Sync
+9
lizaki1111
SkinLikeSand
αναρχοβλαχος
AtZoN
kitsosmitsos
EYA
YpNos
laplace
Eltha
13 απαντήσεις
Σελίδα 4 από 4 • 1, 2, 3, 4
- ElthaModeratorΒραβείο ΕγγραφήςΒραβείο Εγγραφής για πάνω απο 3 χρόνιαΒραβείο ΜηνυμάτωνΒραβείο Μηνυμάτων ( 5001 + σχόλια )Βραβείο ΘεμάτωνΒραβείο Θεμάτων ( 100 νέα θέματα )Βραβείο ΨηφοφορίαςΒραβείο Ψηφοφορίας ( άνοιξε μια νέα ψηφοφορία )Βραβείο ΠαιχνιδιώνΒραβείο Παιχνιδιών ( άνοιξε ενα νέο θέμα - παιχνίδι )Βραβείο ΣυμμετοχήςΒραβείο Συμμετοχής ( σε 100 θέματα )
Φύλλο :
Sync
29/4/2009, 13:37
Υπενθύμιση αρχικής δημοσίευσης :
Το SYNC είναι ένα κοινωνικό δίκτυο των Ελληνικών blogs και podcasts.
http://www.sync.gr
Κάθε μέλος έχει τη δική του προσωπική σελίδα , εκει μπορουμε να πουμε τι κάνουμε αυτή τη στιγμή, τι σκεπτόμαστε ή αισθανόμαστε
Το Sync Live ειναι το τι λεμε εκεινη την στιγμη σαν chat
Μπορείς επισης να δείς σε ποιο νουμερο καταταξης εισαι...
Τα πιο δημοφιλή blogs αναδεικνύονται με βάση τον αριθμό των links που οδηγούνται προς αυτά από άλλα blogs.
Τα μέλη μπορουν να κατοχύρωσουν το blog τους στο sync-ed
δειτε αναλυτικα
http://blogs.sync.gr/add.html
http://blogs.sync.gr/claim/index.html
Για να προσθέσετε το κουμπι SyncMe
παμε στο προφιλ σου παταμε την τελευταια καρτελα που λεει Blogs
μετα παταμε εκει που λεει Πρόσθεσε πληροφορίες για το blog σου
και επιλέγουμε το κουμπι SYNC ME και τον κωδικο που θελουμε
Το SYNC είναι ένα κοινωνικό δίκτυο των Ελληνικών blogs και podcasts.
http://www.sync.gr
Κάθε μέλος έχει τη δική του προσωπική σελίδα , εκει μπορουμε να πουμε τι κάνουμε αυτή τη στιγμή, τι σκεπτόμαστε ή αισθανόμαστε
Το Sync Live ειναι το τι λεμε εκεινη την στιγμη σαν chat
Μπορείς επισης να δείς σε ποιο νουμερο καταταξης εισαι...
Τα πιο δημοφιλή blogs αναδεικνύονται με βάση τον αριθμό των links που οδηγούνται προς αυτά από άλλα blogs.
Τα μέλη μπορουν να κατοχύρωσουν το blog τους στο sync-ed
δειτε αναλυτικα
http://blogs.sync.gr/add.html
http://blogs.sync.gr/claim/index.html
Για να προσθέσετε το κουμπι SyncMe
παμε στο προφιλ σου παταμε την τελευταια καρτελα που λεει Blogs
μετα παταμε εκει που λεει Πρόσθεσε πληροφορίες για το blog σου
και επιλέγουμε το κουμπι SYNC ME και τον κωδικο που θελουμε
- ElthaModeratorΒραβείο ΕγγραφήςΒραβείο Εγγραφής για πάνω απο 3 χρόνιαΒραβείο ΜηνυμάτωνΒραβείο Μηνυμάτων ( 5001 + σχόλια )Βραβείο ΘεμάτωνΒραβείο Θεμάτων ( 100 νέα θέματα )Βραβείο ΨηφοφορίαςΒραβείο Ψηφοφορίας ( άνοιξε μια νέα ψηφοφορία )Βραβείο ΠαιχνιδιώνΒραβείο Παιχνιδιών ( άνοιξε ενα νέο θέμα - παιχνίδι )Βραβείο ΣυμμετοχήςΒραβείο Συμμετοχής ( σε 100 θέματα )
Φύλλο :
Απ: Sync
25/10/2009, 19:38
για να αρχισει να μετραει στην καταταξη τους θελει παραπανω συμμετοχες μαλλονlizaki1111 έγραψε:5 ατομα το βαλανε
ή εχει να κανει με το ποσο δημοφιλλης εισαι και τα πιο δημοφιλή blogs αναδεικνύονται με βάση τον αριθμό των links που οδηγούνται προς αυτά από άλλα blogs.
25/10/2009, 19:40
καταλαβα..να σε ρωτησω κατι?καποια αρθρα απο το μπλογκ μου πως θα τα βαζω εδω κ που?
Φύλλο :
25/10/2009, 19:42
στην ενοτητα που εχεις καταχωρησει το blog σου (diary) το θέμα εκεί λειτουργεί σαν προσωπική σελίδα οπου μπορείς συνεχώς να την ενημερώνεις με νέα απο το blog σουlizaki1111 έγραψε:καταλαβα..να σε ρωτησω κατι?καποια αρθρα απο το μπλογκ μου πως θα τα βαζω εδω κ που?
25/10/2009, 19:42
μπαινουν αυτοματαlizaki1111 έγραψε:καταλαβα..να σε ρωτησω κατι?καποια αρθρα απο το μπλογκ μου πως θα τα βαζω εδω κ που?
αν δεν μπουν,πατας το κουμπι ping
Φύλλο :
25/10/2009, 19:47
laplace έγραψε:μπαινουν αυτοματαlizaki1111 έγραψε:καταλαβα..να σε ρωτησω κατι?καποια αρθρα απο το μπλογκ μου πως θα τα βαζω εδω κ που?
εδω λεει οχι στον sync ...νομιζω
25/10/2009, 19:52
για εδω λεωskouliki έγραψε:laplace έγραψε:μπαινουν αυτοματαlizaki1111 έγραψε:καταλαβα..να σε ρωτησω κατι?καποια αρθρα απο το μπλογκ μου πως θα τα βαζω εδω κ που?
εδω λεει οχι στον sync ...νομιζω
Φύλλο :
25/10/2009, 22:34
σου απαντησα πιο πριν
26/10/2009, 17:03
θεωρω τα διαφορα συστηματα οπως το sync
ή τους μετρητες σελιδων και αναγνωστων και σχολιων και σχολιαστων και παει λεγοντας
εντελως αχρηστα πραγματα, τα οποια μπορει να οδηγησουν απλα και μονο σε ενα κυνηγι προσκαιρης blog-ο-δημοτικοτητας κτλ κτλ ή διαφορες τετοιες βλακειες.
(αν και μερικοι μεσω των blogs ειναι φανερο οτι επιδιωκουν και καποια πραγματα για την κανονικη τους ζωη και καποιοι τα εχουν πετυχει κιολας, με παραδειγματα πολλους γνωστους μπλογκερς)
ή τους μετρητες σελιδων και αναγνωστων και σχολιων και σχολιαστων και παει λεγοντας
εντελως αχρηστα πραγματα, τα οποια μπορει να οδηγησουν απλα και μονο σε ενα κυνηγι προσκαιρης blog-ο-δημοτικοτητας κτλ κτλ ή διαφορες τετοιες βλακειες.
(αν και μερικοι μεσω των blogs ειναι φανερο οτι επιδιωκουν και καποια πραγματα για την κανονικη τους ζωη και καποιοι τα εχουν πετυχει κιολας, με παραδειγματα πολλους γνωστους μπλογκερς)
Φύλλο :
26/10/2009, 17:23
η προσωπικη μου αποψη ειναι οτι περα
την προσωπικη περιεργεια του καθενος για την σελιδα του ...
ολες οι αλλες κινησεις του στυλ " τι εχεις εσυ " , "εγω ειμαι καλυτερος" κτλ κτλ
και καθε ειδος συγκρισης και εγωιστικης προβολης ειναι εντελως ακυρα ..
ο μονος λογος που εγω εχω χρησιμοποιησει αυτες τις υπηρεσιες ειναι για την προωθηση
του φορουμ ...που δεν εχω αλλο τροπο διαφημισης του (χωρις να διαθεσω χρηματα ασφαλως διοτι με χρηματα οκ θα καναμε παπαδες)
την προσωπικη περιεργεια του καθενος για την σελιδα του ...
ολες οι αλλες κινησεις του στυλ " τι εχεις εσυ " , "εγω ειμαι καλυτερος" κτλ κτλ
και καθε ειδος συγκρισης και εγωιστικης προβολης ειναι εντελως ακυρα ..
ο μονος λογος που εγω εχω χρησιμοποιησει αυτες τις υπηρεσιες ειναι για την προωθηση
του φορουμ ...που δεν εχω αλλο τροπο διαφημισης του (χωρις να διαθεσω χρηματα ασφαλως διοτι με χρηματα οκ θα καναμε παπαδες)
- SkinLikeSandMemberΒραβείο ΕγγραφήςΒραβείο Εγγραφής για πάνω απο 3 χρόνιαΒραβείο ΜηνυμάτωνΒραβείο Μηνυμάτων ( 5001 + σχόλια )Βραβείο ΘεμάτωνΒραβείο Θεμάτων ( 50 νέα θέματα )Βραβείο ΨηφοφορίαςΒραβείο Ψηφοφορίας ( άνοιξε μια νέα ψηφοφορία )Βραβείο ΠαιχνιδιώνΒραβείο Παιχνιδιών ( άνοιξε ενα νέο θέμα - παιχνίδι )Βραβείο ΣυμμετοχήςΒραβείο Συμμετοχής ( σε 100 θέματα )
Φύλλο :
27/10/2009, 05:05
αντωνης έγραψε:θεωρω τα διαφορα συστηματα οπως το sync
Φύλλο :
11/1/2010, 16:27
- venusMemberΒραβείο ΕγγραφήςΒραβείο Εγγραφής για πάνω απο 3 χρόνιαΒραβείο ΜηνυμάτωνΒραβείο Μηνυμάτων ( 100-500 σχόλια )
Φύλλο :
11/1/2010, 16:40
Το έχω κατοχυρώσει ,απλά θέλω να γράφει sync me ,όχι σκέτο sync.
Kαλά μη σε ζαλίζω Σκουληκάκι μου. Μου φτάνει αυτό το φόρουμ έτσι κι αλλιώς.
Kαλά μη σε ζαλίζω Σκουληκάκι μου. Μου φτάνει αυτό το φόρουμ έτσι κι αλλιώς.
Φύλλο :
11/1/2010, 16:51
οχι καλε δεν με ζαλιζειςvenus έγραψε:Το έχω κατοχυρώσει ,απλά θέλω να γράφει sync me ,όχι σκέτο sync.
Kαλά μη σε ζαλίζω Σκουληκάκι μου. Μου φτάνει το φόρουμ εδώ.
πας στο προφιλ σου πατας την τελευταια καρτελα που λεει Blogs
πατα εκει που λεει Πρόσθεσε πληροφορίες για το blog σου
και επελεξε το κουμπι SYNC ME και τον κωδικο που θες
- venusMemberΒραβείο ΕγγραφήςΒραβείο Εγγραφής για πάνω απο 3 χρόνιαΒραβείο ΜηνυμάτωνΒραβείο Μηνυμάτων ( 100-500 σχόλια )
Φύλλο :
11/1/2010, 17:05
Το έκανα Σκουληκάκι μου.
Σε ευχαριστώ πολύ .
Είσαι ΘΕΑ !!!!!!
Θα στο λέω συνέχεια.
Σε ευχαριστώ πολύ .
Είσαι ΘΕΑ !!!!!!
Θα στο λέω συνέχεια.
Φύλλο :
11/1/2010, 17:06
well done
Σελίδα 4 από 4 • 1, 2, 3, 4
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης