SUSPECT
5 απαντήσεις
SUSPECT
17/4/2009, 17:00
ή αλλιως www.suspectblog.gr ή επισης http://suspect-enjoys-the-silence.blogspot.com
καλησπερες, καλη ανασταση και λοιπα ευχετηρια και ευγενικα.
βρηκα το φορουμ απο αναρτηση του σενιορ ΚιτσουΜητσου και η μεχρι τωρα συντομη πλοηγηση μου στο φορουμ σχεδον μου επιβαλλει να πω μπραβο, συγχαρητηρια και καλη δυναμη. Ωραια η ιδεα της μπλογκομαζωξης.
Δυσκολευθηκα να με αυτοκαταχωρησω και προτιμησα την παρουσα κατηγορια γιατι ουσιαστικα στο δικο μου μπλογκ αναφερομαι σε τομεις που ασχολουμαι και παρακολουθω.
Κινηματογραφος, θεατρο, αθλητικα, διαφορες αποψεις, φωτογραφιες, μπλογκ-ιστοριες, επαγγελματικες περιπετειες, διαφορες μαυρες και ασπρες στιγμες, χιουμορ και θλιψη ενα παζλ που με συνθετει και με προσδιοριζει.
Επομενως οοοοοοοοοοοοοοολα αυτα, τα καταχωρω στο diary.
Πασα αποψη καλοδεχουμενη και ..... το πολυ πολυ να με παρετε με τις ντοματες!
καλησπερες, καλη ανασταση και λοιπα ευχετηρια και ευγενικα.
βρηκα το φορουμ απο αναρτηση του σενιορ ΚιτσουΜητσου και η μεχρι τωρα συντομη πλοηγηση μου στο φορουμ σχεδον μου επιβαλλει να πω μπραβο, συγχαρητηρια και καλη δυναμη. Ωραια η ιδεα της μπλογκομαζωξης.
Δυσκολευθηκα να με αυτοκαταχωρησω και προτιμησα την παρουσα κατηγορια γιατι ουσιαστικα στο δικο μου μπλογκ αναφερομαι σε τομεις που ασχολουμαι και παρακολουθω.
Κινηματογραφος, θεατρο, αθλητικα, διαφορες αποψεις, φωτογραφιες, μπλογκ-ιστοριες, επαγγελματικες περιπετειες, διαφορες μαυρες και ασπρες στιγμες, χιουμορ και θλιψη ενα παζλ που με συνθετει και με προσδιοριζει.
Επομενως οοοοοοοοοοοοοοολα αυτα, τα καταχωρω στο diary.
Πασα αποψη καλοδεχουμενη και ..... το πολυ πολυ να με παρετε με τις ντοματες!
- AtZoNMemberΒραβείο ΕγγραφήςΒραβείο Εγγραφής για πάνω απο 3 χρόνιαΒραβείο ΜηνυμάτωνΒραβείο Μηνυμάτων ( 1001-5000 σχόλια )Βραβείο ΘεμάτωνΒραβείο Θεμάτων ( 50 νέα θέματα )Βραβείο ΣυμμετοχήςΒραβείο Συμμετοχής ( σε 100 θέματα )
Φύλλο :
Απ: SUSPECT
17/4/2009, 17:41
Ωωωωω, ενας Υποπτος !
Καλωσήλθες, έχω χαθεί λιγάκι απο σενα ομολογώ ενω παλιότερα τα λέγαμε μιά στο τόσο.
Θα τα λέμε συχνότερα, μου αρέσει το μπλόγκ σου.
Καλωσήλθες, έχω χαθεί λιγάκι απο σενα ομολογώ ενω παλιότερα τα λέγαμε μιά στο τόσο.
Θα τα λέμε συχνότερα, μου αρέσει το μπλόγκ σου.
- ElthaModeratorΒραβείο ΕγγραφήςΒραβείο Εγγραφής για πάνω απο 3 χρόνιαΒραβείο ΜηνυμάτωνΒραβείο Μηνυμάτων ( 5001 + σχόλια )Βραβείο ΘεμάτωνΒραβείο Θεμάτων ( 100 νέα θέματα )Βραβείο ΨηφοφορίαςΒραβείο Ψηφοφορίας ( άνοιξε μια νέα ψηφοφορία )Βραβείο ΠαιχνιδιώνΒραβείο Παιχνιδιών ( άνοιξε ενα νέο θέμα - παιχνίδι )Βραβείο ΣυμμετοχήςΒραβείο Συμμετοχής ( σε 100 θέματα )
Φύλλο :
Απ: SUSPECT
20/4/2009, 12:17
καλωςηρθες
σε ευχαριστουμε για τα καλα σου λογια
η προσπαθεια ειναι συνολικη
σου γραφω απο κινητο ειμαι θεσ/νικη
θα μπω να σε διαβασω απο βδομαδα
σε ευχαριστουμε για τα καλα σου λογια
η προσπαθεια ειναι συνολικη
σου γραφω απο κινητο ειμαι θεσ/νικη
θα μπω να σε διαβασω απο βδομαδα