γκρινιάρικο μαρούλι
+26
lavaloves
rachel
Creep
Raven
meanan
Quark
αντωνης
αναρχοβλαχος
Elven King
Oneiropagida
SkinLikeSand
next_day
Νυχτερινή Πένα
Alchemist
lizaki1111
venus
Γιώτα
Miou-Popofotitsa
mscolourfull
mata
YpNos
laplace
kitsosmitsos
Eltha
AtZoN
marouli
30 απαντήσεις
γκρινιάρικο μαρούλι
13/4/2009, 15:47
Υπενθύμιση αρχικής δημοσίευσης :
Το μπλογκάκι μου λέγεται γκρινιάρικο μαρούλι.Είναι ένα απλό καθημερινό μπλογκ που γράφω όποτε έχω όρεξη. Το δημιούργησα για να έχω κάτι να ασχολούμαι και να μην τρελαίνω τους γύρω μου με την γκρίνια. Ότι διαβάσετε εκεί είναι καθαρά θέμα πως θα έχω ξυπνήσει και τι θα έχει γίνει στην διάρκεια της μέρα που γράφω. Αυτά προς το παρον. Θα επανέλθω δρυμίτερη αν και μία βόλτα είναι πιο κατατοπιστική!
Το μπλογκάκι μου λέγεται γκρινιάρικο μαρούλι.Είναι ένα απλό καθημερινό μπλογκ που γράφω όποτε έχω όρεξη. Το δημιούργησα για να έχω κάτι να ασχολούμαι και να μην τρελαίνω τους γύρω μου με την γκρίνια. Ότι διαβάσετε εκεί είναι καθαρά θέμα πως θα έχω ξυπνήσει και τι θα έχει γίνει στην διάρκεια της μέρα που γράφω. Αυτά προς το παρον. Θα επανέλθω δρυμίτερη αν και μία βόλτα είναι πιο κατατοπιστική!
- ElthaModeratorΒραβείο ΕγγραφήςΒραβείο Εγγραφής για πάνω απο 3 χρόνιαΒραβείο ΜηνυμάτωνΒραβείο Μηνυμάτων ( 5001 + σχόλια )Βραβείο ΘεμάτωνΒραβείο Θεμάτων ( 100 νέα θέματα )Βραβείο ΨηφοφορίαςΒραβείο Ψηφοφορίας ( άνοιξε μια νέα ψηφοφορία )Βραβείο ΠαιχνιδιώνΒραβείο Παιχνιδιών ( άνοιξε ενα νέο θέμα - παιχνίδι )Βραβείο ΣυμμετοχήςΒραβείο Συμμετοχής ( σε 100 θέματα )
Φύλλο :
Απ: γκρινιάρικο μαρούλι
18/10/2010, 19:49
εγω δεν θα ειμαι στο παρτυ διοτι εκεινη την ωρα θα ειμαι δουλεια προς τελειωνω και φευγω και μετα εχω και 30 συν λεπτα οδηγηση οποτε υπολογισω να ειμαι σπιτι μετα τις 22
18/10/2010, 21:11
καλε ουσιαστικα μετα τις 11 και 12 θα μαζευτουμε μην νομιζεις, αν θελησεις μπες οτι ωρα θελεις!skouliki έγραψε:εγω δεν θα ειμαι στο παρτυ διοτι εκεινη την ωρα θα ειμαι δουλεια προς τελειωνω και φευγω και μετα εχω και 30 συν λεπτα οδηγηση οποτε υπολογισω να ειμαι σπιτι μετα τις 22
- ElthaModeratorΒραβείο ΕγγραφήςΒραβείο Εγγραφής για πάνω απο 3 χρόνιαΒραβείο ΜηνυμάτωνΒραβείο Μηνυμάτων ( 5001 + σχόλια )Βραβείο ΘεμάτωνΒραβείο Θεμάτων ( 100 νέα θέματα )Βραβείο ΨηφοφορίαςΒραβείο Ψηφοφορίας ( άνοιξε μια νέα ψηφοφορία )Βραβείο ΠαιχνιδιώνΒραβείο Παιχνιδιών ( άνοιξε ενα νέο θέμα - παιχνίδι )Βραβείο ΣυμμετοχήςΒραβείο Συμμετοχής ( σε 100 θέματα )
Φύλλο :
19/10/2010, 13:36
αστα χθες επαθα πακετο ... επεσε το δοκαρι !!!!! που στηριζε την γωνια του μπαλκονιου !!!!
ναι !!! 2ος οροφος ευτυχως απο κατω δεν περναγε κανεις ...μαλλον απο την υγρασια
και εχω σημερα μηχανικο και συνεργειο με σκαλωσια κτλ ..και θα αναστηλωθει ολη η πολυκατοικια
μοιραια και ο 1ος και ο 3ος ..οποτε πακετο και θα παει και καμια 2000-3000 η υποθεση
σκατουλες ..ευτυχως το δοκαρι επεσε στα καγκελα του 1ου και θρυμματιστηκε και ετσι κατεληξε στον δρομο αλλιως ουτε θελω να φανταζομαι που ειναι και πλατεια τι θα μπορουσε να εχει συμβει
ναι !!! 2ος οροφος ευτυχως απο κατω δεν περναγε κανεις ...μαλλον απο την υγρασια
και εχω σημερα μηχανικο και συνεργειο με σκαλωσια κτλ ..και θα αναστηλωθει ολη η πολυκατοικια
μοιραια και ο 1ος και ο 3ος ..οποτε πακετο και θα παει και καμια 2000-3000 η υποθεση
σκατουλες ..ευτυχως το δοκαρι επεσε στα καγκελα του 1ου και θρυμματιστηκε και ετσι κατεληξε στον δρομο αλλιως ουτε θελω να φανταζομαι που ειναι και πλατεια τι θα μπορουσε να εχει συμβει
19/10/2010, 16:02
skouliki έγραψε:αστα χθες επαθα πακετο ... επεσε το δοκαρι !!!!! που στηριζε την γωνια του μπαλκονιου !!!!
περαστικα σας!! Παί καλα που δεν ηταν τπτ σοβαροτερο!! Κανενας απο κατω κλπ κλπ
Φύλλο :
19/10/2010, 19:45
θα εχει θεμα και τρεξιμο πολυ τωρα αστα
20/10/2010, 15:05
Χρόνια σου πολλά πράσινο ζαρζαβατικούλι! (συγνώμη για την καθυστέρηση)
Πως περάσατε στο πάρτυ maroulaki;
Μπήκα κάποια στιγμή στο link που είχες δώσει και ξαφνιάστηκα. Δεν ήξερα ό,τι γίνονται τέτοιες "μαζώξεις". Μου πήρε λίγη ώρα για να καταλάβω τι γίνεται.
Πως περάσατε στο πάρτυ maroulaki;
Μπήκα κάποια στιγμή στο link που είχες δώσει και ξαφνιάστηκα. Δεν ήξερα ό,τι γίνονται τέτοιες "μαζώξεις". Μου πήρε λίγη ώρα για να καταλάβω τι γίνεται.
24/10/2010, 14:16
Αυτο το εχει γραψει ο Γιωργος πριν απο σενα στο φατσοβιβλιο...ξερεις ο τυπος με το γαλαζιο πουκαμισο
2/11/2010, 20:49
τελικα μας αφηνεις τιποτα ή τσαμπα σε γλειφουμε τοσο καιρο;;;;;;;;;;;;;;;;
2/11/2010, 21:12
θα δειτε...meanan έγραψε:τελικα μας αφηνεις τιποτα ή τσαμπα σε γλειφουμε τοσο καιρο;;;;;;;;;;;;;;;;
- Σπόιλερ:
- καλα που ακομα δεν πηγα συμβολαιογραφο γτ τωρα χρειαζεται να κανω ρυθμισεις..
3/11/2010, 19:02
Δεν ξέρω γιατί αλλά ξαφνικά νιώθω πολύ μεγάλη
Καλό μου μαρούλι σου εύχομαι να κάνεις πολές πολλές φορές ρυθμίσεις στη διαθήκη σου μέχρι να τη χρειαστεί κάποιος...
Καλό μου μαρούλι σου εύχομαι να κάνεις πολές πολλές φορές ρυθμίσεις στη διαθήκη σου μέχρι να τη χρειαστεί κάποιος...
Φύλλο :
9/11/2010, 13:37
θα σε δω σε λιγο
15/11/2010, 14:27
και οχι μονο!! αφου μας προλαβε και η μερα χαχαχα!!meanan έγραψε:εννοεις νυχτοπερπατηματα...............................
Φύλλο :
15/11/2010, 14:29
ενταξει μωρε μοιρασε ενα φιλακι σιγααα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης