γκρινιάρικο μαρούλι
+26
lavaloves
rachel
Creep
Raven
meanan
Quark
αντωνης
αναρχοβλαχος
Elven King
Oneiropagida
SkinLikeSand
next_day
Νυχτερινή Πένα
Alchemist
lizaki1111
venus
Γιώτα
Miou-Popofotitsa
mscolourfull
mata
YpNos
laplace
kitsosmitsos
Eltha
AtZoN
marouli
30 απαντήσεις
γκρινιάρικο μαρούλι
13/4/2009, 15:47
Υπενθύμιση αρχικής δημοσίευσης :
Το μπλογκάκι μου λέγεται γκρινιάρικο μαρούλι.Είναι ένα απλό καθημερινό μπλογκ που γράφω όποτε έχω όρεξη. Το δημιούργησα για να έχω κάτι να ασχολούμαι και να μην τρελαίνω τους γύρω μου με την γκρίνια. Ότι διαβάσετε εκεί είναι καθαρά θέμα πως θα έχω ξυπνήσει και τι θα έχει γίνει στην διάρκεια της μέρα που γράφω. Αυτά προς το παρον. Θα επανέλθω δρυμίτερη αν και μία βόλτα είναι πιο κατατοπιστική!
Το μπλογκάκι μου λέγεται γκρινιάρικο μαρούλι.Είναι ένα απλό καθημερινό μπλογκ που γράφω όποτε έχω όρεξη. Το δημιούργησα για να έχω κάτι να ασχολούμαι και να μην τρελαίνω τους γύρω μου με την γκρίνια. Ότι διαβάσετε εκεί είναι καθαρά θέμα πως θα έχω ξυπνήσει και τι θα έχει γίνει στην διάρκεια της μέρα που γράφω. Αυτά προς το παρον. Θα επανέλθω δρυμίτερη αν και μία βόλτα είναι πιο κατατοπιστική!
Απ: γκρινιάρικο μαρούλι
15/5/2010, 13:45
δεν φταιω εγω αλλα απο τα γελια κλαταραmeanan έγραψε:δεν φτανει που σε βολταρει ο καγκουρας,τον κοψωχολιαζεις κιολας
24/5/2010, 22:49
i need a hug! και ναι ειναι ενας κραχτης τιτλος αλλα τι να σκεφτομουν εκεινη την ωρα?
27/5/2010, 09:06
μετραω-3 λεξεις.πολυ μικρος δεν μου αρεσει.
μαρουλακι σημερα τα βλεπεις πιο καλα τα πραγματα;;;;;;;;;;;
27/5/2010, 11:14
ή αυτο τον τιτλο θα εβαζα ή κραχτη τιτλο απο το τραγουδι της Μαντονας..meanan έγραψε:μετραω-3 λεξεις.πολυ μικρος δεν μου αρεσει.
προσπαθω να τα δω οπως ειναι αλλα δεν εχω καμια βοηθεια..
27/5/2010, 12:52
το τραγουδι Πετα να εβαζες στην αρχη του
2λεξεις το VS δεν μετραει υπερ-μικρος
κ εγω προσπαθω να τα δω καιρο τωρα αλλα ελα που με πιανουν κατι τυπου "κ τοτε που ειπε......?!τι,μηπως δεν ακουσα καλαα?" γκρρρ
2λεξεις το VS δεν μετραει υπερ-μικρος
κ εγω προσπαθω να τα δω καιρο τωρα αλλα ελα που με πιανουν κατι τυπου "κ τοτε που ειπε......?!τι,μηπως δεν ακουσα καλαα?" γκρρρ
27/5/2010, 13:47
τι να το εκανα το τραγουδι? δεν καταλαβα
μια χαρα ειναι ο τιτλος κανονικος οχι σιδηροδρομος
το ξερω οτι με νιωθεις
το ξερω οτι με νιωθεις
27/5/2010, 15:11
να συνέλθεις άμεσα μικρή μου!!
άντε γιατί θα αρχίσω να φωνάζω!!!!!
άντε γιατί θα αρχίσω να φωνάζω!!!!!
27/5/2010, 16:24
έτσι καλο μου μαρουλακι!
σοορυ για χθες αλλα δεν την παλευα αλλο και ξεραθηκα απο τις 9:30!!!
σοορυ για χθες αλλα δεν την παλευα αλλο και ξεραθηκα απο τις 9:30!!!
27/5/2010, 17:24
να εγραφες σαν τιτλο το ελληνικο τραγουδι που εβαλες(Ε.Πετα νομιζω) τους πρωτους στιχους!!!marouli έγραψε:τι να το εκανα το τραγουδι? δεν καταλαβα
το ξερω οτι με νιωθεις
ρε μαρουλιιιιιιιιιιιιιιιιι ειναι ωραιοι κ οι μεγαλοι τιτλοιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!Σε εισαγουν στο θεμα πιο "βατα"...τεσπα...!!!!
ειναι αληθεια....σε νιωθω!!!καλυτερα να μην ενιωθα ομως...γενικοτερα
8/6/2010, 09:23
προσπαθησα να γραψω σχολιο στην νεα σου αναρτηση αλλα δεν μπορεσα
θες αγκαλια;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;ερχομαι αρχες Ιουλιου(αν δεν σκασει μυτη καμια μεταθεση)
θες αγκαλια;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;ερχομαι αρχες Ιουλιου(αν δεν σκασει μυτη καμια μεταθεση)
8/6/2010, 10:25
γιατί έχεις κλειστά τα σχόλια??
κακό μαρούλι!
Ηρέμησε μάτια μου...
Πρέπει να βρείς τον εαυτό σου καλό μου, αλλιώς τίποτα δεν θα γίνει όπως το θές!
Αναζήτησε την ατομικότητα σου, βρες την ψυχή σου και όλοι οι κόμποι θα λυθούν εκεί που δεν το περιμένεις!
Και άνοιξε τα σχόλια ειπαααααααα!!!!!!!!!!
κακό μαρούλι!
Ηρέμησε μάτια μου...
Αναζήτησε την ατομικότητα σου, βρες την ψυχή σου και όλοι οι κόμποι θα λυθούν εκεί που δεν το περιμένεις!
8/6/2010, 13:12
ναι σελω αγκαλιτσα να ερθεις και να φερεις την παρεα σου μαζι ξερειςmeanan έγραψε:προσπαθησα να γραψω σχολιο στην νεα σου αναρτηση αλλα δεν μπορεσα
τα ανοιξα.. τα εκλεισα γτ ετσι μου ηρθε χτες.. το κομπακι φταιει μην βαρατεnext_day έγραψε:γιατί έχεις κλειστά τα σχόλια??
κακό μαρούλι!
Ηρέμησε μάτια μου...
και επισης να την παρουσιασω κιολας..
αναρτηση νεα..
Κομπακι!
- ElthaModeratorΒραβείο ΕγγραφήςΒραβείο Εγγραφής για πάνω απο 3 χρόνιαΒραβείο ΜηνυμάτωνΒραβείο Μηνυμάτων ( 5001 + σχόλια )Βραβείο ΘεμάτωνΒραβείο Θεμάτων ( 100 νέα θέματα )Βραβείο ΨηφοφορίαςΒραβείο Ψηφοφορίας ( άνοιξε μια νέα ψηφοφορία )Βραβείο ΠαιχνιδιώνΒραβείο Παιχνιδιών ( άνοιξε ενα νέο θέμα - παιχνίδι )Βραβείο ΣυμμετοχήςΒραβείο Συμμετοχής ( σε 100 θέματα )
Φύλλο :
10/6/2010, 14:06
10/6/2010, 14:07
απαντησαμε κιολας μαρουλακι γλυκο!!!!
πολυ συγκινητικο ρε χαμενο!!!!
πολυ συγκινητικο ρε χαμενο!!!!
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης