Πρότυπα ομορφιάς ( ωραίες γυναίκες, άντρες, τοπία, ζώα, ρούχα κτλ)
+12
αναρχοβλαχος
βακαλαος
Μιχάλης
Oneiropagida
fanny-banny
καψοραχη
marouli
kitsosmitsos
Eltha
laplace
Raven
SkinLikeSand
16 απαντήσεις
- SkinLikeSandMemberΒραβείο ΕγγραφήςΒραβείο Εγγραφής για πάνω απο 3 χρόνιαΒραβείο ΜηνυμάτωνΒραβείο Μηνυμάτων ( 5001 + σχόλια )Βραβείο ΘεμάτωνΒραβείο Θεμάτων ( 50 νέα θέματα )Βραβείο ΨηφοφορίαςΒραβείο Ψηφοφορίας ( άνοιξε μια νέα ψηφοφορία )Βραβείο ΠαιχνιδιώνΒραβείο Παιχνιδιών ( άνοιξε ενα νέο θέμα - παιχνίδι )Βραβείο ΣυμμετοχήςΒραβείο Συμμετοχής ( σε 100 θέματα )
Φύλλο :
Υπενθύμιση αρχικής δημοσίευσης :
Μάλλον αυτή είναι η κατάλληλη ενότητα.
Ας θαυμάσουμε όλοι μαζί την ομορφιά. Ποστάρουμε ωραίες γυναίκες, οι γυναίκες μπορούν να ποστάρουν ωραίους άντρες (για τις άλλες γυναίκες), ενώ μπορούμε να ποστάρουμε και όμορφα τοπία, ζώα, ρούχα, αξεσουάρ, γενικά οτιδήποτε αποτελεί πρότυπο ομορφιάς για τον καθένα!
Η Jordan. Για κάποιον λόγο που δε μπορώ να εξηγήσω, δε δείχνει ψεύτικη (πλην του στήθους).
Natalie Portman!
Τρισχαριτωμένο!
Μάλλον αυτή είναι η κατάλληλη ενότητα.
Ας θαυμάσουμε όλοι μαζί την ομορφιά. Ποστάρουμε ωραίες γυναίκες, οι γυναίκες μπορούν να ποστάρουν ωραίους άντρες (για τις άλλες γυναίκες), ενώ μπορούμε να ποστάρουμε και όμορφα τοπία, ζώα, ρούχα, αξεσουάρ, γενικά οτιδήποτε αποτελεί πρότυπο ομορφιάς για τον καθένα!
Η Jordan. Για κάποιον λόγο που δε μπορώ να εξηγήσω, δε δείχνει ψεύτικη (πλην του στήθους).
Natalie Portman!
Τρισχαριτωμένο!
Ψαρίνο σου έχω αδυναμία, αλλά μην κατακρίνεις τις επιλογές μου! Σε ξαναρωτάω σου έχω πει εγώ τπτ για τις δικές σου;
βακαλαος έγραψε:εχω ερωτηση.αυτος σας αρεσει?εμενα προσωπικα καθολου.τον θεωρω οχι πολυ αρσενικο(δν ξερω πως αλλιως να το πω αυτο).ασε που μου την δινει το βλεμα της αγελαδας που εχει.
με αφορμη το παραπανω σχολιο θα επαναλαβω κατι που ειχα πει και παλιοτερα
γιατι θεωρειτε οτι τους ξερουμε ολους (και ολες) οσους/ες βαζετε;;;
ονοματακι δεν εχουν; ιδιοτητα;;;
γιατι πρεπει να ξερω εγω δλδ ποιος ειναι αυτος ο χλεχλες;
(το ιδιο ισχυει και για κατι γυναικες που ειχαν μπει πιο πριν, ουτε αυτες τις ξερω)
laplace έγραψε:http://www.allthingsbeautiful.com/all_things_beautiful/images/straightjacket.jpg
το νεο βραδινό φορεμα των: raven,καψοραχης,μπακαλιαρινας
εμενα δεν με χαλαει.με μαυρο βινυλ κολαν(επειδη ως γνωστο φοραω συνεχεια τετοια ) κ μποτες(που δεν φοραω ποτε) μια χαρα θα μου ηταν..
για πλακα το εβαλα,ο ντελ τορο ειναι καλοςRaven έγραψε: Ψαρίνο σου έχω αδυναμία, αλλά μην κατακρίνεις τις επιλογές μου! Σε ξαναρωτάω σου έχω πει εγώ τπτ για τις δικές σου;
ειναι κ ψαρινος
laplace έγραψε:για πλακα το εβαλα,ο ντελ τορο ειναι καλοςRaven έγραψε: Ψαρίνο σου έχω αδυναμία, αλλά μην κατακρίνεις τις επιλογές μου! Σε ξαναρωτάω σου έχω πει εγώ τπτ για τις δικές σου;
ειναι κ ψαρινος
Πλάκα κάνεις;! Δεν το ήξερα αυτό!
Τώρα εξηγείται... Με τραβάει το ζώδιο, δυστυχώς
Πάντως μέχρι τώρα όλοι οι άντρες που τους το έχω πει, με κατέκριναν! Είσαι ο πρώτος που συμφωνεί και η βακαλάος από γυναίκες!
- SkinLikeSandMemberΒραβείο ΕγγραφήςΒραβείο Εγγραφής για πάνω απο 3 χρόνιαΒραβείο ΜηνυμάτωνΒραβείο Μηνυμάτων ( 5001 + σχόλια )Βραβείο ΘεμάτωνΒραβείο Θεμάτων ( 50 νέα θέματα )Βραβείο ΨηφοφορίαςΒραβείο Ψηφοφορίας ( άνοιξε μια νέα ψηφοφορία )Βραβείο ΠαιχνιδιώνΒραβείο Παιχνιδιών ( άνοιξε ενα νέο θέμα - παιχνίδι )Βραβείο ΣυμμετοχήςΒραβείο Συμμετοχής ( σε 100 θέματα )
Φύλλο :
Ειλικρινά, στα γούστα των γυναικών στους άντρες, ότι και να πουν μου φαίνεται τόσο μα τόσο φυσικό... Μετά τα τόσα που έχω δει και ακούσει από φίλες και γνωστές, ότι και να γράψετε εδώ δε μου κάνει καμία εντύπωση. Το ίδιο λίγο πολύ και για τις επιλογές στις γυναίκες, περί ορέξεως (όσο ανώμαλες κι αν είναι αυτές οι ορέξεις... )...
Δεν έχω και κάποια φώτο πρόχειρη από εκείνη την οπτασία που είδα τις προάλλες (ααααχ... ξέρετε ποιά, σας είχα ξαναπεί).
Δεν έχω και κάποια φώτο πρόχειρη από εκείνη την οπτασία που είδα τις προάλλες (ααααχ... ξέρετε ποιά, σας είχα ξαναπεί).
αντωνης έγραψε:
με αφορμη το παραπανω σχολιο θα επαναλαβω κατι που ειχα πει και παλιοτερα
γιατι θεωρειτε οτι τους ξερουμε ολους (και ολες) οσους/ες βαζετε;;;
ονοματακι δεν εχουν; ιδιοτητα;;;
γιατι πρεπει να ξερω εγω δλδ ποιος ειναι αυτος ο χλεχλες;
(το ιδιο ισχυει και για κατι γυναικες που ειχαν μπει πιο πριν, ουτε αυτες τις ξερω)
αυτος ειναι ο ρομπερτ πατισον ή καπως ετσι.αυτος που παιζει στο λυκοφως.αυτος για τον οποιο λυσσανε ολες οι λυσσαρες πιτσιρικες.ηθοποιος λεει οτι ειναι..
Ότι σας βρίσκεται σε ξυράφι, φέρτε το τώραααααααααααααααααααααααααα
Υποκλινόμαστε στον Benicio, το ζώδιό του και την ταλεντάρα του
Πειραιωτακι!βακαλαος έγραψε:
αυτος ειναι ο ρομπερτ πατισον ή καπως ετσι.αυτος που παιζει στο λυκοφως.αυτος για τον οποιο λυσσανε ολες οι λυσσαρες πιτσιρικες.ηθοποιος λεει οτι ειναι..
Raven έγραψε:
αχ,σταματα πρωινιατικα,ειμαι κ στην δουλεια...αααααχ
αντωνης έγραψε:Πειραιωτακι!βακαλαος έγραψε:
τι μου το θυμισες ρε γμτ αυτο?τον μισω τον πειραια,θελω να βαλω βομβα ναπαλ(τα εμαθα απο το call of duty )
βακαλαος έγραψε:αντωνης έγραψε:Πειραιωτακι!βακαλαος έγραψε:
τι μου το θυμισες ρε γμτ αυτο?τον μισω τον πειραια,θελω να βαλω βομβα ναπαλ(τα εμαθα απο το call of duty )
δεν το ηξερα
ας διαλεξουμε ολοι απο ενα
αντωνης έγραψε:βακαλαος έγραψε:αντωνης έγραψε:Πειραιωτακι!βακαλαος έγραψε:
δεν το ηξερα
πλακα σου κανω καλε .
αφου πειραια δουλευω,δυστυχως,
μια μερα ομως θα τον ανατιναξω,ειναι στοχος ζωης!
Βακαλάε put Πειραιάς down slowly και έλα να πιάσουμε από έν ξυράφι
Raven έγραψε:Βακαλάε put Πειραιάς down slowly και έλα να πιάσουμε από έν ξυράφι
εγω θελω το στρόγγυλο πανω πανω!!
ο πειραιας δεν την γλυτωνει με τπτ!!!
Raven έγραψε:
δεν μου πολυαρεσει
Εμένα μου αρέσει το κλασικό προς τα κάτω δεξιά
ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ!
Μιαμ μιαμ!
Στην πρώτη, Ziyi Zhang
Στην δεύτερη Takeshi Kaneshiro
Και οι 2 από την ταινία Ιπτάμενα Στιλέτα
ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ!
Μιαμ μιαμ!
Στην πρώτη, Ziyi Zhang
raven συμφωνουμε κ στα 2!!!!!!
Γενικά η Ασιατική ομορφιά είναι υπέροχη... Προσωπικά χαζεύω ΠΑΝΤΑ μα ΠΑΝΤΑ με τα χαρακτηριστικά τους! Μαλλιά, μάτια, χείλη, δέρμα, σωματάκια, όλα τέλεια!
Φύλλο :
Οι ωραίοι άνθρωποι από Κίνα-Ιαπωνία μεριά είναι λίγοι ρε γμτ, άλλα όταν βγαίνουν ωραίοι είναι απίστευτο το θέαμα.Raven έγραψε:Εμένα μου αρέσει το κλασικό προς τα κάτω δεξιά
ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ!
Μιαμ μιαμ!
Στην πρώτη, Ziyi Zhang
Πόσο θεϊκα χείλη μπορεί να εχει η Ziyi Zhang ρε γμτ...
- ElthaModeratorΒραβείο ΕγγραφήςΒραβείο Εγγραφής για πάνω απο 3 χρόνιαΒραβείο ΜηνυμάτωνΒραβείο Μηνυμάτων ( 5001 + σχόλια )Βραβείο ΘεμάτωνΒραβείο Θεμάτων ( 100 νέα θέματα )Βραβείο ΨηφοφορίαςΒραβείο Ψηφοφορίας ( άνοιξε μια νέα ψηφοφορία )Βραβείο ΠαιχνιδιώνΒραβείο Παιχνιδιών ( άνοιξε ενα νέο θέμα - παιχνίδι )Βραβείο ΣυμμετοχήςΒραβείο Συμμετοχής ( σε 100 θέματα )
Φύλλο :
η κοπελα πραγματικα πανεμορφη !
Πίτσα συμφωνώ ΤΕΡΜΑ! Όταν πετύχεις όμορφο άνθρωπο από εκείνα τα μέρη, είναι ειλικρινά συγκλονιστικοί
Συμφωνω και εγω μαζι σας! Η κοπελα απλα δεν υπαρχει λεμε.. Ειναι μια οπτασια!!
Εκτος απο τα χαρακτηριστικα της εχει και μια πολυ καλη εκφραση προσωπου αντιθετα με αλλους...
Εχει κατι που σε μαγνητιζει...
Αχ ερωτευτηκα!!!
Εκτος απο τα χαρακτηριστικα της εχει και μια πολυ καλη εκφραση προσωπου αντιθετα με αλλους...
Εχει κατι που σε μαγνητιζει...
Αχ ερωτευτηκα!!!
παιδια η κοπελα ειναι αψεγαδιαστη.οταν μιλαμε για τελειοτητα σιγουρα αυτην την κοπελα εννοουμε.απλα τελεια.
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης