Ονειρολόγιο
+17
kailoipon
Elven King
Mamma El
Raven
Miou-Popofotitsa
Νυχτερινή Πένα
AtZoN
kitsosmitsos
SkinLikeSand
Alchemist
dreamycloud
laplace
Eltha
Libertas
next_day
marouli
Oneiropagida
21 απαντήσεις
Ονειρολόγιο
24/9/2009, 15:20
Υπενθύμιση αρχικής δημοσίευσης :
Oνειρολόγιο είναι o δικός μου ονειροπαρμένος χώρος... Προσπαθώ να εκφράζω κάθε έφιαλτη και κάθε όνειρο κάθε σκέψη που με τρώει...Αν σας βγάλει ο ιντερνετικός σας δρόμος περάστε μια βολτίτσα να ονειρευτούμε παρέα. ;)
Υ.Γ. Το ιστολόγιο μετονομάστηκε σε Ονειρολόγιο απο Ονειροπαγίδα... Το νέο url ειναι www.estellasoneirologio.blogspot.com
Oνειρολόγιο είναι o δικός μου ονειροπαρμένος χώρος... Προσπαθώ να εκφράζω κάθε έφιαλτη και κάθε όνειρο κάθε σκέψη που με τρώει...Αν σας βγάλει ο ιντερνετικός σας δρόμος περάστε μια βολτίτσα να ονειρευτούμε παρέα. ;)
Υ.Γ. Το ιστολόγιο μετονομάστηκε σε Ονειρολόγιο απο Ονειροπαγίδα... Το νέο url ειναι www.estellasoneirologio.blogspot.com
Απ: Ονειρολόγιο
9/10/2009, 13:48
Thanks marouli :D :D :D
Καλά μιλάμε δεν έχεις ιδέα απο τέχνη neesan, είναι Da Vinci... Αυτό είναι Πικάσο
Καλά μιλάμε δεν έχεις ιδέα απο τέχνη neesan, είναι Da Vinci... Αυτό είναι Πικάσο
9/10/2009, 13:52
Η τύπισσα είναι και πολύ ψηλή (εξού και περνάει από την καμινάδα) αλλά και πολύ λεπτή (εξού και περνάει από την καμινάδα). Πρέπει να είχε πολλές σκέψεις στο μυαλό του ο καλλιτέχνης εκείνη την ώρα... Ίσως ακόμα και ερωτική απογοήτευση!
Πέρα από την πλάκα, το μικρό που το έκανε αυτό, έχει πολύ σουρεάλ ματιά!
Πέρα από την πλάκα, το μικρό που το έκανε αυτό, έχει πολύ σουρεάλ ματιά!
9/10/2009, 13:54
δεν σχολιασα την αναρτηση γτ δεν με αφηνει ο καλος μου ο μπλογκερ αφου για να μπω σε οποιοδηποτε μπλογκ πρεπει να προσπαθησω πεντε εξι φορες
9/10/2009, 13:58
Raven έγραψε:Οι δικαιολογίες ενός ζαρζαβατικού volume 1,2,3.
αφου ακομα δεν με ξερει η κοπελα μπορει να το πιστευε
παντα ετσι μου χαλας τις δουλειες.. οπως τοτε με το φουξια
9/10/2009, 14:06
Χαχαχα Raven κοπέλα μου υποκλίνομαι πραγματικά. Εχω λιώσει σημερα χαχα
Καλά marouli δεν πειράζει. Thanks που μπηκες στη διαδικασία να το διαβάσεις. Αρκεί για μένα ;)
Α και επειδη ακουσα κατι για φουξια, προτίμησε το μαύρο είναι διαχρονικό και γενικά απ οτι βλέπω θα φορεθεί ακόμα περισσότερο αυτόν τον χειμώνα ;) Εχουμε επιστροφή στα μαύρα...
Καλά marouli δεν πειράζει. Thanks που μπηκες στη διαδικασία να το διαβάσεις. Αρκεί για μένα ;)
Α και επειδη ακουσα κατι για φουξια, προτίμησε το μαύρο είναι διαχρονικό και γενικά απ οτι βλέπω θα φορεθεί ακόμα περισσότερο αυτόν τον χειμώνα ;) Εχουμε επιστροφή στα μαύρα...
9/10/2009, 14:08
καλέ θα σχολιάσω κάποια στιγμή.. ακομα στο μπλογκ μου δεν έχω μπει φαντάσου για τι κόλλημα λέμε..
9/10/2009, 14:10
με βολευει πολυ ο ιντερνετ εξπλορερ.. ολους τους εχω αλλα αυτος μου αρεσει
9/10/2009, 14:13
Έτσι είμαι γενικά, αλλά τον τελευταίο καιρό, έγιναν πολλά και... Είχα χάσει το χιούμορ μου
Μαρούλι ο explorer δεν είναι αγοράκι για να το
Σε σχέση με τους άλλους είναι ο χειρότερος κατ'εμέ.
Και τώρα σταματώ στο σπαμάρισμα στην σελίδα της Ονειροπαγίδας και πάω να σπάσω τα νεύρα του σκουληκιού.
Μαρούλι ο explorer δεν είναι αγοράκι για να το
Σε σχέση με τους άλλους είναι ο χειρότερος κατ'εμέ.
Και τώρα σταματώ στο σπαμάρισμα στην σελίδα της Ονειροπαγίδας και πάω να σπάσω τα νεύρα του σκουληκιού.
14/10/2009, 17:47
Χαχαχα δεν είναι αγόρακι :P
Έκανα μια νέα ανάρτηση αυτή τη φορά έχει να κάνει με ένα μουσικό συγκρότημα που πραγματικά με γεμίζει. Αν θέλετε περάστε να ρίξετε μια ματιά.
Psychic Stigma
Έκανα μια νέα ανάρτηση αυτή τη φορά έχει να κάνει με ένα μουσικό συγκρότημα που πραγματικά με γεμίζει. Αν θέλετε περάστε να ρίξετε μια ματιά.
Psychic Stigma
- ElthaModeratorΒραβείο ΕγγραφήςΒραβείο Εγγραφής για πάνω απο 3 χρόνιαΒραβείο ΜηνυμάτωνΒραβείο Μηνυμάτων ( 5001 + σχόλια )Βραβείο ΘεμάτωνΒραβείο Θεμάτων ( 100 νέα θέματα )Βραβείο ΨηφοφορίαςΒραβείο Ψηφοφορίας ( άνοιξε μια νέα ψηφοφορία )Βραβείο ΠαιχνιδιώνΒραβείο Παιχνιδιών ( άνοιξε ενα νέο θέμα - παιχνίδι )Βραβείο ΣυμμετοχήςΒραβείο Συμμετοχής ( σε 100 θέματα )
Φύλλο :
14/10/2009, 23:31
και σχολιασα και αφησα την απορια μου
16/10/2009, 16:55
όλα τα λεφτά η απορία σου σκουλικάριον!!!skouliki έγραψε:και σχολιασα και αφησα την απορια μου
- ElthaModeratorΒραβείο ΕγγραφήςΒραβείο Εγγραφής για πάνω απο 3 χρόνιαΒραβείο ΜηνυμάτωνΒραβείο Μηνυμάτων ( 5001 + σχόλια )Βραβείο ΘεμάτωνΒραβείο Θεμάτων ( 100 νέα θέματα )Βραβείο ΨηφοφορίαςΒραβείο Ψηφοφορίας ( άνοιξε μια νέα ψηφοφορία )Βραβείο ΠαιχνιδιώνΒραβείο Παιχνιδιών ( άνοιξε ενα νέο θέμα - παιχνίδι )Βραβείο ΣυμμετοχήςΒραβείο Συμμετοχής ( σε 100 θέματα )
Φύλλο :
16/10/2009, 17:04
ναι ευχαριστω !! μα δεν ειναι αληθινη απορια???
16/10/2009, 17:07
καταπληκτική!!
skouliki έγραψε:ναι ευχαριστω !! μα δεν ειναι αληθινη απορια???
16/10/2009, 20:53
Καλά θα με τρελάνεις;;;; Χαχα φτιάχνω παρουσιαση για συγκρότημα και συ μου γραφεις για χέσιμο; χαχα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΤΕΛΙΚΑ!
Φύλλο :
16/10/2009, 22:30
εε αφου δεν ηξερα για το μουσικο κομματι να σχολιασω
Φύλλο :
16/10/2009, 22:45
τιμη ?? απο μενα σε μερσω κοπελια
Φύλλο :
21/10/2009, 02:08
το ισως ειναι παγιδα??
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης