It feels so unreal from the outside lookin in ..
+4
laplace
AtZoN
Eltha
votsala sto pani
8 απαντήσεις
It feels so unreal from the outside lookin in ..
21/11/2009, 22:58
γεια σας παιδια, χαιρομαι που σας βρισκω ολους μαζεμενους καπου..ετοιμαζομαι να σκοτωσω ακομη ενα σαββατο στο διαβασμα ! καλη συνεχεια σε ολους και καλο σαββατοκυριακο
http://krustallinipsuxi.blogspot.com/
http://krustallinipsuxi.blogspot.com/
- ElthaModeratorΒραβείο ΕγγραφήςΒραβείο Εγγραφής για πάνω απο 3 χρόνιαΒραβείο ΜηνυμάτωνΒραβείο Μηνυμάτων ( 5001 + σχόλια )Βραβείο ΘεμάτωνΒραβείο Θεμάτων ( 100 νέα θέματα )Βραβείο ΨηφοφορίαςΒραβείο Ψηφοφορίας ( άνοιξε μια νέα ψηφοφορία )Βραβείο ΠαιχνιδιώνΒραβείο Παιχνιδιών ( άνοιξε ενα νέο θέμα - παιχνίδι )Βραβείο ΣυμμετοχήςΒραβείο Συμμετοχής ( σε 100 θέματα )
Φύλλο :
Απ: It feels so unreal from the outside lookin in ..
21/11/2009, 23:09
ηρθες
χαρηκα που μπορεσες τελικα
χαρηκα που μπορεσες τελικα
21/11/2009, 23:12
χεχεχε! δεν χαλαω ευκολα χατιρια ! ;Ρ
απ'την αλλη, σαββατο μερα στο σπιτι ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ !!!
απ'την αλλη, σαββατο μερα στο σπιτι ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ !!!
- ElthaModeratorΒραβείο ΕγγραφήςΒραβείο Εγγραφής για πάνω απο 3 χρόνιαΒραβείο ΜηνυμάτωνΒραβείο Μηνυμάτων ( 5001 + σχόλια )Βραβείο ΘεμάτωνΒραβείο Θεμάτων ( 100 νέα θέματα )Βραβείο ΨηφοφορίαςΒραβείο Ψηφοφορίας ( άνοιξε μια νέα ψηφοφορία )Βραβείο ΠαιχνιδιώνΒραβείο Παιχνιδιών ( άνοιξε ενα νέο θέμα - παιχνίδι )Βραβείο ΣυμμετοχήςΒραβείο Συμμετοχής ( σε 100 θέματα )
Φύλλο :
21/11/2009, 23:18
δινεις εξετασεις ?
το μισω το διαβασμα
το μισω το διαβασμα
- AtZoNMemberΒραβείο ΕγγραφήςΒραβείο Εγγραφής για πάνω απο 3 χρόνιαΒραβείο ΜηνυμάτωνΒραβείο Μηνυμάτων ( 1001-5000 σχόλια )Βραβείο ΘεμάτωνΒραβείο Θεμάτων ( 50 νέα θέματα )Βραβείο ΣυμμετοχήςΒραβείο Συμμετοχής ( σε 100 θέματα )
Φύλλο :
21/11/2009, 23:21
Καλως ήρθες.
21/11/2009, 23:22
σπουδαζω γαλλια, ετσι ναι αυτη η περιοδος ειναι στο περιπου εξεταστικη ..ασε ... εχω κουραστει να παραπονιεμαι ετσι δεν λεω τιποτα παραπανω !
χιχιχιχιχι
χιχιχιχιχι
Φύλλο :
21/11/2009, 23:26
πωπω γαλλια μου θυμισες το παρισι περσι πρωτοχρονια που πηγα
τι χαλι .....τιποτα δεν εγινε με διαδηλωσεις ..ωραια πρωτοχρονια ρομαντικη
τι χαλι .....τιποτα δεν εγινε με διαδηλωσεις ..ωραια πρωτοχρονια ρομαντικη
22/11/2009, 02:50
Τι σπουδάζεις στη Γαλλία, αν επιτρέπεται;
22/11/2009, 05:18
περσυ πρωτοχρονια ημουνα κι εγω παρισι ! κατω απ'τον πυργο του Αιφελ ! χεχε
η αληθεια ειναι οτι περιμενα καλυτερα για παρισι. αλλα καλα περασαμε, με καλη παρεα
οσο για το τι σπουδαζω,
βρισκομαι Montpellier στο μεταφραστικο τμημα, Μεταφραση Αγγλικα - Κινεζικα , κι σε γενικοτερες γραμμες οπως λενε και οι γαλλοι, βρισκομαι μες τα σκατα!!! δυσκολα τα πραματα παιδια..
αυτα ;)
εσεις πεστε, τι νεα;;
η αληθεια ειναι οτι περιμενα καλυτερα για παρισι. αλλα καλα περασαμε, με καλη παρεα
οσο για το τι σπουδαζω,
βρισκομαι Montpellier στο μεταφραστικο τμημα, Μεταφραση Αγγλικα - Κινεζικα , κι σε γενικοτερες γραμμες οπως λενε και οι γαλλοι, βρισκομαι μες τα σκατα!!! δυσκολα τα πραματα παιδια..
αυτα ;)
εσεις πεστε, τι νεα;;
22/11/2009, 10:12
Εγώ σπουδάζω ιατρική τελευταίο έτος Ισπανία με Εράσμους, αλλά μετά θα έρθω για ειδικότητα.
Πολύ καλύτερα από Ελλάδα από άποψη συνθηκών, και αρκετά καλύτερα από χρηματική άποψη!
Μόνο οι φίλοι, η οικογένεια και φυσικά... το φαΐ μου λείπει από Ελλαδίτσα.
Καλό κουράγιο με τα μαθήματα!!
22/11/2009, 11:22
''
Βαρκελωνη βρίσκεσαι ε;; Γειτονακι εισαι ! Η πιο κοντινη γαλλικη πολη στη Βαρκελωνη ειναι το Μοντπελλιέ ! Παντως εχω ακουσει τα καλυτερα και θα πρεπε να ντρεπομαι που δεν εχω κανει τουλαχιστον ενα σ/κ ταξιδακι
Βαρκελωνη βρίσκεσαι ε;; Γειτονακι εισαι ! Η πιο κοντινη γαλλικη πολη στη Βαρκελωνη ειναι το Μοντπελλιέ ! Παντως εχω ακουσει τα καλυτερα και θα πρεπε να ντρεπομαι που δεν εχω κανει τουλαχιστον ενα σ/κ ταξιδακι
22/11/2009, 11:41
Όχι, Τενερίφη είμαι φέτος με Εράσμους (αν και σε λίγες ώρες πετάω για Βαρκελώνη...)
Αλλά από του χρόνου θα είμαι μόνιμα Βαρκελώνη!
Κι εγώ δεν έχω πάει Γαλλία ακόμα,αλλά αφού θα είναι δίπλα μου σύντομα δεν το ανησυχώ!
22/11/2009, 11:48
καλως ηρθες! Καλη διαμονη! Γαλλια δεν εχω ερθει ακομα αλλα που θα παει θα το κανω το ταξιδακι καποια στιγμη
Φύλλο :
22/11/2009, 12:18
votsala sto pani έγραψε:περσυ πρωτοχρονια ημουνα κι εγω παρισι ! κατω απ'τον πυργο του Αιφελ ! χεχε
οσο για το τι σπουδαζω,
αυτα ;)
εσεις πεστε, τι νεα;;
κινα εχω παει φανταστικα και θελω να μεινω μονιμα εκει βασικα
οσο για παρισι δες εδω αχαχχα αναφερομαι σχετικα
https://keeponblogging.forumgreek.com/forum-f24/topic-t78.htm
22/11/2009, 17:02
Γαλλία θα πάει ένας πολύ καλός φίλος μου και θα με κλέψει λεει να πάμε μαζί. Οπότε θα ρθω να σε δω χαχα :P
Καλώς μας ήρθες...!!!
Καλώς μας ήρθες...!!!
- SkinLikeSandMemberΒραβείο ΕγγραφήςΒραβείο Εγγραφής για πάνω απο 3 χρόνιαΒραβείο ΜηνυμάτωνΒραβείο Μηνυμάτων ( 5001 + σχόλια )Βραβείο ΘεμάτωνΒραβείο Θεμάτων ( 50 νέα θέματα )Βραβείο ΨηφοφορίαςΒραβείο Ψηφοφορίας ( άνοιξε μια νέα ψηφοφορία )Βραβείο ΠαιχνιδιώνΒραβείο Παιχνιδιών ( άνοιξε ενα νέο θέμα - παιχνίδι )Βραβείο ΣυμμετοχήςΒραβείο Συμμετοχής ( σε 100 θέματα )
Φύλλο :
22/11/2009, 17:10
Καλώς ήρθες φίλε μας. Θα περάσω κι απ' το blog σου αργότερα!
23/11/2009, 12:16
marouli έγραψε:
καλως ηρθες! Καλη διαμονη! Γαλλια δεν εχω ερθει ακομα αλλα που θα παει θα το κανω το ταξιδακι καποια στιγμη
ευχαριστω ! καλως σε βρηκα μαρουλι ! ωφειλω να ομολογησω πως εχω μια μανια με τα μαρουλια γι αυτο προσεχεεεεεεεεεε!!!''
23/11/2009, 12:18
irthe_h_pitsa έγραψε:Καλώς ήρθες κοπελιά. Θα περάσω κι απ' το blog σου αργότερα!
αααααααα εδω υπαρχει παρεξηγηση ...! εκτος κι αν ξερεις κατι περισσοτερο απο μενα ':D'
ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΟΠΕΛΙΑ ''
να περασεις οποτε θες
23/11/2009, 12:21
Oneiropagida έγραψε:Γαλλία θα πάει ένας πολύ καλός φίλος μου και θα με κλέψει λεει να πάμε μαζί. Οπότε θα ρθω να σε δω χαχα :P
Καλώς μας ήρθες...!!!
''
χαιρομαι παρα πολυ που βρισκομαι εδω ! μην το λες για αστειο !! εμενα το σπιτι μου ειναι ανοιχτο για ολο τον κοσμο! ετσι κι αλλιως μεσα στο μπλοκοχωρο γνωριζεις ανθρωπους καλυτερα κι απ'τους κοντινους σου !
''
23/11/2009, 12:25
kompogiannitis έγραψε:
Όχι, Τενερίφη είμαι φέτος με Εράσμους (αν και σε λίγες ώρες πετάω για Βαρκελώνη...)
Κι εγώ δεν έχω πάει Γαλλία ακόμα,αλλά αφού θα είναι δίπλα μου σύντομα δεν το ανησυχώ!
σημερα μου λεγε ενας φιλος πως κατεβηκε Βαρκελωνη το σ/κ ! αντε με το καλο του χρονου να δωσουμε ραντεβου ειτε ισπανια ειτε γαλλια! Μ'αρεσουν πολυ ολες αυτες οι γνωριμιες που εχουν παγκοσμια εμβελια
23/11/2009, 13:07
votsala sto pani έγραψε:Oneiropagida έγραψε:Γαλλία θα πάει ένας πολύ καλός φίλος μου και θα με κλέψει λεει να πάμε μαζί. Οπότε θα ρθω να σε δω χαχα :P
Καλώς μας ήρθες...!!!
''
χαιρομαι παρα πολυ που βρισκομαι εδω ! μην το λες για αστειο !! εμενα το σπιτι μου ειναι ανοιχτο για ολο τον κοσμο! ετσι κι αλλιως μεσα στο μπλοκοχωρο γνωριζεις ανθρωπους καλυτερα κι απ'τους κοντινους σου !
''
Nαι τελικά έτσι φαίνεται...! Εισχωρεις στις βαθυτερες σκέψεις του άλλου και στα συναισθήματα του... Τέλεια τώρα που μου έδωσες θάρρος θα σου φορτωθώ με την πρώτη ευκαιρία χεχε... ;)
23/11/2009, 14:27
votsala sto pani έγραψε:marouli έγραψε:
ευχαριστω ! καλως σε βρηκα μαρουλι ! ωφειλω να ομολογησω πως εχω μια μανια με τα μαρουλια γι αυτο προσεχεεεεεεεεεε!!!''
μαμααααα
- SkinLikeSandMemberΒραβείο ΕγγραφήςΒραβείο Εγγραφής για πάνω απο 3 χρόνιαΒραβείο ΜηνυμάτωνΒραβείο Μηνυμάτων ( 5001 + σχόλια )Βραβείο ΘεμάτωνΒραβείο Θεμάτων ( 50 νέα θέματα )Βραβείο ΨηφοφορίαςΒραβείο Ψηφοφορίας ( άνοιξε μια νέα ψηφοφορία )Βραβείο ΠαιχνιδιώνΒραβείο Παιχνιδιών ( άνοιξε ενα νέο θέμα - παιχνίδι )Βραβείο ΣυμμετοχήςΒραβείο Συμμετοχής ( σε 100 θέματα )
Φύλλο :
23/11/2009, 14:39
Αμαν! Και να φανταστείς ότι για πλάκα την είχα "πει" τις προάλλες σε ένα μέλος του forum που είχε μπερδέψει το φύλο ενός άλλου νέου μέλους. Θα το διορθώσω αμέσως.votsala sto pani έγραψε:irthe_h_pitsa έγραψε:Καλώς ήρθεςκοπελιά. Θα περάσω κι απ' το blog σου αργότερα!
αααααααα εδω υπαρχει παρεξηγηση ...! εκτος κι αν ξερεις κατι περισσοτερο απο μενα ':D'
ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΟΠΕΛΙΑ ''
να περασεις οποτε θες
28/11/2009, 18:13
Εννοείται!!!votsala sto pani έγραψε:kompogiannitis έγραψε:
σημερα μου λεγε ενας φιλος πως κατεβηκε Βαρκελωνη το σ/κ ! αντε με το καλο του χρονου να δωσουμε ραντεβου ειτε ισπανια ειτε γαλλια! Μ'αρεσουν πολυ ολες αυτες οι γνωριμιες που εχουν παγκοσμια εμβελια
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης