γκρινιάρικο μαρούλι
+26
lavaloves
rachel
Creep
Raven
meanan
Quark
αντωνης
αναρχοβλαχος
Elven King
Oneiropagida
SkinLikeSand
next_day
Νυχτερινή Πένα
Alchemist
lizaki1111
venus
Γιώτα
Miou-Popofotitsa
mscolourfull
mata
YpNos
laplace
kitsosmitsos
Eltha
AtZoN
marouli
30 απαντήσεις
γκρινιάρικο μαρούλι
13/4/2009, 15:47
Υπενθύμιση αρχικής δημοσίευσης :
Το μπλογκάκι μου λέγεται γκρινιάρικο μαρούλι.Είναι ένα απλό καθημερινό μπλογκ που γράφω όποτε έχω όρεξη. Το δημιούργησα για να έχω κάτι να ασχολούμαι και να μην τρελαίνω τους γύρω μου με την γκρίνια. Ότι διαβάσετε εκεί είναι καθαρά θέμα πως θα έχω ξυπνήσει και τι θα έχει γίνει στην διάρκεια της μέρα που γράφω. Αυτά προς το παρον. Θα επανέλθω δρυμίτερη αν και μία βόλτα είναι πιο κατατοπιστική!
Το μπλογκάκι μου λέγεται γκρινιάρικο μαρούλι.Είναι ένα απλό καθημερινό μπλογκ που γράφω όποτε έχω όρεξη. Το δημιούργησα για να έχω κάτι να ασχολούμαι και να μην τρελαίνω τους γύρω μου με την γκρίνια. Ότι διαβάσετε εκεί είναι καθαρά θέμα πως θα έχω ξυπνήσει και τι θα έχει γίνει στην διάρκεια της μέρα που γράφω. Αυτά προς το παρον. Θα επανέλθω δρυμίτερη αν και μία βόλτα είναι πιο κατατοπιστική!
Απ: γκρινιάρικο μαρούλι
3/10/2010, 13:12
Λεγε με ποιον πηγες στην ακροπολη
γιατι δεν εβγαλες φωτογραφιες;;; καλυτερος ειναι ο kitsomitsos;;;;;;;;;;;;
3/10/2010, 13:39
meanan έγραψε:Λεγε με ποιον πηγες στην ακροπολη
πηγα με εναν καλο μου φιλο και δεν εβγαλα φωτογραφιες γτ δεν ειχα την φωτογραφικη μαζι! Μονο μια εχω στο κινητο μου με ενα πουλι
3/10/2010, 14:12
με ενα πουλι;;;;;;;;;;;;
ενω εγω 10 λεπτα δρομο παω και βγαζω,δες φατσοβιβλιο
ενω εγω 10 λεπτα δρομο παω και βγαζω,δες φατσοβιβλιο
- ElthaModeratorΒραβείο ΕγγραφήςΒραβείο Εγγραφής για πάνω απο 3 χρόνιαΒραβείο ΜηνυμάτωνΒραβείο Μηνυμάτων ( 5001 + σχόλια )Βραβείο ΘεμάτωνΒραβείο Θεμάτων ( 100 νέα θέματα )Βραβείο ΨηφοφορίαςΒραβείο Ψηφοφορίας ( άνοιξε μια νέα ψηφοφορία )Βραβείο ΠαιχνιδιώνΒραβείο Παιχνιδιών ( άνοιξε ενα νέο θέμα - παιχνίδι )Βραβείο ΣυμμετοχήςΒραβείο Συμμετοχής ( σε 100 θέματα )
Φύλλο :
9/10/2010, 01:07
9/10/2010, 12:21
skouliki έγραψε:
τι βρηκα? ποτε? δεν εχω παρει ειδησηmeanan έγραψε:κι αμεσως την βρηκες!!!!!!!!!!!!ε υ γ ε
- ElthaModeratorΒραβείο ΕγγραφήςΒραβείο Εγγραφής για πάνω απο 3 χρόνιαΒραβείο ΜηνυμάτωνΒραβείο Μηνυμάτων ( 5001 + σχόλια )Βραβείο ΘεμάτωνΒραβείο Θεμάτων ( 100 νέα θέματα )Βραβείο ΨηφοφορίαςΒραβείο Ψηφοφορίας ( άνοιξε μια νέα ψηφοφορία )Βραβείο ΠαιχνιδιώνΒραβείο Παιχνιδιών ( άνοιξε ενα νέο θέμα - παιχνίδι )Βραβείο ΣυμμετοχήςΒραβείο Συμμετοχής ( σε 100 θέματα )
Φύλλο :
12/10/2010, 23:09
τοσο πολυ !!! δεν το εχω δει θα παω αυριο
13/10/2010, 08:57
αυτος ο τιτλος και να μην λεει για τον ΓΙΑΝΝΗ,ουτε καν για τους αλλους 3 ειναι ατοπος
13/10/2010, 19:13
ποιους αλλους 3?meanan έγραψε:αυτος ο τιτλος και να μην λεει για τον ΓΙΑΝΝΗ,ουτε καν για τους αλλους 3 ειναι ατοπος
14/10/2010, 08:28
ελα τωρα,ποιους αλλους..........τον φουρναρη,τον τυπο με το γαλαζιο πουκαμισο,και τον Αλεκο
Φύλλο :
15/10/2010, 17:25
εναν διπλο με γαλα σκετο
15/10/2010, 18:27
απο δευτερα οι παραγγελιες!!skouliki έγραψε:εναν διπλο με γαλα σκετο
Φύλλο :
17/10/2010, 16:18
marouli έγραψε:Εκτακτο ανακοινωθεν-εκπληξηηη!
πηγα και κομμωτηριο!
17/10/2010, 16:59
meanan έγραψε:Εισαι πολυ προχωρημενο μαρουλι
Συμφωνώ με τη meanan. Μιλάμε για άλλα κόλπα...
18/10/2010, 00:25
επιτελους ενας ανθρωπος που θα ερθει περιποιημενος!!skouliki έγραψε:marouli έγραψε:Εκτακτο ανακοινωθεν-εκπληξηηη!
πηγα και κομμωτηριο!
οπως ειπαμε μιλαμε για αλλο μοντελο στην αγοραsunbeam έγραψε:meanan έγραψε:Εισαι πολυ προχωρημενο μαρουλι
Συμφωνώ με τη meanan. Μιλάμε για άλλα κόλπα...
Φύλλο :
18/10/2010, 09:44
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης