Και λοιπόν;Και συνεπώς;Και γι'αυτό;
+9
αναρχοβλαχος
next_day
Raven
Oneiropagida
marouli
Eltha
SkinLikeSand
laplace
kailoipon
13 απαντήσεις
24/10/2009, 11:20
Υπενθύμιση αρχικής δημοσίευσης :
Καλημέρα σας!
E allora?E quindi?E perciò?
http://kailoiponkaisynepwskaigiauto.blogspot.com/
Είμαι η "Και λοιπόν;E allora " ,ζω στην Ιταλία τα τελευταία χρόνια κι έτσι σκέφτηκα να ανοίξω το μπλογκ για να μοιράζομαι σκέψεις,ιδέες,παθήματα,γκάφες,εντυπώσεις,αναμνήσεις,καθημερινές τρέλες με γνωστούς και αγνώστους.Απ΄τα αγαπημένα μου το μαγείρεμα,τα βιβλία,ο κινηματογράφος,η φωτογραφία,τα ζώα και τα ταξίδια τα οποία και μεταφέρω στο ιστολόγιό μου!
Το ιστολόγιο είναι γραμμένο στα ελληνικά αλλά όλο και κάποιος φίλος ξένος μπαίνει......μεταφράζει και σχολιάζει!Ο τίτλος του πηγάζει απ΄τις καθημερινές μου λέξεις που χρησιμοποιώ πια και στα ελληνικά
Περιμένω τις γνώμες σας,τις ιδέες σας,τις κριτικές σας...όλοι καλοδεχούμενοι,όπως και όλα τα σχόλια.Ο μόνος περιορισμός ο σεβασμός του συνομιλητή μας.
Καλημερούδια
Καλημέρα σας!
E allora?E quindi?E perciò?
http://kailoiponkaisynepwskaigiauto.blogspot.com/
Είμαι η "Και λοιπόν;E allora " ,ζω στην Ιταλία τα τελευταία χρόνια κι έτσι σκέφτηκα να ανοίξω το μπλογκ για να μοιράζομαι σκέψεις,ιδέες,παθήματα,γκάφες,εντυπώσεις,αναμνήσεις,καθημερινές τρέλες με γνωστούς και αγνώστους.Απ΄τα αγαπημένα μου το μαγείρεμα,τα βιβλία,ο κινηματογράφος,η φωτογραφία,τα ζώα και τα ταξίδια τα οποία και μεταφέρω στο ιστολόγιό μου!
Το ιστολόγιο είναι γραμμένο στα ελληνικά αλλά όλο και κάποιος φίλος ξένος μπαίνει......μεταφράζει και σχολιάζει!Ο τίτλος του πηγάζει απ΄τις καθημερινές μου λέξεις που χρησιμοποιώ πια και στα ελληνικά
Περιμένω τις γνώμες σας,τις ιδέες σας,τις κριτικές σας...όλοι καλοδεχούμενοι,όπως και όλα τα σχόλια.Ο μόνος περιορισμός ο σεβασμός του συνομιλητή μας.
Καλημερούδια
Απ: Και λοιπόν;Και συνεπώς;Και γι'αυτό;
9/6/2010, 17:17
κι εγω τελικα δεν παω πισω...
ενω εχω ζητησει να μου ερχονται ενημερωσεις, ουτε που το θυμομουν οτι μου ειχες απαντησει!!
και μου αρεσει που εκανα παραπονο σε εσενα!!
παω κι εγω για εναν καφε τελικα!!!
ενω εχω ζητησει να μου ερχονται ενημερωσεις, ουτε που το θυμομουν οτι μου ειχες απαντησει!!
και μου αρεσει που εκανα παραπονο σε εσενα!!
παω κι εγω για εναν καφε τελικα!!!
Απ: Και λοιπόν;Και συνεπώς;Και γι'αυτό;
9/8/2010, 19:03
Συνταγες
- Γεμιστά φασαριόζικα για χορτοφάγους
- Γεμιστά βαρβάτα
- Βραβεία και καθυστερήσεις
- Καιρός για μελιτζάνες
- Σκαλοπίνια διάφορα
- Άριστα από τη Σικελία!
- Ομελέτα με κολοκυθάκια
- Kρέας μοσχαράκι με μελιτζάνες