γκρινιάρικο μαρούλι
+26
lavaloves
rachel
Creep
Raven
meanan
Quark
αντωνης
αναρχοβλαχος
Elven King
Oneiropagida
SkinLikeSand
next_day
Νυχτερινή Πένα
Alchemist
lizaki1111
venus
Γιώτα
Miou-Popofotitsa
mscolourfull
mata
YpNos
laplace
kitsosmitsos
Eltha
AtZoN
marouli
30 απαντήσεις
γκρινιάρικο μαρούλι
13/4/2009, 15:47
Υπενθύμιση αρχικής δημοσίευσης :
Το μπλογκάκι μου λέγεται γκρινιάρικο μαρούλι.Είναι ένα απλό καθημερινό μπλογκ που γράφω όποτε έχω όρεξη. Το δημιούργησα για να έχω κάτι να ασχολούμαι και να μην τρελαίνω τους γύρω μου με την γκρίνια. Ότι διαβάσετε εκεί είναι καθαρά θέμα πως θα έχω ξυπνήσει και τι θα έχει γίνει στην διάρκεια της μέρα που γράφω. Αυτά προς το παρον. Θα επανέλθω δρυμίτερη αν και μία βόλτα είναι πιο κατατοπιστική!
Το μπλογκάκι μου λέγεται γκρινιάρικο μαρούλι.Είναι ένα απλό καθημερινό μπλογκ που γράφω όποτε έχω όρεξη. Το δημιούργησα για να έχω κάτι να ασχολούμαι και να μην τρελαίνω τους γύρω μου με την γκρίνια. Ότι διαβάσετε εκεί είναι καθαρά θέμα πως θα έχω ξυπνήσει και τι θα έχει γίνει στην διάρκεια της μέρα που γράφω. Αυτά προς το παρον. Θα επανέλθω δρυμίτερη αν και μία βόλτα είναι πιο κατατοπιστική!
Απ: γκρινιάρικο μαρούλι
1/9/2009, 01:23
Παρελειψα μια αναρτηση ειναι αυτη εδω Μπουρου μπουρου #2
και συνεχιζω με μια αναρτηση που μου εβγαλε το λαδι ο μπλογκερ χαρα στην υπομονη σας οσοι βαζετε φωτογραφιες αληθεια δυο σε ενα πως μπορεις? και ναι ναι τωρα δινω και το λινκ
Διακοπες 2009
ξεχασα να γραψω το μερος αλλα δεν βαριεσαι
και συνεχιζω με μια αναρτηση που μου εβγαλε το λαδι ο μπλογκερ χαρα στην υπομονη σας οσοι βαζετε φωτογραφιες αληθεια δυο σε ενα πως μπορεις? και ναι ναι τωρα δινω και το λινκ
Διακοπες 2009
ξεχασα να γραψω το μερος αλλα δεν βαριεσαι
1/9/2009, 01:33
θα το εκανα πολυ καλυτερα και θα ειχε περισσοτερο γελιο αλλα μου εσπασε τα νευρα ο μπλογκερ :evil: :evil:
τρεις ωρες παλευω
αν πεθανεις σιγουρα η κολλητη μου στο σχολειο και νυν γνωστη μου εχει γραφειο τελετων για σενα σουπερ ντουπερ σπεσιαλ τελετη σε φιλικη τιμη και αν μεσολαβησω πολυ ισως και τσαμπα
τρεις ωρες παλευω
αν πεθανεις σιγουρα η κολλητη μου στο σχολειο και νυν γνωστη μου εχει γραφειο τελετων για σενα σουπερ ντουπερ σπεσιαλ τελετη σε φιλικη τιμη και αν μεσολαβησω πολυ ισως και τσαμπα
1/9/2009, 01:45
το ξερω αλλα ως φωτογραφος που ειμαι αυτη την φωτογραφια εχω και αλλες δυο οι αλλες ειναι αλλων καταλαβες? εγω οχι
1/9/2009, 09:10
marouli έγραψε:το ξερω αλλα ως φωτογραφος που ειμαι αυτη την φωτογραφια εχω και αλλες δυο οι αλλες ειναι αλλων καταλαβες? εγω οχι
Ούτε και γω
1/9/2009, 11:08
προσπαθησε καλε λιγακι εγω τωρα που ειμαι ξυπνια λεμε τωρα το βρηκα :Winking:
- ΓιώταMemberΒραβείο ΕγγραφήςΒραβείο Εγγραφής για πάνω απο 3 χρόνιαΒραβείο ΜηνυμάτωνΒραβείο Μηνυμάτων ( 501-1000 σχόλια )Βραβείο ΣυμμετοχήςΒραβείο Συμμετοχής ( σε 50 θέματα )
Φύλλο :
Ασχολίες : Διαβάζω, βολτάρω, ρισκάρω, αναγεννιέμαι
1/9/2009, 12:17
μαρουλι;;; περασες να παρεις βραβειο απο μενα;;; :D :D
1/9/2009, 12:18
δεν εχω περασει ακομα θα περασω ομως
και αλλο βραβειο? σ'ευχαριστω
και αλλο βραβειο? σ'ευχαριστω
13/9/2009, 00:08
ακριβωωωωωωως!
απλα εβαλα tea time ως τιτλο γτ απο το πρωι εχω φτιαξει μια κατσαρολα τσαι
13/9/2009, 14:49
marouli έγραψε:ακριβωωωωωωως!
Όμορφα
- venusMemberΒραβείο ΕγγραφήςΒραβείο Εγγραφής για πάνω απο 3 χρόνιαΒραβείο ΜηνυμάτωνΒραβείο Μηνυμάτων ( 100-500 σχόλια )
Φύλλο :
14/9/2009, 13:47
Πολύ γλυκιά ανάρτηση!!!!!!
- venusMemberΒραβείο ΕγγραφήςΒραβείο Εγγραφής για πάνω απο 3 χρόνιαΒραβείο ΜηνυμάτωνΒραβείο Μηνυμάτων ( 100-500 σχόλια )
Φύλλο :
14/9/2009, 19:41
Μη με ευχαριστείς , γιατί είμαι πολύ εξαρτημένη από τα γλυκά και επιτέλους βρήκα κάποιον που του αρέσουν .
- ElthaModeratorΒραβείο ΕγγραφήςΒραβείο Εγγραφής για πάνω απο 3 χρόνιαΒραβείο ΜηνυμάτωνΒραβείο Μηνυμάτων ( 5001 + σχόλια )Βραβείο ΘεμάτωνΒραβείο Θεμάτων ( 100 νέα θέματα )Βραβείο ΨηφοφορίαςΒραβείο Ψηφοφορίας ( άνοιξε μια νέα ψηφοφορία )Βραβείο ΠαιχνιδιώνΒραβείο Παιχνιδιών ( άνοιξε ενα νέο θέμα - παιχνίδι )Βραβείο ΣυμμετοχήςΒραβείο Συμμετοχής ( σε 100 θέματα )
Φύλλο :
14/9/2009, 20:44
εγω δεν τρωω γλυκα
καθολου
με λιγωνει η σοκολατα και η ζαχαρη
αλλα τρελαινομαι για λεμονι
ζητω η ξινιλα
καθολου
με λιγωνει η σοκολατα και η ζαχαρη
αλλα τρελαινομαι για λεμονι
ζητω η ξινιλα
14/9/2009, 23:07
εσενα σου ειπα θα σου φτιαξω λεμοναδα που ξερω πααρα πολυ καλη και αν θες βαζουμε και εξτρα λεμονια
- ElthaModeratorΒραβείο ΕγγραφήςΒραβείο Εγγραφής για πάνω απο 3 χρόνιαΒραβείο ΜηνυμάτωνΒραβείο Μηνυμάτων ( 5001 + σχόλια )Βραβείο ΘεμάτωνΒραβείο Θεμάτων ( 100 νέα θέματα )Βραβείο ΨηφοφορίαςΒραβείο Ψηφοφορίας ( άνοιξε μια νέα ψηφοφορία )Βραβείο ΠαιχνιδιώνΒραβείο Παιχνιδιών ( άνοιξε ενα νέο θέμα - παιχνίδι )Βραβείο ΣυμμετοχήςΒραβείο Συμμετοχής ( σε 100 θέματα )
Φύλλο :
14/9/2009, 23:19
απο λεμονια?
Φύλλο :
14/9/2009, 23:20
α!
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης