γκρινιάρικο μαρούλι
+26
lavaloves
rachel
Creep
Raven
meanan
Quark
αντωνης
αναρχοβλαχος
Elven King
Oneiropagida
SkinLikeSand
next_day
Νυχτερινή Πένα
Alchemist
lizaki1111
venus
Γιώτα
Miou-Popofotitsa
mscolourfull
mata
YpNos
laplace
kitsosmitsos
Eltha
AtZoN
marouli
30 απαντήσεις
γκρινιάρικο μαρούλι
13/4/2009, 15:47
Υπενθύμιση αρχικής δημοσίευσης :
Το μπλογκάκι μου λέγεται γκρινιάρικο μαρούλι.Είναι ένα απλό καθημερινό μπλογκ που γράφω όποτε έχω όρεξη. Το δημιούργησα για να έχω κάτι να ασχολούμαι και να μην τρελαίνω τους γύρω μου με την γκρίνια. Ότι διαβάσετε εκεί είναι καθαρά θέμα πως θα έχω ξυπνήσει και τι θα έχει γίνει στην διάρκεια της μέρα που γράφω. Αυτά προς το παρον. Θα επανέλθω δρυμίτερη αν και μία βόλτα είναι πιο κατατοπιστική!
Το μπλογκάκι μου λέγεται γκρινιάρικο μαρούλι.Είναι ένα απλό καθημερινό μπλογκ που γράφω όποτε έχω όρεξη. Το δημιούργησα για να έχω κάτι να ασχολούμαι και να μην τρελαίνω τους γύρω μου με την γκρίνια. Ότι διαβάσετε εκεί είναι καθαρά θέμα πως θα έχω ξυπνήσει και τι θα έχει γίνει στην διάρκεια της μέρα που γράφω. Αυτά προς το παρον. Θα επανέλθω δρυμίτερη αν και μία βόλτα είναι πιο κατατοπιστική!
Απ: γκρινιάρικο μαρούλι
12/8/2010, 10:36
τι να κανω? οταν εγω καθομαι εσυ πας για μπανιοmeanan έγραψε:ολα στα γρηγορα μας τα λες!!!!!!!!!!!!
- ElthaModeratorΒραβείο ΕγγραφήςΒραβείο Εγγραφής για πάνω απο 3 χρόνιαΒραβείο ΜηνυμάτωνΒραβείο Μηνυμάτων ( 5001 + σχόλια )Βραβείο ΘεμάτωνΒραβείο Θεμάτων ( 100 νέα θέματα )Βραβείο ΨηφοφορίαςΒραβείο Ψηφοφορίας ( άνοιξε μια νέα ψηφοφορία )Βραβείο ΠαιχνιδιώνΒραβείο Παιχνιδιών ( άνοιξε ενα νέο θέμα - παιχνίδι )Βραβείο ΣυμμετοχήςΒραβείο Συμμετοχής ( σε 100 θέματα )
Φύλλο :
15/8/2010, 21:55
εχω να διαβασω ενα μηνα !!! και θα ξαναδιαβασω απο σεπτ...
αμα χασω τπτ σοβαρο να μου πειτε
αμα χασω τπτ σοβαρο να μου πειτε
- ElthaModeratorΒραβείο ΕγγραφήςΒραβείο Εγγραφής για πάνω απο 3 χρόνιαΒραβείο ΜηνυμάτωνΒραβείο Μηνυμάτων ( 5001 + σχόλια )Βραβείο ΘεμάτωνΒραβείο Θεμάτων ( 100 νέα θέματα )Βραβείο ΨηφοφορίαςΒραβείο Ψηφοφορίας ( άνοιξε μια νέα ψηφοφορία )Βραβείο ΠαιχνιδιώνΒραβείο Παιχνιδιών ( άνοιξε ενα νέο θέμα - παιχνίδι )Βραβείο ΣυμμετοχήςΒραβείο Συμμετοχής ( σε 100 θέματα )
Φύλλο :
18/8/2010, 13:07
τι σκαρωνετε παλι
Φύλλο :
18/8/2010, 16:14
ειπα να σας ψαρωσωmarouli έγραψε:τιποτα δεν σκαρωνουμε!!skouliki έγραψε:τι σκαρωνετε παλι
Φύλλο :
18/8/2010, 16:30
κανω αποχη απο τα μπλογκσ γαι ενα μηνα απο σεπτ παλι
23/8/2010, 09:55
τι blog ειναι αυτο;;;;;;;;;;;;γιατι δεν μας λες περισσοτερα;;;;;
23/8/2010, 13:39
meanan έγραψε:τι blog ειναι αυτο;;;;;;;;;;;;γιατι δεν μας λες περισσοτερα;;;;;
εχω κανει συνδεσμο και μπορειτε να μπειτε να δειτε.. Επισης εχω στην δεξια στηλη μια εικονα που την πατας και σε βγαζει απευθειας εκει
ειναι να μπλογκ χιουμοριστικο, διακσεδαστικο, ''οικογενειακο-φιλικο'', και γραφεις για να ξεσπασεις!!
- SirenGirlMemberΒραβείο ΕγγραφήςΒραβείο Εγγραφής για πάνω απο 3 χρόνιαΒραβείο ΜηνυμάτωνΒραβείο Μηνυμάτων ( 100-500 σχόλια )
Φύλλο :
27/8/2010, 08:06
Aγκαλιτσα ; Να παρω την χατζαρα μου να παω να κανω τσαμπουκα;
Να σου παρω σοκολατακια; Αρκουδακι απο τα τζαμπο;
Να παμε για ψωνια; εμεις τα ψωνια;
Αντι να παρω χατζαρα να παω να δειρω καλυτερα;
Αντι να δειρω να παρω ενα μεγαλο κουτι να συσκευασω το περιεχομενο με μια ροζ κορδελα και να στο φερω εκει να το δειρεις εσυ; θα ειναι φημωμενο και δεμενο να ξεσπασεις οσο θες. (Γελασες ή τσαμπα λεω !!@##@!!?) Και στην Τελικη αμα δεν γελασες, Θα ελεγα να σε κανω σαλατα να σε φαω μια που εχω λιγουρα, αλλα εισαι φιλη μου και σ'αγαπω
Γελα... Γελα... εχω κανει το ποστ σεντονι! Γελα λεμε!!! Γελααααααααααααααααααααααααα σε παρακαλω
Αντι να δειρω να παρω ενα μεγαλο κουτι να συσκευασω το περιεχομενο με μια ροζ κορδελα και να στο φερω εκει να το δειρεις εσυ; θα ειναι φημωμενο και δεμενο να ξεσπασεις οσο θες. (Γελασες ή τσαμπα λεω !!@##@!!?) Και στην Τελικη αμα δεν γελασες, Θα ελεγα να σε κανω σαλατα να σε φαω μια που εχω λιγουρα, αλλα εισαι φιλη μου και σ'αγαπω
Γελα... Γελα... εχω κανει το ποστ σεντονι! Γελα λεμε!!! Γελααααααααααααααααααααααααα σε παρακαλω
27/8/2010, 09:45
να γραψω ή θα με βρισεις;;;;;;;;;;;;;
εχω μια λυση να στην πω;;;(αν και οι λυσεις της σειρηνας μου φαινονται καλες)
27/8/2010, 10:52
SirenGirl έγραψε:Aγκαλιτσα ; Να παρω την χατζαρα μου να παω να κανω τσαμπουκα;
μεσω πμ ή μειλ οτι θελειςmeanan έγραψε:να γραψω ή θα με βρισεις;;;;;;;;;;;;;
27/8/2010, 11:39
δεν θα ξαναπω τα ίδια γιατί στο τέλος θα με βρίσεις!!!!!
και εμένα μου αρέσουν οι λύσεις της Siren!!!!
Επίσης, ο παύλος ξέρεις κάτι "καλά" παιδιά!!
και εμένα μου αρέσουν οι λύσεις της Siren!!!!
Επίσης, ο παύλος ξέρεις κάτι "καλά" παιδιά!!
27/8/2010, 11:41
κοριτσια ευχαριστω πολυ αλλα ''τετοιες'' γνωριμιες εχω και εγω
δεν χρειαζεται βια.. δεν υπαρχει λογος
27/8/2010, 11:42
marouli έγραψε:κοριτσια ευχαριστω πολυ αλλα ''τετοιες'' γνωριμιες εχω και εγω
αχααααα.... και μας το παίζεις κατά τα άλλα αθώο μικρό μαρούλι???
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης