γκρινιάρικο μαρούλι
+26
lavaloves
rachel
Creep
Raven
meanan
Quark
αντωνης
αναρχοβλαχος
Elven King
Oneiropagida
SkinLikeSand
next_day
Νυχτερινή Πένα
Alchemist
lizaki1111
venus
Γιώτα
Miou-Popofotitsa
mscolourfull
mata
YpNos
laplace
kitsosmitsos
Eltha
AtZoN
marouli
30 απαντήσεις
γκρινιάρικο μαρούλι
13/4/2009, 15:47
Υπενθύμιση αρχικής δημοσίευσης :
Το μπλογκάκι μου λέγεται γκρινιάρικο μαρούλι.Είναι ένα απλό καθημερινό μπλογκ που γράφω όποτε έχω όρεξη. Το δημιούργησα για να έχω κάτι να ασχολούμαι και να μην τρελαίνω τους γύρω μου με την γκρίνια. Ότι διαβάσετε εκεί είναι καθαρά θέμα πως θα έχω ξυπνήσει και τι θα έχει γίνει στην διάρκεια της μέρα που γράφω. Αυτά προς το παρον. Θα επανέλθω δρυμίτερη αν και μία βόλτα είναι πιο κατατοπιστική!
Το μπλογκάκι μου λέγεται γκρινιάρικο μαρούλι.Είναι ένα απλό καθημερινό μπλογκ που γράφω όποτε έχω όρεξη. Το δημιούργησα για να έχω κάτι να ασχολούμαι και να μην τρελαίνω τους γύρω μου με την γκρίνια. Ότι διαβάσετε εκεί είναι καθαρά θέμα πως θα έχω ξυπνήσει και τι θα έχει γίνει στην διάρκεια της μέρα που γράφω. Αυτά προς το παρον. Θα επανέλθω δρυμίτερη αν και μία βόλτα είναι πιο κατατοπιστική!
- ElthaModeratorΒραβείο ΕγγραφήςΒραβείο Εγγραφής για πάνω απο 3 χρόνιαΒραβείο ΜηνυμάτωνΒραβείο Μηνυμάτων ( 5001 + σχόλια )Βραβείο ΘεμάτωνΒραβείο Θεμάτων ( 100 νέα θέματα )Βραβείο ΨηφοφορίαςΒραβείο Ψηφοφορίας ( άνοιξε μια νέα ψηφοφορία )Βραβείο ΠαιχνιδιώνΒραβείο Παιχνιδιών ( άνοιξε ενα νέο θέμα - παιχνίδι )Βραβείο ΣυμμετοχήςΒραβείο Συμμετοχής ( σε 100 θέματα )
Φύλλο :
Απ: γκρινιάρικο μαρούλι
16/9/2010, 20:44
τι ομαδα ειναι ?? δεν παιρνω οτι και οτι ντε !
- ElthaModeratorΒραβείο ΕγγραφήςΒραβείο Εγγραφής για πάνω απο 3 χρόνιαΒραβείο ΜηνυμάτωνΒραβείο Μηνυμάτων ( 5001 + σχόλια )Βραβείο ΘεμάτωνΒραβείο Θεμάτων ( 100 νέα θέματα )Βραβείο ΨηφοφορίαςΒραβείο Ψηφοφορίας ( άνοιξε μια νέα ψηφοφορία )Βραβείο ΠαιχνιδιώνΒραβείο Παιχνιδιών ( άνοιξε ενα νέο θέμα - παιχνίδι )Βραβείο ΣυμμετοχήςΒραβείο Συμμετοχής ( σε 100 θέματα )
Φύλλο :
17/9/2010, 16:30
marouli έγραψε:Σοβαρο! μπουρου μπουρου!
οσοι ειστε κεφατοι δεν τον συνιστω!
τραγικο !!! και αυτοι οι εγκληματιες γκρρρ πως το βιαζουν ενα παιδι ελεος !!! θυμωνω πολυ !!
18/9/2010, 01:11
Δεν ξέρεις τι να πεις όταν ακούς τέτοια πράγματα. Δυστυχώς συμβαίνουν πολύ περισσότερα από αυτά που μαθαίνουμε.
Αυτοί είναι εφιάλτες που βλέπεις ξύπνιος.
Αυτοί είναι εφιάλτες που βλέπεις ξύπνιος.
20/9/2010, 11:13
να ρωτησω κατι μια που φαινεται οτι ξερεις.. Αντε και στελνω ενα οκ? πως μου ερχεται? το ακουω απο το τηλεφωνο?meanan έγραψε:αυτα οχι εδω,στον ΟΤΕ παρακαλω
20/9/2010, 12:16
;;;;;; Meanan αν γνωρίζεις για πες να μάθουμε κι εμείς.
Μαρούλι ωραίο το τηλεγράφημα. Αλλά ήταν λίγο μεγάλο και θα σου κόστισε. Αλήθεια πόσο πάει η λέξη;
Μαρούλι ωραίο το τηλεγράφημα. Αλλά ήταν λίγο μεγάλο και θα σου κόστισε. Αλήθεια πόσο πάει η λέξη;
20/9/2010, 13:48
νομιζω οτι γινεται να σου διαβαστει και τηλεφωνικα,δυστυχως δεν εχω λαβει ποτε
24/9/2010, 13:30
Δεν έχω έρθει ποτέ κοντά σε κάποιον άνθρωπο με ειδικές ανάγκες, οπότε δεν μπορώ να έχω άποψη για τις δυσκολίες που συναντούν και την ψυχική δύναμη που χρειάζεται να έχουν αυτοί και οι δικοί τους.
Ένα μόνο μπορώ να πω ... ότι με εκνευρίζει απίστευτα όταν κάποιοι βλέπουν στο δρόμο έναν άνθρωπο διαφορετικό από αυτούς και τον κοιτάζουν επίμονα σαν να είναι αξιοθέατο.
(έβαλα την ανάρτηση στο παιχνιδόκουτο)
Ένα μόνο μπορώ να πω ... ότι με εκνευρίζει απίστευτα όταν κάποιοι βλέπουν στο δρόμο έναν άνθρωπο διαφορετικό από αυτούς και τον κοιτάζουν επίμονα σαν να είναι αξιοθέατο.
Φύλλο :
24/9/2010, 21:34
sunbeam έγραψε:Δεν έχω έρθει ποτέ κοντά σε κάποιον άνθρωπο με ειδικές ανάγκες, οπότε δεν μπορώ να έχω άποψη για τις δυσκολίες που συναντούν και την ψυχική δύναμη που χρειάζεται να έχουν αυτοί και οι δικοί τους.
συμφωνω +
δεν εχω δει αναρτησεις ακομα θα το κανω μεσα στο σκ και θα περασω μαρουλακι να σε διαβασω
Φύλλο :
27/9/2010, 18:20
με ηρεμια θα το διαβασω το βραδυ αλλα ειδα το θεμα
27/9/2010, 18:22
κατασκοπεεεεεεεεεε!!skouliki έγραψε:με ηρεμια θα το διαβασω το βραδυ αλλα ειδα το θεμα
διαβασε το να χαρεις
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης