γκρινιάρικο μαρούλι
+26
lavaloves
rachel
Creep
Raven
meanan
Quark
αντωνης
αναρχοβλαχος
Elven King
Oneiropagida
SkinLikeSand
next_day
Νυχτερινή Πένα
Alchemist
lizaki1111
venus
Γιώτα
Miou-Popofotitsa
mscolourfull
mata
YpNos
laplace
kitsosmitsos
Eltha
AtZoN
marouli
30 απαντήσεις
γκρινιάρικο μαρούλι
13/4/2009, 15:47
Υπενθύμιση αρχικής δημοσίευσης :
Το μπλογκάκι μου λέγεται γκρινιάρικο μαρούλι.Είναι ένα απλό καθημερινό μπλογκ που γράφω όποτε έχω όρεξη. Το δημιούργησα για να έχω κάτι να ασχολούμαι και να μην τρελαίνω τους γύρω μου με την γκρίνια. Ότι διαβάσετε εκεί είναι καθαρά θέμα πως θα έχω ξυπνήσει και τι θα έχει γίνει στην διάρκεια της μέρα που γράφω. Αυτά προς το παρον. Θα επανέλθω δρυμίτερη αν και μία βόλτα είναι πιο κατατοπιστική!
Το μπλογκάκι μου λέγεται γκρινιάρικο μαρούλι.Είναι ένα απλό καθημερινό μπλογκ που γράφω όποτε έχω όρεξη. Το δημιούργησα για να έχω κάτι να ασχολούμαι και να μην τρελαίνω τους γύρω μου με την γκρίνια. Ότι διαβάσετε εκεί είναι καθαρά θέμα πως θα έχω ξυπνήσει και τι θα έχει γίνει στην διάρκεια της μέρα που γράφω. Αυτά προς το παρον. Θα επανέλθω δρυμίτερη αν και μία βόλτα είναι πιο κατατοπιστική!
Απ: γκρινιάρικο μαρούλι
10/1/2011, 11:11
skouliki έγραψε:τουλαχιστον "αδειασες" απο την κακη ενεργεια
ναι ναι και τωρα γεμιζω θετικα!
13/1/2011, 03:15
Μαρουλοκεφια V11 - #2!
Λιγο ανατρεπτικα να τα πω? Κατι διαφορετικο σιγουρα!
Λιγο ανατρεπτικα να τα πω? Κατι διαφορετικο σιγουρα!
- ElthaModeratorΒραβείο ΕγγραφήςΒραβείο Εγγραφής για πάνω απο 3 χρόνιαΒραβείο ΜηνυμάτωνΒραβείο Μηνυμάτων ( 5001 + σχόλια )Βραβείο ΘεμάτωνΒραβείο Θεμάτων ( 100 νέα θέματα )Βραβείο ΨηφοφορίαςΒραβείο Ψηφοφορίας ( άνοιξε μια νέα ψηφοφορία )Βραβείο ΠαιχνιδιώνΒραβείο Παιχνιδιών ( άνοιξε ενα νέο θέμα - παιχνίδι )Βραβείο ΣυμμετοχήςΒραβείο Συμμετοχής ( σε 100 θέματα )
Φύλλο :
13/1/2011, 13:28
το τριτο κοπελια με τρελα !
13/1/2011, 14:02
skouliki έγραψε:το τριτο κοπελια με τρελα !
ω ναι ειναι υπεροχο!! Που να ακουσεις και κατι αλλα, ειδικα αλλο ενα.. χαμοςςςςςςςςςς!!!
24/1/2011, 17:04
marouli έγραψε:Maroulo-trendy!!
ΠΡΟΣΟΧΗ--μη διαβασετε αυτη την αναρτηση
ειναι απαισια,με κατηγορει αδικα
- ElthaModeratorΒραβείο ΕγγραφήςΒραβείο Εγγραφής για πάνω απο 3 χρόνιαΒραβείο ΜηνυμάτωνΒραβείο Μηνυμάτων ( 5001 + σχόλια )Βραβείο ΘεμάτωνΒραβείο Θεμάτων ( 100 νέα θέματα )Βραβείο ΨηφοφορίαςΒραβείο Ψηφοφορίας ( άνοιξε μια νέα ψηφοφορία )Βραβείο ΠαιχνιδιώνΒραβείο Παιχνιδιών ( άνοιξε ενα νέο θέμα - παιχνίδι )Βραβείο ΣυμμετοχήςΒραβείο Συμμετοχής ( σε 100 θέματα )
Φύλλο :
24/1/2011, 18:00
βγηκαν τα μαχαιρια !!!
25/1/2011, 02:16
εχω κρυμμενα μυστικα και ντοκουμεντα!!meanan έγραψε:marouli έγραψε:Maroulo-trendy!!
ΠΡΟΣΟΧΗ--μη διαβασετε αυτη την αναρτηση
ειναι απαισια,με κατηγορει αδικα
θα τα πλυνουμε λες?skouliki έγραψε:βγηκαν τα μαχαιρια !!!
Φύλλο :
25/1/2011, 13:29
μαλλον θα κοψετε χόρτα
Φύλλο :
27/1/2011, 16:11
μην σκεφτεσαι τοσο απο τοσο μικρη ηλικια
εχει πολυ χρονο για αυτα
εχει πολυ χρονο για αυτα
28/1/2011, 09:57
καλε μην την διαβαζεται,δεν παιρνει πισω τα ασχημα σχολια της
28/1/2011, 13:30
αυτη η σκεψη με εχει φαει! Το μονο καλο της υποθεσης ειναι οτι αδυνατιζω!! Σταματησα να τρωω ακομα και γλυκαskouliki έγραψε:μην σκεφτεσαι τοσο απο τοσο μικρη ηλικια
εχει πολυ χρονο για αυτα
meanan έγραψε:καλε μην την διαβαζεται,δεν παιρνει πισω τα ασχημα σχολια της
Φύλλο :
28/1/2011, 14:18
αν ειναι να αδυνατιζεις ε τοτε κατσε να σκεφτεσαι καλε
7/2/2011, 08:15
τολμας και λες για ψωμι και φουρνους;
ενα ειναι το ψω μι ΚΑΙ ΕΝΑΣ Ο ΦΟΥΡΝΑΡΗΣ λεμε!
ενα ειναι το ψω μι ΚΑΙ ΕΝΑΣ Ο ΦΟΥΡΝΑΡΗΣ λεμε!
7/2/2011, 12:53
την επομενη κυριακη κλεισε μου αεροπορικο εισιτηριο να ερθω να παρω απο εκει ψωμιιιιιιιι
7/2/2011, 16:42
κλεινω για το Σαββατο γιατι την Κυριακη ειναι κλειστο το παιδι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης