γκρινιάρικο μαρούλι
+26
lavaloves
rachel
Creep
Raven
meanan
Quark
αντωνης
αναρχοβλαχος
Elven King
Oneiropagida
SkinLikeSand
next_day
Νυχτερινή Πένα
Alchemist
lizaki1111
venus
Γιώτα
Miou-Popofotitsa
mscolourfull
mata
YpNos
laplace
kitsosmitsos
Eltha
AtZoN
marouli
30 απαντήσεις
γκρινιάρικο μαρούλι
13/4/2009, 15:47
Υπενθύμιση αρχικής δημοσίευσης :
Το μπλογκάκι μου λέγεται γκρινιάρικο μαρούλι.Είναι ένα απλό καθημερινό μπλογκ που γράφω όποτε έχω όρεξη. Το δημιούργησα για να έχω κάτι να ασχολούμαι και να μην τρελαίνω τους γύρω μου με την γκρίνια. Ότι διαβάσετε εκεί είναι καθαρά θέμα πως θα έχω ξυπνήσει και τι θα έχει γίνει στην διάρκεια της μέρα που γράφω. Αυτά προς το παρον. Θα επανέλθω δρυμίτερη αν και μία βόλτα είναι πιο κατατοπιστική!
Το μπλογκάκι μου λέγεται γκρινιάρικο μαρούλι.Είναι ένα απλό καθημερινό μπλογκ που γράφω όποτε έχω όρεξη. Το δημιούργησα για να έχω κάτι να ασχολούμαι και να μην τρελαίνω τους γύρω μου με την γκρίνια. Ότι διαβάσετε εκεί είναι καθαρά θέμα πως θα έχω ξυπνήσει και τι θα έχει γίνει στην διάρκεια της μέρα που γράφω. Αυτά προς το παρον. Θα επανέλθω δρυμίτερη αν και μία βόλτα είναι πιο κατατοπιστική!
Απ: γκρινιάρικο μαρούλι
9/7/2009, 01:36
Θαλασσα, μελαγχολια, λιγο απ'ολα ο τιτλος τα λεει ολα :Winking:
- ElthaModeratorΒραβείο ΕγγραφήςΒραβείο Εγγραφής για πάνω απο 3 χρόνιαΒραβείο ΜηνυμάτωνΒραβείο Μηνυμάτων ( 5001 + σχόλια )Βραβείο ΘεμάτωνΒραβείο Θεμάτων ( 100 νέα θέματα )Βραβείο ΨηφοφορίαςΒραβείο Ψηφοφορίας ( άνοιξε μια νέα ψηφοφορία )Βραβείο ΠαιχνιδιώνΒραβείο Παιχνιδιών ( άνοιξε ενα νέο θέμα - παιχνίδι )Βραβείο ΣυμμετοχήςΒραβείο Συμμετοχής ( σε 100 θέματα )
Φύλλο :
13/7/2009, 10:33
συναισθηματα
3/8/2009, 23:45
Καλο καλοκαιρι παιδια δεν λεω τπτ τωρα γτ θα με εχετε και αυριο
3/8/2009, 23:47
καλο καλοκαιρι μαρουλακι
ωραια αναρτηση
περιμενουμε την λιστα με τα check
ωραια αναρτηση
περιμενουμε την λιστα με τα check
3/8/2009, 23:48
το ξερω και τωρα σκεφτομαι να την βαλω αλλα που? καλυτερα δεν θα ειναι εδω? τι λες?
λαπλασακο
λαπλασακο
3/8/2009, 23:57
ε ναι,εδω..αλλα αυριο,πριν φυγειςmarouli έγραψε:το ξερω και τωρα σκεφτομαι να την βαλω αλλα που? καλυτερα δεν θα ειναι εδω? τι λες?
λαπλασακο
3/8/2009, 23:59
ναι αυριο γτ ακομα δεν εχω τελειωσει
εδω θα την βαλω στο φορουμ εννοειται απλα αναρωτιομουν να την βαλω στο θεμα καλημερα καλησπερα ή εδω στο δικο μου που εχω το μπλογκ..
θα το σκεφτω λιγο ακομα(πες που την θελεις με δυο λογια γτ εχω και πονοκεφαλο )
εδω θα την βαλω στο φορουμ εννοειται απλα αναρωτιομουν να την βαλω στο θεμα καλημερα καλησπερα ή εδω στο δικο μου που εχω το μπλογκ..
θα το σκεφτω λιγο ακομα(πες που την θελεις με δυο λογια γτ εχω και πονοκεφαλο )
4/8/2009, 00:02
ελεγα εδω μαρουλακι..
αν κ στο ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ το ειχες βαλει την προηγουμενη φορα κ σου πηγε γουρι..
αρα βαλτο καλυτερα εκει..
αν κ στο ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ το ειχες βαλει την προηγουμενη φορα κ σου πηγε γουρι..
αρα βαλτο καλυτερα εκει..
4/8/2009, 00:04
δεν εχω γουρια κλπ εγω..
θα δω αυριο πως θα ξυπνησω και πως θα ειμαι το βραδυ..
εχω πολυ καλη διαθεση
αν και ερχεται μια σκεψη μελαγχολησης την σπρωχνω πισω πισω :Winking:
θα δω αυριο πως θα ξυπνησω και πως θα ειμαι το βραδυ..
εχω πολυ καλη διαθεση
αν και ερχεται μια σκεψη μελαγχολησης την σπρωχνω πισω πισω :Winking:
4/8/2009, 00:09
μαρουλο-φωτο ισως παντως μαρουλο-φωτο με το μαρουλι αποκλειεται
4/8/2009, 01:07
τι ζητησαμε βρε μαρουλι?λιγο στηθος ζητησαμε :D :D :Dmarouli έγραψε:μαρουλο-φωτο ισως παντως μαρουλο-φωτο με το μαρουλι αποκλειεται
23/8/2009, 19:17
Βραβειακι αλλο ενα απο την αγαπημενη μου δασκαλα.. Σ'ευχαριστω Αγγελικη
- Miou-PopofotitsaMemberΒραβείο ΕγγραφήςΒραβείο Εγγραφής για πάνω απο 3 χρόνιαΒραβείο ΜηνυμάτωνΒραβείο Μηνυμάτων ( 1001-5000 σχόλια )Βραβείο ΨηφοφορίαςΒραβείο Ψηφοφορίας ( άνοιξε μια νέα ψηφοφορία )Βραβείο ΣυμμετοχήςΒραβείο Συμμετοχής ( σε 100 θέματα )
Φύλλο :
26/8/2009, 18:58
- ElthaModeratorΒραβείο ΕγγραφήςΒραβείο Εγγραφής για πάνω απο 3 χρόνιαΒραβείο ΜηνυμάτωνΒραβείο Μηνυμάτων ( 5001 + σχόλια )Βραβείο ΘεμάτωνΒραβείο Θεμάτων ( 100 νέα θέματα )Βραβείο ΨηφοφορίαςΒραβείο Ψηφοφορίας ( άνοιξε μια νέα ψηφοφορία )Βραβείο ΠαιχνιδιώνΒραβείο Παιχνιδιών ( άνοιξε ενα νέο θέμα - παιχνίδι )Βραβείο ΣυμμετοχήςΒραβείο Συμμετοχής ( σε 100 θέματα )
Φύλλο :
28/8/2009, 20:59
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης