'Υπνωσις
+4
marouli
SkinLikeSand
Eltha
YpNos
8 απαντήσεις
Σελίδα 3 από 3 • 1, 2, 3
'Υπνωσις
23/11/2009, 16:49
Υπενθύμιση αρχικής δημοσίευσης :
Δεν φταιω εγω! Καποιοι επεμεναν οτι γραφω καλα, μπλα μπλα μπλα, και οτι πρεπει να γραφω για πιο προσωπικα θεματα. Ετσι λοιπον, σε οτι δεν με καλυπτουν οι Scary Greeks, υπαρχει πλεον το "Ύπνωσις".
Ενα προσωπικο ιστολογιο, που πιστευω οτι ταιριαζει στην κατηγορια "diaries". Ευκαιρια να ερθω πιο κοντα και με bloggers που βρισκουν αρκετα απροσωπα τα μεχρι τωρα κειμενα μου
Διαβαζετε μονο με δικη σας ευθυνη
Εδω θα ειμαστε
Για του λογου το αληθες, Ύπνωσις
Δεν φταιω εγω! Καποιοι επεμεναν οτι γραφω καλα, μπλα μπλα μπλα, και οτι πρεπει να γραφω για πιο προσωπικα θεματα. Ετσι λοιπον, σε οτι δεν με καλυπτουν οι Scary Greeks, υπαρχει πλεον το "Ύπνωσις".
Ενα προσωπικο ιστολογιο, που πιστευω οτι ταιριαζει στην κατηγορια "diaries". Ευκαιρια να ερθω πιο κοντα και με bloggers που βρισκουν αρκετα απροσωπα τα μεχρι τωρα κειμενα μου
Διαβαζετε μονο με δικη σας ευθυνη
Εδω θα ειμαστε
Για του λογου το αληθες, Ύπνωσις
Απ: 'Υπνωσις
22/2/2010, 16:51
Libertas έγραψε:Άλλη μια πολύ όμορφη ανάρτηση αλλά ξέρεις τι? Μου έχει λείψει ένα κείμενό σου!
Μήπως είναι καιρός να γράψεις ένα?
Ένα
ρυτιδιασμένο πρόσωπο έχει μάθει από καιρό να χαμογελά..
- ElthaModeratorΒραβείο ΕγγραφήςΒραβείο Εγγραφής για πάνω απο 3 χρόνιαΒραβείο ΜηνυμάτωνΒραβείο Μηνυμάτων ( 5001 + σχόλια )Βραβείο ΘεμάτωνΒραβείο Θεμάτων ( 100 νέα θέματα )Βραβείο ΨηφοφορίαςΒραβείο Ψηφοφορίας ( άνοιξε μια νέα ψηφοφορία )Βραβείο ΠαιχνιδιώνΒραβείο Παιχνιδιών ( άνοιξε ενα νέο θέμα - παιχνίδι )Βραβείο ΣυμμετοχήςΒραβείο Συμμετοχής ( σε 100 θέματα )
Φύλλο :
22/2/2010, 18:08
2/6/2010, 14:59
Εάν ο Θεός
υπάρχει και παίζεις μαζί του..
Εχουν πιασει οι ζεστες και οι κρισεις. Ενα τυχαιως υποθετικο κειμενο (ελπιζω) στο ρυθμο ενος jack.
υπάρχει και παίζεις μαζί του..
Εχουν πιασει οι ζεστες και οι κρισεις. Ενα τυχαιως υποθετικο κειμενο (ελπιζω) στο ρυθμο ενος jack.
Σελίδα 3 από 3 • 1, 2, 3
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης