Προορισμός Ευρώπη
+9
marouli
thodoris7
Raven
CrazyTourists
fanny-banny
AtZoN
Γιώργος Τ.
kitsosmitsos
Eltha
13 απαντήσεις
- ElthaModeratorΒραβείο ΕγγραφήςΒραβείο Εγγραφής για πάνω απο 3 χρόνιαΒραβείο ΜηνυμάτωνΒραβείο Μηνυμάτων ( 5001 + σχόλια )Βραβείο ΘεμάτωνΒραβείο Θεμάτων ( 100 νέα θέματα )Βραβείο ΨηφοφορίαςΒραβείο Ψηφοφορίας ( άνοιξε μια νέα ψηφοφορία )Βραβείο ΠαιχνιδιώνΒραβείο Παιχνιδιών ( άνοιξε ενα νέο θέμα - παιχνίδι )Βραβείο ΣυμμετοχήςΒραβείο Συμμετοχής ( σε 100 θέματα )
Φύλλο :
Προορισμός Ευρώπη
19/3/2009, 01:58
Υπενθύμιση αρχικής δημοσίευσης :
Μοιραστείτε μαζί μας την ταξιδιωτική εμπειρία της ζωής σας
Μοιραστείτε μαζί μας την ταξιδιωτική εμπειρία της ζωής σας
Απ: Προορισμός Ευρώπη
10/6/2010, 13:48
skouliki έγραψε:αν εχεις κλεισει τις εταιριες μαζι θα πανε οι βαλιτσες αυτοματα απο το ενα αεροπλανο στο αλλο
αν οχι αν δηλαδη δεν ξερει η μια εταιρια οτι εχεις ανταποκριση με την αλλη διοτι τα εκλεισες εσυ τα εισητηρια μονη σου τοτε θα τις παρεις και θα ξανακανεις check in ...
μπορεις ομως να τις αφησεις και στο αεροδρομιο νομιζω εχουν lockers ...
δεν χανονται και να χαθουν τις βρισκεις οποτε μην εχεις τετοιο αγχος
πιθανον να δειξει τα ιδια κιλα... αλλα να ξερεις οτι οι βαλιτσες που θα δωσεις ειναι μεχρι 20 κιλα συνολο
η τσαντα που θα κρατας μαζι σου στο αεροπλανο νομιζω μεχρι 5 κιλα και να μην περιεχει υγρα και κοφτερα πραγματα πχ τσιμπιδακι φρυδιων , λοσιον κτλ κτλ
τα καλλυντικα και τα σαπουαν σου ολα αυτα θα τα βαλεις στην βαλιτσα που θα μπει στις αποσκευες στο αεροπλανο οχι σε αυτην που θα κρατας στο χερι σου
διαβασε σχετικα εδω οδηγιες
Χρήσιμες Οδηγίες Αεροπλάνων
με έσωσες σκουλικάκι!! σε ευχαριστώ παρα παρα παρα πολυ!!
- ElthaModeratorΒραβείο ΕγγραφήςΒραβείο Εγγραφής για πάνω απο 3 χρόνιαΒραβείο ΜηνυμάτωνΒραβείο Μηνυμάτων ( 5001 + σχόλια )Βραβείο ΘεμάτωνΒραβείο Θεμάτων ( 100 νέα θέματα )Βραβείο ΨηφοφορίαςΒραβείο Ψηφοφορίας ( άνοιξε μια νέα ψηφοφορία )Βραβείο ΠαιχνιδιώνΒραβείο Παιχνιδιών ( άνοιξε ενα νέο θέμα - παιχνίδι )Βραβείο ΣυμμετοχήςΒραβείο Συμμετοχής ( σε 100 θέματα )
Φύλλο :
10/6/2010, 13:49
11/6/2010, 09:25
Είναι δύσκολο ειδικά το καλοκαίρι να ξεφύγεις στα κιλά της βαλίτσας. 20 κιλά είναι πάάάρα πολλά
Με ποια εταιρεία πετάτε; Πες μου όλες τις πτήσεις για να σου πω περαιτέρω στοιχεία.
Με ποια εταιρεία πετάτε; Πες μου όλες τις πτήσεις για να σου πω περαιτέρω στοιχεία.
11/6/2010, 10:37
kitsosmitsos έγραψε:Είναι δύσκολο ειδικά το καλοκαίρι να ξεφύγεις στα κιλά της βαλίτσας. 20 κιλά είναι πάάάρα πολλά
κιτσάκι, θα σου στείλω mail μέσα στην ημέρα, γιατί μάλλον εσύ μπορείς να μου λύσεις πολλές απορίες που μου έχουν δημιουργηθεί!
Μην σου πώ, ότι ένας καφές θα έλυνε πολλά προβλήματα!!
11/6/2010, 13:42
next_day έγραψε:kitsosmitsos έγραψε:Είναι δύσκολο ειδικά το καλοκαίρι να ξεφύγεις στα κιλά της βαλίτσας. 20 κιλά είναι πάάάρα πολλά
κιτσάκι, θα σου στείλω mail μέσα στην ημέρα, γιατί μάλλον εσύ μπορείς να μου λύσεις πολλές απορίες που μου έχουν δημιουργηθεί!
Μην σου πώ, ότι ένας καφές θα έλυνε πολλά προβλήματα!!
Οκ, από βδομάδα όμως γιατί θα λείπω το ΣΚ
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης