Και λοιπόν;Και συνεπώς;Και γι'αυτό;
+9
αναρχοβλαχος
next_day
Raven
Oneiropagida
marouli
Eltha
SkinLikeSand
laplace
kailoipon
13 απαντήσεις
24/10/2009, 11:20
Υπενθύμιση αρχικής δημοσίευσης :
Καλημέρα σας!
E allora?E quindi?E perciò?
http://kailoiponkaisynepwskaigiauto.blogspot.com/
Είμαι η "Και λοιπόν;E allora " ,ζω στην Ιταλία τα τελευταία χρόνια κι έτσι σκέφτηκα να ανοίξω το μπλογκ για να μοιράζομαι σκέψεις,ιδέες,παθήματα,γκάφες,εντυπώσεις,αναμνήσεις,καθημερινές τρέλες με γνωστούς και αγνώστους.Απ΄τα αγαπημένα μου το μαγείρεμα,τα βιβλία,ο κινηματογράφος,η φωτογραφία,τα ζώα και τα ταξίδια τα οποία και μεταφέρω στο ιστολόγιό μου!
Το ιστολόγιο είναι γραμμένο στα ελληνικά αλλά όλο και κάποιος φίλος ξένος μπαίνει......μεταφράζει και σχολιάζει!Ο τίτλος του πηγάζει απ΄τις καθημερινές μου λέξεις που χρησιμοποιώ πια και στα ελληνικά
Περιμένω τις γνώμες σας,τις ιδέες σας,τις κριτικές σας...όλοι καλοδεχούμενοι,όπως και όλα τα σχόλια.Ο μόνος περιορισμός ο σεβασμός του συνομιλητή μας.
Καλημερούδια
Καλημέρα σας!
E allora?E quindi?E perciò?
http://kailoiponkaisynepwskaigiauto.blogspot.com/
Είμαι η "Και λοιπόν;E allora " ,ζω στην Ιταλία τα τελευταία χρόνια κι έτσι σκέφτηκα να ανοίξω το μπλογκ για να μοιράζομαι σκέψεις,ιδέες,παθήματα,γκάφες,εντυπώσεις,αναμνήσεις,καθημερινές τρέλες με γνωστούς και αγνώστους.Απ΄τα αγαπημένα μου το μαγείρεμα,τα βιβλία,ο κινηματογράφος,η φωτογραφία,τα ζώα και τα ταξίδια τα οποία και μεταφέρω στο ιστολόγιό μου!
Το ιστολόγιο είναι γραμμένο στα ελληνικά αλλά όλο και κάποιος φίλος ξένος μπαίνει......μεταφράζει και σχολιάζει!Ο τίτλος του πηγάζει απ΄τις καθημερινές μου λέξεις που χρησιμοποιώ πια και στα ελληνικά
Περιμένω τις γνώμες σας,τις ιδέες σας,τις κριτικές σας...όλοι καλοδεχούμενοι,όπως και όλα τα σχόλια.Ο μόνος περιορισμός ο σεβασμός του συνομιλητή μας.
Καλημερούδια
Απ: Και λοιπόν;Και συνεπώς;Και γι'αυτό;
15/12/2009, 11:09
Raven έγραψε:Πίτσα με αυγό στην μέση;
Όπως και οι μακαρονάδες, όπως και οι σαλάτες
15/12/2009, 11:11
@ irthe_h_pitsa οχι τηγανητο,το βάζουν ωμο και ψήνεται στο φουρνο
@ kitsosmitsos έχει και ένα αλλο είδος αλλά λέγεται διαφορετικά,φοκάτσα....θα επανέλθω αλλη φορα
@Raven Χιχιιχ γι΄'αυτο εβαλα αυτή γιατι ειναι διαφορετικη...καθε φορα τρωω διαφορετικη
@ kitsosmitsos έχει και ένα αλλο είδος αλλά λέγεται διαφορετικά,φοκάτσα....θα επανέλθω αλλη φορα
@Raven Χιχιιχ γι΄'αυτο εβαλα αυτή γιατι ειναι διαφορετικη...καθε φορα τρωω διαφορετικη
- SkinLikeSandMemberΒραβείο ΕγγραφήςΒραβείο Εγγραφής για πάνω απο 3 χρόνιαΒραβείο ΜηνυμάτωνΒραβείο Μηνυμάτων ( 5001 + σχόλια )Βραβείο ΘεμάτωνΒραβείο Θεμάτων ( 50 νέα θέματα )Βραβείο ΨηφοφορίαςΒραβείο Ψηφοφορίας ( άνοιξε μια νέα ψηφοφορία )Βραβείο ΠαιχνιδιώνΒραβείο Παιχνιδιών ( άνοιξε ενα νέο θέμα - παιχνίδι )Βραβείο ΣυμμετοχήςΒραβείο Συμμετοχής ( σε 100 θέματα )
Φύλλο :
15/12/2009, 11:12
Ναι, έχω φάει αλμυρή κρέπα και σάντουιτς με αυγό και μου άρεσε. Στην πίτσα όντως φαίνεται κάπως ασυνήθιστο, όμως αν σκεφτείς πως μερικοί την προτιμούν με αντζούγιες...
15/12/2009, 11:14
irthe_h_pitsa έγραψε:Ναι, έχω φάει αλμυρή κρέπα και σάντουιτς με αυγό και μου άρεσε. Στην πίτσα όντως φαίνεται κάπως ασυνήθιστο, όμως αν σκεφτείς πως μερικοί την προτιμούν με αντζούγιες...
ωωωωωωωω ναι αντζουγιες ....λυσσας τη νυχτα αλλά ειναι γαματη!!!!αν μεινει ΑΝ την τρωω και για πρωινο
νομίζω πρεπει να φτιάξω μια λιστα με τις πιτσες .ετσι οποιος έρχεται να παραγγελνει κατι διαφορετικο
15/12/2009, 13:05
Αυγο σε πιτσα... πολυ ενδιαφερον! Τρελαινομαι για το πεινιρλι με αυγο οποτε.. χμμ!
Αυτο το ιστολογιο σου παντα με κανει και πειναω ή με κανει να αναζητω καφε ή να θελω να δω ταινια ή..
Αυτο το ιστολογιο σου παντα με κανει και πειναω ή με κανει να αναζητω καφε ή να θελω να δω ταινια ή..
18/12/2009, 11:00
Raven έγραψε:
Κατατοπιστικότατη!
χαχαχαχα γιατι καλε;
- SkinLikeSandMemberΒραβείο ΕγγραφήςΒραβείο Εγγραφής για πάνω απο 3 χρόνιαΒραβείο ΜηνυμάτωνΒραβείο Μηνυμάτων ( 5001 + σχόλια )Βραβείο ΘεμάτωνΒραβείο Θεμάτων ( 50 νέα θέματα )Βραβείο ΨηφοφορίαςΒραβείο Ψηφοφορίας ( άνοιξε μια νέα ψηφοφορία )Βραβείο ΠαιχνιδιώνΒραβείο Παιχνιδιών ( άνοιξε ενα νέο θέμα - παιχνίδι )Βραβείο ΣυμμετοχήςΒραβείο Συμμετοχής ( σε 100 θέματα )
Φύλλο :
18/12/2009, 11:08
Γιατί το λουκάνικο τείνει να ταυτίζεται με πολλά πλέον...
18/12/2009, 11:22
irthe_h_pitsa έγραψε:Γιατί το λουκάνικο τείνει να ταυτίζεται με πολλά πλέον...
αααα εκει το πατε ....ε τοτε δε αλλαζω τον τιτλο μα ειναι παραπλανητικος
- ElthaModeratorΒραβείο ΕγγραφήςΒραβείο Εγγραφής για πάνω απο 3 χρόνιαΒραβείο ΜηνυμάτωνΒραβείο Μηνυμάτων ( 5001 + σχόλια )Βραβείο ΘεμάτωνΒραβείο Θεμάτων ( 100 νέα θέματα )Βραβείο ΨηφοφορίαςΒραβείο Ψηφοφορίας ( άνοιξε μια νέα ψηφοφορία )Βραβείο ΠαιχνιδιώνΒραβείο Παιχνιδιών ( άνοιξε ενα νέο θέμα - παιχνίδι )Βραβείο ΣυμμετοχήςΒραβείο Συμμετοχής ( σε 100 θέματα )
Φύλλο :
20/12/2009, 11:29
βουτηξε κανενα σαλαμι στην σοκολατα?
το σοκολατενιο Kinder εκπληξη σαλαμι?
- ElthaModeratorΒραβείο ΕγγραφήςΒραβείο Εγγραφής για πάνω απο 3 χρόνιαΒραβείο ΜηνυμάτωνΒραβείο Μηνυμάτων ( 5001 + σχόλια )Βραβείο ΘεμάτωνΒραβείο Θεμάτων ( 100 νέα θέματα )Βραβείο ΨηφοφορίαςΒραβείο Ψηφοφορίας ( άνοιξε μια νέα ψηφοφορία )Βραβείο ΠαιχνιδιώνΒραβείο Παιχνιδιών ( άνοιξε ενα νέο θέμα - παιχνίδι )Βραβείο ΣυμμετοχήςΒραβείο Συμμετοχής ( σε 100 θέματα )
Φύλλο :
20/12/2009, 11:33
παραπλανητικος καταναλωτικος τιτλος
Φύλλο :
22/12/2009, 22:47
θεος !
31/12/2009, 11:49
εννοειται οτι τρωμε ζυμαρικα,πανε και με το μαρουλι
31/12/2009, 20:58
marouli έγραψε:δεν τρωμε ζυμαρικα μονο κριθαρακι
χαχαχα και το κριθαράκι τι ειναι καλε;ρύζι;ζυμαρικό είναι
meanan έγραψε:εννοειται οτι τρωμε ζυμαρικα,πανε και με το μαρουλι
να ξαναπερασεις απ΄το σπιτικο μου που ειναι φαν των ζυμαρικων!
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης