Neverland
+12
Oneiropagida
Miou-Popofotitsa
Νυχτερινή Πένα
dreamycloud
Alchemist
next_day
kitsosmitsos
marouli
SkinLikeSand
Eltha
laplace
Libertas
16 απαντήσεις
Neverland
23/9/2009, 15:22
Υπενθύμιση αρχικής δημοσίευσης :
"Αυτή είναι η δική μου χώρα! Η χώρα που ποτέ δεν θα μεγαλώσω, η χώρα που κανείς, ποτέ δεν θα έχει ηλικία..."
Προσωπικός χώρος έκφρασης συναισθημάτων και σκέψεων. Κάθε παρατήρηση η σχόλιο θα με χαροποιούσε.
Είμαι νέα στο επάγγελμα οπότε να με συγχωρείτε για τυχόν λάθη.
Ελπίζω να σας αρέσει!
Neverland
"Αυτή είναι η δική μου χώρα! Η χώρα που ποτέ δεν θα μεγαλώσω, η χώρα που κανείς, ποτέ δεν θα έχει ηλικία..."
Προσωπικός χώρος έκφρασης συναισθημάτων και σκέψεων. Κάθε παρατήρηση η σχόλιο θα με χαροποιούσε.
Είμαι νέα στο επάγγελμα οπότε να με συγχωρείτε για τυχόν λάθη.
Ελπίζω να σας αρέσει!
Neverland
- ElthaModeratorΒραβείο ΕγγραφήςΒραβείο Εγγραφής για πάνω απο 3 χρόνιαΒραβείο ΜηνυμάτωνΒραβείο Μηνυμάτων ( 5001 + σχόλια )Βραβείο ΘεμάτωνΒραβείο Θεμάτων ( 100 νέα θέματα )Βραβείο ΨηφοφορίαςΒραβείο Ψηφοφορίας ( άνοιξε μια νέα ψηφοφορία )Βραβείο ΠαιχνιδιώνΒραβείο Παιχνιδιών ( άνοιξε ενα νέο θέμα - παιχνίδι )Βραβείο ΣυμμετοχήςΒραβείο Συμμετοχής ( σε 100 θέματα )
Φύλλο :
Απ: Neverland
27/11/2009, 17:05
πηγα
20/2/2010, 22:22
συμφωνω απολυτα μαζι σου. ειναι καλο που απο νωρις μπορεις και ξεχωριζεις τετοιους.
21/2/2010, 00:11
meanan έγραψε:συμφωνω απολυτα μαζι σου. ειναι καλο που απο νωρις μπορεις και ξεχωριζεις τετοιους.
Thanks!!!
8/5/2010, 15:18
Μετά από πραγματικά παρα πολύ καιρό ένιωσα την ανάγκη να γράψω...
Αν δεν με έχετε ξεχάσει περάστε να δείτε την καινούρια μου ανάρτηση!
Σε βλέπω, αλλά όχι για πολύ!
Αν δεν με έχετε ξεχάσει περάστε να δείτε την καινούρια μου ανάρτηση!
Σε βλέπω, αλλά όχι για πολύ!
- ElthaModeratorΒραβείο ΕγγραφήςΒραβείο Εγγραφής για πάνω απο 3 χρόνιαΒραβείο ΜηνυμάτωνΒραβείο Μηνυμάτων ( 5001 + σχόλια )Βραβείο ΘεμάτωνΒραβείο Θεμάτων ( 100 νέα θέματα )Βραβείο ΨηφοφορίαςΒραβείο Ψηφοφορίας ( άνοιξε μια νέα ψηφοφορία )Βραβείο ΠαιχνιδιώνΒραβείο Παιχνιδιών ( άνοιξε ενα νέο θέμα - παιχνίδι )Βραβείο ΣυμμετοχήςΒραβείο Συμμετοχής ( σε 100 θέματα )
Φύλλο :
8/5/2010, 21:49
καλως το κοριτσι
Φύλλο :
8/5/2010, 22:19
μια χαρα εδω μαζευτηκα απο το πρωι και εχω ξαπλωσει να ξεκουραστω
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης