Neverland
+12
Oneiropagida
Miou-Popofotitsa
Νυχτερινή Πένα
dreamycloud
Alchemist
next_day
kitsosmitsos
marouli
SkinLikeSand
Eltha
laplace
Libertas
16 απαντήσεις
Neverland
23/9/2009, 15:22
"Αυτή είναι η δική μου χώρα! Η χώρα που ποτέ δεν θα μεγαλώσω, η χώρα που κανείς, ποτέ δεν θα έχει ηλικία..."
Προσωπικός χώρος έκφρασης συναισθημάτων και σκέψεων. Κάθε παρατήρηση η σχόλιο θα με χαροποιούσε.
Είμαι νέα στο επάγγελμα οπότε να με συγχωρείτε για τυχόν λάθη.
Ελπίζω να σας αρέσει!
Neverland
Προσωπικός χώρος έκφρασης συναισθημάτων και σκέψεων. Κάθε παρατήρηση η σχόλιο θα με χαροποιούσε.
Είμαι νέα στο επάγγελμα οπότε να με συγχωρείτε για τυχόν λάθη.
Ελπίζω να σας αρέσει!
Neverland
Απ: Neverland
23/9/2009, 15:41
Καλως σας βρήκα...
Ευχαριστώ για τη επισκεψη που θα μου κάνεις. Εγώ έγινα αναγνώστρια στο "μαγικό ρομπότ" σου!
Ευχαριστώ για τη επισκεψη που θα μου κάνεις. Εγώ έγινα αναγνώστρια στο "μαγικό ρομπότ" σου!
- ElthaModeratorΒραβείο ΕγγραφήςΒραβείο Εγγραφής για πάνω απο 3 χρόνιαΒραβείο ΜηνυμάτωνΒραβείο Μηνυμάτων ( 5001 + σχόλια )Βραβείο ΘεμάτωνΒραβείο Θεμάτων ( 100 νέα θέματα )Βραβείο ΨηφοφορίαςΒραβείο Ψηφοφορίας ( άνοιξε μια νέα ψηφοφορία )Βραβείο ΠαιχνιδιώνΒραβείο Παιχνιδιών ( άνοιξε ενα νέο θέμα - παιχνίδι )Βραβείο ΣυμμετοχήςΒραβείο Συμμετοχής ( σε 100 θέματα )
Φύλλο :
23/9/2009, 15:50
καλωςηρθες και αποδω
και εγω αναγνωστρια εγινα..
πολυ δυνατο το ποστ το πανω πανω...
οι διαπροσωπικες σχεσεις ειναι τοσο δυσκολες
οσο και η αυτογνωσια
και εγω αναγνωστρια εγινα..
πολυ δυνατο το ποστ το πανω πανω...
οι διαπροσωπικες σχεσεις ειναι τοσο δυσκολες
οσο και η αυτογνωσια
- ElthaModeratorΒραβείο ΕγγραφήςΒραβείο Εγγραφής για πάνω απο 3 χρόνιαΒραβείο ΜηνυμάτωνΒραβείο Μηνυμάτων ( 5001 + σχόλια )Βραβείο ΘεμάτωνΒραβείο Θεμάτων ( 100 νέα θέματα )Βραβείο ΨηφοφορίαςΒραβείο Ψηφοφορίας ( άνοιξε μια νέα ψηφοφορία )Βραβείο ΠαιχνιδιώνΒραβείο Παιχνιδιών ( άνοιξε ενα νέο θέμα - παιχνίδι )Βραβείο ΣυμμετοχήςΒραβείο Συμμετοχής ( σε 100 θέματα )
Φύλλο :
23/9/2009, 15:53
μαλλον θα γινω απο το βραδυ απο το σπιτι
επειδη εδω σ την δουλεια δεν μου δειχνει το κουτακι με τους αναγνωστες
επειδη εδω σ την δουλεια δεν μου δειχνει το κουτακι με τους αναγνωστες
23/9/2009, 15:59
Εντάξει δεν πειράζει. Η πρόθεση μετράει και αυτή την έχεις...
Ευχαριστώ πααααααρα πολύ!!! ( <------ τι τέλειο ιμότικον!!!)
- SkinLikeSandMemberΒραβείο ΕγγραφήςΒραβείο Εγγραφής για πάνω απο 3 χρόνιαΒραβείο ΜηνυμάτωνΒραβείο Μηνυμάτων ( 5001 + σχόλια )Βραβείο ΘεμάτωνΒραβείο Θεμάτων ( 50 νέα θέματα )Βραβείο ΨηφοφορίαςΒραβείο Ψηφοφορίας ( άνοιξε μια νέα ψηφοφορία )Βραβείο ΠαιχνιδιώνΒραβείο Παιχνιδιών ( άνοιξε ενα νέο θέμα - παιχνίδι )Βραβείο ΣυμμετοχήςΒραβείο Συμμετοχής ( σε 100 θέματα )
Φύλλο :
23/9/2009, 16:14
Καλώσήρθες!
Φύλλο :
23/9/2009, 16:29
Libertas έγραψε:Εντάξει δεν πειράζει. Η πρόθεση μετράει και αυτή την έχεις...
ναι ..απο το σπιτι θα μπω σιγουρα !!!!
μου τη σπαει διοτι εδω στην δουλεια μας κοβουν πολλα
και το φορουμ ειναι αργο και το facebook κομμενο
23/9/2009, 16:33
Το παραθυράκι με τους αναγνώστες κι εμένα δεν μου το εμφανίζει στον άλλο μου browser για κάποιο λόγο.
Ειναι όντως σπαστικό να αργεί το νετ. Το παθαίνω συχνά το μεσημέρι που μπαίνουν όλοι μαζί και μπλοκαρει το σύστημα μου! Ασε!
Ειναι όντως σπαστικό να αργεί το νετ. Το παθαίνω συχνά το μεσημέρι που μπαίνουν όλοι μαζί και μπλοκαρει το σύστημα μου! Ασε!
Φύλλο :
23/9/2009, 16:38
εγω απο δω μπαινω με explorer..αλλα σπιτι εχω και Mozilla και explorer οποτε σιγουρα θα μπω να δω ..θα τσεκαρω και θα σε ενημερωσω
23/9/2009, 16:45
Ναι καλέ με την ησυχία σου.
Απλά ξέρεις, κουβέντα να γίνεται...
Btw εμενα το πρόβλημα μου το εμφανίζει ο Google Chrome με τον Mozilla είναι μια χαρά!
Απλά ξέρεις, κουβέντα να γίνεται...
Btw εμενα το πρόβλημα μου το εμφανίζει ο Google Chrome με τον Mozilla είναι μια χαρά!
Φύλλο :
23/9/2009, 16:50
ισως ο chrome να θελει καποιες αναβαθμισεις στα προσθετα γενικα , με τα cookies
ειναι νεος ακομα σχετικα
ειναι νεος ακομα σχετικα
23/9/2009, 16:53
Χμ μπορεί αλλά προχθες μου το εμφάνιζε κανονικά!
Τι να πεις? Προς το παρον απλα θα χρησιμοποιώ την αλεπού!
Τι να πεις? Προς το παρον απλα θα χρησιμοποιώ την αλεπού!
23/9/2009, 22:13
Ευχαριστώ μαρούλι μου!!
Λέτε να υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το μπλογκ μου?
Λέτε να υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το μπλογκ μου?
23/9/2009, 22:15
τωρα που ξαναμπηκα παλι δεν το βγαζει τους αναγνωστες..
δεν ξερω τι μπορει να φταιει.. μηπως θελει καποια ρυθμιση? δεν εχω ιδεα
δεν ξερω τι μπορει να φταιει.. μηπως θελει καποια ρυθμιση? δεν εχω ιδεα
23/9/2009, 22:17
Ούτε εγώ ξέρω τι μπορεί να φταίει... Δεν έχω πειράξει τίποτα από τις ρυθμίσεις... δν ξέρω, θα το ψάξω το θεματάκι!!!
23/9/2009, 22:18
και εμενα μου το κανει καμια φορα αλλα μετα ξαναφτιαχνει αγνωστος ο λογος.. μην αγχωνεσαι οταν φτιαξει θα γινουμε αναγνωστες δεν χανομαστε!!
23/9/2009, 22:22
Απο εκει γινεστε αναγνώστες? Χμ... ενδιαφέρον, εγώ απλά προσθέτω το λινκ του εκαστοτε μπλογκ στον πανοπτη στο προφιλ του μπλόγκερ.
23/9/2009, 22:24
Πιο εύκολος???
Μπράβο έλα να μου κάνεις μάθημα!!!
Με την ησυχία σου, περιμένω!!!
Μπράβο έλα να μου κάνεις μάθημα!!!
Με την ησυχία σου, περιμένω!!!
23/9/2009, 22:29
αναρωτιεμαι το μαθημα να στο κανω εδω ή στην πλατφορμα για μπλογκερ
πωπω διλληματα βραδυατικαααααααα!
για ελαεδω το αποφασισα