raven in fairyland
+17
Νυχτερινή Πένα
SkinLikeSand
YpNos
Alchemist
Oneiropagida
marouli
Γιώτα
Miou-Popofotitsa
astrocat
XePeTsA
kitsosmitsos
Γιώργος Τ.
laplace
Eltha
luvian_elf
AtZoN
Raven
21 απαντήσεις
Σελίδα 16 από 16 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16
raven in fairyland
3/4/2009, 11:56
Υπενθύμιση αρχικής δημοσίευσης :
Ή αλλιώς, εισέρχεστε με δική σας ευθύνη!
Παρακαλούνται να προσέρχονται μόνο ιδιότροποι, κυκλοθυμικοί, χαζοχαρούμενοι, χαλαροί, ψιλοκαμμένοι, τρελλές προσωπικότητες... Οπότε παρακαλούνται να προσέρχονται ΟΛΟΙ!
http://raven-in-fairyland.blogspot.com/
Φιλιά!
Ή αλλιώς, εισέρχεστε με δική σας ευθύνη!
Παρακαλούνται να προσέρχονται μόνο ιδιότροποι, κυκλοθυμικοί, χαζοχαρούμενοι, χαλαροί, ψιλοκαμμένοι, τρελλές προσωπικότητες... Οπότε παρακαλούνται να προσέρχονται ΟΛΟΙ!
http://raven-in-fairyland.blogspot.com/
Φιλιά!
- SkinLikeSandMemberΒραβείο ΕγγραφήςΒραβείο Εγγραφής για πάνω απο 3 χρόνιαΒραβείο ΜηνυμάτωνΒραβείο Μηνυμάτων ( 5001 + σχόλια )Βραβείο ΘεμάτωνΒραβείο Θεμάτων ( 50 νέα θέματα )Βραβείο ΨηφοφορίαςΒραβείο Ψηφοφορίας ( άνοιξε μια νέα ψηφοφορία )Βραβείο ΠαιχνιδιώνΒραβείο Παιχνιδιών ( άνοιξε ενα νέο θέμα - παιχνίδι )Βραβείο ΣυμμετοχήςΒραβείο Συμμετοχής ( σε 100 θέματα )
Φύλλο :
Απ: raven in fairyland
8/6/2010, 12:52
Μόλις επιβεβαίωσα το ότι μου θυμίζεις (απ' τα όσα γράφεις, γενικά) μια φίλη μου, που παραλίγο να με έκαιγε μια φορά σε μια εργασία της σχολής που κάναμε μαζί (και η πλάκα είναι ότι δε μου βγαίνει καν το να εκνευριστώ μαζί της).
Ουφ...
Ουφ...
- ElthaModeratorΒραβείο ΕγγραφήςΒραβείο Εγγραφής για πάνω απο 3 χρόνιαΒραβείο ΜηνυμάτωνΒραβείο Μηνυμάτων ( 5001 + σχόλια )Βραβείο ΘεμάτωνΒραβείο Θεμάτων ( 100 νέα θέματα )Βραβείο ΨηφοφορίαςΒραβείο Ψηφοφορίας ( άνοιξε μια νέα ψηφοφορία )Βραβείο ΠαιχνιδιώνΒραβείο Παιχνιδιών ( άνοιξε ενα νέο θέμα - παιχνίδι )Βραβείο ΣυμμετοχήςΒραβείο Συμμετοχής ( σε 100 θέματα )
Φύλλο :
8/6/2010, 13:52
βασικα ειναι γκρινιαρα και ανυπομονη η raven αλλα με εναν βορειοπροαστικο γλυκο τροπο
σε επεισα ?
σε επεισα ?
8/6/2010, 13:52
Όχι, δεν θα κρεμούσα ποτέ κάποιον σε τέτοιο θέμα. Είμαι πολύ προσεκτική και υπεύθυνη σε αυτά! Αλλά ότι μπορεί να σου θυμίζω την φίλη σου σε όλα τα υπόλοιπα, γτ όχι;
Ούτε με εμένα μπορεί να εκνευριστεί εύκολα ο κόσμος. Είμαι ζουζουνιάρα και τα ξεχνούν όλα!
Ούτε με εμένα μπορεί να εκνευριστεί εύκολα ο κόσμος. Είμαι ζουζουνιάρα και τα ξεχνούν όλα!
8/6/2010, 13:53
skouliki έγραψε:βασικα ειναι γκρινιαρα και ανυπομονη η raven αλλα με εναν βορειοπροαστικο γλυκο τροπο
σε επεισα ?
Μα τι αγάπη! Είμαι εγώ γκρινιάρα ρε;!
- SkinLikeSandMemberΒραβείο ΕγγραφήςΒραβείο Εγγραφής για πάνω απο 3 χρόνιαΒραβείο ΜηνυμάτωνΒραβείο Μηνυμάτων ( 5001 + σχόλια )Βραβείο ΘεμάτωνΒραβείο Θεμάτων ( 50 νέα θέματα )Βραβείο ΨηφοφορίαςΒραβείο Ψηφοφορίας ( άνοιξε μια νέα ψηφοφορία )Βραβείο ΠαιχνιδιώνΒραβείο Παιχνιδιών ( άνοιξε ενα νέο θέμα - παιχνίδι )Βραβείο ΣυμμετοχήςΒραβείο Συμμετοχής ( σε 100 θέματα )
Φύλλο :
8/6/2010, 13:54
Ναι, κάτι τέτοιο!skouliki έγραψε:βασικα ειναι γκρινιαρα και ανυπομονη η raven αλλα με
εναν βορειοπροαστικο γλυκο τροπο
σε επεισα ?
Αχ ναι!!!Raven έγραψε: Όχι, δεν θα κρεμούσα ποτέ κάποιον σε τέτοιο θέμα. Είμαι πολύ προσεκτική και υπεύθυνη σε αυτά! Αλλά ότι μπορεί να σου θυμίζω την φίλη σου σε όλα τα υπόλοιπα, γτ όχι;
Φύλλο :
9/6/2010, 10:28
Άσχετο, τις εικόνες που βάζεις στις αναρτήσεις σου τις έχεις σχεδιάσει και χρωματίσει εσύ, ή τις δανείζεσαι από κάπου;
Φύλλο :
9/6/2010, 10:43
Ναι, είχα προσέξει το ότι κολλάνε πολύ με τα θέματα των αναρτήσεών σου και πολλές είναι πανέμορφες. Οπότε, σκέφτηκα μήπως τις σχεδίαζες εσύ όταν είχες χρόνο, σαν κομμάτι της ανάρτησης.Raven έγραψε:Τις δανείζομαι! Ξέρω να τις διαλέγω εε;
9/6/2010, 10:48
Πολύ θα ήθελα και μακάρι να μπορούσα... Αλλά πρέπει να ασχοληθώ για να μάθω τα προγράμματα, οπότε δεν ξέρω κιόλας αν θα τα καταφέρω! Είναι όμως κάτι που θα μου άρεσε τρελλά.
Φύλλο :
9/6/2010, 10:57
Raven έγραψε:Πολύ θα ήθελα και μακάρι να μπορούσα... Αλλά πρέπει να ασχοληθώ για να μάθω τα προγράμματα, οπότε δεν ξέρω κιόλας αν θα τα καταφέρω! Είναι όμως κάτι που θα μου άρεσε τρελλά.
Αν έχεις το χρόνο και το θέλεις πολύ, άρχισε να τα μαθαίνεις κι εμείς εδώ είμαστε να βοηθήσουμε (τουλάχιστον απ' το Σεπτέμβριο και μετά).
Δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο. 2 ώρες την ημέρα για 2 εβδομάδες είναι αρκετές για να μάθεις καλά, ας πούμε το Photoshop, για την επεξεργασία εικόνων, αν κατεβάζεις και κανένα σχετικό e-book σαν οδηγό. Το MS Paint (ζωγραφική των windows) είναι ακόμα πιο απλό. Δεν χρειάζεσαι κάτι το περισσότερο σύνθετο.
Φύλλο :
12/7/2010, 11:03
Πότε θα μας χαρίσετε ανάρτηση, πολυαγαπημένη Raven;
12/7/2010, 11:13
Χμ... Μάλλον για το καλοκαίρι δεν με βλέπω να ανεβάζω κάτι άλλο! Δεν έχω καθόλου χρόνο και δεν θέλω να βγάλω μια άσχετη και χαζή ανάρτηση, μόνο και μόνο για να το κάνω...
- ElthaModeratorΒραβείο ΕγγραφήςΒραβείο Εγγραφής για πάνω απο 3 χρόνιαΒραβείο ΜηνυμάτωνΒραβείο Μηνυμάτων ( 5001 + σχόλια )Βραβείο ΘεμάτωνΒραβείο Θεμάτων ( 100 νέα θέματα )Βραβείο ΨηφοφορίαςΒραβείο Ψηφοφορίας ( άνοιξε μια νέα ψηφοφορία )Βραβείο ΠαιχνιδιώνΒραβείο Παιχνιδιών ( άνοιξε ενα νέο θέμα - παιχνίδι )Βραβείο ΣυμμετοχήςΒραβείο Συμμετοχής ( σε 100 θέματα )
Φύλλο :
12/7/2010, 12:04
βαλε ενα καλο καλοκαιρι οπως εκανα εγω
Φύλλο :
27/8/2010, 13:33
Εθεάθη η Raven στο πολυτελέστερο ξενοδοχείο της παραλίας του Ακαπούλκο, συνοδευόμενη από τον πασίγνωστο ηθοποιό Johnny Depp. Φυσικά, η παρουσία του Depp πέρασε σε δεύτερη μοίρα, όταν όλα τα βλέμματα ήταν στραμμένα πάνω στο "the body" της Ελλάδας, προσπαθώντας να κερδίσουν ένα ψήγμα από τη λάμψη της! Η λαμπερή Raven κατέλυσε στο πολυτελές ξενοδοχείο με τη συνοδειά των τεσσάρων σκλάβων της (ένας για να τινάζει την καύτρα απ' το τσιγάρο, ένας για να κρατάει την ομπρέλα και το νεσεσέρ, ένας για να κρατάει το ποτήρι με το ποτό και ο τελευταίος για να κάνει αέρα με τη βεντάλια) και αφού πέρασε 3 ευχάριστες ημέρες εκεί, επιβιβάστηκε στο προσωπικό της υπερωκεάνειο για να συνεχίσει το ταξίδι της προς τις Σεϋχέλλες.
27/8/2010, 14:06
:D Ξέρεις ποιο σημείο λάτρεψα από όλα αυτά, βεβαίως βεβαίως...
27/8/2010, 15:38
Υπερβολές πια... Τόσο αισθητή έγινε η απουσία μου πια;
Τι κάνεις καλό μου;
Τι κάνεις καλό μου;
Σελίδα 16 από 16 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης