Neverland
+12
Oneiropagida
Miou-Popofotitsa
Νυχτερινή Πένα
dreamycloud
Alchemist
next_day
kitsosmitsos
marouli
SkinLikeSand
Eltha
laplace
Libertas
16 απαντήσεις
Neverland
23/9/2009, 15:22
Υπενθύμιση αρχικής δημοσίευσης :
"Αυτή είναι η δική μου χώρα! Η χώρα που ποτέ δεν θα μεγαλώσω, η χώρα που κανείς, ποτέ δεν θα έχει ηλικία..."
Προσωπικός χώρος έκφρασης συναισθημάτων και σκέψεων. Κάθε παρατήρηση η σχόλιο θα με χαροποιούσε.
Είμαι νέα στο επάγγελμα οπότε να με συγχωρείτε για τυχόν λάθη.
Ελπίζω να σας αρέσει!
Neverland
"Αυτή είναι η δική μου χώρα! Η χώρα που ποτέ δεν θα μεγαλώσω, η χώρα που κανείς, ποτέ δεν θα έχει ηλικία..."
Προσωπικός χώρος έκφρασης συναισθημάτων και σκέψεων. Κάθε παρατήρηση η σχόλιο θα με χαροποιούσε.
Είμαι νέα στο επάγγελμα οπότε να με συγχωρείτε για τυχόν λάθη.
Ελπίζω να σας αρέσει!
Neverland
- ElthaModeratorΒραβείο ΕγγραφήςΒραβείο Εγγραφής για πάνω απο 3 χρόνιαΒραβείο ΜηνυμάτωνΒραβείο Μηνυμάτων ( 5001 + σχόλια )Βραβείο ΘεμάτωνΒραβείο Θεμάτων ( 100 νέα θέματα )Βραβείο ΨηφοφορίαςΒραβείο Ψηφοφορίας ( άνοιξε μια νέα ψηφοφορία )Βραβείο ΠαιχνιδιώνΒραβείο Παιχνιδιών ( άνοιξε ενα νέο θέμα - παιχνίδι )Βραβείο ΣυμμετοχήςΒραβείο Συμμετοχής ( σε 100 θέματα )
Φύλλο :
Απ: Neverland
23/9/2009, 23:15
και ομως παλι δεν βλεπω αναγνωστες
με μοντζιλα ομως μια χαρα
γραφτηκα
με μοντζιλα ομως μια χαρα
γραφτηκα
23/9/2009, 23:19
Αν κατάλαβα καλά με τον μοτζίλα βλέπεις τους αναγνώστες...
Ευχαριστώ που γράφτηκες!!! Κι εγώ έγινα αναγνώστρια σου!
Ευχαριστώ που γράφτηκες!!! Κι εγώ έγινα αναγνώστρια σου!
- ElthaModeratorΒραβείο ΕγγραφήςΒραβείο Εγγραφής για πάνω απο 3 χρόνιαΒραβείο ΜηνυμάτωνΒραβείο Μηνυμάτων ( 5001 + σχόλια )Βραβείο ΘεμάτωνΒραβείο Θεμάτων ( 100 νέα θέματα )Βραβείο ΨηφοφορίαςΒραβείο Ψηφοφορίας ( άνοιξε μια νέα ψηφοφορία )Βραβείο ΠαιχνιδιώνΒραβείο Παιχνιδιών ( άνοιξε ενα νέο θέμα - παιχνίδι )Βραβείο ΣυμμετοχήςΒραβείο Συμμετοχής ( σε 100 θέματα )
Φύλλο :
23/9/2009, 23:23
ζηλιαρα
23/9/2009, 23:27
Αν θες να ξέρεις εγώ έγινα πριν γίνεις εσύ...
Χα!! ένα μηδέν!!
Καλά να πάθεις!!!!
Χα!! ένα μηδέν!!
Καλά να πάθεις!!!!
Φύλλο :
23/9/2009, 23:28
καθρεφτακι
στα μουτρα σου !!!
στα μουτρα σου !!!
23/9/2009, 23:34
Μμμμ δεν πιάνει το καθρεφτάκι έχω σταυρώσει τα δάκτυλά μου...
Νια νια νια νια νια!!!
Νια νια νια νια νια!!!
Φύλλο :
23/9/2009, 23:36
μια γρια απο την χασι εφερε το χασι χασι ...παναγιτσα μου να χασει !!!
23/9/2009, 23:44
Εγώ ξέρω οτι "Ήρθε μια γριά απ'την πόλη κι έφερε το χασι χασι..." Τςτςτς τίποτα δεν ξέρεις πια!!!
23/9/2009, 23:45
εγω παλι δεν βλεπω τπτ
ενα καθρεφτακι θελω και εγω γτ μου εσπασε αυτο που ειχα
ενα καθρεφτακι θελω και εγω γτ μου εσπασε αυτο που ειχα
Φύλλο :
23/9/2009, 23:47
Libertas έγραψε:Εγώ ξέρω οτι "Ήρθε μια γριά απ'την πόλη κι έφερε το χασι χασι..." Τςτςτς τίποτα δεν ξέρεις πια!!!
εχω χαζη γιαγια
κουλα μου τα μαθαινει
23/9/2009, 23:49
Ε δεν θα το θυμώταν η γυναίκα, αμέσως εσυ!!!!
Μαρούλι μου θα σ κάνω ένα δώρο στην γιορτή σου!
23/9/2009, 23:51
Libertas έγραψε:
ωραια ετοιμασου το θελω επαργυρο με σκαλισμα
23/9/2009, 23:57
Libertas έγραψε:Εννοείται, κι οχι επιχρυσωμένο, ατόφιο χρυσάφι!!!
τι επιχρυσωμενο?
ασημενιο το θελω επαργυρο
24/9/2009, 00:01
ειμαι οικονομικη βλεπεις μια που εχουμε και κριση μην σε βαλω σε πολλα εξοδα
24/9/2009, 14:12
Καλώς βρεθήκαμε!!
Δεν μπορώ να γίνω αναγνώστης σου...
Θα το ψάξω όμως!!!
Δεν μπορώ να γίνω αναγνώστης σου...
Θα το ψάξω όμως!!!
24/9/2009, 14:17
Ναι υπήρχε κάποιο πρόβλημα και εμφανίζει τους αναγνώστες μου μόνο με τον μοτζίλα, αλλά αυτό νομίζω λύθηκε!!! Αναγνώστης μπορείς να γίνεις με τον πανόπτη μόνο σε τέτοιες περιπτώσεις(νομίζω)
Καλώς βρεθήκαμε λοιπόν και καλή μας συνέχεια...
Καλώς βρεθήκαμε λοιπόν και καλή μας συνέχεια...
Φύλλο :
24/9/2009, 14:23
vista που εχω σε δειχνουν ισως τελικα να ειχει οντως προβλημα ο explorer 8
24/9/2009, 14:24
εγω σε mozilla το τρεχω αλλα δεν το δειχνει!!!
Το απογευμα απο το σπιτι θα τα καταφερω!!!
24/9/2009, 14:27
Τι να πω παιδια? Άβησσος η ψυχή τυο μπλογκ μου!!
Next day μου μην αγχώνεσαι όποτε μπορείς και θέλεις!!! Δεν χανόμαστε άλλωστε όπως είπε κι ενα σοφό σκουλίκι κάποτε(χθες)!
Next day μου μην αγχώνεσαι όποτε μπορείς και θέλεις!!! Δεν χανόμαστε άλλωστε όπως είπε κι ενα σοφό σκουλίκι κάποτε(χθες)!
24/9/2009, 14:27
k εμενα σε Mozilla k chrome τα ιδια μου κανειnext_day έγραψε:εγω σε mozilla το τρεχω αλλα δεν το δειχνει!!!
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης