Ονειρολόγιο
+17
kailoipon
Elven King
Mamma El
Raven
Miou-Popofotitsa
Νυχτερινή Πένα
AtZoN
kitsosmitsos
SkinLikeSand
Alchemist
dreamycloud
laplace
Eltha
Libertas
next_day
marouli
Oneiropagida
21 απαντήσεις
Ονειρολόγιο
24/9/2009, 15:20
Oνειρολόγιο είναι o δικός μου ονειροπαρμένος χώρος... Προσπαθώ να εκφράζω κάθε έφιαλτη και κάθε όνειρο κάθε σκέψη που με τρώει...Αν σας βγάλει ο ιντερνετικός σας δρόμος περάστε μια βολτίτσα να ονειρευτούμε παρέα. ;)
Υ.Γ. Το ιστολόγιο μετονομάστηκε σε Ονειρολόγιο απο Ονειροπαγίδα... Το νέο url ειναι www.estellasoneirologio.blogspot.com
Υ.Γ. Το ιστολόγιο μετονομάστηκε σε Ονειρολόγιο απο Ονειροπαγίδα... Το νέο url ειναι www.estellasoneirologio.blogspot.com
Απ: Ονειρολόγιο
24/9/2009, 15:25
απο μια πολυ πολυ γρηγορη ματια που εριξα μου αρεσει θα επανελθω δρυμιτερη εντος λιγων ωρων
24/9/2009, 15:27
Περάσαμε, περάσαμε!
Είναι πολύ όμορφο!!!!!
Καλως βρεθήκαμε όλοι σε αυτη την μεγάλη βλογοπαρέα!!!
Σε φιλώ!
Είναι πολύ όμορφο!!!!!
Καλως βρεθήκαμε όλοι σε αυτη την μεγάλη βλογοπαρέα!!!
Σε φιλώ!
24/9/2009, 15:30
Είναι πανέμορφο με κείμενα που έχουν βάθος και ψυχή...
Συνέχισε έτσι!!
Συνέχισε έτσι!!
- ElthaModeratorΒραβείο ΕγγραφήςΒραβείο Εγγραφής για πάνω απο 3 χρόνιαΒραβείο ΜηνυμάτωνΒραβείο Μηνυμάτων ( 5001 + σχόλια )Βραβείο ΘεμάτωνΒραβείο Θεμάτων ( 100 νέα θέματα )Βραβείο ΨηφοφορίαςΒραβείο Ψηφοφορίας ( άνοιξε μια νέα ψηφοφορία )Βραβείο ΠαιχνιδιώνΒραβείο Παιχνιδιών ( άνοιξε ενα νέο θέμα - παιχνίδι )Βραβείο ΣυμμετοχήςΒραβείο Συμμετοχής ( σε 100 θέματα )
Φύλλο :
24/9/2009, 15:30
καλωςηρθες και απο δω
καταρχιν ονειροπαγιδες ειναι το μονο πραγμα που ειχα απο μικρη στο δωματιο μου
δεν νομιζω να το εχω ξαναπει ποτε αυτο
και μου αρεσει πολυ και το στησιμο με τα χρωματα της σελιδας σου και
το πως γραφεις
το πως γραφεις
24/9/2009, 15:39
Σας ευχαριστώ πάρα πολύ :D
Χμμμ και μένα κάπως έτσι ξεκίνησε η ιδέα. Οταν ήμουν μικρότερη, ήταν ένα διάστημα που έβλεπα εφιάλτες... Το εξομολογήθηκα στην καλύτερη μου φίλη και μου έφερε μια όμορφη ονειροπαγίδα... Και μόνο που την έβλεπα ένιωθα ηρεμία και ασφάλεια οπότε κοιμόμουν πιο χαλαρή. Με τα χρόνια χάλασε βέβαια και κάπως έτσι έφτιαξα μια...ηλεκτρονική.
skouliki έγραψε:καλωςηρθες και απο δω
το πως γραφεις
Χμμμ και μένα κάπως έτσι ξεκίνησε η ιδέα. Οταν ήμουν μικρότερη, ήταν ένα διάστημα που έβλεπα εφιάλτες... Το εξομολογήθηκα στην καλύτερη μου φίλη και μου έφερε μια όμορφη ονειροπαγίδα... Και μόνο που την έβλεπα ένιωθα ηρεμία και ασφάλεια οπότε κοιμόμουν πιο χαλαρή. Με τα χρόνια χάλασε βέβαια και κάπως έτσι έφτιαξα μια...ηλεκτρονική.
- ElthaModeratorΒραβείο ΕγγραφήςΒραβείο Εγγραφής για πάνω απο 3 χρόνιαΒραβείο ΜηνυμάτωνΒραβείο Μηνυμάτων ( 5001 + σχόλια )Βραβείο ΘεμάτωνΒραβείο Θεμάτων ( 100 νέα θέματα )Βραβείο ΨηφοφορίαςΒραβείο Ψηφοφορίας ( άνοιξε μια νέα ψηφοφορία )Βραβείο ΠαιχνιδιώνΒραβείο Παιχνιδιών ( άνοιξε ενα νέο θέμα - παιχνίδι )Βραβείο ΣυμμετοχήςΒραβείο Συμμετοχής ( σε 100 θέματα )
Φύλλο :
24/9/2009, 16:17
παντως εμενα κατι μου κανει σαν εικονα η ονειροπαγιδα
ακομα δεν εχω διευκρινησει γιατι μου αρεσει
ακομα δεν εχω διευκρινησει γιατι μου αρεσει
24/9/2009, 16:21
Εμένα πάντα μου άρεσαν τα φτερά των ονειροπαγίδων και η χάντρα που έχουν συχνά στη μέση του ιστού!
24/9/2009, 16:27
Έχει μια περίεργη ομορφιά πιστεύω... Ίσως να φταίει και η ιδέα οτι διώχνει τους εφιάλτες που να την κάνει τόσο όμορφη...
24/9/2009, 16:28
Ακριβώς αυτό ήθελα να πώ!
Oneiropagida έγραψε:Έχει μια περίεργη ομορφιά πιστεύω... Ίσως να φταίει και η ιδέα οτι διώχνει τους εφιάλτες που να την κάνει τόσο όμορφη...
- dreamycloudMemberΒραβείο ΕγγραφήςΒραβείο Εγγραφής για πάνω απο 3 χρόνια
Φύλλο :
24/9/2009, 19:00
Πολύ όμορφο το blog σου! Καλώς μας ήρθες
24/9/2009, 19:01
dreamycloud έγραψε:Πολύ όμορφο το blog σου! Καλώς μας ήρθες
Σ ευχαριστώ πολύ dreamycloud. Καλώς σας βρήκα.
24/9/2009, 19:08
Καλως ηρθες και απο εμενα αν και το ξαναειπα! Αισθητικα ομορφο το μπλογκ του οσο για το περιεχομενο θα διαβασω πιο μετα!
24/9/2009, 19:12
Alchemist έγραψε:Καλως ηρθες και απο εμενα αν και το ξαναειπα! Αισθητικα ομορφο το μπλογκ του οσο για το περιεχομενο θα διαβασω πιο μετα!
Χαίρομαι πολύ που πέρασες μια βολτίτσα Πέρασα και γω απο το δικό σου και σου άφησα και σχόλιο μάλιστα... χεχε...
24/9/2009, 19:17
Oneiropagida έγραψε:Alchemist έγραψε:Καλως ηρθες και απο εμενα αν και το ξαναειπα! Αισθητικα ομορφο το μπλογκ του οσο για το περιεχομενο θα διαβασω πιο μετα!
Χαίρομαι πολύ που πέρασες μια βολτίτσα Πέρασα και γω απο το δικό σου και σου άφησα και σχόλιο μάλιστα... χεχε...
Ναι? Ποτε? Δεν το ειδα...Για να δω!
24/9/2009, 19:21
Alchemist έγραψε:Oneiropagida έγραψε:Alchemist έγραψε:Καλως ηρθες και απο εμενα αν και το ξαναειπα! Αισθητικα ομορφο το μπλογκ του οσο για το περιεχομενο θα διαβασω πιο μετα!
Ναι? Ποτε? Δεν το ειδα...Για να δω!
Χεχε τι θα έχω την ευκαιρία να δώ τόσα blogs και δε θα τα σχολιάζω κιόλας Χα! God... This place is paradise...
- SkinLikeSandMemberΒραβείο ΕγγραφήςΒραβείο Εγγραφής για πάνω απο 3 χρόνιαΒραβείο ΜηνυμάτωνΒραβείο Μηνυμάτων ( 5001 + σχόλια )Βραβείο ΘεμάτωνΒραβείο Θεμάτων ( 50 νέα θέματα )Βραβείο ΨηφοφορίαςΒραβείο Ψηφοφορίας ( άνοιξε μια νέα ψηφοφορία )Βραβείο ΠαιχνιδιώνΒραβείο Παιχνιδιών ( άνοιξε ενα νέο θέμα - παιχνίδι )Βραβείο ΣυμμετοχήςΒραβείο Συμμετοχής ( σε 100 θέματα )
Φύλλο :
25/9/2009, 02:58
Καλωσήρθες στον παράδεισο των blogs!
Γενναίο το να εξωτερικεύεις με τη γραφή όνειρα και εφιάλτες.
25/9/2009, 02:59
irthe_h_pitsa έγραψε:Καλωσήρθες στον παράδεισο των blogs!
Ναι θελει κοτσια οντως!! Ξανα μπραβο Ονειροπαγιδα (το αντιτιμο για το γλυψιμο μετα)!
25/9/2009, 12:56
irthe_h_pitsa έγραψε:Καλωσήρθες στον παράδεισο των blogs!
Ευχαριστώ pitsa μου! Για μένα ειναι περισσότερο ανάγκη...
@ Alchemist ελπίζω να μην με ξεπαραδιάσεις με το αντίτιμο! Εχουμε και οικονομική κριση!
25/9/2009, 13:01
Oneiropagida έγραψε:irthe_h_pitsa έγραψε:Καλωσήρθες στον παράδεισο των blogs!
Ευχαριστώ pitsa μου! Για μένα ειναι περισσότερο ανάγκη...
@ Alchemist ελπίζω να μην με ξεπαραδιάσεις με το αντίτιμο! Εχουμε και οικονομική κριση!
Don't worry...I will blackmail you...reasonably!
25/9/2009, 13:05
Reasonably? Could you possibly be more specific dear? Εχω αρχίσει και ανησυχώ...
25/9/2009, 13:11
Oneiropagida έγραψε:Reasonably? Could you possibly be more specific dear? Εχω αρχίσει και ανησυχώ...
οχι οχι τιποτα...κατι δικα μου λεω...παραμιλω μην δινεις σημασια!
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης