γκρινιάρικο μαρούλι
+26
lavaloves
rachel
Creep
Raven
meanan
Quark
αντωνης
αναρχοβλαχος
Elven King
Oneiropagida
SkinLikeSand
next_day
Νυχτερινή Πένα
Alchemist
lizaki1111
venus
Γιώτα
Miou-Popofotitsa
mscolourfull
mata
YpNos
laplace
kitsosmitsos
Eltha
AtZoN
marouli
30 απαντήσεις
γκρινιάρικο μαρούλι
13/4/2009, 15:47
Υπενθύμιση αρχικής δημοσίευσης :
Το μπλογκάκι μου λέγεται γκρινιάρικο μαρούλι.Είναι ένα απλό καθημερινό μπλογκ που γράφω όποτε έχω όρεξη. Το δημιούργησα για να έχω κάτι να ασχολούμαι και να μην τρελαίνω τους γύρω μου με την γκρίνια. Ότι διαβάσετε εκεί είναι καθαρά θέμα πως θα έχω ξυπνήσει και τι θα έχει γίνει στην διάρκεια της μέρα που γράφω. Αυτά προς το παρον. Θα επανέλθω δρυμίτερη αν και μία βόλτα είναι πιο κατατοπιστική!
Το μπλογκάκι μου λέγεται γκρινιάρικο μαρούλι.Είναι ένα απλό καθημερινό μπλογκ που γράφω όποτε έχω όρεξη. Το δημιούργησα για να έχω κάτι να ασχολούμαι και να μην τρελαίνω τους γύρω μου με την γκρίνια. Ότι διαβάσετε εκεί είναι καθαρά θέμα πως θα έχω ξυπνήσει και τι θα έχει γίνει στην διάρκεια της μέρα που γράφω. Αυτά προς το παρον. Θα επανέλθω δρυμίτερη αν και μία βόλτα είναι πιο κατατοπιστική!
Απ: γκρινιάρικο μαρούλι
3/11/2009, 01:34
αναρχοβλαχος έγραψε:TO μαρουλι ειναι πρωτο
εσυ εχεις καποιο blog,site?
σ'ευχαριστω μικρε μου κλεφτη
3/11/2009, 01:36
time time time νεα αναρτηση με μπολικη γκρινια σαν τον παλιο καλο καιρο
- ElthaModeratorΒραβείο ΕγγραφήςΒραβείο Εγγραφής για πάνω απο 3 χρόνιαΒραβείο ΜηνυμάτωνΒραβείο Μηνυμάτων ( 5001 + σχόλια )Βραβείο ΘεμάτωνΒραβείο Θεμάτων ( 100 νέα θέματα )Βραβείο ΨηφοφορίαςΒραβείο Ψηφοφορίας ( άνοιξε μια νέα ψηφοφορία )Βραβείο ΠαιχνιδιώνΒραβείο Παιχνιδιών ( άνοιξε ενα νέο θέμα - παιχνίδι )Βραβείο ΣυμμετοχήςΒραβείο Συμμετοχής ( σε 100 θέματα )
Φύλλο :
4/11/2009, 01:19
4/11/2009, 01:21
σου ειπα μην σκας το πολυ πολυ να μεινει ετσι, δεν με πειραζει..
τωρα δουλευω το κομματι ημερομηνια αλλα δεν με αφηνει μηπως επειδη ασχολεισαι και εσυ μαζι του?
τωρα δουλευω το κομματι ημερομηνια αλλα δεν με αφηνει μηπως επειδη ασχολεισαι και εσυ μαζι του?
- ElthaModeratorΒραβείο ΕγγραφήςΒραβείο Εγγραφής για πάνω απο 3 χρόνιαΒραβείο ΜηνυμάτωνΒραβείο Μηνυμάτων ( 5001 + σχόλια )Βραβείο ΘεμάτωνΒραβείο Θεμάτων ( 100 νέα θέματα )Βραβείο ΨηφοφορίαςΒραβείο Ψηφοφορίας ( άνοιξε μια νέα ψηφοφορία )Βραβείο ΠαιχνιδιώνΒραβείο Παιχνιδιών ( άνοιξε ενα νέο θέμα - παιχνίδι )Βραβείο ΣυμμετοχήςΒραβείο Συμμετοχής ( σε 100 θέματα )
Φύλλο :
4/11/2009, 01:26
oxi το θεμα ειναι οτι σε μενα βγαζει ημερομηνια κανονικα απλα σε σενα οταν το
περναω δεν βγαζει
κουλο
περναω δεν βγαζει
κουλο
4/11/2009, 01:29
την προηγουμενη φορα ειχαμε κανει αυτο..
επισης μαρουλι παλι στην επεξεργασια Html βρεθηκε λυση για την ημερομηνια
στην αρχη του κωδικου εκει που λεει
αυτο ολο
Κώδικας: document.write( +month[mon]+""+day+);
το αντικαθιστας με document.write(date);
*προσεχε εχει ερωτηματικο στο τελος.......μην το σβησεις κατα λαθος
Φύλλο :
4/11/2009, 01:33
δεν ειναι το ιδιο κοιτα σε μενα τα δειχνει ολα μισο να δεις
Φύλλο :
4/11/2009, 04:17
Φύλλο :
4/11/2009, 14:19
στειλε το νουμερο μωρε παλι και ερχομαι σε λιγο
5/11/2009, 00:16
μολις μπηκα στο μπλογκ σου, τα γραμματα ειναι πολυ αχνά σε αυτο το λαχανι φοντο
κατι απο τα δυο καλό ειναι να αλλαξει.
5/11/2009, 00:31
τα αλλαξα τα χρωματα και μεγαλωσα τις γραμματοσιερες πως φαινεται τωρα?
5/11/2009, 00:34
κατα τη γνωμη μου ειναι κουραστικο το λαχανι φοντο
τα γραμματα ειναι οκ τωρα
- Σπόιλερ:
- αλλά εγω ειμαι και πολυ μυωψ, οπότε γι' αυτο ας πουν οι αλλοι
τα γραμματα ειναι οκ τωρα
5/11/2009, 00:41
το ξαναλλαξα το φοντο το εκανα πιο ανοιχτο οπως ηταν πριν..
δεν θελω να κουραζει στα ματια γι'αυτο και επιλεγω πρασινο χρονο, αλα το πολυ σκουρο δεν ταιριαζει στο υφος του μπλογκ, οι αλλαγες που εανα τωρα δεν πολυδιακρινονται.. αν σας ενοχλει κατι να μου το πειτε και θα το δω αυριο
Αντωνη σ'ευχαριστω!!
Καληνυχτα
δεν θελω να κουραζει στα ματια γι'αυτο και επιλεγω πρασινο χρονο, αλα το πολυ σκουρο δεν ταιριαζει στο υφος του μπλογκ, οι αλλαγες που εανα τωρα δεν πολυδιακρινονται.. αν σας ενοχλει κατι να μου το πειτε και θα το δω αυριο
Αντωνη σ'ευχαριστω!!
Καληνυχτα
Φύλλο :
6/11/2009, 23:34
μαρουλακι πρεπει να το φτιαξουμε αυτο να φαινεται και απο τους αλλους browsers αλλιως θα πρεπει
ν α το αλλαξεις δεν λεει
ν α το αλλαξεις δεν λεει
6/11/2009, 23:36
μα μου αρεσει τοοοοοοοοσο πολυ
κανε οτι θες αληθεια δεν με νοιαζει στην διαθεση σου ειναι το μαρουλομπλογκ
αν δεν φτιαχνεται τι να κανουμε θα γυρισουμε στο παλιο...
κανε οτι θες αληθεια δεν με νοιαζει στην διαθεση σου ειναι το μαρουλομπλογκ
αν δεν φτιαχνεται τι να κανουμε θα γυρισουμε στο παλιο...
6/11/2009, 23:39
Kαι το παλιο ηταν ωραιο...Αλλά αυτό είναι καλύτερο... Απλά είναι κρίμα που δεν εμφανίζεται στο firefox...
6/11/2009, 23:40
ναι και το προηγουμενο ηταν πολυ καλο απλα εχει πολυ στενες στηλες και δεν βολευει γι'αυτο και αλλαξα...
Φύλλο :
6/11/2009, 23:42
μαρουλι βαλε το παλιο στο τεστ ...να του μεγαλωσω τις στηλες ...να δω πως θα βγει
και να δω αν θα παιζει απο mozilla
και να δω αν θα παιζει απο mozilla
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης