Αναβάθμιση του Forum ( εμφανισιακές αλλαγές και άλλες λειτουργικές προσθήκες )
+4
Eltha
marouli
Raven
Admin
8 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Σύνολο Ψήφων : 11
- AdminAdministratorΒραβείο ΕγγραφήςΒραβείο Εγγραφής για πάνω απο 3 χρόνιαΒραβείο ΜηνυμάτωνΒραβείο Μηνυμάτων ( 100-500 σχόλια )Βραβείο ΘεμάτωνΒραβείο Θεμάτων ( 50 νέα θέματα )Βραβείο ΨηφοφορίαςΒραβείο Ψηφοφορίας ( άνοιξε μια νέα ψηφοφορία )Βραβείο ΣυμμετοχήςΒραβείο Συμμετοχής ( σε 100 θέματα )
Αναβάθμιση Forum - Version Invision / 14.04.2010
Η γνώμη σας σχετικά ... πως βλέπετε τις αλλαγές που εγιναν ?
σημ , Παρακαλώ οποιαδήποτε απορία σχετικά με την αναβάθμιση του φόρουμ έχετε μπορείτε να υποβάλλετε την ερώτηση / απορία σας στο σχετικό θέμα εδώ Διάφορες απορίες σχετικά με το φόρουμ
Αν διαπιστώσετε καποιο προβλημα λειτουργικό παρακαλω να με ενημερώσετε μεσω πμ .
Η γνώμη σας σχετικά ... πως βλέπετε τις αλλαγές που εγιναν ?
σημ , Παρακαλώ οποιαδήποτε απορία σχετικά με την αναβάθμιση του φόρουμ έχετε μπορείτε να υποβάλλετε την ερώτηση / απορία σας στο σχετικό θέμα εδώ Διάφορες απορίες σχετικά με το φόρουμ
Αν διαπιστώσετε καποιο προβλημα λειτουργικό παρακαλω να με ενημερώσετε μεσω πμ .
Αααα μου αρέσει πολύ! Πολύ hitech λέμε...
μου αρεσει αλλα γιατι πορτοκαλι?
- ElthaModeratorΒραβείο ΕγγραφήςΒραβείο Εγγραφής για πάνω απο 3 χρόνιαΒραβείο ΜηνυμάτωνΒραβείο Μηνυμάτων ( 5001 + σχόλια )Βραβείο ΘεμάτωνΒραβείο Θεμάτων ( 100 νέα θέματα )Βραβείο ΨηφοφορίαςΒραβείο Ψηφοφορίας ( άνοιξε μια νέα ψηφοφορία )Βραβείο ΠαιχνιδιώνΒραβείο Παιχνιδιών ( άνοιξε ενα νέο θέμα - παιχνίδι )Βραβείο ΣυμμετοχήςΒραβείο Συμμετοχής ( σε 100 θέματα )
Φύλλο :
ειναι το σχεδιο ετσι να ταιριαζει με τα κουμπια κτλ
ειναι ουδετερο χρωμα..φωτεινο και δεν κουραζει το ματι τοσο οσο τα αλλα
ειναι ουδετερο χρωμα..φωτεινο και δεν κουραζει το ματι τοσο οσο τα αλλα
Μαρούλι, γτ όχι πορτοκαλί; Δεν σου αρέσει; Εγώ το βρίσκω πολύ φρέσκο σαν χρώμα... Ανοιξιάτικο!
εμενα ειναι το αγαπημενο μου χρωμα
δεν εχω κατι με το πορτοκαλι απλα ηθελα να μαθω απο περιεργεια γιατι πορτοκαλι
- ElthaModeratorΒραβείο ΕγγραφήςΒραβείο Εγγραφής για πάνω απο 3 χρόνιαΒραβείο ΜηνυμάτωνΒραβείο Μηνυμάτων ( 5001 + σχόλια )Βραβείο ΘεμάτωνΒραβείο Θεμάτων ( 100 νέα θέματα )Βραβείο ΨηφοφορίαςΒραβείο Ψηφοφορίας ( άνοιξε μια νέα ψηφοφορία )Βραβείο ΠαιχνιδιώνΒραβείο Παιχνιδιών ( άνοιξε ενα νέο θέμα - παιχνίδι )Βραβείο ΣυμμετοχήςΒραβείο Συμμετοχής ( σε 100 θέματα )
Φύλλο :
ηθελε ροζ !!! ελπιζε μεχρι τελευταιας στιγμης
Καλά, αν περνούσε μόνο από το χέρι μου, το φόρουμ θα ήταν μωβ-λιλά-γαλάζιο-μπλε και άλλα τέτοια χρώματα, αλλά τι να κάνουμε... Η διεύθυνση κάνει πως δεν ακούει
Φύλλο :
κιτσ !
Κιτς αυτά τα χρώματα; Απαπαπαπαπαπαα...
skouliki έγραψε:ηθελε ροζ !!! ελπιζε μεχρι τελευταιας στιγμης
ροζ? ολο αυτο ροζ? θα χτυπιομουν για να αλλαξει.. θα ελεγα και εγω τα χρωματα που ειπε η ρειβεν..
marouli έγραψε:skouliki έγραψε:ηθελε ροζ !!! ελπιζε μεχρι τελευταιας στιγμης
ροζ? ολο αυτο ροζ? θα χτυπιομουν για να αλλαξει.. θα ελεγα και εγω τα χρωματα που ειπε η ρειβεν..
Το μαρούλι ωρίμασε και δεν θέλει πια το ροζ και τα γκλίτερ...
Πάντως και το πορτοκαλί είναι υπέροχο και το όλο design επίσης! Έχει και διάφορα πραγματάκια από ότι είδα στην ανακοίνωση... Πολύ καλό αυτό!
Φύλλο :
ξεχασα να πω οτ το calendar εχει και agenda
δηλαδη αν κανουμε συναντηση και το γραψει ο αντμιν σαν γεγονος θα εμφανιζεται κατω κατω εκει που λεει ποιος εχει γεννεθλια σαν event
δηλαδη αν κανουμε συναντηση και το γραψει ο αντμιν σαν γεγονος θα εμφανιζεται κατω κατω εκει που λεει ποιος εχει γεννεθλια σαν event
πρωτον δεν ηθελα το ροζ αλλα το φουξια
τα θελω αλλα με μετρο.. ναι το πορτοκαλι ειναι υπεροχο και δινει μια ωραια αισθηση.. και υαυτα που προσθεθηκαν οοοταν τα μαθουμε θα ειναι υπεροχα! μπραβο σκουληκι
τα θελω αλλα με μετρο.. ναι το πορτοκαλι ειναι υπεροχο και δινει μια ωραια αισθηση.. και υαυτα που προσθεθηκαν οοοταν τα μαθουμε θα ειναι υπεροχα! μπραβο σκουληκι
Φούξια... Διακριτικό χρώμα και καθόλου έντονο
Και τα αγοράκια του φόρουμ τι θα έκαναν;!
Και τα αγοράκια του φόρουμ τι θα έκαναν;!
οτι και με το πορτοκαλι
Το πορτοκαλί δεν είναι καθόλου κοριτσίστικο χρώμα. Ουδέτερο και προς τα 2 φύλα!
αυτα τα αγοριστικα και τα κοριτσιστικα δεν μου λενε τιποτα..
καλε δεν το κανω θεμα μου αρεσει το πορτοκαλι..
καλε δεν το κανω θεμα μου αρεσει το πορτοκαλι..
Να έβλεπα τον Skin να σερφάρει σε ροζ-φούξια φόρουμ και τι στον κόσμο!
Πολύ καλές οι αλλαγές, ενδιαφέρουσα ανανέωση
Να πω οτι το συνηθισα αρκετα και μου αρεσει τρελα η νεα εικονα μας απλα μπορει να γκρινιαξα λιγο επειδη να δεν μπορω τις αποτομες αλλαγες και χωρις προειδοποιηση να ετοιμαστω ψυχολογικα!
γιατι θα σου πηρε παααααααααρα πολυ χρονο!
γιατι θα σου πηρε παααααααααρα πολυ χρονο!
Φύλλο :
αχαχαχαχ ναι πηρε 4 ωρες και να πω οτι το μονο που δεν εχω φτιαξει
ακομα ... δεν μου στοιχιζεται καλα απο pc σε pc που το ελεγχω ειναι τα games
αλλα μεσα στο σκ και αυτο θα φτιαξει
μαρουλακι η εμφανιση ειναι δευτερευον σημασια εχει να ειμαστε στην τελευταια version απο την αποψη καλύτερη ασφαλεια, δυνατοτητες, back up και πολλα αλλα
ακομα ... δεν μου στοιχιζεται καλα απο pc σε pc που το ελεγχω ειναι τα games
αλλα μεσα στο σκ και αυτο θα φτιαξει
μαρουλακι η εμφανιση ειναι δευτερευον σημασια εχει να ειμαστε στην τελευταια version απο την αποψη καλύτερη ασφαλεια, δυνατοτητες, back up και πολλα αλλα
ναι για ολα.. που πηγαν τα κουμπια δεξια κλπ.. παντα ειναι καλες οι αλλαγες απλα μου ηρθε αποτομα, δεν ειχα κοιμηθει και καλα
Φύλλο :
εγω τα κουμπια τα μπερδευω λιγο ακομα
αλλα εχω τα διπλασια απο εσας να φανταστεις σαν συντονιστης
αχαχ χαμος !
αλλα εχω τα διπλασια απο εσας να φανταστεις σαν συντονιστης
αχαχ χαμος !
Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης