My Dreamy Cloud !!
+10
Oneiropagida
next_day
Raven
venus
Miou-Popofotitsa
kitsosmitsos
marouli
Eltha
laplace
dreamycloud
14 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 3 • 1, 2, 3
- dreamycloudMemberΒραβείο ΕγγραφήςΒραβείο Εγγραφής για πάνω απο 3 χρόνια
Φύλλο :
My Dreamy Cloud !!
10/9/2009, 19:33
Eίπα να μπω κι εγώ σε αυτή τη μεγάλη παρέα!!
Είμαι η Συννεφούλα ή αλλιώς dreamy cloud και γράφω ότι μου κατέβει και ότι απασχολεί εκείνη την ώρα το κεφάλι μου!
Eλπίζω να σας κάλυψα...
Καλώς σας βρήκα!!
Είμαι η Συννεφούλα ή αλλιώς dreamy cloud και γράφω ότι μου κατέβει και ότι απασχολεί εκείνη την ώρα το κεφάλι μου!
Eλπίζω να σας κάλυψα...
Καλώς σας βρήκα!!
Απ: My Dreamy Cloud !!
10/9/2009, 19:37
γλυκια Συννεφούλα
εγω σε διαβαζω
υπεροχο το μπλογκ σου
σε ευχαριστω κ για το βραβειακι
εγω σε διαβαζω
υπεροχο το μπλογκ σου
σε ευχαριστω κ για το βραβειακι
- ElthaModeratorΒραβείο ΕγγραφήςΒραβείο Εγγραφής για πάνω απο 3 χρόνιαΒραβείο ΜηνυμάτωνΒραβείο Μηνυμάτων ( 5001 + σχόλια )Βραβείο ΘεμάτωνΒραβείο Θεμάτων ( 100 νέα θέματα )Βραβείο ΨηφοφορίαςΒραβείο Ψηφοφορίας ( άνοιξε μια νέα ψηφοφορία )Βραβείο ΠαιχνιδιώνΒραβείο Παιχνιδιών ( άνοιξε ενα νέο θέμα - παιχνίδι )Βραβείο ΣυμμετοχήςΒραβείο Συμμετοχής ( σε 100 θέματα )
Φύλλο :
10/9/2009, 19:40
καλως την
καλωςηρθες στην παρεα
καλωςηρθες στην παρεα
Φύλλο :
10/9/2009, 19:58
Καλέ τι γρήγορη ανταπόκριση είναι αυτή.. Το ήξερα πως με περιμένατε!!!!
laplace ολόδικό σου και σ'ευχαριστώ για τα καλά τα λόγια!!
skouliki καλώς σε βρήκα!! Η παρεούλα μεγάλωσε κατά ένα μέλος!
laplace ολόδικό σου και σ'ευχαριστώ για τα καλά τα λόγια!!
skouliki καλώς σε βρήκα!! Η παρεούλα μεγάλωσε κατά ένα μέλος!
Φύλλο :
10/9/2009, 20:28
Έτσι έτσι!!!
- ElthaModeratorΒραβείο ΕγγραφήςΒραβείο Εγγραφής για πάνω απο 3 χρόνιαΒραβείο ΜηνυμάτωνΒραβείο Μηνυμάτων ( 5001 + σχόλια )Βραβείο ΘεμάτωνΒραβείο Θεμάτων ( 100 νέα θέματα )Βραβείο ΨηφοφορίαςΒραβείο Ψηφοφορίας ( άνοιξε μια νέα ψηφοφορία )Βραβείο ΠαιχνιδιώνΒραβείο Παιχνιδιών ( άνοιξε ενα νέο θέμα - παιχνίδι )Βραβείο ΣυμμετοχήςΒραβείο Συμμετοχής ( σε 100 θέματα )
Φύλλο :
10/9/2009, 21:48
ναι καλε το ειπαν στις ειδησεις1
11/9/2009, 00:47
συννεφουλα μου!
καλη διαμονη και οτι χρειαστεις εμεις εδω ειμαστε
το μπλογκ ειναι καταπληκτικο
καλη διαμονη και οτι χρειαστεις εμεις εδω ειμαστε
το μπλογκ ειναι καταπληκτικο
- Miou-PopofotitsaMemberΒραβείο ΕγγραφήςΒραβείο Εγγραφής για πάνω απο 3 χρόνιαΒραβείο ΜηνυμάτωνΒραβείο Μηνυμάτων ( 1001-5000 σχόλια )Βραβείο ΨηφοφορίαςΒραβείο Ψηφοφορίας ( άνοιξε μια νέα ψηφοφορία )Βραβείο ΣυμμετοχήςΒραβείο Συμμετοχής ( σε 100 θέματα )
Φύλλο :
11/9/2009, 14:04
Συννεφάκι καλό!!!!!!
Φύλλο :
11/9/2009, 20:45
skouliki ήταν και έκτακτη επικαιρότητα!!
Φύλλο :
11/9/2009, 20:50
Μaroulaki μου σ'ευχαριστώ!! Ότι κόλλημα βρώ σε σας θα έρθω.. Πειράζει που γίνεται συχνά και θα σας πρίζω;!
Φύλλο :
11/9/2009, 23:26
dreamycloud έγραψε:Μaroulaki μου σ'ευχαριστώ!! Ότι κόλλημα βρώ σε σας θα έρθω.. Πειράζει που γίνεται συχνά και θα σας πρίζω;!
οχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι
Φύλλο :
12/9/2009, 11:59
Kitsomitso θα τα λέμε!! Φιλάκιααααα!!!!!!!!!!!
Miou-Popofotitsa καλώς σε βρήκα!!
Miou-Popofotitsa καλώς σε βρήκα!!
Φύλλο :
12/9/2009, 12:08
Δηλαδή σας αρέσει να σας τρελαίνω με απορίες έτσι;!!
Να το κοιτάξετε!!
Τώρα που προλαβαίνω και έχω και το ελεύθερο, να ρωτήσω κάτι..
Στην τελευταία μου ανάρτηση είχα ένα θέμα με τις φωτογραφίες γιατί δεν μπορούσαν να μπούν εκεί που ήθελα αλλά σταματάγαν σε ένα συγκεκριμένο μέρος του κειμένου, μετά απο αυτό τίποτα. Μήπως φταίει που έχω βάλει το Ενημερωμένο πρόγραμμα επεξεργασίας και περνάει κάπως διαφορετικά τις φωτό;;;;
Να το κοιτάξετε!!
Στην τελευταία μου ανάρτηση είχα ένα θέμα με τις φωτογραφίες γιατί δεν μπορούσαν να μπούν εκεί που ήθελα αλλά σταματάγαν σε ένα συγκεκριμένο μέρος του κειμένου, μετά απο αυτό τίποτα. Μήπως φταίει που έχω βάλει το Ενημερωμένο πρόγραμμα επεξεργασίας και περνάει κάπως διαφορετικά τις φωτό;;;;
12/9/2009, 13:33
συννεφουλα
αρχικα να πω οτι μπορεις να κοιταξεις στην πλατφορμα blogger και ισως βρεις απαντηση εκει.. το μονο που ξερω για τις φωτογραφιες ειναι οτι ο μπλογκερ κολλαει μετα απο δυο και σου βγαζει το λαδι για να τις ανεβασεις..
οπως ειπα δες εδω
ισως φταιει και αυτο που ειπες που εχεις κανει επεξεργασια για κοιταξε εκει που σου ειπα και αν δεν βρεις κατι θα σου απανατησει το σκουλικι ή καποιος αλλος..
επισης και μια φιλικη μικρη παρατηρηση.. για να μην χανονται οι ερωτησεις κλπ καλο θα ειναι να γινονται στις καταλληλες ενοτητες
ναι ειμαστε μαζοχιστες
αρχικα να πω οτι μπορεις να κοιταξεις στην πλατφορμα blogger και ισως βρεις απαντηση εκει.. το μονο που ξερω για τις φωτογραφιες ειναι οτι ο μπλογκερ κολλαει μετα απο δυο και σου βγαζει το λαδι για να τις ανεβασεις..
οπως ειπα δες εδω
ισως φταιει και αυτο που ειπες που εχεις κανει επεξεργασια για κοιταξε εκει που σου ειπα και αν δεν βρεις κατι θα σου απανατησει το σκουλικι ή καποιος αλλος..
επισης και μια φιλικη μικρη παρατηρηση.. για να μην χανονται οι ερωτησεις κλπ καλο θα ειναι να γινονται στις καταλληλες ενοτητες
ναι ειμαστε μαζοχιστες
Φύλλο :
12/9/2009, 18:19
dreamycloud έγραψε:Δηλαδή σας αρέσει να σας τρελαίνω με απορίες έτσι;!!
Να το κοιτάξετε!!
το μαρουλι πιο πανω σε καθοδηγησε σωστα
το να μπαινουν οι ερωτησεις στο σωστο θεμα βοηθαει και αλλους να δουν την απαντηση
οποτε αν θελεις μετα χαρας να σε βοηθησω !!!
απλα αν εχεις την καλοσυνη και δεν βαριεσαι το ερωτημα σου να τεθει εκει
υπαρχει ηδη θεμα ....Προβληματα με αναρτησεις ή Βοηθεια γενικα με το βλογκ
Φύλλο :
12/9/2009, 21:20
Σας ευχαριστώ πολύ και τους δύο.. Θα τα μάθω τα κόλπα σιγά σιγά!! Θα κάνω την ερώτηση αν δεν υπάρχει ήδη στο συγκεκριμένο θέμα!!
12/9/2009, 22:16
dreamycloud έγραψε:Σας ευχαριστώ πολύ και τους δύο.. Θα τα μάθω τα κόλπα σιγά σιγά!! Θα κάνω την ερώτηση αν δεν υπάρχει ήδη στο συγκεκριμένο θέμα!!
Ασφαλώς
- venusMemberΒραβείο ΕγγραφήςΒραβείο Εγγραφής για πάνω απο 3 χρόνιαΒραβείο ΜηνυμάτωνΒραβείο Μηνυμάτων ( 100-500 σχόλια )
Φύλλο :
15/9/2009, 12:30
Καλημέρα Συννεφούλα!!!! Πολύ όμορφο το blog σου ,με πανέμορφες εικόνες.
Θα το διαβάζω και θα με ταξιδεύει!!!!
Θα το διαβάζω και θα με ταξιδεύει!!!!
15/9/2009, 13:21
Συννεφένια μου και εσύ εδώ;! Τι καλά! Δηλώνω φαν και στέλνω μεγάλο φιλί!
Φύλλο :
15/9/2009, 13:23
μην γλυφετε το συννεφακι
Φύλλο :
15/9/2009, 21:02
@ venus !! Χαίρομαι που σ'αρέσει, να περνάς για γρήγορα ταξιδάκια.. Μάκια πολλά!!
@ Ravenάκι σας ήρθα κι εγώ, μεγάσωσε η παρέα!! Φιλάκιααααα!!
@ skouliki είδες; Προσπαθουν με πείσουν πως τους αρέσω!! Τστστς.. Ένα μάγκνουμ θα ήταν καλύτερο πιστεύω!!
@ Με φθονεί τι να κάνω Raven μου.. Είμαι τόσο αξιαγάπητη που ζηλεύει!!
@ Ravenάκι σας ήρθα κι εγώ, μεγάσωσε η παρέα!! Φιλάκιααααα!!
@ skouliki είδες; Προσπαθουν με πείσουν πως τους αρέσω!! Τστστς.. Ένα μάγκνουμ θα ήταν καλύτερο πιστεύω!!
@ Με φθονεί τι να κάνω Raven μου.. Είμαι τόσο αξιαγάπητη που ζηλεύει!!
Σελίδα 1 από 3 • 1, 2, 3
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης