Neverland
+12
Oneiropagida
Miou-Popofotitsa
Νυχτερινή Πένα
dreamycloud
Alchemist
next_day
kitsosmitsos
marouli
SkinLikeSand
Eltha
laplace
Libertas
16 απαντήσεις
Neverland
23/9/2009, 15:22
Υπενθύμιση αρχικής δημοσίευσης :
"Αυτή είναι η δική μου χώρα! Η χώρα που ποτέ δεν θα μεγαλώσω, η χώρα που κανείς, ποτέ δεν θα έχει ηλικία..."
Προσωπικός χώρος έκφρασης συναισθημάτων και σκέψεων. Κάθε παρατήρηση η σχόλιο θα με χαροποιούσε.
Είμαι νέα στο επάγγελμα οπότε να με συγχωρείτε για τυχόν λάθη.
Ελπίζω να σας αρέσει!
Neverland
"Αυτή είναι η δική μου χώρα! Η χώρα που ποτέ δεν θα μεγαλώσω, η χώρα που κανείς, ποτέ δεν θα έχει ηλικία..."
Προσωπικός χώρος έκφρασης συναισθημάτων και σκέψεων. Κάθε παρατήρηση η σχόλιο θα με χαροποιούσε.
Είμαι νέα στο επάγγελμα οπότε να με συγχωρείτε για τυχόν λάθη.
Ελπίζω να σας αρέσει!
Neverland
Απ: Neverland
5/10/2009, 13:25
Το μπλογκ μου άλλαξε διαρρίθμηση και playlist! Elp;izv na saw ar;esei!!!
- ElthaModeratorΒραβείο ΕγγραφήςΒραβείο Εγγραφής για πάνω απο 3 χρόνιαΒραβείο ΜηνυμάτωνΒραβείο Μηνυμάτων ( 5001 + σχόλια )Βραβείο ΘεμάτωνΒραβείο Θεμάτων ( 100 νέα θέματα )Βραβείο ΨηφοφορίαςΒραβείο Ψηφοφορίας ( άνοιξε μια νέα ψηφοφορία )Βραβείο ΠαιχνιδιώνΒραβείο Παιχνιδιών ( άνοιξε ενα νέο θέμα - παιχνίδι )Βραβείο ΣυμμετοχήςΒραβείο Συμμετοχής ( σε 100 θέματα )
Φύλλο :
5/10/2009, 13:34
εγω που ειμαι total black φαν το βρισκω σουπερ !!!!
5/10/2009, 13:48
Σ'ευχαριστώ πολύ σκουλίκι μου!!! ΚΙ εγώ έχω ενθουσιαστεί!!
Με την πλέιλιστ δν είμαι και πολύ σίγουρη,μαλλον θα την αλλάξω σύντομα πάλι!
Με την πλέιλιστ δν είμαι και πολύ σίγουρη,μαλλον θα την αλλάξω σύντομα πάλι!
- ElthaModeratorΒραβείο ΕγγραφήςΒραβείο Εγγραφής για πάνω απο 3 χρόνιαΒραβείο ΜηνυμάτωνΒραβείο Μηνυμάτων ( 5001 + σχόλια )Βραβείο ΘεμάτωνΒραβείο Θεμάτων ( 100 νέα θέματα )Βραβείο ΨηφοφορίαςΒραβείο Ψηφοφορίας ( άνοιξε μια νέα ψηφοφορία )Βραβείο ΠαιχνιδιώνΒραβείο Παιχνιδιών ( άνοιξε ενα νέο θέμα - παιχνίδι )Βραβείο ΣυμμετοχήςΒραβείο Συμμετοχής ( σε 100 θέματα )
Φύλλο :
5/10/2009, 13:58
καλα αυτο δε ειναι τιποτα
αναλογα με την διαθεση σου αλλαζεις
αναλογα με την διαθεση σου αλλαζεις
Φύλλο :
5/10/2009, 14:20
χαχα οκ !!!!!!
12/10/2009, 22:27
Εδώ και αρκετές μέρες έχω κάνει μια μικρή ακαρτησούλα ίσα ίσα για να σας ξεγελάσω μέχρι να καταφέρω να βάλω κείμενο!
Μαράκι μου σ'ευχαριστώ παααρα πολύ!
Μαράκι μου σ'ευχαριστώ παααρα πολύ!
13/10/2009, 11:37
Είναι ωραία η νέα μορφή που έδωσες στο μπλογκ σου και μου αρέσει περισσότερο η νυχτερινή εικόνα του συν του ότι είναι πιο ξεκούραστο για τα μάτια.
Όσο για κέιμενο, περιμένουμε.
13/10/2009, 14:22
Νυχτερινή Πένα έγραψε:Είναι ωραία η νέα μορφή που έδωσες στο μπλογκ σου και μου αρέσει περισσότερο η νυχτερινή εικόνα του συν του ότι είναι πιο ξεκούραστο για τα μάτια.
Χαίρομαι που σ'αρέσει!
Ελπίζω πως δεν θα περιμένετε πολύ.
Ευχαριστώ πολύ!
14/10/2009, 22:11
Πριν λίγο έκανα νεα ανάρτηση, ελπίζω να σας αρέσει και να την στολίσετε με πολλά σχολιάκια!
14/10/2009, 22:14
Libertas έγραψε:Πριν λίγο έκανα νεα ανάρτηση, ελπίζω να σας αρέσει και να την στολίσετε με πολλά σχολιάκια!
Εγω το λιαθαρακι μου το εβαλα στα πολλα σχολιακια!!! Πρωτος πρωτος!! χεχε!
14/10/2009, 23:08
Alchemist έγραψε:Libertas έγραψε:Πριν λίγο έκανα νεα ανάρτηση, ελπίζω να σας αρέσει και να την στολίσετε με πολλά σχολιάκια!
Ναι!!! Σε ευχαριστώ! Για να δούμε τι ποδαρικό θα μου κάνεις...
14/10/2009, 23:11
Libertas έγραψε:Alchemist έγραψε:Libertas έγραψε:Πριν λίγο έκανα νεα ανάρτηση, ελπίζω να σας αρέσει και να την στολίσετε με πολλά σχολιάκια!
Ναι!!! Σε ευχαριστώ! Για να δούμε τι ποδαρικό θα μου κάνεις...
Σωθηκες!!
14/10/2009, 23:16
Libertas έγραψε:Γιατι καλέ? Είσαι συγγενής του Μιτσοτάκη?
χαχαχαχα!!!! Οχι βρε!!! Απλα σου ειπα να μην περιμενεις και πολλα απο το ποδαρικο μου!!
14/10/2009, 23:17
Μια χαρά είναι το ποδαρικό σου!!!Alchemist έγραψε:Libertas έγραψε:Γιατι καλέ? Είσαι συγγενής του Μιτσοτάκη?
χαχαχαχα!!!! Οχι βρε!!! Απλα σου ειπα να μην περιμενεις και πολλα απο το ποδαρικο μου!!
Φύλλο :
14/10/2009, 23:31
τσα και εγω σχολιασα
14/10/2009, 23:35
Σας ευχαριστώ παααρα πολύ παιδιά!
Θα σας απαντήσω οσο το δυνατόν πιο γρήγορα!! (Μάλλον αύριο!)
Θα σας απαντήσω οσο το δυνατόν πιο γρήγορα!! (Μάλλον αύριο!)
15/10/2009, 21:08
Εκανα 10 ωρες να καταλαβω την απαντηση σου στο σχολιο μου!! Ο,τι να ναι...Το εχω καψει μου φαινεται...
15/10/2009, 21:11
Πενα μου από χθες είναι καλύτερη η διάθεσή μου! Σ'ευχαριστώ πολύ!
Αλχημιστή τί να σου πω? Όντως για να καταλάβεις την απάντηση μου πρέπει πρώτα να θυμάσαι τι είχες γράψει στο σχόλιό σου!
Αλχημιστή τί να σου πω? Όντως για να καταλάβεις την απάντηση μου πρέπει πρώτα να θυμάσαι τι είχες γράψει στο σχόλιό σου!
15/10/2009, 21:13
Libertas έγραψε:Πενα μου από χθες είναι καλύτερη η διάθεσή μου! Σ'ευχαριστώ πολύ!
Σωστο και αυτο...Ξεχναω κιολας...Υποπτα πραγματα!
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης