γκρινιάρικο μαρούλι
+26
lavaloves
rachel
Creep
Raven
meanan
Quark
αντωνης
αναρχοβλαχος
Elven King
Oneiropagida
SkinLikeSand
next_day
Νυχτερινή Πένα
Alchemist
lizaki1111
venus
Γιώτα
Miou-Popofotitsa
mscolourfull
mata
YpNos
laplace
kitsosmitsos
Eltha
AtZoN
marouli
30 απαντήσεις
γκρινιάρικο μαρούλι
13/4/2009, 15:47
Υπενθύμιση αρχικής δημοσίευσης :
Το μπλογκάκι μου λέγεται γκρινιάρικο μαρούλι.Είναι ένα απλό καθημερινό μπλογκ που γράφω όποτε έχω όρεξη. Το δημιούργησα για να έχω κάτι να ασχολούμαι και να μην τρελαίνω τους γύρω μου με την γκρίνια. Ότι διαβάσετε εκεί είναι καθαρά θέμα πως θα έχω ξυπνήσει και τι θα έχει γίνει στην διάρκεια της μέρα που γράφω. Αυτά προς το παρον. Θα επανέλθω δρυμίτερη αν και μία βόλτα είναι πιο κατατοπιστική!
Το μπλογκάκι μου λέγεται γκρινιάρικο μαρούλι.Είναι ένα απλό καθημερινό μπλογκ που γράφω όποτε έχω όρεξη. Το δημιούργησα για να έχω κάτι να ασχολούμαι και να μην τρελαίνω τους γύρω μου με την γκρίνια. Ότι διαβάσετε εκεί είναι καθαρά θέμα πως θα έχω ξυπνήσει και τι θα έχει γίνει στην διάρκεια της μέρα που γράφω. Αυτά προς το παρον. Θα επανέλθω δρυμίτερη αν και μία βόλτα είναι πιο κατατοπιστική!
Απ: γκρινιάρικο μαρούλι
21/6/2010, 11:33
marouli έγραψε:διαλεγω και τα δυο!!
το καλύτερο που έχεις να κάνεις!
αν και βασικά δεν σου έδωσα επιλογή...
21/6/2010, 11:38
πιες καφε να ξεζαλιστεις!! και να μην μου εδωσες(που μου εδωσες αλλα τεσπα) την πηρα απο μονη μουnext_day έγραψε:marouli έγραψε:μου εδωσες καλε
οχι ειπα!
21/6/2010, 11:41
marouli έγραψε:πιες καφε να ξεζαλιστεις!! και να μην μου εδωσες(που μου εδωσες αλλα τεσπα) την πηρα απο μονη μουnext_day έγραψε:marouli έγραψε:μου εδωσες καλε
οχι ειπα!
μπερδεύτηκα! πάω όντως για καφέ! και να κάνω και καμιά δουλειά, αλλιώς με βλέπω να με απολύουνε!
21/6/2010, 11:43
αμα σε απολυσουν πες μου να παω στην θεση σου
να πας να κανεις καφε και εμενα ενα γαλα ή χυμο για να τσιμπησουμε κατι εχω εγω
να πας να κανεις καφε και εμενα ενα γαλα ή χυμο για να τσιμπησουμε κατι εχω εγω
25/6/2010, 07:31
τι ανακατα μπουρου-μπουρου ειναι αυτα;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
25/6/2010, 11:11
ηταν που ηθελα να τα πω-γραψω για να κοιμηθω ησυχη αλλα φευ!
τοσο πρωι γτ ξυπνησες καλε?
τοσο πρωι γτ ξυπνησες καλε?
25/6/2010, 11:15
για να σκουπισω-σφουγγαρισω-ψωνισω
εσυ δεν θα κανεις σχολιο στην αναρτηση μου;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
εσυ δεν θα κανεις σχολιο στην αναρτηση μου;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
25/6/2010, 11:25
τι γραφω,ολο φωτογραφιες βαζω.Εχω και κατι πετρουλες να σας δειξω
25/6/2010, 11:26
εστω αυτα.. αμαρτηση ειναι δεν προλαβαινω λεμε..meanan έγραψε: τι γραφω,ολο φωτογραφιες βαζω.Εχω και κατι πετρουλες να σας δειξω
τελειωσαν? θελω και εγω.. ισως ριξω σε κανενα κεφαλι
25/6/2010, 11:38
μια χαρα για το ενυδρειο τοτε
αναμενουμε σχετικη αναρτηση με εικονες
αναμενουμε σχετικη αναρτηση με εικονες
25/6/2010, 11:51
μα παιζω τωρα θησαυρο!!! καλα θα συνδεθω σε λιγο..meanan έγραψε:οταν σχολιασεις την χθεσινη θα κανω την καινουρια
28/6/2010, 15:48
σε έχουμε δεί καλέ!
θα περάσω αργότερα!
(σε όλους τα ίδια λέω! )
θα περάσω αργότερα!
(σε όλους τα ίδια λέω! )
29/6/2010, 01:04
σε ολους τα ιδια??????
αααααα δεν θελω τετοια! Ξερεις οτι θελω αποκλειστικοτητα!
αααααα δεν θελω τετοια! Ξερεις οτι θελω αποκλειστικοτητα!
30/6/2010, 01:56
Πραγματα ανεκτιμητα!
Οτι και να πω ειναι λιγα.. αλλη μια φορα σας ξεδιπλωθηκα
Οτι και να πω ειναι λιγα.. αλλη μια φορα σας ξεδιπλωθηκα
30/6/2010, 08:05
Ειχα στραβομουτσουνιασει που εγραφες για τον Μαχαιριτσα και μετα η εκπληξη.Το τραγουδι δεν ειναι απο τα αγαπημενα μου αλλα Γιαννης και ξερο ψωμι(ωωωχχχχ ειπα ψωμι και θυμηθηκα τον φουρναρη...ωωωχχχ πρωι-πρωι).Τι ελεγα;;;; α ναι,οτι με συγκινησες,με ανατριχιασες,μου εφτιαξες την μερα
τα τραγουδια πως τα βαζεις στις αναρτησεις;;;;;; αν ειναι δυσκολο μη μου λες.Συγχιζομια που δεν τα καταφερνωωωωω
τα τραγουδια πως τα βαζεις στις αναρτησεις;;;;;; αν ειναι δυσκολο μη μου λες.Συγχιζομια που δεν τα καταφερνωωωωω
30/6/2010, 10:33
αχαχαχα! ελα μωρε και ο Μαχαιριτσα καλος ειναι.. Ηταν kinder εκπληξη το τραγουδι αχαχαχα!!
Ηθελα ενα τραγουδι που να λεει καλνυχτα, πατησα μου εβγαλε καποια αλλα αυτο μου αρεσε και το εβαλα.. Ειναι πολυ απλο πως βαζουμε τραγουδια.. Θα σου πω.. Χαιρομαι που σου εφτιαξα την μερα
Ηθελα ενα τραγουδι που να λεει καλνυχτα, πατησα μου εβγαλε καποια αλλα αυτο μου αρεσε και το εβαλα.. Ειναι πολυ απλο πως βαζουμε τραγουδια.. Θα σου πω.. Χαιρομαι που σου εφτιαξα την μερα
30/6/2010, 10:34
meanan έγραψε:Ειχα στραβομουτσουνιασει που εγραφες για τον Μαχαιριτσα και μετα η εκπληξη.Το τραγουδι δεν ειναι απο τα αγαπημενα μου αλλα Γιαννης και ξερο ψωμι(ωωωχχχχ ειπα ψωμι και θυμηθηκα τον φουρναρη...ωωωχχχ πρωι-πρωι).Τι ελεγα;;;; α ναι,οτι με συγκινησες,με ανατριχιασες,μου εφτιαξες την μερα
meanan ζωγραφιζεις με τις απαντησεις σου! αυτος ο φουρναρης πια ειναι παντου???
μαρουλακι, γαργαλητο στο ποδι ειδα και μου εβαλες ιδεες!
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης