γκρινιάρικο μαρούλι
+26
lavaloves
rachel
Creep
Raven
meanan
Quark
αντωνης
αναρχοβλαχος
Elven King
Oneiropagida
SkinLikeSand
next_day
Νυχτερινή Πένα
Alchemist
lizaki1111
venus
Γιώτα
Miou-Popofotitsa
mscolourfull
mata
YpNos
laplace
kitsosmitsos
Eltha
AtZoN
marouli
30 απαντήσεις
γκρινιάρικο μαρούλι
13/4/2009, 15:47
Υπενθύμιση αρχικής δημοσίευσης :
Το μπλογκάκι μου λέγεται γκρινιάρικο μαρούλι.Είναι ένα απλό καθημερινό μπλογκ που γράφω όποτε έχω όρεξη. Το δημιούργησα για να έχω κάτι να ασχολούμαι και να μην τρελαίνω τους γύρω μου με την γκρίνια. Ότι διαβάσετε εκεί είναι καθαρά θέμα πως θα έχω ξυπνήσει και τι θα έχει γίνει στην διάρκεια της μέρα που γράφω. Αυτά προς το παρον. Θα επανέλθω δρυμίτερη αν και μία βόλτα είναι πιο κατατοπιστική!
Το μπλογκάκι μου λέγεται γκρινιάρικο μαρούλι.Είναι ένα απλό καθημερινό μπλογκ που γράφω όποτε έχω όρεξη. Το δημιούργησα για να έχω κάτι να ασχολούμαι και να μην τρελαίνω τους γύρω μου με την γκρίνια. Ότι διαβάσετε εκεί είναι καθαρά θέμα πως θα έχω ξυπνήσει και τι θα έχει γίνει στην διάρκεια της μέρα που γράφω. Αυτά προς το παρον. Θα επανέλθω δρυμίτερη αν και μία βόλτα είναι πιο κατατοπιστική!
- ElthaModeratorΒραβείο ΕγγραφήςΒραβείο Εγγραφής για πάνω απο 3 χρόνιαΒραβείο ΜηνυμάτωνΒραβείο Μηνυμάτων ( 5001 + σχόλια )Βραβείο ΘεμάτωνΒραβείο Θεμάτων ( 100 νέα θέματα )Βραβείο ΨηφοφορίαςΒραβείο Ψηφοφορίας ( άνοιξε μια νέα ψηφοφορία )Βραβείο ΠαιχνιδιώνΒραβείο Παιχνιδιών ( άνοιξε ενα νέο θέμα - παιχνίδι )Βραβείο ΣυμμετοχήςΒραβείο Συμμετοχής ( σε 100 θέματα )
Φύλλο :
Απ: γκρινιάρικο μαρούλι
19/12/2009, 00:30
παντα ετσι να αισθανεσαι ευχομαι
- SkinLikeSandMemberΒραβείο ΕγγραφήςΒραβείο Εγγραφής για πάνω απο 3 χρόνιαΒραβείο ΜηνυμάτωνΒραβείο Μηνυμάτων ( 5001 + σχόλια )Βραβείο ΘεμάτωνΒραβείο Θεμάτων ( 50 νέα θέματα )Βραβείο ΨηφοφορίαςΒραβείο Ψηφοφορίας ( άνοιξε μια νέα ψηφοφορία )Βραβείο ΠαιχνιδιώνΒραβείο Παιχνιδιών ( άνοιξε ενα νέο θέμα - παιχνίδι )Βραβείο ΣυμμετοχήςΒραβείο Συμμετοχής ( σε 100 θέματα )
Φύλλο :
19/12/2009, 00:30
Έρχεται σε συμφωνία με το πνεύμα της ανάρτησης, ομολογουμένως.
19/12/2009, 00:31
skouliki έγραψε:παντα ετσι να αισθανεσαι ευχομαι
ευχαριστωωωωωωωωωωωωω!!
irthe_h_pitsa έγραψε:Έρχεται σε συμφωνία με το πνεύμα της ανάρτησης, ομολογουμένως.
ναι ε? perfect!!!
19/12/2009, 13:24
μπραβο μαρουλι.ελπιζω να νιωθεις ετσι στις γιορτες και παντα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
24/12/2009, 18:23
σ'ευχαριστω πολυ γλυκεια μου! Καλα χριστουγεννα και σε σενα και στην οικογενεια σου!
- ElthaModeratorΒραβείο ΕγγραφήςΒραβείο Εγγραφής για πάνω απο 3 χρόνιαΒραβείο ΜηνυμάτωνΒραβείο Μηνυμάτων ( 5001 + σχόλια )Βραβείο ΘεμάτωνΒραβείο Θεμάτων ( 100 νέα θέματα )Βραβείο ΨηφοφορίαςΒραβείο Ψηφοφορίας ( άνοιξε μια νέα ψηφοφορία )Βραβείο ΠαιχνιδιώνΒραβείο Παιχνιδιών ( άνοιξε ενα νέο θέμα - παιχνίδι )Βραβείο ΣυμμετοχήςΒραβείο Συμμετοχής ( σε 100 θέματα )
Φύλλο :
2/1/2010, 21:08
σε ευχαριστω σε αγαπω και εγω
- SkinLikeSandMemberΒραβείο ΕγγραφήςΒραβείο Εγγραφής για πάνω απο 3 χρόνιαΒραβείο ΜηνυμάτωνΒραβείο Μηνυμάτων ( 5001 + σχόλια )Βραβείο ΘεμάτωνΒραβείο Θεμάτων ( 50 νέα θέματα )Βραβείο ΨηφοφορίαςΒραβείο Ψηφοφορίας ( άνοιξε μια νέα ψηφοφορία )Βραβείο ΠαιχνιδιώνΒραβείο Παιχνιδιών ( άνοιξε ενα νέο θέμα - παιχνίδι )Βραβείο ΣυμμετοχήςΒραβείο Συμμετοχής ( σε 100 θέματα )
Φύλλο :
2/1/2010, 22:23
Κι εγώ!!!
3/1/2010, 15:43
αυτο το εκανα παλια κι εγω σε γραμματα που εστελνα σε φιλους.περιμενω την υπολοιπη αλφαβητα.................αυριο
3/1/2010, 17:49
meanan έγραψε: αυτο το εκανα παλια κι εγω σε γραμματα που εστελνα σε φιλους.περιμενω την υπολοιπη αλφαβητα.................αυριο
αυριο? καλε δυο μερες την εγραφα μεχρι να βαλω τα χρωματα, να σκεφτω κλπ, μην βιαζεσαι
kitsosmitsos έγραψε:Ουγκ
αα εσυ εχεις προχωρησει πολυ εμεις μαθαινω ακομα τα γραμματα πιο μετα οι λεξουλες
Φύλλο :
3/1/2010, 19:14
Φύλλο :
8/1/2010, 21:26
κοριτσι της αυγής
κοριτσι του εσπερινού ανθόκηπου
θα πάω να διαβώ
την πλάτη μου να στρίψω
ω!! εσύ αείμνηστε θεέ της απεραντοσύνης
σαπουνίσου.. στο καλό να πάς
κοριτσι του εσπερινού ανθόκηπου
θα πάω να διαβώ
την πλάτη μου να στρίψω
ω!! εσύ αείμνηστε θεέ της απεραντοσύνης
σαπουνίσου.. στο καλό να πάς
8/1/2010, 21:28
κατσε να κανω και εναν χορο στον θεο της απεραντοσυνης αλλα εχω διλλημα να ειμαι ντυμενη ή οχι?
Φύλλο :
8/1/2010, 21:29
ρωτα την κοτα να σου πει !
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης