Αυτοκίνητα - μάρκες - συζήτηση
+12
Alchemist
kitsosmitsos
αναρχοβλαχος
αντωνης
marouli
luvian_elf
Raven
StrangeLittleGirl
YpNos
SkinLikeSand
laplace
Eltha
16 απαντήσεις
- ElthaModeratorΒραβείο ΕγγραφήςΒραβείο Εγγραφής για πάνω απο 3 χρόνιαΒραβείο ΜηνυμάτωνΒραβείο Μηνυμάτων ( 5001 + σχόλια )Βραβείο ΘεμάτωνΒραβείο Θεμάτων ( 100 νέα θέματα )Βραβείο ΨηφοφορίαςΒραβείο Ψηφοφορίας ( άνοιξε μια νέα ψηφοφορία )Βραβείο ΠαιχνιδιώνΒραβείο Παιχνιδιών ( άνοιξε ενα νέο θέμα - παιχνίδι )Βραβείο ΣυμμετοχήςΒραβείο Συμμετοχής ( σε 100 θέματα )
Φύλλο :
Αυτοκίνητα - μάρκες - συζήτηση
12/5/2009, 00:10
Απ: Αυτοκίνητα - μάρκες - συζήτηση
29/10/2009, 17:31
βακαλαος έγραψε:αναρχοβλαχος έγραψε:χαχα.σε παω..πιστευω με βελτιωση πρωτου σταδιου θα βγαλει αρκετα αλογακια γιατι τα γερμανικα φτιαχνονταν και νομιζω και τωρα ευκολα
ετσι,το χεις πολυ μουρατο ασπρο..ασε με το βλεπω στο δρομο και το ζηλευω..
πιστευω ανετα θα ειναι το επομενο μου αυτοκινητο παρ ολο που ειμαι citroenακιας..χαχα
τι μου θυμισες τωρα..εχω διαβασει περιοδικα για βελτιωση..απειρα..
καλα εγω να δεις ,τις βελτιωσεις-μετατροπες τις κανω πραξη.τρεχει η καγκουρια στο αιμα μου
συμπτωση παντως κ εγω απο οικογενεια σιτροενακηδων προερχομαι.
το πρωτο μου αμαξι σιτροεν βιζα,το δευτερο επισης,το τριτο σαξο,μαμα μπαμπας βιζα και ξαντια.αδερφος ξαρα.
αφου φαντασου ακομη εχουμε 3 βιζα.μεγαλη τρελα!
σοβαρα παντως τα γαλλικα ειναι τελειως ξενερωτα αμαξια.
το γερμανο-βραζιλιανικο (αν με πιανεις ) ειναι σκετη κα*λα αν σου αρεσουν τα αμαξια.
αξιζει ολα του τα λεφτα σε ολους τους τομεις!
πωπω...εχετε τετοια παραδοση σε Citroen,καλα πως ξεφυγες?χαχαχα
θα μου επιτρεψεις να διαφωνησω καθετα με το οτι ειναι ξενερωτα τα γαλλικα,
ειναι απο τα πιο ''στριφτερα'' αυτοκινητα γενικα,ακομα και με το Visa μπορεις να το διαπιστωσεις...γενικα τα γαλλικα δηλαδη...
αλλα,οκ,γουστα ειναι αυτα,και το Sirocco μου αρεσει και μενα παρ απολυ...νομιζω δεν μπορουσες να αγορασεις καλυτερο VW...
εγω εμαθα να οδηγαω σε ενα DS του 70..(με πνευματικες αναρτησεις παρακαλω..) και μεχρι προσφατα(πριν μια βδομαδα δηλαδη) ειχα Xsara 98
του οποιου ειχα αλλαξει τα φωτα με διαφορες καγκουριες..χαχαχα...
το επεστρεψα στην βαση του ομως για να μην το ξεκανω..
4/11/2009, 00:16
ειμαι ο μοναδικος που ακομα δεν εχει gps στο αυτοκινητο?
4/11/2009, 00:17
εγω δεν ξερω καν να οδηγω αυτοκινητο
λες να βαλω ενα στο πεζο 2?
λες να βαλω ενα στο πεζο 2?
4/11/2009, 05:53
laplace έγραψε:ειμαι ο μοναδικος που ακομα δεν εχει gps στο αυτοκινητο?
Ούτε και γω, μην ανησυχείς
- founioMemberΒραβείο ΕγγραφήςΒραβείο Εγγραφής για πάνω απο 3 χρόνια
Φύλλο :
4/11/2009, 20:51
Ούτε εγώ!
Όταν χάνομαι κάπου, απλά δε ξαναχάνομαι.
Όταν χάνομαι κάπου, απλά δε ξαναχάνομαι.
- ElthaModeratorΒραβείο ΕγγραφήςΒραβείο Εγγραφής για πάνω απο 3 χρόνιαΒραβείο ΜηνυμάτωνΒραβείο Μηνυμάτων ( 5001 + σχόλια )Βραβείο ΘεμάτωνΒραβείο Θεμάτων ( 100 νέα θέματα )Βραβείο ΨηφοφορίαςΒραβείο Ψηφοφορίας ( άνοιξε μια νέα ψηφοφορία )Βραβείο ΠαιχνιδιώνΒραβείο Παιχνιδιών ( άνοιξε ενα νέο θέμα - παιχνίδι )Βραβείο ΣυμμετοχήςΒραβείο Συμμετοχής ( σε 100 θέματα )
Φύλλο :
4/11/2009, 22:14
ουτε εγω !!!!! εχω μια ξεπουπουλιασμενη ελπα
5/11/2009, 13:38
οχι!
εμενα που εχει gps και ειναι στα γερμανικα!(το ειχε εργοστασιακο,ευτυχως δν φαινεται) τι ηλιθιοι θεε μου!!!
5/11/2009, 14:12
τρελο σπασιμο!βακαλαος έγραψε:laplace έγραψε:ειμαι ο μοναδικος που ακομα δεν εχει gps στο αυτοκινητο?
οχι!
εμενα που εχει gps και ειναι στα γερμανικα!(το ειχε εργοστασιακο,ευτυχως δν φαινεται) τι ηλιθιοι θεε μου!!!
5/11/2009, 17:00
αναρχοβλαχος έγραψε:
πωπω...εχετε τετοια παραδοση σε Citroen,καλα πως ξεφυγες?χαχαχα
θα μου επιτρεψεις να διαφωνησω καθετα με το οτι ειναι ξενερωτα τα γαλλικα,
ειναι απο τα πιο ''στριφτερα'' αυτοκινητα γενικα,ακομα και με το Visa μπορεις να το διαπιστωσεις...γενικα τα γαλλικα δηλαδη...
αλλα,οκ,γουστα ειναι αυτα,και το Sirocco μου αρεσει και μενα παρ απολυ...νομιζω δεν μπορουσες να αγορασεις καλυτερο VW...
εγω εμαθα να οδηγαω σε ενα DS του 70..(με πνευματικες αναρτησεις παρακαλω..) και μεχρι προσφατα(πριν μια βδομαδα δηλαδη) ειχα Xsara 98
του οποιου ειχα αλλαξει τα φωτα με διαφορες καγκουριες..χαχαχα...
το επεστρεψα στην βαση του ομως για να μην το ξεκανω..
ναι τους ξεφυγα!!!μα καλα σοβαρα τωρα,γιατι εχει βγαλει η σιτροεν καποιο αμαξι που να αξιζει τα τελευταια χρονια?στην κατηγορια που εψαχνα εγω μονο το c4 υπαρχει το οποιο ειναι ψιλο-χαλια!
οντως παντως σε αυτο που λες εχεις απολυτο δικιο.ειναι οντως τα πιο 'στριφτερα' αμαξια.αφου φαντασου αυτη η πατεντα της σιτροεν δν παιζει πουθενα αλλου.μα καλα τι του εκανες του αμαξιου καλε?
οταν λεω ξενερωτα εννοω οτι δεν ειναι δυνατα αυτοκινητα,δεν σου δινουν ιπποδυναμη κ τετοια,δεν εχουν τρομερες επιταχυνσεις.
ασε με τον γερμανο-βραζιλιανο μου βρηκα την υγεια μου αν κ τα ανταλλακτικα με πεθαινουν καθε φορα.
βασικα το εχω μονο 6 μηνες αλλα ειδα το audi R8 ΠΡΙΝ ΚΑΙΡΟ Κ σκεφτομαι να το αλλαξω..εχω πεθανει με αυτο το αμαξι.το ερωτευτηκα.το θελω!!!βεβαια δεν εχω κοιταξει ουτε τιμη...ποσο να εχει??αν ειναι πολλα μην μου πεις.
5/11/2009, 17:22
Νομίζω το'χω ξαναπεί,
Ό,τι και να λέμε, η καλύτερη μάρκα για αυτοκίνητο είναι μία
Ό,τι και να λέμε, η καλύτερη μάρκα για αυτοκίνητο είναι μία
- Σπόιλερ:
- Το τζάμπα της εταιρείας
Φύλλο :
16/11/2009, 10:27
αντε παλι τα ιδια με το σκατοοπελ
ψαλιδι 300 συν εργασια
αμορρισερ καμια 400 - 500 συν εργασια
οκ παμε ετσι ......και συνεχιζωωωωωωωω
ψαλιδι 300 συν εργασια
16/11/2009, 10:28
εμενα το σεατ,δεν εχει ακομα κανει ουτε καν 100.000 χιλιομετρα κ πηγα κ του αλλαξα δισκο πλατο κ σασμαν κ ρολεμαν σε αξονα,1000 ευρω ολα μαζιskouliki έγραψε:αντε παλι τα ιδια με το σκατοοπελ
ψαλιδι 300 συν εργασια
σχιζοφρένεια τα αμαξια..μια το ενα,μια το αλλο..
16/11/2009, 10:39
laplace έγραψε:εμενα το σεατ,δεν εχει ακομα κανει ουτε καν 100.000 χιλιομετρα κ πηγα κ του αλλαξα δισκο πλατο κ σασμαν κ ρολεμαν σε αξονα,1000 ευρω ολα μαζιskouliki έγραψε:αντε παλι τα ιδια με το σκατοοπελ
ψαλιδι 300 συν εργασια
Πωπωωωωωωω... Άσε τι έπαθα και εγώ! Μια μέρα αφού μου το είπες, εκεί που οδηγούσα στην εθνική, μου έβγαλε την ένδειξη του κινητήρα
Ακόμα δεν έχω πάει να το κοιτάξω, αλλά κάτι μου λέει πως δεν είναι καλό. Τώρα το έχω σε ακινησία και λέω να το πάω αύριο. Να δω τι θα ακούσω πάλι
- SkinLikeSandMemberΒραβείο ΕγγραφήςΒραβείο Εγγραφής για πάνω απο 3 χρόνιαΒραβείο ΜηνυμάτωνΒραβείο Μηνυμάτων ( 5001 + σχόλια )Βραβείο ΘεμάτωνΒραβείο Θεμάτων ( 50 νέα θέματα )Βραβείο ΨηφοφορίαςΒραβείο Ψηφοφορίας ( άνοιξε μια νέα ψηφοφορία )Βραβείο ΠαιχνιδιώνΒραβείο Παιχνιδιών ( άνοιξε ενα νέο θέμα - παιχνίδι )Βραβείο ΣυμμετοχήςΒραβείο Συμμετοχής ( σε 100 θέματα )
Φύλλο :
16/11/2009, 10:40
Με όλα αυτά που έχω διαβάσει σε αυτό το topic, έχω αρχίσει να χαίρομαι που δεν έχω ακόμα αυτοκίνητο.
Φύλλο :
16/11/2009, 10:42
laplace έγραψε:εμενα το σεατ,δεν εχει ακομα κανει ουτε καν 100.000 χιλιομετρα κ πηγα κ του αλλαξα δισκο πλατο κ σασμαν κ ρολεμαν σε αξονα,1000 ευρω ολα μαζιskouliki έγραψε:αντε παλι τα ιδια με το σκατοοπελ
ψαλιδι 300 συν εργασια
α στα 90 ολα αυτα στο σερις το μεγαλο
αλλα εχω αλλαξει τις παναγιας τα ματια πλεον ..τι αλλο να δω
θα το αλλαξω ξερω δεν εχω λεφτα , δεν ειναι ωρα
αλλα δεν μπορω αλλο
και δεν θα φτιαξω τα αμαορτισερ δεν το σηκωνω τωρα οικονομικα
αλλα θα πρεπει πριν παω κτεο το 2010 να τα εχω αλλαξει αλλιως δεν θα περασω
16/11/2009, 12:16
skouliki έγραψε:
και δεν θα φτιαξω τα αμαορτισερ δεν το σηκωνω τωρα οικονομικα
αλλα θα πρεπει πριν παω κτεο το 2010 να τα εχω αλλαξει αλλιως δεν θα περασω
τα αμορτισερ παντως,μου ειπε ο μηχανικος που μου φτιαχνει το ρενο το μεγκανακι μου,ειναι απο τα πιο σημαντικα πραγματα για την ασφαλεια μας.προσφατα αλλαξα κ εγω του μεγκαν γιατι μου ειπε οτι αφενος με αφηνει το αμαξι κ αφετερου ειναι αρκετα επικινδινο.κ ουσιαστικα μου ειπε γι 400 ευρω μπορει να παθεις ζημια 3000 ευρω...
παντως ασχετο,προσφατα που ημουν με την μαμα μου στην ιερα οδο σε ενα απο τα κεντρα ανακυκλωσης οχηματων,ειχαμε παει για να αποσυρουμε ενα σαραβαλο που ειχε,ηταν ενας τυπακος με ενα ρενο μεγκαν του 2004 κ το απεσυρε λεει επειδη ηθελε λαστιχα κ αμορτισερ..δεν το πολυκαταλαβα αλλα τεσπα..
τι να πεις?
Φύλλο :
16/11/2009, 13:26
μολις πληρωσα 480 ευρω για ψαλιδι και σερβις στα 90
τα εχω παρει ....θα το δωσω δεν παει αλλο λεμε
και ασφαλως δεν εφτιαξα τα αμορτισερ
και δεν με ενδιαφερει η ασφαλεια αυτη την στιγμη
οταν ειναι αλλα 500
οταν ειναι αλλα 500
16/11/2009, 13:29
συγνωμη που θα στο πω αυτο αλλα οκ.λογικη τιμη τα 480 για ψαλιδι Κ σερβις.γιατι στο σερβις στα αλλαζουν ολα(φιλτρα,μπουζι,λαδια).skouliki έγραψε:μολις πληρωσα 480 ευρω για ψαλιδι και σερβις στα 90
οταν ειναι αλλα 500
λογικη τιμη μου ακουγεται.
παντως τα οπελ ειναι γενικως περιεργα αμαξια..
16/11/2009, 13:36
ασχετο αλλα εγω αλλαζω αμαξι.μολις ειδα ποσο εχει το AUDI R8.λογικη τιμη μου ακουγεται,σπευδω...
Φύλλο :
16/11/2009, 13:38
δεν ξερεις ομως οτι εδω και 1,5 χρονο εχω δωσει και εχω αλλαξει σχεδον
τα παντα πανω στο αμαξι
ταχυτητες , αιρκοντισιον, μιζα, φρενα, τακακια, λαστιχα, φρεο
τρομπα καυσαεριων , συμπλεκτη κα αλλα που δεν θυμαμαι
εεεεε ελος δεν δικαιολογειται οταν το αμαξι ειναι συνεχως στο συνεργειο
επειδη ειναι κατω απο το σπιτι σχεδον και περναει απο καλοκαιρινους
και χειμερινους ελεγχους και δεν εχει τρακαρισματα !
τα παντα πανω στο αμαξι
16/11/2009, 13:43
skouliki έγραψε:δεν ξερεις ομως οτι εδω και 1,5 χρονο εχω δωσει και εχω αλλαξει σχεδον
τα παντα πανω στο αμαξι
το ξερω.γι αυτο σου ειπα πριν περιεργα αμαξια τα οπελ.ξερεις ποσοι βριζουν τα οπελ τους?δεν ειναι αξιοπιστα.αλλαξε το αν δυνασαι οικονομικα.παιζουν παντως καλα χρηματοδοτικα προγραμματα απο μερικες εταιρειες.
παντως για τα αμορτισερ μην το παιρνεις χαλαρα.
εγω φαντασου ακουσα εναν θορυβο σαββατο πρωι στο αμαξι μου,το γαλλικο, κ πηρα τον μηχανικο κ μου λεει ελα οπως εισαι,η ζωη σου ειναι.
Φύλλο :
16/11/2009, 14:04
το ξερω
θα το πουλησω με το νεο ετος
οποτε δεν θα τα φτιαξω
το κοιταω
δεν ξερω ακομα διοτι και εδω στην δουλεια
εχουμε απολυσεις παρα πολλες και οπως καταλαβαινεις
θα χρειαστει να ξερω αν θα εχω δουλεια η οχι προς το παρον
οποτε δεν θα τα φτιαξω
το κοιταω
16/11/2009, 14:09
skouliki έγραψε:το ξερω
οποτε δεν θα τα φτιαξω
το κοιταω
το ξερω,χαμος γινεται στον ιδωτικο τομεα.δυσκολα τα πραγματα!
κουραγιο παντως κ μην του κανεις πολλα χμ για να μην βγαλει αλλες ζημιες
16/11/2009, 18:00
σκουληκι τι αυτοκινητο εχεις,αν επιτρεπετε?
μπακαλιαρινα,θα μου πουλησεις ενα απο τα Visa σου??
μπακαλιαρινα,θα μου πουλησεις ενα απο τα Visa σου??
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης