γκρινιάρικο μαρούλι
+26
lavaloves
rachel
Creep
Raven
meanan
Quark
αντωνης
αναρχοβλαχος
Elven King
Oneiropagida
SkinLikeSand
next_day
Νυχτερινή Πένα
Alchemist
lizaki1111
venus
Γιώτα
Miou-Popofotitsa
mscolourfull
mata
YpNos
laplace
kitsosmitsos
Eltha
AtZoN
marouli
30 απαντήσεις
γκρινιάρικο μαρούλι
13/4/2009, 15:47
Υπενθύμιση αρχικής δημοσίευσης :
Το μπλογκάκι μου λέγεται γκρινιάρικο μαρούλι.Είναι ένα απλό καθημερινό μπλογκ που γράφω όποτε έχω όρεξη. Το δημιούργησα για να έχω κάτι να ασχολούμαι και να μην τρελαίνω τους γύρω μου με την γκρίνια. Ότι διαβάσετε εκεί είναι καθαρά θέμα πως θα έχω ξυπνήσει και τι θα έχει γίνει στην διάρκεια της μέρα που γράφω. Αυτά προς το παρον. Θα επανέλθω δρυμίτερη αν και μία βόλτα είναι πιο κατατοπιστική!
Το μπλογκάκι μου λέγεται γκρινιάρικο μαρούλι.Είναι ένα απλό καθημερινό μπλογκ που γράφω όποτε έχω όρεξη. Το δημιούργησα για να έχω κάτι να ασχολούμαι και να μην τρελαίνω τους γύρω μου με την γκρίνια. Ότι διαβάσετε εκεί είναι καθαρά θέμα πως θα έχω ξυπνήσει και τι θα έχει γίνει στην διάρκεια της μέρα που γράφω. Αυτά προς το παρον. Θα επανέλθω δρυμίτερη αν και μία βόλτα είναι πιο κατατοπιστική!
- ElthaModeratorΒραβείο ΕγγραφήςΒραβείο Εγγραφής για πάνω απο 3 χρόνιαΒραβείο ΜηνυμάτωνΒραβείο Μηνυμάτων ( 5001 + σχόλια )Βραβείο ΘεμάτωνΒραβείο Θεμάτων ( 100 νέα θέματα )Βραβείο ΨηφοφορίαςΒραβείο Ψηφοφορίας ( άνοιξε μια νέα ψηφοφορία )Βραβείο ΠαιχνιδιώνΒραβείο Παιχνιδιών ( άνοιξε ενα νέο θέμα - παιχνίδι )Βραβείο ΣυμμετοχήςΒραβείο Συμμετοχής ( σε 100 θέματα )
Φύλλο :
Απ: γκρινιάρικο μαρούλι
5/7/2010, 11:00
απαντησα σαν γνησια πεζη μη ρομαντικη που ειμαι
5/7/2010, 11:01
και καλα εκανες!! πεζο αντιρομαντικο σκουλικιskouliki έγραψε:απαντησα σαν γνησια πεζη μη ρομαντικη που ειμαι
- ElthaModeratorΒραβείο ΕγγραφήςΒραβείο Εγγραφής για πάνω απο 3 χρόνιαΒραβείο ΜηνυμάτωνΒραβείο Μηνυμάτων ( 5001 + σχόλια )Βραβείο ΘεμάτωνΒραβείο Θεμάτων ( 100 νέα θέματα )Βραβείο ΨηφοφορίαςΒραβείο Ψηφοφορίας ( άνοιξε μια νέα ψηφοφορία )Βραβείο ΠαιχνιδιώνΒραβείο Παιχνιδιών ( άνοιξε ενα νέο θέμα - παιχνίδι )Βραβείο ΣυμμετοχήςΒραβείο Συμμετοχής ( σε 100 θέματα )
Φύλλο :
5/7/2010, 11:03
ε οχι να πεθανω εγω για να σωθει ο αλλος (που αγαπαω )
και αν ξαναγαπησω ???? και αν δεν ειναι αυτος η αγαπη η μεγαλη και νομιζω εγω οτι ειναι??
θα πεθανω γι α τσαμπα ανθρωπο
απαππα
και αν ξαναγαπησω ???? και αν δεν ειναι αυτος η αγαπη η μεγαλη και νομιζω εγω οτι ειναι??
απαππα
5/7/2010, 11:05
δεν ειπαμε να πεθανουμε κιολας!!skouliki έγραψε:ε οχι να πεθανω εγω για να σωθει ο αλλος (που αγαπαω )
απαππα
γινεται να ξαναγαπησεις τοσο και ακομα περισσοτερο? Γιατι να το κανεις αυτο στον εαυτο σου?
Φύλλο :
5/7/2010, 15:46
Γιατι δεν πιστευω στον ερωτα οεο
6/7/2010, 23:05
Μετα τα μαρουλονεα, μπουρου-μπουρου σειρα εχουν τα...
Μαρουλο-ανακατεματα
Μαρουλο-ανακατεματα
7/7/2010, 09:49
marouli έγραψε:Μετα τα μαρουλονεα, μπουρου-μπουρου σειρα εχουν τα...
Μαρουλο-ανακατεματα
πότε θα με καλέσεις να φάμε σαλάτα??????
ουφ..πρωί πρωί φαγητό...
7/7/2010, 11:33
marouli έγραψε:οποτε θες ελα! εμεις εδω ειμαστε και ουτε σκυλι εχουμε!!
όποτε θέλω ε?
αχ..πόσο όμορφο είναι βρίσκεις ανοιχτές πόρτες και απο πίσω αγκαλιές....
7/7/2010, 11:36
μιλησα εγω για αγκαλιες? μιλησα? μονο σαλατα δεν ζητησατε κυρια μου?
αντε θα λαβατε και αγκαλιες αν κρατατε γλυκα, εστω ενα παγωτο, εστω ενα χαμογελο
αντε θα λαβατε και αγκαλιες αν κρατατε γλυκα, εστω ενα παγωτο, εστω ενα χαμογελο
7/7/2010, 11:38
marouli έγραψε:μιλησα εγω για αγκαλιες? μιλησα? μονο σαλατα δεν ζητησατε κυρια μου?
θα κρατάω πολλά, αν είναι να πάρω αγκαλίτσα!
13/7/2010, 18:12
Κουκου. :Ρ
Τελικά είσαι τρελή. :Ρ
Αλλά ναι, επειδή είμαι και γω τρελή, πράγματι υπάρχουν αρνητικά παντού. :ΡΡΡ
Αηδιαστικά, γλιτσερά, καθαρματένια, creepy τελοσπάντων φιλάκια. :Ρ
Τελικά είσαι τρελή. :Ρ
Αλλά ναι, επειδή είμαι και γω τρελή, πράγματι υπάρχουν αρνητικά παντού. :ΡΡΡ
Αηδιαστικά, γλιτσερά, καθαρματένια, creepy τελοσπάντων φιλάκια. :Ρ
17/7/2010, 01:26
Μ'αρεσει να μην λεω πολλα
creep τελευταια ακουω συχνα οτι ειμαι τρελη, λες να το πιστεψω? φιλακια!
creep τελευταια ακουω συχνα οτι ειμαι τρελη, λες να το πιστεψω? φιλακια!
- SirenGirlMemberΒραβείο ΕγγραφήςΒραβείο Εγγραφής για πάνω απο 3 χρόνιαΒραβείο ΜηνυμάτωνΒραβείο Μηνυμάτων ( 100-500 σχόλια )
Φύλλο :
7/8/2010, 23:33
8/8/2010, 13:06
μεσω photobucket που εχω λογαριασμο.. Δεν ειναι δυσκολο εχει βιντεακι με οδηγιες χρησεις!!meanan έγραψε:πως τις επεξεργαζεσαι;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης