Και λοιπόν;Και συνεπώς;Και γι'αυτό;
+9
αναρχοβλαχος
next_day
Raven
Oneiropagida
marouli
Eltha
SkinLikeSand
laplace
kailoipon
13 απαντήσεις
24/10/2009, 11:20
Υπενθύμιση αρχικής δημοσίευσης :
Καλημέρα σας!
E allora?E quindi?E perciò?
http://kailoiponkaisynepwskaigiauto.blogspot.com/
Είμαι η "Και λοιπόν;E allora " ,ζω στην Ιταλία τα τελευταία χρόνια κι έτσι σκέφτηκα να ανοίξω το μπλογκ για να μοιράζομαι σκέψεις,ιδέες,παθήματα,γκάφες,εντυπώσεις,αναμνήσεις,καθημερινές τρέλες με γνωστούς και αγνώστους.Απ΄τα αγαπημένα μου το μαγείρεμα,τα βιβλία,ο κινηματογράφος,η φωτογραφία,τα ζώα και τα ταξίδια τα οποία και μεταφέρω στο ιστολόγιό μου!
Το ιστολόγιο είναι γραμμένο στα ελληνικά αλλά όλο και κάποιος φίλος ξένος μπαίνει......μεταφράζει και σχολιάζει!Ο τίτλος του πηγάζει απ΄τις καθημερινές μου λέξεις που χρησιμοποιώ πια και στα ελληνικά
Περιμένω τις γνώμες σας,τις ιδέες σας,τις κριτικές σας...όλοι καλοδεχούμενοι,όπως και όλα τα σχόλια.Ο μόνος περιορισμός ο σεβασμός του συνομιλητή μας.
Καλημερούδια
Καλημέρα σας!
E allora?E quindi?E perciò?
http://kailoiponkaisynepwskaigiauto.blogspot.com/
Είμαι η "Και λοιπόν;E allora " ,ζω στην Ιταλία τα τελευταία χρόνια κι έτσι σκέφτηκα να ανοίξω το μπλογκ για να μοιράζομαι σκέψεις,ιδέες,παθήματα,γκάφες,εντυπώσεις,αναμνήσεις,καθημερινές τρέλες με γνωστούς και αγνώστους.Απ΄τα αγαπημένα μου το μαγείρεμα,τα βιβλία,ο κινηματογράφος,η φωτογραφία,τα ζώα και τα ταξίδια τα οποία και μεταφέρω στο ιστολόγιό μου!
Το ιστολόγιο είναι γραμμένο στα ελληνικά αλλά όλο και κάποιος φίλος ξένος μπαίνει......μεταφράζει και σχολιάζει!Ο τίτλος του πηγάζει απ΄τις καθημερινές μου λέξεις που χρησιμοποιώ πια και στα ελληνικά
Περιμένω τις γνώμες σας,τις ιδέες σας,τις κριτικές σας...όλοι καλοδεχούμενοι,όπως και όλα τα σχόλια.Ο μόνος περιορισμός ο σεβασμός του συνομιλητή μας.
Καλημερούδια
Απ: Και λοιπόν;Και συνεπώς;Και γι'αυτό;
3/12/2009, 09:22
οχι μονο ειμαστε παντου αλλα εχουμε και την καλη κουβεντα προχειρη
3/12/2009, 11:30
meanan έγραψε:οχι μονο ειμαστε παντου αλλα εχουμε και την καλη κουβεντα προχειρη
το "μαλακας" είναι το 2ο βαφτιστικό των Ελλήνων
6/12/2009, 15:10
πολυ ωραια δεν ειχα ιδεα!! πολυ καλα κανεις και μας μαθαινεις τα εθιμα τους
μου αρεσει επισης και η ιδεα με το slide δεν σε πειραζει να το κανω και εγω ε?
μου αρεσει επισης και η ιδεα με το slide δεν σε πειραζει να το κανω και εγω ε?
6/12/2009, 15:18
marouli έγραψε:μου αρεσει επισης και η ιδεα με το slide δεν σε πειραζει να το κανω και εγω ε?
να το φτιάξεις και να μου στείλει προσκληση να το δω να το θαυμάσω
9/12/2009, 11:29
καλα και λοιπον διαβασα τον μισο τιτλο ή μαλλον μονο την λεξη σοκολατοφιλες οποτε λεω εδω ειμαστε γλυκο θα εχουμε και μπαινω και βλεπω κατι ντοματες κλπ και λεω τι γινεται αλλου μπηκα?
9/12/2009, 11:34
marouli έγραψε:καλα και λοιπον διαβασα τον μισο τιτλο ή μαλλον μονο την λεξη σοκολατοφιλες οποτε λεω εδω ειμαστε γλυκο θα εχουμε και μπαινω και βλεπω κατι ντοματες κλπ και λεω τι γινεται αλλου μπηκα?
xaxaxa εχω 2 κολλητες ελλαδα που'χουν γενεθλια τις επόμενες μερες.οποτε τους κατεβάζω σοκολάτες τις τρωνε σε χρονο μηδεν οπου κι αν βρεθουμε.περσι ημασταν σε καφετερια,ηταν κι αλλες γνωστες μας κ τις εβγαλαν εξω και μασουλαγαν.....ετσι ειπα να τους στειλω καμια συνταγη αλμυρη ,διαβαζουν το μπλογκ
11/12/2009, 12:48
κάθε φορά που γράφεις ανάρτηση μου τρέχουνε τα σάλια!!!
- SkinLikeSandMemberΒραβείο ΕγγραφήςΒραβείο Εγγραφής για πάνω απο 3 χρόνιαΒραβείο ΜηνυμάτωνΒραβείο Μηνυμάτων ( 5001 + σχόλια )Βραβείο ΘεμάτωνΒραβείο Θεμάτων ( 50 νέα θέματα )Βραβείο ΨηφοφορίαςΒραβείο Ψηφοφορίας ( άνοιξε μια νέα ψηφοφορία )Βραβείο ΠαιχνιδιώνΒραβείο Παιχνιδιών ( άνοιξε ενα νέο θέμα - παιχνίδι )Βραβείο ΣυμμετοχήςΒραβείο Συμμετοχής ( σε 100 θέματα )
Φύλλο :
11/12/2009, 14:15
Ωωωω.
- ElthaModeratorΒραβείο ΕγγραφήςΒραβείο Εγγραφής για πάνω απο 3 χρόνιαΒραβείο ΜηνυμάτωνΒραβείο Μηνυμάτων ( 5001 + σχόλια )Βραβείο ΘεμάτωνΒραβείο Θεμάτων ( 100 νέα θέματα )Βραβείο ΨηφοφορίαςΒραβείο Ψηφοφορίας ( άνοιξε μια νέα ψηφοφορία )Βραβείο ΠαιχνιδιώνΒραβείο Παιχνιδιών ( άνοιξε ενα νέο θέμα - παιχνίδι )Βραβείο ΣυμμετοχήςΒραβείο Συμμετοχής ( σε 100 θέματα )
Φύλλο :
11/12/2009, 14:57
το εχω το μηχανημα λεμε
το εχω
το εχω
11/12/2009, 15:14
Raven έγραψε:Το θέμα είναι... Το χρησιμοποιείς κιόλας;
έγραψες!!!!!
- ElthaModeratorΒραβείο ΕγγραφήςΒραβείο Εγγραφής για πάνω απο 3 χρόνιαΒραβείο ΜηνυμάτωνΒραβείο Μηνυμάτων ( 5001 + σχόλια )Βραβείο ΘεμάτωνΒραβείο Θεμάτων ( 100 νέα θέματα )Βραβείο ΨηφοφορίαςΒραβείο Ψηφοφορίας ( άνοιξε μια νέα ψηφοφορία )Βραβείο ΠαιχνιδιώνΒραβείο Παιχνιδιών ( άνοιξε ενα νέο θέμα - παιχνίδι )Βραβείο ΣυμμετοχήςΒραβείο Συμμετοχής ( σε 100 θέματα )
Φύλλο :
11/12/2009, 15:20
βασικα καφε παντα μου κανει ο ετσι μουRaven έγραψε:Το θέμα είναι... Το χρησιμοποιείς κιόλας;
εγω απλως λεω καφε και μου φερνει ! καλο εεεε? και σιδερωνει κιολας
μου βγηκε καλο το μοντελο αυτο
11/12/2009, 16:33
Η αναρτηση ανανεωθηκε γιατι ξεχασα μερικα....ευτυχως περασε το φιλαρακι μου ο Μουριελ και μου τα θυμισε!!!
Βρήκα και μια φωτο με εναν φίλο που'χε ερθει Ιταλία επισκεψη....καναμε πρωινο!!!!
Στο μελλον θα σας γραψω και αλλες 2 συνηθειες των ιταλων....καποιας που της πεφτουν τα σαλια να προσεξει .Ετσι οποιος ερθει ακομα και για δουλεια να ξερει να κάνει κατι διαφορετικο
Χαιρομαι που σας αρεσε η αναρτηση
- SkinLikeSandMemberΒραβείο ΕγγραφήςΒραβείο Εγγραφής για πάνω απο 3 χρόνιαΒραβείο ΜηνυμάτωνΒραβείο Μηνυμάτων ( 5001 + σχόλια )Βραβείο ΘεμάτωνΒραβείο Θεμάτων ( 50 νέα θέματα )Βραβείο ΨηφοφορίαςΒραβείο Ψηφοφορίας ( άνοιξε μια νέα ψηφοφορία )Βραβείο ΠαιχνιδιώνΒραβείο Παιχνιδιών ( άνοιξε ενα νέο θέμα - παιχνίδι )Βραβείο ΣυμμετοχήςΒραβείο Συμμετοχής ( σε 100 θέματα )
Φύλλο :
15/12/2009, 10:56
Το να μην κόβουν την πίτσα, οκ.
...Το να έχει τρύπα στη μέση πάλι... Τι είναι αυτό τώρα;...
15/12/2009, 10:57
irthe_h_pitsa έγραψε:Το να μην κόβουν την πίτσα, οκ.
που την βλέπεις την τρύπα;αυγό ειναι
Φύλλο :
15/12/2009, 10:59
...Δηλαδή, αυτό το λευκό, στο χρώμα του χαρτονιού του κουτιού, είναι τηγανητό αυγό;
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης