! Πάω να δουλέψω την χορογραφία!
25/9/2009, 15:19
δεν θελω να σας χαλασω την κουβεντα αλλα ειστε εκτος θεματος.. αυτη ειναι η προσωπικη μας ενοτητα και αφορα το μπλογκ και εσεις εχετε στησει ψιλοκουβεντουλα που αυτη παει στην ενοτητα καλημερα-καλησπερα και εδω οχι..
σας το λεω γτ ειστε καινουριοι και δεν ξερετε
σας το λεω γτ ειστε καινουριοι και δεν ξερετε
25/9/2009, 15:20
Ο Alchemist φταιει....
Να φυγετε κυριοι! να πάτε αλλου! Τελος το σπαμ!
25/9/2009, 15:21
:smoke: :smoke: :smoke: :smoke:Oneiropagida έγραψε:Ο Alchemist φταιει....
- ElthaModeratorΒραβείο ΕγγραφήςΒραβείο Εγγραφής για πάνω απο 3 χρόνιαΒραβείο ΜηνυμάτωνΒραβείο Μηνυμάτων ( 5001 + σχόλια )Βραβείο ΘεμάτωνΒραβείο Θεμάτων ( 100 νέα θέματα )Βραβείο ΨηφοφορίαςΒραβείο Ψηφοφορίας ( άνοιξε μια νέα ψηφοφορία )Βραβείο ΠαιχνιδιώνΒραβείο Παιχνιδιών ( άνοιξε ενα νέο θέμα - παιχνίδι )Βραβείο ΣυμμετοχήςΒραβείο Συμμετοχής ( σε 100 θέματα )
Φύλλο :
26/9/2009, 00:08
να υπενθυμισω μονο οτι υποτιθεται εδω το θεμα ειναι για να το ενημερωνεται με νεα απο το blog σας και οχι
μονο για Chat ...
μονο για Chat ...
- ElthaModeratorΒραβείο ΕγγραφήςΒραβείο Εγγραφής για πάνω απο 3 χρόνιαΒραβείο ΜηνυμάτωνΒραβείο Μηνυμάτων ( 5001 + σχόλια )Βραβείο ΘεμάτωνΒραβείο Θεμάτων ( 100 νέα θέματα )Βραβείο ΨηφοφορίαςΒραβείο Ψηφοφορίας ( άνοιξε μια νέα ψηφοφορία )Βραβείο ΠαιχνιδιώνΒραβείο Παιχνιδιών ( άνοιξε ενα νέο θέμα - παιχνίδι )Βραβείο ΣυμμετοχήςΒραβείο Συμμετοχής ( σε 100 θέματα )
Φύλλο :
26/9/2009, 01:15
ε καλα δεν ειπα και να μην μιλατε καθολου
26/9/2009, 01:21
Χαχαχα σκουλικάκι με σαμποταρεις χαχα :P Εντάξει λοιπόν έκανα νέα ανάρτηση Σπασμένο Κόκκινο... όποιος θέλει ας περάσει μια βολτα... Και κάτι ακόμα, ίσως να προσέξατε οτι στο τέλος της δεξιά στήλης υπάρχει "η άκυρη ερώτηση της εβδομάδας" αν έχετε λοιπόν και σείς κάτι άκυρο που θέλετε να φιλοξενήσω εκεί Shoot it!
- AtZoNMemberΒραβείο ΕγγραφήςΒραβείο Εγγραφής για πάνω απο 3 χρόνιαΒραβείο ΜηνυμάτωνΒραβείο Μηνυμάτων ( 1001-5000 σχόλια )Βραβείο ΘεμάτωνΒραβείο Θεμάτων ( 50 νέα θέματα )Βραβείο ΣυμμετοχήςΒραβείο Συμμετοχής ( σε 100 θέματα )
Φύλλο :
26/9/2009, 01:24
Αμαν ... πανέμορφο μπλογκ, κάτσε να σε διαβάσω και λίγο να σε τσεκάρουμε.
* Απίστευτο, ακόμα γνωρίζω νέα μπλογκς !
Πώς και νόμιζα οτι κάποτε θα τέλειωναν ;
* Απίστευτο, ακόμα γνωρίζω νέα μπλογκς !
Πώς και νόμιζα οτι κάποτε θα τέλειωναν ;
26/9/2009, 01:26
Ευχαριστώ πολύ πολύ! Πιστεύω όσο υπάρχουν άνθρωποι να ψάχνονται θα δημιουργούνται νέα blogs!
Φύλλο :
26/9/2009, 01:29
εχω εγω μια ακυρη ερώτηση?
Φύλλο :
26/9/2009, 01:36
μα δεν την ειπα γιατι γελας
26/9/2009, 01:41
skouliki έγραψε:μα δεν την ειπα γιατι γελας
γτ ισως η προταση σου εχει ερωτηματικο στο τελος?
26/9/2009, 01:45
Ακριβως... ήταν σα να έκανες μια άκυρη ερώτηση πριν κάνεις την άκυρη ερώτηση! Για πές σκουλικάκι!
Φύλλο :
26/9/2009, 10:24
οκ
γιατι δεν μπορουμε να φιλήσουμε τον αγκωνα μας ?
γιατι δεν μπορουμε να φιλήσουμε τον αγκωνα μας ?
26/9/2009, 13:09
Νυχτερινή Πένα έγραψε:Μέχρι την ηλικία των δύο μπορούσες.
Μετά απλά μεγάλωσες!
- Miou-PopofotitsaMemberΒραβείο ΕγγραφήςΒραβείο Εγγραφής για πάνω απο 3 χρόνιαΒραβείο ΜηνυμάτωνΒραβείο Μηνυμάτων ( 1001-5000 σχόλια )Βραβείο ΨηφοφορίαςΒραβείο Ψηφοφορίας ( άνοιξε μια νέα ψηφοφορία )Βραβείο ΣυμμετοχήςΒραβείο Συμμετοχής ( σε 100 θέματα )
Φύλλο :
26/9/2009, 16:29
Πολύ μου αρέσει το μπλογκάκι σου!!!
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης