Προορισμός Ευρώπη
+9
marouli
thodoris7
Raven
CrazyTourists
fanny-banny
AtZoN
Γιώργος Τ.
kitsosmitsos
Eltha
13 απαντήσεις
- ElthaModeratorΒραβείο ΕγγραφήςΒραβείο Εγγραφής για πάνω απο 3 χρόνιαΒραβείο ΜηνυμάτωνΒραβείο Μηνυμάτων ( 5001 + σχόλια )Βραβείο ΘεμάτωνΒραβείο Θεμάτων ( 100 νέα θέματα )Βραβείο ΨηφοφορίαςΒραβείο Ψηφοφορίας ( άνοιξε μια νέα ψηφοφορία )Βραβείο ΠαιχνιδιώνΒραβείο Παιχνιδιών ( άνοιξε ενα νέο θέμα - παιχνίδι )Βραβείο ΣυμμετοχήςΒραβείο Συμμετοχής ( σε 100 θέματα )
Φύλλο :
Προορισμός Ευρώπη
19/3/2009, 01:58
Υπενθύμιση αρχικής δημοσίευσης :
Μοιραστείτε μαζί μας την ταξιδιωτική εμπειρία της ζωής σας
Μοιραστείτε μαζί μας την ταξιδιωτική εμπειρία της ζωής σας
Απ: Προορισμός Ευρώπη
3/4/2009, 16:15
@skouliki
Όποτε μπορείς, να πας χωρίς δεύτερη σκέψη! Θα ξετρελλαθείς!!!
@KitsosMitsos
Ξαναπήγαινα φοβερά άνετα...
Στο επόμενο ποστ θα μιλήσω για Σκωτία. Προς το παρόν, cheers mates!
Μην τα πω όλα και με την πρώτη...
@KitsosMitsos
3/4/2009, 18:28
Raven έγραψε:@skouliki
@KitsosMitsos
Αναμένουμε
- ElthaModeratorΒραβείο ΕγγραφήςΒραβείο Εγγραφής για πάνω απο 3 χρόνιαΒραβείο ΜηνυμάτωνΒραβείο Μηνυμάτων ( 5001 + σχόλια )Βραβείο ΘεμάτωνΒραβείο Θεμάτων ( 100 νέα θέματα )Βραβείο ΨηφοφορίαςΒραβείο Ψηφοφορίας ( άνοιξε μια νέα ψηφοφορία )Βραβείο ΠαιχνιδιώνΒραβείο Παιχνιδιών ( άνοιξε ενα νέο θέμα - παιχνίδι )Βραβείο ΣυμμετοχήςΒραβείο Συμμετοχής ( σε 100 θέματα )
Φύλλο :
22/4/2009, 19:55
θελω να παω βερολινο με τρελα
μαλλον τα χριστουγεννα που ερχονται
22/4/2009, 23:34
skouliki έγραψε:θελω να παω βερολινο με τρελα
Το Βερολίνο είναι πανέμορφο, πραγματικά
Να ξέρεις όμως ότι έχει πολύ κρύο τα Χριστούγεννα
Φύλλο :
22/4/2009, 23:50
ε θα παω σεπτεμβρη
23/4/2009, 00:08
skouliki έγραψε:ε θα παω σεπτεμβρη
Να πας όποτε μπορέσεις
Είναι πραγματικά πανέμορφο
25/4/2009, 12:52
Λονδίνο: οδηγίες, φωτογραφίες
Μαζεμένες όλες οι αναρτήσεις σχετικά με το Λονδίνο
Περιέχει πολλές πληροφορίες και φωτογραφίες
Αναμένοντας τα σχόλιά σας
Μαζεμένες όλες οι αναρτήσεις σχετικά με το Λονδίνο
Περιέχει πολλές πληροφορίες και φωτογραφίες
Αναμένοντας τα σχόλιά σας
- thodoris7MemberΒραβείο ΕγγραφήςΒραβείο Εγγραφής για πάνω απο 3 χρόνια
Φύλλο :
25/4/2009, 17:05
Raven έγραψε:Για το Άμστερνταμ τι να πει κανείς και τι να αφήσει απέξω... Είναι η πόλη των άκρων και σίγουρα δεν ενδείκνυται για όλους!
Υπέροχα γοτθική πόλη, με πανέμορφα κανάλια να την διασχίζουν. Πολλά πολλά αξιοθέατα, με πρώτο και κύριο το μουσείο ενός σχετικά διάσημου ζωγράφου... Van Gaugh λέγεται, τον ξέρετε;
Βασικά για εμένα, όλη η πόλη αποτέλεσε ένα μεγάλο αξιοθέατο! Μικρά παζάρια παντού, λουλούδια και τουλίπες λογιών λογιών και ειδικά την μέρα της Βασίλισσας η πόλη βάζει τα γιορτινά της και όλοι ξεχύνονται στους δρόμους σε ένα τεράστιο πάρτυ!
ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να δείτε τον καθεδρικό τους, το πάτωμα του οποίου είναι ταφόπλακες. Ναι, όλο ταφόπλακες! Ανάμεσά τους κείτεται η γυναίκα του Ρεμπραντ.
Τα πάρκα είναι φανταστικά και ο ζωολογικός τους κήπος αξίζει πάρα πολύ! Να έχετε μία μέρα ελεύθερη αν θέλετε να δείτε τον ζωολογικό κήπο.
Και φυσικά υπάρχει το περίφημο Red Light District, που χαρακτηρίζεται (δικαίως) η πιο ασφαλής περιοχή της πόλης. Είναι έτσι όπως την έχετε ακούσει. Γυναίκες για όλα τα γούστα πίσω από βιτρίνες! Η περιοχή είναι 100μ μακρυά από τον Καθεδρικό
Όποιος πάει, να μην ξεχάσει να επισκεπτεί τις πλατείες τους! Και φυσικά να κάνει βόλτα με τα "πλεούμενα" στα κανάλια.
Για τα coffee shops όλοι ξέρουμε λίγο πολύ... Με προσοχή όμως, γιατί οι αστυνομικοί καραδοκούν! Το "κάπνισμα" επιτρέπεται μόνο μέσα στα συγκεκριμένα μαγαζιά!
Tip: Να βγάλετε την κάρτα για τα μέσα μαζικής μεταφοράς. Όταν πήγα εγώ είχε 50 ευρώ και ελεύθερη πρόσβαση ή έκπτωση για πολλά αξιοθέατα! Επίσης πολλοί θα είναι αυτοί που θα σας πλησιάσουν προσπαθώντας να σας πουλήσουν διάφορες "σκόνες"... Μην ψαρώσετε και τους αρχίσετε στις τσαντιές! Γι'αυτούς είναι πολύ λογικό να το κάνουν ακόμα και μέρα μεσημέρι
Κι εγώ στην Ολλανδία έχω περάσει καλά ! Έχω μάθει και Ολλανδικά !
Θέλω να ξαναπάω !!!
Grootjes
- thodoris7MemberΒραβείο ΕγγραφήςΒραβείο Εγγραφής για πάνω απο 3 χρόνια
Φύλλο :
25/4/2009, 17:06
kitsosmitsos έγραψε:Raven έγραψε:Για το Άμστερνταμ τι να πει κανείς και τι να αφήσει απέξω... Είναι η πόλη των άκρων και σίγουρα δεν ενδείκνυται για όλους!
Υπέροχα γοτθική πόλη, με πανέμορφα κανάλια να την διασχίζουν. Πολλά πολλά αξιοθέατα, με πρώτο και κύριο το μουσείο ενός σχετικά διάσημου ζωγράφου... Van Gaugh λέγεται, τον ξέρετε;
Βασικά για εμένα, όλη η πόλη αποτέλεσε ένα μεγάλο αξιοθέατο! Μικρά παζάρια παντού, λουλούδια και τουλίπες λογιών λογιών και ειδικά την μέρα της Βασίλισσας η πόλη βάζει τα γιορτινά της και όλοι ξεχύνονται στους δρόμους σε ένα τεράστιο πάρτυ!
ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να δείτε τον καθεδρικό τους, το πάτωμα του οποίου είναι ταφόπλακες. Ναι, όλο ταφόπλακες! Ανάμεσά τους κείτεται η γυναίκα του Ρεμπραντ.
Τα πάρκα είναι φανταστικά και ο ζωολογικός τους κήπος αξίζει πάρα πολύ! Να έχετε μία μέρα ελεύθερη αν θέλετε να δείτε τον ζωολογικό κήπο.
Και φυσικά υπάρχει το περίφημο Red Light District, που χαρακτηρίζεται (δικαίως) η πιο ασφαλής περιοχή της πόλης. Είναι έτσι όπως την έχετε ακούσει. Γυναίκες για όλα τα γούστα πίσω από βιτρίνες! Η περιοχή είναι 100μ μακρυά από τον Καθεδρικό
Όποιος πάει, να μην ξεχάσει να επισκεπτεί τις πλατείες τους! Και φυσικά να κάνει βόλτα με τα "πλεούμενα" στα κανάλια.
Για τα coffee shops όλοι ξέρουμε λίγο πολύ... Με προσοχή όμως, γιατί οι αστυνομικοί καραδοκούν! Το "κάπνισμα" επιτρέπεται μόνο μέσα στα συγκεκριμένα μαγαζιά!
Tip: Να βγάλετε την κάρτα για τα μέσα μαζικής μεταφοράς. Όταν πήγα εγώ είχε 50 ευρώ και ελεύθερη πρόσβαση ή έκπτωση για πολλά αξιοθέατα! Επίσης πολλοί θα είναι αυτοί που θα σας πλησιάσουν προσπαθώντας να σας πουλήσουν διάφορες "σκόνες"... Μην ψαρώσετε και τους αρχίσετε στις τσαντιές! Γι'αυτούς είναι πολύ λογικό να το κάνουν ακόμα και μέρα μεσημέρι
Ένα υπέροχο εξάμηνο ως ερασμιακός φοιτητής στην Ολλανδία
Όλα τα λεφτά πραγματικά
Έχεις πάει Ολλανδία ;
23/6/2009, 11:58
Ρε τι μου κάνεις πρωινιάτικα!!!
Πόσο τρελλαίνομαι για τέτοιες πόλεις! Η Γερμανία είναι από τους λίγους προορισμούς που θέλω από παιδί να πάω και ακόμα δεν έχω αξιωθεί!!!
Σε ευχαριστώ πολύ, κουνελάκι μου! Μου έφτιαξες την μέρα!
Πόσο τρελλαίνομαι για τέτοιες πόλεις! Η Γερμανία είναι από τους λίγους προορισμούς που θέλω από παιδί να πάω και ακόμα δεν έχω αξιωθεί!!!
Σε ευχαριστώ πολύ, κουνελάκι μου! Μου έφτιαξες την μέρα!
23/6/2009, 12:46
Απίστευτο το Μόναχο και δεν έχω πάει ακόμη
Αλλά θέλω οπωσδήποτε
Αλλά θέλω οπωσδήποτε
Φύλλο :
23/6/2009, 13:20
και εγω θελω να παω
συντομα !
συντομα !
23/6/2009, 13:27
ναι παιδια...αξιζει
οσο ειμαι και γω εδω να σας δειξω τα καλυτερα...
23/6/2009, 13:42
fanny-banny έγραψε:ναι παιδια...αξιζει
Μη μας προκαλείς γιατί
23/6/2009, 13:43
kitsosmitsos έγραψε:fanny-banny έγραψε:ναι παιδια...αξιζει
Μη μας προκαλείς γιατί
γιατι θα πραγματοποιησεις τις απειλες σου!
- AtZoNMemberΒραβείο ΕγγραφήςΒραβείο Εγγραφής για πάνω απο 3 χρόνιαΒραβείο ΜηνυμάτωνΒραβείο Μηνυμάτων ( 1001-5000 σχόλια )Βραβείο ΘεμάτωνΒραβείο Θεμάτων ( 50 νέα θέματα )Βραβείο ΣυμμετοχήςΒραβείο Συμμετοχής ( σε 100 θέματα )
Φύλλο :
23/6/2009, 13:47
Μόναχο :
Το μονο μέρος της Γερμανίας που θα ήθελα να επισκεφτώ.
Αντε κι μια διήμερη Βερολίνο.
23/6/2009, 13:53
AtZoN έγραψε:Μόναχο :
ελατε και αν δε χωραμε θα σας βαλω στροματσαδα..
- AtZoNMemberΒραβείο ΕγγραφήςΒραβείο Εγγραφής για πάνω απο 3 χρόνιαΒραβείο ΜηνυμάτωνΒραβείο Μηνυμάτων ( 1001-5000 σχόλια )Βραβείο ΘεμάτωνΒραβείο Θεμάτων ( 50 νέα θέματα )Βραβείο ΣυμμετοχήςΒραβείο Συμμετοχής ( σε 100 θέματα )
Φύλλο :
23/6/2009, 14:29
Α, εγω αφου το λένε Μόναχο, θα έρθως μοναχός μ'
23/6/2009, 14:40
fanny-banny έγραψε:AtZoN έγραψε:Μόναχο :
ελατε και αν δε χωραμε θα σας βαλω στρωματσαδα..
Τι λέτε βρε πάλι;
23/6/2009, 14:41
AtZoN έγραψε:Α, εγω αφου το λένε Μόναχο, θα έρθως μοναχός μ'
Σε πρόλαβα, λυπάμαι!
Ε κουνελάκι μου;
23/6/2009, 14:44
Raven έγραψε:AtZoN έγραψε:Α, εγω αφου το λένε Μόναχο, θα έρθως μοναχός μ'
Σε πρόλαβα, λυπάμαι!
Ε κουνελάκι μου;
ολοι οι καλοι χωρανε