Ονειρολόγιο
+17
kailoipon
Elven King
Mamma El
Raven
Miou-Popofotitsa
Νυχτερινή Πένα
AtZoN
kitsosmitsos
SkinLikeSand
Alchemist
dreamycloud
laplace
Eltha
Libertas
next_day
marouli
Oneiropagida
21 απαντήσεις
Ονειρολόγιο
24/9/2009, 15:20
Υπενθύμιση αρχικής δημοσίευσης :
Oνειρολόγιο είναι o δικός μου ονειροπαρμένος χώρος... Προσπαθώ να εκφράζω κάθε έφιαλτη και κάθε όνειρο κάθε σκέψη που με τρώει...Αν σας βγάλει ο ιντερνετικός σας δρόμος περάστε μια βολτίτσα να ονειρευτούμε παρέα. ;)
Υ.Γ. Το ιστολόγιο μετονομάστηκε σε Ονειρολόγιο απο Ονειροπαγίδα... Το νέο url ειναι www.estellasoneirologio.blogspot.com
Oνειρολόγιο είναι o δικός μου ονειροπαρμένος χώρος... Προσπαθώ να εκφράζω κάθε έφιαλτη και κάθε όνειρο κάθε σκέψη που με τρώει...Αν σας βγάλει ο ιντερνετικός σας δρόμος περάστε μια βολτίτσα να ονειρευτούμε παρέα. ;)
Υ.Γ. Το ιστολόγιο μετονομάστηκε σε Ονειρολόγιο απο Ονειροπαγίδα... Το νέο url ειναι www.estellasoneirologio.blogspot.com
- ElthaModeratorΒραβείο ΕγγραφήςΒραβείο Εγγραφής για πάνω απο 3 χρόνιαΒραβείο ΜηνυμάτωνΒραβείο Μηνυμάτων ( 5001 + σχόλια )Βραβείο ΘεμάτωνΒραβείο Θεμάτων ( 100 νέα θέματα )Βραβείο ΨηφοφορίαςΒραβείο Ψηφοφορίας ( άνοιξε μια νέα ψηφοφορία )Βραβείο ΠαιχνιδιώνΒραβείο Παιχνιδιών ( άνοιξε ενα νέο θέμα - παιχνίδι )Βραβείο ΣυμμετοχήςΒραβείο Συμμετοχής ( σε 100 θέματα )
Φύλλο :
Απ: Ονειρολόγιο
15/11/2009, 16:06
στο ειπα και εκει ειναι μαι χαρα τωρα φαινεται
16/11/2009, 10:32
Όπως πάντα γράφεις με έναν άμεσο εκφραστικό τρόπο. Πάντα τέτοια.
Όσο για το κάστρο απλά υπέροχο.
Και μου αρέσουν και τα κομμάτια που έχεις βάλει.
Όσο για το κάστρο απλά υπέροχο.
Και μου αρέσουν και τα κομμάτια που έχεις βάλει.
21/11/2009, 10:45
Μελαγχολικό αλλά πανέμορφο κείμενο. Συνέχισε να μας ταξιδεύεις με τα κείμενά σου.
24/11/2009, 21:22
meanan έγραψε:αχ γραψε κατι πιο χαρουμενο
Έγραψα... Μέσα στη χαρά και την ευτυχία... :P
Παρακαλείσθε εαν η άποψις και αι ως τώρα εντυπώσεις σας περί εμού
είναι θετικαί να διακόψετε την ανάγνωση της παρούσης αναρτήσεως.
Ευχαριστώ.
Μετανοείτε, το κουτί απεφάνθη!
Δε φερω ευθύνη που λέει και η Raven
24/11/2009, 22:07
Εμένα μου αρέσει τρελλά ο τρόπος που γράφεις και είσαι φοβερά ώριμη και έξυπνη για την ηλικία σου. Αλλά έχε τα νώτα σου καλυμμένα λέγοντας πως δεν φέρεις ευθύνη, όπως και εγώ.
2 φορές έξυπνο κοριτσάκι που ακολουθείς τα ΥΠΕΡΣΟΦΑ μου λόγια.
2 φορές έξυπνο κοριτσάκι που ακολουθείς τα ΥΠΕΡΣΟΦΑ μου λόγια.
24/11/2009, 22:16
Ευχαριστώ raven
Αφου είσαι είδωλο... Κάποιον πρέπει να χω για πρότυπο για να πορευθω σ αυτόν τον κόσμο και γω...
Διδαξε με!
Αφου είσαι είδωλο... Κάποιον πρέπει να χω για πρότυπο για να πορευθω σ αυτόν τον κόσμο και γω...
Διδαξε με!
- SkinLikeSandMemberΒραβείο ΕγγραφήςΒραβείο Εγγραφής για πάνω απο 3 χρόνιαΒραβείο ΜηνυμάτωνΒραβείο Μηνυμάτων ( 5001 + σχόλια )Βραβείο ΘεμάτωνΒραβείο Θεμάτων ( 50 νέα θέματα )Βραβείο ΨηφοφορίαςΒραβείο Ψηφοφορίας ( άνοιξε μια νέα ψηφοφορία )Βραβείο ΠαιχνιδιώνΒραβείο Παιχνιδιών ( άνοιξε ενα νέο θέμα - παιχνίδι )Βραβείο ΣυμμετοχήςΒραβείο Συμμετοχής ( σε 100 θέματα )
Φύλλο :
24/11/2009, 22:18
Αν και μας είχες συνηθίσει σε πιο ρομαντικές καταστάσεις, κρατάμε το νόημα του κειμένου.
Άτσα Raven, και είδωλο για τις μικρές.
Άτσα Raven, και είδωλο για τις μικρές.
24/11/2009, 22:21
Bασικά η αλήθεια είναι πως είχα μειώσει σημαντικά τις ρομαντικές αναρτήσεις εκτός της προηγούμενης...
Και δεν είμαι μικρή επίσης...
Και δεν είμαι μικρή επίσης...
- SkinLikeSandMemberΒραβείο ΕγγραφήςΒραβείο Εγγραφής για πάνω απο 3 χρόνιαΒραβείο ΜηνυμάτωνΒραβείο Μηνυμάτων ( 5001 + σχόλια )Βραβείο ΘεμάτωνΒραβείο Θεμάτων ( 50 νέα θέματα )Βραβείο ΨηφοφορίαςΒραβείο Ψηφοφορίας ( άνοιξε μια νέα ψηφοφορία )Βραβείο ΠαιχνιδιώνΒραβείο Παιχνιδιών ( άνοιξε ενα νέο θέμα - παιχνίδι )Βραβείο ΣυμμετοχήςΒραβείο Συμμετοχής ( σε 100 θέματα )
Φύλλο :
24/11/2009, 22:31
Α κοπελιά 2 χρόνια σου ρίχνω.
Το "ρομαντικές" πήγαινε κυρίως στο γενικότερο ύφος του blog, by the way, και στις πιο παλιές αναρτήσεις.
Το "ρομαντικές" πήγαινε κυρίως στο γενικότερο ύφος του blog, by the way, και στις πιο παλιές αναρτήσεις.
24/11/2009, 22:34
irthe_h_pitsa έγραψε:Α κοπελιά 2 χρόνια σου ρίχνω.
Ηλικιακά ναι... :P
19; Είσαι μικρούλα και γλυκούλα, παραδέξου το!
Ο,τι πει η Raven είμαι :P
27/11/2009, 22:20
Συνειδητοποιήσα σήμερα οτι οιαναγνώστες μου έφτασαν τους 100... Εννοείται πως οταν ξεκίνησα το μπλογκ ούτε καν δε φανταζόμουν κάτι τέτοιο... Θα ήθελα λοιπόν να σας ευχαριστήσω όσους με διαβάζετε, με τιμάει ιδιαίτερα.
- ElthaModeratorΒραβείο ΕγγραφήςΒραβείο Εγγραφής για πάνω απο 3 χρόνιαΒραβείο ΜηνυμάτωνΒραβείο Μηνυμάτων ( 5001 + σχόλια )Βραβείο ΘεμάτωνΒραβείο Θεμάτων ( 100 νέα θέματα )Βραβείο ΨηφοφορίαςΒραβείο Ψηφοφορίας ( άνοιξε μια νέα ψηφοφορία )Βραβείο ΠαιχνιδιώνΒραβείο Παιχνιδιών ( άνοιξε ενα νέο θέμα - παιχνίδι )Βραβείο ΣυμμετοχήςΒραβείο Συμμετοχής ( σε 100 θέματα )
Φύλλο :
27/11/2009, 23:32
αρχισε να μας δινεις κανενα Gift στο facebook και ασε τα ευχαριστω
στην φαρμα εννοω
στην φαρμα εννοω
27/11/2009, 23:36
Η ευχαρίστηση είναι δική μας που σε διαβάζουμε.
Να τους χιλιάσεις τους αναγνώστες σου.
Να τους χιλιάσεις τους αναγνώστες σου.
27/11/2009, 23:43
skouliki έγραψε:αρχισε να μας δινεις κανενα Gift στο facebook και ασε τα ευχαριστω
στην φαρμα εννοω
28/11/2009, 00:01
skouliki έγραψε:αρχισε να μας δινεις κανενα Gift στο facebook και ασε τα ευχαριστω
στην φαρμα εννοω
Πωωω και μ εχεις πεθανει και στα invites σκουλίκω! Δε παίζω φαρμ. Οκ; :P :P
Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια Πένα.
Φύλλο :
28/11/2009, 00:10
ειχα μια ελπιδα emalakia εκανα
28/11/2009, 00:22
χαχαχαχαχαχαχα με κοροιδευεις τωρα αλλα το κάνεις underground :P :P :P
Φύλλο :
28/11/2009, 00:30
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης