Ονειρολόγιο
+17
kailoipon
Elven King
Mamma El
Raven
Miou-Popofotitsa
Νυχτερινή Πένα
AtZoN
kitsosmitsos
SkinLikeSand
Alchemist
dreamycloud
laplace
Eltha
Libertas
next_day
marouli
Oneiropagida
21 απαντήσεις
Ονειρολόγιο
24/9/2009, 15:20
Υπενθύμιση αρχικής δημοσίευσης :
Oνειρολόγιο είναι o δικός μου ονειροπαρμένος χώρος... Προσπαθώ να εκφράζω κάθε έφιαλτη και κάθε όνειρο κάθε σκέψη που με τρώει...Αν σας βγάλει ο ιντερνετικός σας δρόμος περάστε μια βολτίτσα να ονειρευτούμε παρέα. ;)
Υ.Γ. Το ιστολόγιο μετονομάστηκε σε Ονειρολόγιο απο Ονειροπαγίδα... Το νέο url ειναι www.estellasoneirologio.blogspot.com
Oνειρολόγιο είναι o δικός μου ονειροπαρμένος χώρος... Προσπαθώ να εκφράζω κάθε έφιαλτη και κάθε όνειρο κάθε σκέψη που με τρώει...Αν σας βγάλει ο ιντερνετικός σας δρόμος περάστε μια βολτίτσα να ονειρευτούμε παρέα. ;)
Υ.Γ. Το ιστολόγιο μετονομάστηκε σε Ονειρολόγιο απο Ονειροπαγίδα... Το νέο url ειναι www.estellasoneirologio.blogspot.com
Απ: Ονειρολόγιο
30/6/2010, 00:06
Απλά ξέρω οτι σαν ανάρτηση πιθανότατα θα προκαλέσει... Σας ευχαριστώ πολύ....
- ElthaModeratorΒραβείο ΕγγραφήςΒραβείο Εγγραφής για πάνω απο 3 χρόνιαΒραβείο ΜηνυμάτωνΒραβείο Μηνυμάτων ( 5001 + σχόλια )Βραβείο ΘεμάτωνΒραβείο Θεμάτων ( 100 νέα θέματα )Βραβείο ΨηφοφορίαςΒραβείο Ψηφοφορίας ( άνοιξε μια νέα ψηφοφορία )Βραβείο ΠαιχνιδιώνΒραβείο Παιχνιδιών ( άνοιξε ενα νέο θέμα - παιχνίδι )Βραβείο ΣυμμετοχήςΒραβείο Συμμετοχής ( σε 100 θέματα )
Φύλλο :
4/7/2010, 21:23
6/7/2010, 23:03
Παρακαλώ Σκουλικάκι μου!!!!
Οποιος βαριέται μπορεί να διαβάσει αυτή την ανάρτηση:
Κουβέντα να γίνεται...
Οποιος βαριέται μπορεί να διαβάσει αυτή την ανάρτηση:
Κουβέντα να γίνεται...
12/8/2010, 22:16
Το ιστολόγιο μου μετονομάζεται σε Ονειρολόγιο... :D Το νέο url θα είναι www.estellasoneirologio.blogspot.com :D :D Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για την στήριξη σας!!!
12/8/2010, 22:32
πολυ ωραιο ονομα!Oneiropagida έγραψε:Το ιστολόγιο μου μετονομάζεται σε Ονειρολόγιο... :D Το νέο url θα είναι www.estellasoneirologio.blogspot.com :D :D Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για την στήριξη σας!!!
- ElthaModeratorΒραβείο ΕγγραφήςΒραβείο Εγγραφής για πάνω απο 3 χρόνιαΒραβείο ΜηνυμάτωνΒραβείο Μηνυμάτων ( 5001 + σχόλια )Βραβείο ΘεμάτωνΒραβείο Θεμάτων ( 100 νέα θέματα )Βραβείο ΨηφοφορίαςΒραβείο Ψηφοφορίας ( άνοιξε μια νέα ψηφοφορία )Βραβείο ΠαιχνιδιώνΒραβείο Παιχνιδιών ( άνοιξε ενα νέο θέμα - παιχνίδι )Βραβείο ΣυμμετοχήςΒραβείο Συμμετοχής ( σε 100 θέματα )
Φύλλο :
17/8/2010, 23:46
αυτη η ζωη δεν ειναι για τους ευαισθητους
και αν εισαι ενας απο αυτους φροντισε να εχεις γερο στομαχι
-> συμβουλη
και αν εισαι ενας απο αυτους φροντισε να εχεις γερο στομαχι
-> συμβουλη
22/8/2010, 01:26
Όσο πιο πολύ βλέπω τη ζωή τόσο πιστεύω οτι έχεις δίκιο... Σ ευχαριστώ....
Ελάτε. Σας έχω κόσμο όμορφο, πλαστικά φτιαγμένο... Δε φτάνεις...
Ελάτε. Σας έχω κόσμο όμορφο, πλαστικά φτιαγμένο... Δε φτάνεις...
22/8/2010, 11:21
ποσο δικιο εχεις ειναι πολλοι αυτοι που μπορουν και ειναι ο εαυτος τους-ψαξε τους.
22/8/2010, 22:27
Είμαι σίγουρη οτι είναι πολλοί. Και έχω την τιμή να γνωρίζω πολλούς απο αυτούς. Το πρόβλημα είναι οτι δεν είναι αρκετοί...
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης