γκρινιάρικο μαρούλι
+26
lavaloves
rachel
Creep
Raven
meanan
Quark
αντωνης
αναρχοβλαχος
Elven King
Oneiropagida
SkinLikeSand
next_day
Νυχτερινή Πένα
Alchemist
lizaki1111
venus
Γιώτα
Miou-Popofotitsa
mscolourfull
mata
YpNos
laplace
kitsosmitsos
Eltha
AtZoN
marouli
30 απαντήσεις
γκρινιάρικο μαρούλι
13/4/2009, 15:47
Υπενθύμιση αρχικής δημοσίευσης :
Το μπλογκάκι μου λέγεται γκρινιάρικο μαρούλι.Είναι ένα απλό καθημερινό μπλογκ που γράφω όποτε έχω όρεξη. Το δημιούργησα για να έχω κάτι να ασχολούμαι και να μην τρελαίνω τους γύρω μου με την γκρίνια. Ότι διαβάσετε εκεί είναι καθαρά θέμα πως θα έχω ξυπνήσει και τι θα έχει γίνει στην διάρκεια της μέρα που γράφω. Αυτά προς το παρον. Θα επανέλθω δρυμίτερη αν και μία βόλτα είναι πιο κατατοπιστική!
Το μπλογκάκι μου λέγεται γκρινιάρικο μαρούλι.Είναι ένα απλό καθημερινό μπλογκ που γράφω όποτε έχω όρεξη. Το δημιούργησα για να έχω κάτι να ασχολούμαι και να μην τρελαίνω τους γύρω μου με την γκρίνια. Ότι διαβάσετε εκεί είναι καθαρά θέμα πως θα έχω ξυπνήσει και τι θα έχει γίνει στην διάρκεια της μέρα που γράφω. Αυτά προς το παρον. Θα επανέλθω δρυμίτερη αν και μία βόλτα είναι πιο κατατοπιστική!
Απ: γκρινιάρικο μαρούλι
21/4/2010, 14:45
μανα σου λεει μετα!
επισης ανοιξε και μια τραπεζα που εχει κουκλους μεσα, εκει πλεον πληρωνουμε το νερο
επισης ανοιξε και μια τραπεζα που εχει κουκλους μεσα, εκει πλεον πληρωνουμε το νερο
21/4/2010, 14:49
(γιατι δεν εχουμε ενα εμοτικον που να αναστεναζει;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;)
21/4/2010, 14:51
εισαι σεξομανης? εχεις κανει και τρια παιδια. μονο τα τεκνα σκεφτεσαι.. τι να πω
21/4/2010, 14:51
παντρευτηκα δεν τυφλωθηκααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
21/4/2010, 14:52
εχεις ενα δικιο αλλα ετσι φαινσαι οπως ειπα πολυ σεξομανης-πεινασμενη
21/4/2010, 14:54
μην ξεχνας οτι ζω σε ενα περιβαλλον γεματο τεκνα
(χθες μου λεει ενας: εγω ειμαι μεγαλος για εδω,ειμαι σχεδον 24!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)
(χθες μου λεει ενας: εγω ειμαι μεγαλος για εδω,ειμαι σχεδον 24!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)
21/4/2010, 14:56
εχουμε κοινη αυλη με μια ΜΕ και με το στρατολογικο γραφειο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
21/4/2010, 15:03
ΜΕ=μοναδα επιστρατευσεως(εχει και στην Θηβα)
εχουμε κοινη αυλη,διαφορετικες εισοδους
εχουμε κοινη αυλη,διαφορετικες εισοδους
22/4/2010, 08:54
καθονταιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι και αλλα τετοια
- ElthaModeratorΒραβείο ΕγγραφήςΒραβείο Εγγραφής για πάνω απο 3 χρόνιαΒραβείο ΜηνυμάτωνΒραβείο Μηνυμάτων ( 5001 + σχόλια )Βραβείο ΘεμάτωνΒραβείο Θεμάτων ( 100 νέα θέματα )Βραβείο ΨηφοφορίαςΒραβείο Ψηφοφορίας ( άνοιξε μια νέα ψηφοφορία )Βραβείο ΠαιχνιδιώνΒραβείο Παιχνιδιών ( άνοιξε ενα νέο θέμα - παιχνίδι )Βραβείο ΣυμμετοχήςΒραβείο Συμμετοχής ( σε 100 θέματα )
Φύλλο :
26/4/2010, 00:41
εγω σε τετοια μπαμ ... ριχνω ξυλο !!! ναι στον δολιο !!! καθεται τι νακανει
- ElthaModeratorΒραβείο ΕγγραφήςΒραβείο Εγγραφής για πάνω απο 3 χρόνιαΒραβείο ΜηνυμάτωνΒραβείο Μηνυμάτων ( 5001 + σχόλια )Βραβείο ΘεμάτωνΒραβείο Θεμάτων ( 100 νέα θέματα )Βραβείο ΨηφοφορίαςΒραβείο Ψηφοφορίας ( άνοιξε μια νέα ψηφοφορία )Βραβείο ΠαιχνιδιώνΒραβείο Παιχνιδιών ( άνοιξε ενα νέο θέμα - παιχνίδι )Βραβείο ΣυμμετοχήςΒραβείο Συμμετοχής ( σε 100 θέματα )
Φύλλο :
26/4/2010, 00:42
δωσε στην meanan
26/4/2010, 00:43
αμε γιατι οχι αλλα και αυτη ειναι ακομα πιο μακρια
θα δωσω στον Κιτσο οταν ξαναρθει εδω
θα δωσω στον Κιτσο οταν ξαναρθει εδω
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης