γκρινιάρικο μαρούλι
+26
lavaloves
rachel
Creep
Raven
meanan
Quark
αντωνης
αναρχοβλαχος
Elven King
Oneiropagida
SkinLikeSand
next_day
Νυχτερινή Πένα
Alchemist
lizaki1111
venus
Γιώτα
Miou-Popofotitsa
mscolourfull
mata
YpNos
laplace
kitsosmitsos
Eltha
AtZoN
marouli
30 απαντήσεις
γκρινιάρικο μαρούλι
13/4/2009, 15:47
Υπενθύμιση αρχικής δημοσίευσης :
Το μπλογκάκι μου λέγεται γκρινιάρικο μαρούλι.Είναι ένα απλό καθημερινό μπλογκ που γράφω όποτε έχω όρεξη. Το δημιούργησα για να έχω κάτι να ασχολούμαι και να μην τρελαίνω τους γύρω μου με την γκρίνια. Ότι διαβάσετε εκεί είναι καθαρά θέμα πως θα έχω ξυπνήσει και τι θα έχει γίνει στην διάρκεια της μέρα που γράφω. Αυτά προς το παρον. Θα επανέλθω δρυμίτερη αν και μία βόλτα είναι πιο κατατοπιστική!
Το μπλογκάκι μου λέγεται γκρινιάρικο μαρούλι.Είναι ένα απλό καθημερινό μπλογκ που γράφω όποτε έχω όρεξη. Το δημιούργησα για να έχω κάτι να ασχολούμαι και να μην τρελαίνω τους γύρω μου με την γκρίνια. Ότι διαβάσετε εκεί είναι καθαρά θέμα πως θα έχω ξυπνήσει και τι θα έχει γίνει στην διάρκεια της μέρα που γράφω. Αυτά προς το παρον. Θα επανέλθω δρυμίτερη αν και μία βόλτα είναι πιο κατατοπιστική!
Απ: γκρινιάρικο μαρούλι
19/1/2010, 12:33
Βάλε ι στο φταίει ρε κοπελιά! Τώρα! Σχεδόν παντού, λάθος το έχεις κάνει!
20/1/2010, 18:47
σταματησε;;;;;;;;;;;;εμενα ειναι παντα σε αδρανεια (αυτα τα τραγουδια δεν τα ξερω
)
)
20/1/2010, 18:49
αα ειναι πολυ ωραια! Να θυμηθω να αγορασω τα σιντι της καποια στιγμη
24/1/2010, 12:20
Για περαστε για περαστε!!
Εχουμε γλυκακι χωρις λογο.. ενα μαρουλι εξ'αλλου δεν χρειαζεται λογο για να φτιαξει γλυκο
Εχουμε γλυκακι χωρις λογο.. ενα μαρουλι εξ'αλλου δεν χρειαζεται λογο για να φτιαξει γλυκο
- ElthaModeratorΒραβείο ΕγγραφήςΒραβείο Εγγραφής για πάνω απο 3 χρόνιαΒραβείο ΜηνυμάτωνΒραβείο Μηνυμάτων ( 5001 + σχόλια )Βραβείο ΘεμάτωνΒραβείο Θεμάτων ( 100 νέα θέματα )Βραβείο ΨηφοφορίαςΒραβείο Ψηφοφορίας ( άνοιξε μια νέα ψηφοφορία )Βραβείο ΠαιχνιδιώνΒραβείο Παιχνιδιών ( άνοιξε ενα νέο θέμα - παιχνίδι )Βραβείο ΣυμμετοχήςΒραβείο Συμμετοχής ( σε 100 θέματα )
Φύλλο :
24/1/2010, 13:46
θα περασου με καλε
- ElthaModeratorΒραβείο ΕγγραφήςΒραβείο Εγγραφής για πάνω απο 3 χρόνιαΒραβείο ΜηνυμάτωνΒραβείο Μηνυμάτων ( 5001 + σχόλια )Βραβείο ΘεμάτωνΒραβείο Θεμάτων ( 100 νέα θέματα )Βραβείο ΨηφοφορίαςΒραβείο Ψηφοφορίας ( άνοιξε μια νέα ψηφοφορία )Βραβείο ΠαιχνιδιώνΒραβείο Παιχνιδιών ( άνοιξε ενα νέο θέμα - παιχνίδι )Βραβείο ΣυμμετοχήςΒραβείο Συμμετοχής ( σε 100 θέματα )
Φύλλο :
24/1/2010, 14:57
οχιιιιιιιιιι
24/1/2010, 15:48
ωραια μην ανησυχεις θα φαω εγω το κομματισ ου ποιος αλλος δεν θα φαει?
25/1/2010, 09:51
τι ρωτας ποιος θα φαει;;;;;;;;;;;;;;;υπαρχει καθολου απο το γλυκο;;;;;;;;;;;;;
25/1/2010, 10:54
φυσικα και υπαρχει.. το μισο ταψι γτ μας εφεραν χτες μια τουρτα και επικεντρωθηκαν σ'αυτην
αφου το εχω και στο μεσα ψυγειο και δεν πανε γτ βαριουνται
ειναι ωραιο γλυκο για τα παιδια παντως δοκιμασε το θα ξετρελαθουν ειμαι σιγουρη
αφου το εχω και στο μεσα ψυγειο και δεν πανε γτ βαριουνται
ειναι ωραιο γλυκο για τα παιδια παντως δοκιμασε το θα ξετρελαθουν ειμαι σιγουρη
Φύλλο :
31/1/2010, 14:33
θα κανω ντου απογευμα
31/1/2010, 14:42
skouliki έγραψε:θα κανω ντου απογευμα
μην με απειλεις.. αν ερθεις φερε κ κατι.. καμια παστα ας πουμε αντε καμια μπανανα
Φύλλο :
31/1/2010, 17:01
marouli έγραψε:skouliki έγραψε:θα κανω ντου απογευμα
μην με απειλεις.. αν ερθεις φερε κ κατι.. καμια παστα ας πουμε αντε καμια μπανανα
αμε ολο το τσαμπι θα σου δωσω
5/2/2010, 11:34
είχα ξεκινήσει με ένα κεφάλαιο κάθε βράδυ αλλά επειδή δεν θέλω να το αποχωριστώ το έκανα σε μισό κεφάλαιο για να μην τελειώσει..
δεν το διαβάζω και κάθε βράδυ.. είχα και το μάτι...
δεν το διαβάζω και κάθε βράδυ.. είχα και το μάτι...
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης