γκρινιάρικο μαρούλι
+26
lavaloves
rachel
Creep
Raven
meanan
Quark
αντωνης
αναρχοβλαχος
Elven King
Oneiropagida
SkinLikeSand
next_day
Νυχτερινή Πένα
Alchemist
lizaki1111
venus
Γιώτα
Miou-Popofotitsa
mscolourfull
mata
YpNos
laplace
kitsosmitsos
Eltha
AtZoN
marouli
30 απαντήσεις
γκρινιάρικο μαρούλι
13/4/2009, 15:47
Υπενθύμιση αρχικής δημοσίευσης :
Το μπλογκάκι μου λέγεται γκρινιάρικο μαρούλι.Είναι ένα απλό καθημερινό μπλογκ που γράφω όποτε έχω όρεξη. Το δημιούργησα για να έχω κάτι να ασχολούμαι και να μην τρελαίνω τους γύρω μου με την γκρίνια. Ότι διαβάσετε εκεί είναι καθαρά θέμα πως θα έχω ξυπνήσει και τι θα έχει γίνει στην διάρκεια της μέρα που γράφω. Αυτά προς το παρον. Θα επανέλθω δρυμίτερη αν και μία βόλτα είναι πιο κατατοπιστική!
Το μπλογκάκι μου λέγεται γκρινιάρικο μαρούλι.Είναι ένα απλό καθημερινό μπλογκ που γράφω όποτε έχω όρεξη. Το δημιούργησα για να έχω κάτι να ασχολούμαι και να μην τρελαίνω τους γύρω μου με την γκρίνια. Ότι διαβάσετε εκεί είναι καθαρά θέμα πως θα έχω ξυπνήσει και τι θα έχει γίνει στην διάρκεια της μέρα που γράφω. Αυτά προς το παρον. Θα επανέλθω δρυμίτερη αν και μία βόλτα είναι πιο κατατοπιστική!
Απ: γκρινιάρικο μαρούλι
21/2/2010, 18:56
κι εγω μπηκα γιατι νομιζα οτι θα εχεις κανει καινουρια αναρτηση
- ElthaModeratorΒραβείο ΕγγραφήςΒραβείο Εγγραφής για πάνω απο 3 χρόνιαΒραβείο ΜηνυμάτωνΒραβείο Μηνυμάτων ( 5001 + σχόλια )Βραβείο ΘεμάτωνΒραβείο Θεμάτων ( 100 νέα θέματα )Βραβείο ΨηφοφορίαςΒραβείο Ψηφοφορίας ( άνοιξε μια νέα ψηφοφορία )Βραβείο ΠαιχνιδιώνΒραβείο Παιχνιδιών ( άνοιξε ενα νέο θέμα - παιχνίδι )Βραβείο ΣυμμετοχήςΒραβείο Συμμετοχής ( σε 100 θέματα )
Φύλλο :
22/2/2010, 10:31
για να δω τι θα δω το απογευμα
- ElthaModeratorΒραβείο ΕγγραφήςΒραβείο Εγγραφής για πάνω απο 3 χρόνιαΒραβείο ΜηνυμάτωνΒραβείο Μηνυμάτων ( 5001 + σχόλια )Βραβείο ΘεμάτωνΒραβείο Θεμάτων ( 100 νέα θέματα )Βραβείο ΨηφοφορίαςΒραβείο Ψηφοφορίας ( άνοιξε μια νέα ψηφοφορία )Βραβείο ΠαιχνιδιώνΒραβείο Παιχνιδιών ( άνοιξε ενα νέο θέμα - παιχνίδι )Βραβείο ΣυμμετοχήςΒραβείο Συμμετοχής ( σε 100 θέματα )
Φύλλο :
27/2/2010, 20:38
Φύλλο :
27/2/2010, 20:47
μην κατουρηθεις και πανω σου ντε
- SkinLikeSandMemberΒραβείο ΕγγραφήςΒραβείο Εγγραφής για πάνω απο 3 χρόνιαΒραβείο ΜηνυμάτωνΒραβείο Μηνυμάτων ( 5001 + σχόλια )Βραβείο ΘεμάτωνΒραβείο Θεμάτων ( 50 νέα θέματα )Βραβείο ΨηφοφορίαςΒραβείο Ψηφοφορίας ( άνοιξε μια νέα ψηφοφορία )Βραβείο ΠαιχνιδιώνΒραβείο Παιχνιδιών ( άνοιξε ενα νέο θέμα - παιχνίδι )Βραβείο ΣυμμετοχήςΒραβείο Συμμετοχής ( σε 100 θέματα )
Φύλλο :
27/2/2010, 22:05
Το τρίτο φέρνει σε παγανιστικές καταστάσεις βρε σκώληκα, θα μας αφορίσουν!
Φύλλο :
27/2/2010, 22:58
δινω μια σφαιρικη αποψη της θρησκειας προσθετοντας ολες τις μορφες αυτης σαν ενα πνευματικο γαϊτανακι
5/3/2010, 08:40
μαρουλακι μην γκρινιαζεις,οντως ηρθε η ανοιξη και η ανοιξη μας φτιαχνει την διαθεση.(εγω παντως παθαινω ενα αλαλουμ)
εξαλου και σινεμα πηγες,και καφε ηπιες με την φιλη σου και αν με ακουσεις και σε ωραιο οδοντιατρο θα πας
μια χαρα σε βρισκω
εξαλου και σινεμα πηγες,και καφε ηπιες με την φιλη σου και αν με ακουσεις και σε ωραιο οδοντιατρο θα πας
μια χαρα σε βρισκω
5/3/2010, 12:13
Ε κάτι λίγα παραπονάκια τα είχες, αλλά ήταν καλυμμένα καλά αυτή την φορά... Μαθαίνεις και σίγουρα έχεις μάθει να ελίσσεσαι
Πάντως μου άρεσε πολύ η ανάρτηση και αυτό είναι που μετράει!
Πάντως μου άρεσε πολύ η ανάρτηση και αυτό είναι που μετράει!
5/3/2010, 12:17
πως με καταλαβαινεις εσυ
ναι έχω μάθει να μην ξεφευγω πολυ
μα αν δεν είχε έστω και ενα παραπονακι τι σοι μαρουλοαναρτηση θα ηταν αυτη
ναι έχω μάθει να μην ξεφευγω πολυ
μα αν δεν είχε έστω και ενα παραπονακι τι σοι μαρουλοαναρτηση θα ηταν αυτη
5/3/2010, 12:22
ε μα ναι..
να σου πω την αληθεια καμια φορα ζηλευω τις αναρτησεις τις φιλοσοφικες και τις αντικειμενικες που ξερεις ειναι πολυ ωραια γραμμενα αλλα μετα λεω βρε χαζουλα αφου εισαι αλλο ειδος.. λογικο ειναι να διαφερεις και η διαφορα με τους αλλους ειναι αυτο που σε χαρακτηριζει οποτε ζητω το μαρουλομπλογκ!!!!!!!
να σου πω την αληθεια καμια φορα ζηλευω τις αναρτησεις τις φιλοσοφικες και τις αντικειμενικες που ξερεις ειναι πολυ ωραια γραμμενα αλλα μετα λεω βρε χαζουλα αφου εισαι αλλο ειδος.. λογικο ειναι να διαφερεις και η διαφορα με τους αλλους ειναι αυτο που σε χαρακτηριζει οποτε ζητω το μαρουλομπλογκ!!!!!!!
5/3/2010, 12:26
Ο κάθε μπλόγκερ είναι ξεχωριστό είδος από μόνος του κατ'εμέ
Μας συμφέρει τουλάχιστον να το πιστεύουμε αυτό!
Μια χαρά είναι το μπλογκ σου, το έχεις φτιάξει πάρα πολύ το ύφος σου στο γράψιμο. Διακρίνω μια πολύ μεγαλύτερη ωριμότητα και αυτό μου αρέσει!
Μας συμφέρει τουλάχιστον να το πιστεύουμε αυτό!
Μια χαρά είναι το μπλογκ σου, το έχεις φτιάξει πάρα πολύ το ύφος σου στο γράψιμο. Διακρίνω μια πολύ μεγαλύτερη ωριμότητα και αυτό μου αρέσει!
5/3/2010, 12:29
σωστο και αυτο που λες για τους μπλογκερ..
ναι ωραιο είναι, ήθελα κάι μικροαλλαγές αλλά λέω τόσο κόπο έκανε το σκουληκι να το φέρουμε σε μια ευεθία να το χαλάσουμε δεν λέει..
ναι η αληθεια είναι οτι όοοοοταν θελω γραφω σωστα.. θυμάμαι στο σχολειο τι ωραια που εγραφα.. αρχιζω και βρισκω την φορμα μου
ναι ωραιο είναι, ήθελα κάι μικροαλλαγές αλλά λέω τόσο κόπο έκανε το σκουληκι να το φέρουμε σε μια ευεθία να το χαλάσουμε δεν λέει..
ναι η αληθεια είναι οτι όοοοοταν θελω γραφω σωστα.. θυμάμαι στο σχολειο τι ωραια που εγραφα.. αρχιζω και βρισκω την φορμα μου
Φύλλο :
5/3/2010, 12:41
ρε συ οτι θες κανεις
ασχετο το ενα με το αλλο ..αλλωστε τα μπλογκ ειναι για να αλλαζουν
βαλε εκει οτι θες
μην κοιτας πουε γω δεν τα αλλαζω δεν εχω τον χρονο αλλωστε
ασχετο το ενα με το αλλο ..αλλωστε τα μπλογκ ειναι για να αλλαζουν
βαλε εκει οτι θες
μην κοιτας πουε γω δεν τα αλλαζω δεν εχω τον χρονο αλλωστε
5/3/2010, 12:49
βρε συ μου αρεσει οπως ειναι απλα ηθελα ενα background αλλα δεν το έχω δοκιμασει ακομα.. δεν εχω καταληξει κιολας κάπου..
θα δούμε
θα δούμε
Φύλλο :
5/3/2010, 12:51
ναι
18/3/2010, 13:35
Χρόνια πολλά! Να σε χαιρόμαστε και να το χαίρεσαι! Γέλασα πολύ με την ανάρτηση...! Εύχομαι στο μπλογκάκι σου τα ΚΑΛΥΤΕΡΟΤΕΡΑ!
Δεν μπορώ να σου αφήσω σχόλιο στο μπλογκ, δεν ξέρω γτ... Αλλά αφήνω εδώ!
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης