Αναβάθμιση του Forum ( εμφανισιακές αλλαγές και άλλες λειτουργικές προσθήκες )
+4
Eltha
marouli
Raven
Admin
8 απαντήσεις
Σελίδα 2 από 2 • 1, 2
Σύνολο Ψήφων : 11
- AdminAdministratorΒραβείο ΕγγραφήςΒραβείο Εγγραφής για πάνω απο 3 χρόνιαΒραβείο ΜηνυμάτωνΒραβείο Μηνυμάτων ( 100-500 σχόλια )Βραβείο ΘεμάτωνΒραβείο Θεμάτων ( 50 νέα θέματα )Βραβείο ΨηφοφορίαςΒραβείο Ψηφοφορίας ( άνοιξε μια νέα ψηφοφορία )Βραβείο ΣυμμετοχήςΒραβείο Συμμετοχής ( σε 100 θέματα )
Υπενθύμιση αρχικής δημοσίευσης :
Αναβάθμιση Forum - Version Invision / 14.04.2010
Η γνώμη σας σχετικά ... πως βλέπετε τις αλλαγές που εγιναν ?
σημ , Παρακαλώ οποιαδήποτε απορία σχετικά με την αναβάθμιση του φόρουμ έχετε μπορείτε να υποβάλλετε την ερώτηση / απορία σας στο σχετικό θέμα εδώ Διάφορες απορίες σχετικά με το φόρουμ
Αν διαπιστώσετε καποιο προβλημα λειτουργικό παρακαλω να με ενημερώσετε μεσω πμ .
Αναβάθμιση Forum - Version Invision / 14.04.2010
Η γνώμη σας σχετικά ... πως βλέπετε τις αλλαγές που εγιναν ?
σημ , Παρακαλώ οποιαδήποτε απορία σχετικά με την αναβάθμιση του φόρουμ έχετε μπορείτε να υποβάλλετε την ερώτηση / απορία σας στο σχετικό θέμα εδώ Διάφορες απορίες σχετικά με το φόρουμ
Αν διαπιστώσετε καποιο προβλημα λειτουργικό παρακαλω να με ενημερώσετε μεσω πμ .
ξερω ξερω! ποσο χαιρομαι που δεν ειμαι συντονιστρια!
- ElthaModeratorΒραβείο ΕγγραφήςΒραβείο Εγγραφής για πάνω απο 3 χρόνιαΒραβείο ΜηνυμάτωνΒραβείο Μηνυμάτων ( 5001 + σχόλια )Βραβείο ΘεμάτωνΒραβείο Θεμάτων ( 100 νέα θέματα )Βραβείο ΨηφοφορίαςΒραβείο Ψηφοφορίας ( άνοιξε μια νέα ψηφοφορία )Βραβείο ΠαιχνιδιώνΒραβείο Παιχνιδιών ( άνοιξε ενα νέο θέμα - παιχνίδι )Βραβείο ΣυμμετοχήςΒραβείο Συμμετοχής ( σε 100 θέματα )
Φύλλο :
παντως οποιαδηποτε παρατηρηση η κατι που δεν κολλαει - δεν αρεσει
να μου το πειτε
να μου το πειτε
μου αρεσει η καινουρια ενδειξη Online!!
- ElthaModeratorΒραβείο ΕγγραφήςΒραβείο Εγγραφής για πάνω απο 3 χρόνιαΒραβείο ΜηνυμάτωνΒραβείο Μηνυμάτων ( 5001 + σχόλια )Βραβείο ΘεμάτωνΒραβείο Θεμάτων ( 100 νέα θέματα )Βραβείο ΨηφοφορίαςΒραβείο Ψηφοφορίας ( άνοιξε μια νέα ψηφοφορία )Βραβείο ΠαιχνιδιώνΒραβείο Παιχνιδιών ( άνοιξε ενα νέο θέμα - παιχνίδι )Βραβείο ΣυμμετοχήςΒραβείο Συμμετοχής ( σε 100 θέματα )
Φύλλο :
a !!! ωραια την κραταμε τοτε
ναι εμενα μου αρεσει πολυ!
Φύλλο :
search box... - επιλογη μια κατηγοριας ευκολα και γρηγορα
ενα ενα τα θυμαμαι θα το βρειτε στο κατω μέρος της σελίδας
ενα ενα τα θυμαμαι θα το βρειτε στο κατω μέρος της σελίδας
- SkinLikeSandMemberΒραβείο ΕγγραφήςΒραβείο Εγγραφής για πάνω απο 3 χρόνιαΒραβείο ΜηνυμάτωνΒραβείο Μηνυμάτων ( 5001 + σχόλια )Βραβείο ΘεμάτωνΒραβείο Θεμάτων ( 50 νέα θέματα )Βραβείο ΨηφοφορίαςΒραβείο Ψηφοφορίας ( άνοιξε μια νέα ψηφοφορία )Βραβείο ΠαιχνιδιώνΒραβείο Παιχνιδιών ( άνοιξε ενα νέο θέμα - παιχνίδι )Βραβείο ΣυμμετοχήςΒραβείο Συμμετοχής ( σε 100 θέματα )
Φύλλο :
Θα το χάκαρα και την αμέσως επόμενη μέρα θα βλέπατε (οι συν-σερφάροντες) μια αχανή μαυρίλα στις οθόνες σας, με τις συμβολοσειρές σε κόκκινο χρώμα (αίμα κι έτσι).Raven έγραψε: Να έβλεπα τον Skin να σερφάρει σε ροζ-φούξια φόρουμ και τι στον κόσμο!
Εμένα μου άρεσε το template, ενώ τα menus φαίνονται πιο σύγχρονα.
Φύλλο :
skouliki έγραψε:αχαχαχαχ ναι πηρε 4 ωρες και να πω οτι το μονο που δεν εχω φτιαξει
ακομα ... δεν μου στοιχιζεται καλα απο pc σε pc που το ελεγχω ειναι τα games
αλλα μεσα στο σκ και αυτο θα φτιαξει
μαρουλακι η εμφανιση ειναι δευτερευον σημασια εχει να ειμαστε στην τελευταια version απο την αποψη καλύτερη ασφαλεια, δυνατοτητες, back up και πολλα αλλα
GamesLand -> ok και η στοιχιση ..εβαλα πινακα ..μενει η ορθη μορφοποιηση (bold ή μη )
εσεις τα βλεπετε οκ?
μια χαρα τα βλεπω εγω
Φύλλο :
Skoulikaki μου πολύ ωραία το αναβάθμισες, πάντα πρωτοποριακό και με ωραίες ιδέες.
Φύλλο :
ευχαριστουμε
Σελίδα 2 από 2 • 1, 2
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης