Ονειρολόγιο
+17
kailoipon
Elven King
Mamma El
Raven
Miou-Popofotitsa
Νυχτερινή Πένα
AtZoN
kitsosmitsos
SkinLikeSand
Alchemist
dreamycloud
laplace
Eltha
Libertas
next_day
marouli
Oneiropagida
21 απαντήσεις
Ονειρολόγιο
24/9/2009, 15:20
Υπενθύμιση αρχικής δημοσίευσης :
Oνειρολόγιο είναι o δικός μου ονειροπαρμένος χώρος... Προσπαθώ να εκφράζω κάθε έφιαλτη και κάθε όνειρο κάθε σκέψη που με τρώει...Αν σας βγάλει ο ιντερνετικός σας δρόμος περάστε μια βολτίτσα να ονειρευτούμε παρέα. ;)
Υ.Γ. Το ιστολόγιο μετονομάστηκε σε Ονειρολόγιο απο Ονειροπαγίδα... Το νέο url ειναι www.estellasoneirologio.blogspot.com
Oνειρολόγιο είναι o δικός μου ονειροπαρμένος χώρος... Προσπαθώ να εκφράζω κάθε έφιαλτη και κάθε όνειρο κάθε σκέψη που με τρώει...Αν σας βγάλει ο ιντερνετικός σας δρόμος περάστε μια βολτίτσα να ονειρευτούμε παρέα. ;)
Υ.Γ. Το ιστολόγιο μετονομάστηκε σε Ονειρολόγιο απο Ονειροπαγίδα... Το νέο url ειναι www.estellasoneirologio.blogspot.com
Απ: Ονειρολόγιο
6/11/2009, 19:42
Kαλή μου Creep θα παρακαλούσα να λείπουν οι χαρακτηρισμοί. Ευχαριστώ.
@ Quark
@ Quark
6/11/2009, 20:20
6/11/2009, 20:33
Creep, την Ονειροπαγίδα μας την ξέρουμε. Έχουμε δει τόσα όμορφα και ευαίσθητα κείμενά της που μιλάνε για' κεινη και καταλαβαίνουμε την υπέροχη ψυχή της. Εσύ ακόμα δεν μας έδωσες σημεία γραφής.
6/11/2009, 20:35
Νυχτερινή Πένα έγραψε:Creep, την Ονειροπαγίδα μας την ξέρουμε. Έχουμε δει τόσα όμορφα και ευαίσθητα κείμενά της που μιλάνε για' κεινη και καταλαβαίνουμε την υπέροχη ψυχή της. Εσύ ακόμα δεν μας έδωσες σημεία γραφής.
Ευχαριστώ πάρα πολύ...
- ElthaModeratorΒραβείο ΕγγραφήςΒραβείο Εγγραφής για πάνω απο 3 χρόνιαΒραβείο ΜηνυμάτωνΒραβείο Μηνυμάτων ( 5001 + σχόλια )Βραβείο ΘεμάτωνΒραβείο Θεμάτων ( 100 νέα θέματα )Βραβείο ΨηφοφορίαςΒραβείο Ψηφοφορίας ( άνοιξε μια νέα ψηφοφορία )Βραβείο ΠαιχνιδιώνΒραβείο Παιχνιδιών ( άνοιξε ενα νέο θέμα - παιχνίδι )Βραβείο ΣυμμετοχήςΒραβείο Συμμετοχής ( σε 100 θέματα )
Φύλλο :
6/11/2009, 22:55
Νυχτερινή Πένα έγραψε:Creep, την Ονειροπαγίδα μας την ξέρουμε. Έχουμε δει τόσα όμορφα και ευαίσθητα κείμενά της που μιλάνε για' κεινη και καταλαβαίνουμε την υπέροχη ψυχή της. Εσύ ακόμα δεν μας έδωσες σημεία γραφής.
συμφωνω απολυτα ...
- ElthaModeratorΒραβείο ΕγγραφήςΒραβείο Εγγραφής για πάνω απο 3 χρόνιαΒραβείο ΜηνυμάτωνΒραβείο Μηνυμάτων ( 5001 + σχόλια )Βραβείο ΘεμάτωνΒραβείο Θεμάτων ( 100 νέα θέματα )Βραβείο ΨηφοφορίαςΒραβείο Ψηφοφορίας ( άνοιξε μια νέα ψηφοφορία )Βραβείο ΠαιχνιδιώνΒραβείο Παιχνιδιών ( άνοιξε ενα νέο θέμα - παιχνίδι )Βραβείο ΣυμμετοχήςΒραβείο Συμμετοχής ( σε 100 θέματα )
Φύλλο :
6/11/2009, 23:10
ρε κπελια ασε μας να σε γλυψουμε λιγο ακομα
9/11/2009, 00:31
εγω τολμαω ομως η συνδεση μου οχι
για να δω θα με αφησει να συνδεθω στο μαρουλομπλογκ ωστε να σας διαβασω? θα σου πω αυριο το αποτελεσμα
για να δω θα με αφησει να συνδεθω στο μαρουλομπλογκ ωστε να σας διαβασω? θα σου πω αυριο το αποτελεσμα
9/11/2009, 01:08
Xαχαχαχα με σκιάζεται το ιντερνετ; χαχαχα! Ελα ελα σκυλί που γαβγίζει δε δαγκώνει!
13/11/2009, 11:25
marouli έγραψε:εγω τολμαω ομως η συνδεση μου οχι
χαχαχαχαχ!!!!κυρ μαρουλι έγραψες πάλι!!!!!!!
Estella μου, πολύ καλό και το καινούριο σου κείμενο!!!
14/11/2009, 16:42
Ευχαριστώ πολύ ζουζουνέξτ!
Λοιπόν κυρίες και κύριοι μετά απο αρκετό εκνευρισμό κατάφερα να φτιάξω template...Τι σημαίνει αυτό; Please don't be too harsh on me...:P Η εμφάνιση είναι εντελώς διαφορετική αν και αντιμετωπίζω κάποια μικρά προβληματάκια που θέλω να πιστεύω θα καταφερω να λύσω. κατ αρχήν, η εικόνα με το κάστρο εμφανίζεται μόνο στον firefox... Δεύτερον, η εικόνα προφίλ είναι μάλλον μικρή και θα θελα να την μεγαλώσω... Well.. το δουλεύω ακόμα αλλά θέλω πολύ ν ακούσω την άποψη σας!
Ονειροπαγίδα
Λοιπόν κυρίες και κύριοι μετά απο αρκετό εκνευρισμό κατάφερα να φτιάξω template...Τι σημαίνει αυτό; Please don't be too harsh on me...:P Η εμφάνιση είναι εντελώς διαφορετική αν και αντιμετωπίζω κάποια μικρά προβληματάκια που θέλω να πιστεύω θα καταφερω να λύσω. κατ αρχήν, η εικόνα με το κάστρο εμφανίζεται μόνο στον firefox... Δεύτερον, η εικόνα προφίλ είναι μάλλον μικρή και θα θελα να την μεγαλώσω... Well.. το δουλεύω ακόμα αλλά θέλω πολύ ν ακούσω την άποψη σας!
Ονειροπαγίδα
- SkinLikeSandMemberΒραβείο ΕγγραφήςΒραβείο Εγγραφής για πάνω απο 3 χρόνιαΒραβείο ΜηνυμάτωνΒραβείο Μηνυμάτων ( 5001 + σχόλια )Βραβείο ΘεμάτωνΒραβείο Θεμάτων ( 50 νέα θέματα )Βραβείο ΨηφοφορίαςΒραβείο Ψηφοφορίας ( άνοιξε μια νέα ψηφοφορία )Βραβείο ΠαιχνιδιώνΒραβείο Παιχνιδιών ( άνοιξε ενα νέο θέμα - παιχνίδι )Βραβείο ΣυμμετοχήςΒραβείο Συμμετοχής ( σε 100 θέματα )
Φύλλο :
14/11/2009, 16:55
I have not any intention to be harsh on you, αλλά δεν ταιριάζει το background color του template με την εικόνα του κάστρου (είμαι σε firefox και την βλέπω κανονικά)... Βάλε κάτι σε πιο ανοιχτόχρωμο.
Άσχετο, το "ονειροπαγίδα" σαν τίτλος έγινε πολύ της μόδας στα blogs ή μου φαίνεται; 3-4 blogs έχω βρει με αυτόν τον τίτλο τώρα τελευταία, μαζί με το δικό σου.
Άσχετο, το "ονειροπαγίδα" σαν τίτλος έγινε πολύ της μόδας στα blogs ή μου φαίνεται; 3-4 blogs έχω βρει με αυτόν τον τίτλο τώρα τελευταία, μαζί με το δικό σου.
14/11/2009, 16:58
Pitsa boy ευχαριστώ πολύ :D Το είχα στο μυαλό μου...
Edit: Το άλλαξα...Νομιζω ειναι καλύτερο ετσι...
Edit: Το άλλαξα...Νομιζω ειναι καλύτερο ετσι...
14/11/2009, 17:13
καλεεεεε....ειναι τέλειο!! μου αρέσει πολύ το κάστρο!!!!!!!!
Πραγματικά έχει γίνει της μόδας!!
Εμπρος στον δρόμο που χάραξε η Estella!!!!
Πραγματικά έχει γίνει της μόδας!!
Εμπρος στον δρόμο που χάραξε η Estella!!!!
Φύλλο :
14/11/2009, 19:24
ετσι οπως το βλεπω εγω τωρα ειναι μια χαρα απο εμφανιση
το μονο που παρατηρω ειναι η αργη φορτωση
στο firefox ειναι σουπερ ολα και η εικονα του καστρου φανταστικη
στον explorer δεν το ειδα το καστρο ισως να εχει να κανει με την αργη φορτωση
η την συνδεση μου
το μονο που παρατηρω ειναι η αργη φορτωση
στο firefox ειναι σουπερ ολα και η εικονα του καστρου φανταστικη
στον explorer δεν το ειδα το καστρο ισως να εχει να κανει με την αργη φορτωση
η την συνδεση μου
14/11/2009, 21:51
εγω εξπλορερ εχω μονο.. καστρο δεν βλεπω αλλα τα υπολοιπα μου φαινονται μια χαρα
Φύλλο :
14/11/2009, 23:18
Oneiropagida έγραψε:Σκουλικάκι να αφαιρέσω widgets για να γίνει πιο γρηγορο;
Xρονομέτρησε το blog σου
διαβασε αυτο το θεμα
15/11/2009, 00:24
Α οκ μου το εβγαλε 2,50 κατα μεσο ορο οποτε οκ...αλλα την εικονα πως να την κανω να φαίνεται σε explorer?
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης