γκρινιάρικο μαρούλι
+26
lavaloves
rachel
Creep
Raven
meanan
Quark
αντωνης
αναρχοβλαχος
Elven King
Oneiropagida
SkinLikeSand
next_day
Νυχτερινή Πένα
Alchemist
lizaki1111
venus
Γιώτα
Miou-Popofotitsa
mscolourfull
mata
YpNos
laplace
kitsosmitsos
Eltha
AtZoN
marouli
30 απαντήσεις
γκρινιάρικο μαρούλι
13/4/2009, 15:47
Υπενθύμιση αρχικής δημοσίευσης :
Το μπλογκάκι μου λέγεται γκρινιάρικο μαρούλι.Είναι ένα απλό καθημερινό μπλογκ που γράφω όποτε έχω όρεξη. Το δημιούργησα για να έχω κάτι να ασχολούμαι και να μην τρελαίνω τους γύρω μου με την γκρίνια. Ότι διαβάσετε εκεί είναι καθαρά θέμα πως θα έχω ξυπνήσει και τι θα έχει γίνει στην διάρκεια της μέρα που γράφω. Αυτά προς το παρον. Θα επανέλθω δρυμίτερη αν και μία βόλτα είναι πιο κατατοπιστική!
Το μπλογκάκι μου λέγεται γκρινιάρικο μαρούλι.Είναι ένα απλό καθημερινό μπλογκ που γράφω όποτε έχω όρεξη. Το δημιούργησα για να έχω κάτι να ασχολούμαι και να μην τρελαίνω τους γύρω μου με την γκρίνια. Ότι διαβάσετε εκεί είναι καθαρά θέμα πως θα έχω ξυπνήσει και τι θα έχει γίνει στην διάρκεια της μέρα που γράφω. Αυτά προς το παρον. Θα επανέλθω δρυμίτερη αν και μία βόλτα είναι πιο κατατοπιστική!
Απ: γκρινιάρικο μαρούλι
23/11/2010, 13:02
θα σε γελασω δεν πινω κρασιmeanan έγραψε:και σαν το παλιο κρασι;;;;;;;;;;;;;;
23/11/2010, 15:23
marouli έγραψε:θα σε γελασω δεν πινω κρασιmeanan έγραψε:και σαν το παλιο κρασι;;;;;;;;;;;;;;
μα ουτε εγω :D
Πως απαντώ σε σχόλιο καλέ;! HELP!
26/11/2010, 08:31
marouli έγραψε:θα σε γελασω δεν πινω κρασιmeanan έγραψε:και σαν το παλιο κρασι;;;;;;;;;;;;;;
Δεν καταλαβαίνω τι γίνεται βρε μαρουλάκι μου εδώ. Μπορείς να με βοηθήσεις που'σαι και παλιά
Πως μπορώ να απαντήσω σε ένα σχόλιο; Με το quote?
- ElthaModeratorΒραβείο ΕγγραφήςΒραβείο Εγγραφής για πάνω απο 3 χρόνιαΒραβείο ΜηνυμάτωνΒραβείο Μηνυμάτων ( 5001 + σχόλια )Βραβείο ΘεμάτωνΒραβείο Θεμάτων ( 100 νέα θέματα )Βραβείο ΨηφοφορίαςΒραβείο Ψηφοφορίας ( άνοιξε μια νέα ψηφοφορία )Βραβείο ΠαιχνιδιώνΒραβείο Παιχνιδιών ( άνοιξε ενα νέο θέμα - παιχνίδι )Βραβείο ΣυμμετοχήςΒραβείο Συμμετοχής ( σε 100 θέματα )
Φύλλο :
26/11/2010, 09:52
οτι θες μπορεις να το βρεις εδω Forum extra tips
26/11/2010, 11:34
κοριτσακι μου οπως σου ειπε το σκουλικι κοιτα εκει
ναι καλε με το quote απαντας.. ειναι ολα πολυ ευκολα, μια ματια ριξε μοναχα στα Tips και θα γινεις αστερι
ναι καλε με το quote απαντας.. ειναι ολα πολυ ευκολα, μια ματια ριξε μοναχα στα Tips και θα γινεις αστερι
26/11/2010, 14:36
ναι!!meanan έγραψε:μετρας τα μπουρου-μπουρου;;;;;;;;;;;;;;;
26/11/2010, 15:37
ζηλιαρα!!meanan έγραψε:Το βραδυ ισως κανω κι εγω μπουρου-μπουρου
30/11/2010, 17:02
kitsosmitsos έγραψε:marouli έγραψε:Μεταξυ φθορας και αφθαρσιας..
30/11/2010, 18:56
δεν εχει αναγκη.. και μην ζηλευειςmeanan έγραψε:σιγα,τον ασκασες τον ανθρωπο
- ElthaModeratorΒραβείο ΕγγραφήςΒραβείο Εγγραφής για πάνω απο 3 χρόνιαΒραβείο ΜηνυμάτωνΒραβείο Μηνυμάτων ( 5001 + σχόλια )Βραβείο ΘεμάτωνΒραβείο Θεμάτων ( 100 νέα θέματα )Βραβείο ΨηφοφορίαςΒραβείο Ψηφοφορίας ( άνοιξε μια νέα ψηφοφορία )Βραβείο ΠαιχνιδιώνΒραβείο Παιχνιδιών ( άνοιξε ενα νέο θέμα - παιχνίδι )Βραβείο ΣυμμετοχήςΒραβείο Συμμετοχής ( σε 100 θέματα )
Φύλλο :
6/12/2010, 19:04
πολυ καλη ιδεα !!
6/12/2010, 19:26
σ'ευχαριστω!!! οντως το σκεφτομουν καιρο γτ εχω πολλα στο κεφαλι μου και επρεπε να βαλω μια σειραskouliki έγραψε:πολυ καλη ιδεα !!
6/12/2010, 19:46
ΕΝΝοεις οτι θα βαζεις τραγουδια και δεν θα ειναι Κοτσιρας;;;;;;;;;;;;;;;;ουτε καν Χατζηγιαννης;;;;;;;;;;;;;;;;;;Εστω Αλκινοος;;;;;;;;;;;;
6/12/2010, 19:48
θα βαζω οσα μου κανουν κλικ!! οσα με εχουν στιγματισει εμενα ή καποια μου στιγμη! τουτεστιν αρχισε να αφιερωνεις μπας και με στιγματισει τπτmeanan έγραψε: ΕΝΝοεις οτι θα βαζεις τραγουδια και δεν θα ειναι Κοτσιρας;;;;;;;;;;;;;;;;ουτε καν Χατζηγιαννης;;;;;;;;;;;;;;;;;;Εστω Αλκινοος;;;;;;;;;;;;
6/12/2010, 19:49
:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
6/12/2010, 19:50
καλα καλα με επεισες!! θα σε θυμηθω στην επομενη αναρτηση!! Αμαν! Εκει να μου χαλασεις την εκπληξη!! Ωχου!!meanan έγραψε:
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης