raven in fairyland
+17
Νυχτερινή Πένα
SkinLikeSand
YpNos
Alchemist
Oneiropagida
marouli
Γιώτα
Miou-Popofotitsa
astrocat
XePeTsA
kitsosmitsos
Γιώργος Τ.
laplace
Eltha
luvian_elf
AtZoN
Raven
21 απαντήσεις
raven in fairyland
3/4/2009, 11:56
Υπενθύμιση αρχικής δημοσίευσης :
Ή αλλιώς, εισέρχεστε με δική σας ευθύνη!
Παρακαλούνται να προσέρχονται μόνο ιδιότροποι, κυκλοθυμικοί, χαζοχαρούμενοι, χαλαροί, ψιλοκαμμένοι, τρελλές προσωπικότητες... Οπότε παρακαλούνται να προσέρχονται ΟΛΟΙ!
http://raven-in-fairyland.blogspot.com/
Φιλιά!
Ή αλλιώς, εισέρχεστε με δική σας ευθύνη!
Παρακαλούνται να προσέρχονται μόνο ιδιότροποι, κυκλοθυμικοί, χαζοχαρούμενοι, χαλαροί, ψιλοκαμμένοι, τρελλές προσωπικότητες... Οπότε παρακαλούνται να προσέρχονται ΟΛΟΙ!
http://raven-in-fairyland.blogspot.com/
Φιλιά!
Απ: raven in fairyland
1/10/2009, 14:08
http://raven-in-fairyland.blogspot.com/2009/10/blog-post.html
Παίδες, θα απέχω για λίγες μέρες για καθαρά προσωπικούς λόγους. Είναι πολύ κρίμα να χαλάω την διάθεση όλων, με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο... Δεν έχει να κάνει με ΤΙΠΟΤΑ και με ΚΑΝΕΝΑΝ εδώ μέσα, είναι καθαρά προσωπικά θέματα. Και προς Θεού, δεν είναι τίποτα οριστικό! Δεν θα με ξεφορτωθείτε τόσο εύκολα
Φιλιά σε όλους και θα τα πούμε σύντομα
Παίδες, θα απέχω για λίγες μέρες για καθαρά προσωπικούς λόγους. Είναι πολύ κρίμα να χαλάω την διάθεση όλων, με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο... Δεν έχει να κάνει με ΤΙΠΟΤΑ και με ΚΑΝΕΝΑΝ εδώ μέσα, είναι καθαρά προσωπικά θέματα. Και προς Θεού, δεν είναι τίποτα οριστικό! Δεν θα με ξεφορτωθείτε τόσο εύκολα
Φιλιά σε όλους και θα τα πούμε σύντομα
- ElthaModeratorΒραβείο ΕγγραφήςΒραβείο Εγγραφής για πάνω απο 3 χρόνιαΒραβείο ΜηνυμάτωνΒραβείο Μηνυμάτων ( 5001 + σχόλια )Βραβείο ΘεμάτωνΒραβείο Θεμάτων ( 100 νέα θέματα )Βραβείο ΨηφοφορίαςΒραβείο Ψηφοφορίας ( άνοιξε μια νέα ψηφοφορία )Βραβείο ΠαιχνιδιώνΒραβείο Παιχνιδιών ( άνοιξε ενα νέο θέμα - παιχνίδι )Βραβείο ΣυμμετοχήςΒραβείο Συμμετοχής ( σε 100 θέματα )
Φύλλο :
1/10/2009, 14:20
να εισαι γερη και δυνατη και να θυμασαι
οτι η θετικη σκεψη κανει παντα την διαφορα
οτι η θετικη σκεψη κανει παντα την διαφορα
1/10/2009, 14:28
παρε οσο χρονο χρειαζεσαι μεχρι να φτιαξουν τα πραγματα.. και μην ξεχνας τα πραγματα αλλαζουν διαρκως με καλο ή ασχημο τροπο..
θα τα βγαλεις περα γτ εισαι δυνατη και το ξερεις!
Εμεις εδω θα ειμαστε μικρη μου!
θα τα βγαλεις περα γτ εισαι δυνατη και το ξερεις!
Εμεις εδω θα ειμαστε μικρη μου!
1/10/2009, 14:38
την δευτερα που θα ειμαι Αθηνα ελα κεντρο το μεσημερι να σου φτιαξω την διαθεση
θα σου παρω και τσαντα
θα σου παρω και τσαντα
8/10/2009, 16:04
marouli έγραψε:την δευτερα που θα ειμαι Αθηνα ελα κεντρο το μεσημερι να σου φτιαξω την διαθεση
θα σου παρω και τσαντα
Μαρούλι, τώρα είδα το μήνυμα! Can I take a raincheck για όταν ξαναρθεις; Εεεεε αγαπητό μου μαρούλι;
8/10/2009, 16:12
kitsosmitsos έγραψε:Μην ξεχνάς ότι έχεις αναλάβει κάτι για μετά τις εκλογές
πμ
8/10/2009, 16:13
YpNos έγραψε:
Εξηγουμαι στο thread των S.G.
Φιλια!
Φιλιά και συγγνώμη αν ακούστηκα κάπως! Απλώς είμαι γενικά αυστηρή στον λόγο μου
8/10/2009, 16:47
Raven έγραψε:Φιλιά και συγγνώμη αν ακούστηκα κάπως! Απλώς είμαι γενικά αυστηρή στον λόγο μου
Nothing wrong about it
21/10/2009, 15:39
laplace έγραψε:ωραια αναρτηση
Επιτέλους συνεννοηθήκαμε
Ευχαριστώ ψαράκι μου
- ElthaModeratorΒραβείο ΕγγραφήςΒραβείο Εγγραφής για πάνω απο 3 χρόνιαΒραβείο ΜηνυμάτωνΒραβείο Μηνυμάτων ( 5001 + σχόλια )Βραβείο ΘεμάτωνΒραβείο Θεμάτων ( 100 νέα θέματα )Βραβείο ΨηφοφορίαςΒραβείο Ψηφοφορίας ( άνοιξε μια νέα ψηφοφορία )Βραβείο ΠαιχνιδιώνΒραβείο Παιχνιδιών ( άνοιξε ενα νέο θέμα - παιχνίδι )Βραβείο ΣυμμετοχήςΒραβείο Συμμετοχής ( σε 100 θέματα )
Φύλλο :
21/10/2009, 15:54
πολυ ωραια αναρτηση
- SkinLikeSandMemberΒραβείο ΕγγραφήςΒραβείο Εγγραφής για πάνω απο 3 χρόνιαΒραβείο ΜηνυμάτωνΒραβείο Μηνυμάτων ( 5001 + σχόλια )Βραβείο ΘεμάτωνΒραβείο Θεμάτων ( 50 νέα θέματα )Βραβείο ΨηφοφορίαςΒραβείο Ψηφοφορίας ( άνοιξε μια νέα ψηφοφορία )Βραβείο ΠαιχνιδιώνΒραβείο Παιχνιδιών ( άνοιξε ενα νέο θέμα - παιχνίδι )Βραβείο ΣυμμετοχήςΒραβείο Συμμετοχής ( σε 100 θέματα )
Φύλλο :
21/10/2009, 16:44
Ναι ωραία ήταν!
21/10/2009, 22:24
γραφει ωραια η ψαρινα,δυστυχως δεν το εχει δει σοβαρα,να ασχοληθει με συγγραφη,παρα τις προτροπες πολλων αναγνωστων της
21/10/2009, 22:30
Με το "πολλών" εννοείς εσένα;
Πέρα από την πλάκα, έχω προτάσεις για σενάρια ναι. Θυμάσαι που σου είχα πει κιόλας. Αλλά το παράτησα, (παρόλο που με πρήζουν ακόμα) γτ μου αρέσει αλλά σαν χόμπυ ή για να γράψω κανένα βιβλίο π.χ. Τι σενάρια και μπουρδάρες τώρα....
Να γίνω Παπακαλιάτης στην θέση του Παπακαλιάτη και να με παρακαλά το σκουλήκι για κανένα ρολάκι;
Πέρα από την πλάκα, έχω προτάσεις για σενάρια ναι. Θυμάσαι που σου είχα πει κιόλας. Αλλά το παράτησα, (παρόλο που με πρήζουν ακόμα) γτ μου αρέσει αλλά σαν χόμπυ ή για να γράψω κανένα βιβλίο π.χ. Τι σενάρια και μπουρδάρες τώρα....
Να γίνω Παπακαλιάτης στην θέση του Παπακαλιάτη και να με παρακαλά το σκουλήκι για κανένα ρολάκι;
21/10/2009, 23:18
ο τροπος γραφης σου κ το βαθος των κεντρικων ιδεων που θες να 'περασεις' στον αναγνωστη,δεν νομιζω πως θα ειχαν χωρο στην τηλεορασηRaven έγραψε:Με το "πολλών" εννοείς εσένα;
εγω για βιβλιο μιλαω κ μην μου πεις οτι υπαρχουν καλυτεροι
χαιρω πολυ,παντα κ παντου υπαρχουν καλυτεροι απο εμας..το θεμα ειναι αν εχεις να προσφερεις κατι στον συνανθρωπο σου,να το κανεις
οποτε,γιατι οχι?αφου μπορεις
21/10/2009, 23:21
Όμορφα τα λες, αλλά θέλει προσπάθεια και τρέξιμο σε όλα αυτά... Δυστυχώς δεν παίρνω πολύ καλά την αποτυχία ή την απόρριψη. Μκάρι κάποια στιγμή να βρω το θάρρος που χρειάζεται!
21/10/2009, 23:23
γραψε εσυ κ μετα, τρεχεις ..Raven έγραψε: Όμορφα τα λες, αλλά θέλει προσπάθεια και τρέξιμο σε όλα αυτά... Δυστυχώς δεν παίρνω πολύ καλά την αποτυχία ή την απόρριψη. Μκάρι κάποια στιγμή να βρω το θάρρος που χρειάζεται!
αν το ετοιμασεις,θα δεις οτι θα πεισμωσεις τοσο,που δεν θα δεχτεις απορριψη,θα πας αλλου κ αλλου κ αλλου,μεχρι να τα καταφερεις να εκδοθεί
οντως,θαρρος θελει...κ ΠΙΣΤΗ σε σενα.
εχω ματι,ακου που σου λεω!μια πρωην κολλητη μου που μενει κυπρο (σου εχω πει) την ειχα φαει,την ειχα πρηξει,μου ελεγε τα ιδια
βασικα δεν πιστευε οτι αυτη ηταν ικανη να γραψει κατι καλο
ειναι περιττο να σου πω οτι ειναι πολυ επιτυχημένη πλεον
21/10/2009, 23:36
Χαίρομαι πολύ να τα ακούω όλα αυτά...
Ξέρεις όμως και πόσο απαισιόδοξη είμαι. Τεσπα, θα ξεκινήσω και βλέπουμε.
Λες να είσαι η μούσα μου;
22/10/2009, 08:59
γιατι οχι?Raven έγραψε:Χαίρομαι πολύ να τα ακούω όλα αυτά...
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης