γκρινιάρικο μαρούλι
+26
lavaloves
rachel
Creep
Raven
meanan
Quark
αντωνης
αναρχοβλαχος
Elven King
Oneiropagida
SkinLikeSand
next_day
Νυχτερινή Πένα
Alchemist
lizaki1111
venus
Γιώτα
Miou-Popofotitsa
mscolourfull
mata
YpNos
laplace
kitsosmitsos
Eltha
AtZoN
marouli
30 απαντήσεις
γκρινιάρικο μαρούλι
13/4/2009, 15:47
Υπενθύμιση αρχικής δημοσίευσης :
Το μπλογκάκι μου λέγεται γκρινιάρικο μαρούλι.Είναι ένα απλό καθημερινό μπλογκ που γράφω όποτε έχω όρεξη. Το δημιούργησα για να έχω κάτι να ασχολούμαι και να μην τρελαίνω τους γύρω μου με την γκρίνια. Ότι διαβάσετε εκεί είναι καθαρά θέμα πως θα έχω ξυπνήσει και τι θα έχει γίνει στην διάρκεια της μέρα που γράφω. Αυτά προς το παρον. Θα επανέλθω δρυμίτερη αν και μία βόλτα είναι πιο κατατοπιστική!
Το μπλογκάκι μου λέγεται γκρινιάρικο μαρούλι.Είναι ένα απλό καθημερινό μπλογκ που γράφω όποτε έχω όρεξη. Το δημιούργησα για να έχω κάτι να ασχολούμαι και να μην τρελαίνω τους γύρω μου με την γκρίνια. Ότι διαβάσετε εκεί είναι καθαρά θέμα πως θα έχω ξυπνήσει και τι θα έχει γίνει στην διάρκεια της μέρα που γράφω. Αυτά προς το παρον. Θα επανέλθω δρυμίτερη αν και μία βόλτα είναι πιο κατατοπιστική!
- SkinLikeSandMemberΒραβείο ΕγγραφήςΒραβείο Εγγραφής για πάνω απο 3 χρόνιαΒραβείο ΜηνυμάτωνΒραβείο Μηνυμάτων ( 5001 + σχόλια )Βραβείο ΘεμάτωνΒραβείο Θεμάτων ( 50 νέα θέματα )Βραβείο ΨηφοφορίαςΒραβείο Ψηφοφορίας ( άνοιξε μια νέα ψηφοφορία )Βραβείο ΠαιχνιδιώνΒραβείο Παιχνιδιών ( άνοιξε ενα νέο θέμα - παιχνίδι )Βραβείο ΣυμμετοχήςΒραβείο Συμμετοχής ( σε 100 θέματα )
Φύλλο :
Απ: γκρινιάρικο μαρούλι
13/2/2010, 15:41
13/2/2010, 19:12
μην στεναχωριέσαι τώρα είμαι αρκετα καλυτερα..SkinLikeSand έγραψε:
meanan έγραψε:
αχ είσαι τόσο κάλη
σ'ευχαριστω πολύ μέσα απο την καρδιά μου..
- ElthaModeratorΒραβείο ΕγγραφήςΒραβείο Εγγραφής για πάνω απο 3 χρόνιαΒραβείο ΜηνυμάτωνΒραβείο Μηνυμάτων ( 5001 + σχόλια )Βραβείο ΘεμάτωνΒραβείο Θεμάτων ( 100 νέα θέματα )Βραβείο ΨηφοφορίαςΒραβείο Ψηφοφορίας ( άνοιξε μια νέα ψηφοφορία )Βραβείο ΠαιχνιδιώνΒραβείο Παιχνιδιών ( άνοιξε ενα νέο θέμα - παιχνίδι )Βραβείο ΣυμμετοχήςΒραβείο Συμμετοχής ( σε 100 θέματα )
Φύλλο :
13/2/2010, 19:45
marouli έγραψε:No.. comments
θα διαβασω αυριο
15/2/2010, 01:11
ΤΙ ΤΕΧΝΗ!!!!!!!!!!!!
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΕΤΣΙ ΤΟ ΓΡΑΨΙΜΟ, ΜΕ ΚΑΤΑΣΥΓΚΙΝΗΣΕΣ!!!!!
:ΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡρ
- ElthaModeratorΒραβείο ΕγγραφήςΒραβείο Εγγραφής για πάνω απο 3 χρόνιαΒραβείο ΜηνυμάτωνΒραβείο Μηνυμάτων ( 5001 + σχόλια )Βραβείο ΘεμάτωνΒραβείο Θεμάτων ( 100 νέα θέματα )Βραβείο ΨηφοφορίαςΒραβείο Ψηφοφορίας ( άνοιξε μια νέα ψηφοφορία )Βραβείο ΠαιχνιδιώνΒραβείο Παιχνιδιών ( άνοιξε ενα νέο θέμα - παιχνίδι )Βραβείο ΣυμμετοχήςΒραβείο Συμμετοχής ( σε 100 θέματα )
Φύλλο :
15/2/2010, 13:04
παρακαλω οχι κεφαλαια
15/2/2010, 13:21
Creep έγραψε:ΤΙ ΤΕΧΝΗ!!!!!!!!!!!!
ευχαριστω
όπως ειπε και το σκουλίκι όχι κεφαλαία, δεν επιτρέπονται
Φύλλο :
16/2/2010, 20:50
skouliki έγραψε:marouli έγραψε:No.. comments
θα διαβασω αυριο
θα σχολιασω εδω εφοσον εκει ειναι κλειστα τα σχολια
το να εισαι σκατα να ξερεις ειναι μια συνεχεια γεγονοτων αλληλενδετα με το ειμαι καλα
δεν θα μπορεσεις να πεις ποτε ειμαι καλα αν δεν εχει βιωσει το ειμαι σκατα
οποτε το ειμαι σκατα μην σε ανησυχει διοτι στην γωνια ερχεται το ειμαι καλα
οεο !!!
16/2/2010, 21:58
το ξέρω και τωρα λέω ότι ειμαι καλα..
και αν δεν το ειχα βιωσει αυτο δεν θα το ελεγα τωρα οτι ειμαι καλα.. συμφωνω οτι πρεπει να βιωνουμε και τα δυο για να τα συνειδητοποιουμε
και αν δεν το ειχα βιωσει αυτο δεν θα το ελεγα τωρα οτι ειμαι καλα.. συμφωνω οτι πρεπει να βιωνουμε και τα δυο για να τα συνειδητοποιουμε
Φύλλο :
17/2/2010, 13:39
που ειναι ?
17/2/2010, 13:41
ολοκληρο λινκ εδωσα καλε.. μόλις την αναρτησα!
δεν εμφανίζεται? εμένα κανονικά
δεν εμφανίζεται? εμένα κανονικά
Φύλλο :
17/2/2010, 13:44
εννοω που ειναι το ουρανιο τοξο ρε
οχι η αναρτηση
οχι η αναρτηση
17/2/2010, 13:46
ολόκληρη φωτογραφια δεν βλέπεις?
οι παράγραφοι με άλλο χρωμα, τόση δουλειά έκανα...
μεσα στην καρδιά μου το ουρανιο τόξο κυριαρχει..
δεν φαινεται????????????????????????????????
οι παράγραφοι με άλλο χρωμα, τόση δουλειά έκανα...
μεσα στην καρδιά μου το ουρανιο τόξο κυριαρχει..
δεν φαινεται????????????????????????????????
Φύλλο :
17/2/2010, 13:47
συγκεντρωσου !!!
εννοω εδω σε μενα στον ουρανο στην αθηνα που ειναι
εννοω εδω σε μενα στον ουρανο στην αθηνα που ειναι
17/2/2010, 13:48
πραγματικα δεν καταλαβαινω
με ρωτας αν εχετε ουρανιο τοξο? Που να ξερω?
Φύλλο :
17/2/2010, 13:50
αστο ουτε ξανθιες να ειμασταν
17/2/2010, 13:51
εδω να ομολογησω οτι γεννηθηκα ξανθια και εχω αρχισει και σκουραινω απο μονη μου τα τελευταια χρονια
18/2/2010, 10:08
μαρουλακι μη μας δουλευεις,το κεντρο της πολης σου ειναι μικρο και ανετα το γυρνας και 5 φορες.επισης εμαθα οτι κυκλοφορουν ωραια παπουτσακια.μηπως πηγες σε λαθος μαγαζι;;;;;;;;;;
τα μουστολουλουρα ειναι δυσκολα.εγω δεν κανω αλλα ουτε και η μαμα μου!!!
λατρευω το ουρανιο τοξο.η υποσχεση που υπενθυμιζει μου φτιαχνει την διαθεση
τα μουστολουλουρα ειναι δυσκολα.εγω δεν κανω αλλα ουτε και η μαμα μου!!!
λατρευω το ουρανιο τοξο.η υποσχεση που υπενθυμιζει μου φτιαχνει την διαθεση
18/2/2010, 13:33
όταν λέω κέντρο εννοω απο λοξης φαλαγγος πάνω μέχρι το μουσείο.. ανετα το γυριζεις 3 οχι 5.. κ εγω το ειχα γυρισει ηδη 3 φορες το πρωι..
που τα ειδαν τα ωραια παπουτσια? μετρια το πολυ ειναι..
ελα καλε που ειναι δυσκολα? εμενα μια χαρα μου φαινονται.. οχι παιχνιδακι αλλα ουτε κ δυσκολα..
αχ ναι το ουρανιο τοξο
που τα ειδαν τα ωραια παπουτσια? μετρια το πολυ ειναι..
ελα καλε που ειναι δυσκολα? εμενα μια χαρα μου φαινονται.. οχι παιχνιδακι αλλα ουτε κ δυσκολα..
αχ ναι το ουρανιο τοξο
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης