Αγαπημένα μουσικά video
+35
votsala sto pani
καψοραχη
founio
Oneiropagida
βακαλαος
nobi
Maniac
dimider
marouli
sinefo
Μαίανδρος
αναρχοβλαχος
FuSmOKer
kitsosmitsos
Alchemist
mscolourfull
Γιώργος Τ.
luvian_elf
Miou-Popofotitsa
uptight
Λουλούδι της κανέλλας
vensires
ΦΤΟ
sepsis
YpNos
Raven
SkinLikeSand
Λέτα
Μιχάλης
laplace
Eltha
StrangeLittleGirl
Thalassini
peggylou
Admin
39 απαντήσεις
- AdminAdministratorΒραβείο ΕγγραφήςΒραβείο Εγγραφής για πάνω απο 3 χρόνιαΒραβείο ΜηνυμάτωνΒραβείο Μηνυμάτων ( 100-500 σχόλια )Βραβείο ΘεμάτωνΒραβείο Θεμάτων ( 50 νέα θέματα )Βραβείο ΨηφοφορίαςΒραβείο Ψηφοφορίας ( άνοιξε μια νέα ψηφοφορία )Βραβείο ΣυμμετοχήςΒραβείο Συμμετοχής ( σε 100 θέματα )
Αγαπημένα μουσικά video
18/3/2009, 00:06
Υπενθύμιση αρχικής δημοσίευσης :
D'un ciel gris a un ciel tout bleu - Bruno Maman
D'un ciel gris a un ciel tout bleu - Bruno Maman
Απ: Αγαπημένα μουσικά video
24/9/2009, 01:25
μα ναι ελεος.
για παιδακια ειναι αυτο?
δηλαδη ελεος ομως.
μουσικη παιδεια!
αισχος..
για παιδακια ειναι αυτο?
δηλαδη ελεος ομως.
μουσικη παιδεια!
αισχος..
24/9/2009, 20:57
και ενα απο τα διαχρονικα....Νυχτα, σε ενα μπαλκονι να ατενιζει το πελαγο, με λιγο κρασι, την καλη σου και διπλα ενα πιανο να παιζει αυτο.....Αυτα ειναι τα πολυ ομορφα...
24/9/2009, 21:01
υπαρχουν τετοιοι αντρες σημερα?που ειναι?που κρυβονται?
εμενα το πιο γλυκο που μου εχει κανει ο φιλος μου ειναι να με παει στην συναυλια των slipknot ή να μου παρει διαρκειας στο μπασκετ και να χαιρεται.
εμενα το πιο γλυκο που μου εχει κανει ο φιλος μου ειναι να με παει στην συναυλια των slipknot ή να μου παρει διαρκειας στο μπασκετ και να χαιρεται.
24/9/2009, 21:04
βακαλαος έγραψε:υπαρχουν τετοιοι αντρες σημερα?που ειναι?που κρυβονται?
Των Slipkonot?????????????????? Ελεος!! Τι ρομαντικο!!
Θεε και Κυριε!!!
Εμα με τι θα χαρεις τα ωραια συναισθηματα του ερωτα? Με Σασα Μπαστα η με καψουροτραγουδα?
24/9/2009, 21:07
Alchemist έγραψε:βακαλαος έγραψε:υπαρχουν τετοιοι αντρες σημερα?που ειναι?που κρυβονται?
Των Slipkonot?????????????????? Ελεος!! Τι ρομαντικο!!
Θεε και Κυριε!!!
Εμα με τι θα χαρεις τα ωραια συναισθηματα του ερωτα? Με Σασα Μπαστα η με καψουροτραγουδα?
ναι ειναι θεος.ενταξει δεν εχω παραπονο με πηγε και testament,blind guardian,soulfly.μεσα στον ρομαντισμο ειμαστε...το ξερω.που να μας δεις στο γηπεδο..
οχι σοβαρα ειναι απιστευτο αυτο που εβαλες.θεικη μελωδια!!!
24/9/2009, 21:15
Alchemist έγραψε:και ενα απο τα διαχρονικα....Νυχτα, σε ενα μπαλκονι να ατενιζει το πελαγο, με λιγο κρασι, την καλη σου και διπλα ενα πιανο να παιζει αυτο.....Αυτα ειναι τα πολυ ομορφα...
Αχ ρε Αλχημιστή τι μου έκανες τώρα... Το είχα βάλει και πριν αρκετό καιρό στο μπλογκ μου! Λιώνω γι'αυτό το κομμάτι... Το έγραψε για έναν ανεκπλήρωτο έρωτα...
24/9/2009, 21:16
Raven έγραψε:Alchemist έγραψε:και ενα απο τα διαχρονικα....Νυχτα, σε ενα μπαλκονι να ατενιζει το πελαγο, με λιγο κρασι, την καλη σου και διπλα ενα πιανο να παιζει αυτο.....Αυτα ειναι τα πολυ ομορφα...
Αχ ρε Αλχημιστή τι μου έκανες τώρα... Το είχα βάλει και πριν αρκετό καιρό στο μπλογκ μου! Λιώνω γι'αυτό το κομμάτι... Το έγραψε για έναν ανεκπλήρωτο έρωτα...
Ο Μπετοβεν? Σοβαρα μιλας?
24/9/2009, 21:19
Ναι... Και για εμένα έχει την ίδια ακριβώς σημασία! Είναι για ανεκπλήρωτους έρωτες αυτό το τραγούδι!
Το έγραψε γτ ήταν ερωτευμένος με μια κοντέσσα που ήταν παντρεμένη. Οπότε δεν μπορούσε να την πλησιάσει...
Το έγραψε γτ ήταν ερωτευμένος με μια κοντέσσα που ήταν παντρεμένη. Οπότε δεν μπορούσε να την πλησιάσει...
24/9/2009, 21:21
Raven έγραψε:Ναι... Και για εμένα έχει την ίδια ακριβώς σημασία! Είναι για ανεκπλήρωτους έρωτες αυτό το τραγούδι!
Αυτα ειναι!!! Τι να πεις απο εκει και περα....
Στην εποχη του σημερα ο ερωτας οδηγει σε αριστουργηματα οπως αυτο!
24/9/2009, 21:29
Raven έγραψε:Αααααα εσύ θέλεις να κόψουμε τις φλέβες μας βραδιάτικα!
E εχω ρομαντικο mood αποψε!
24/9/2009, 21:50
[quote="Raven"]Ψάχνεις για ανταπόδωση μικρέ Αλχημιστή; [/quote
ναι..σκεφτομαι...]
ναι..σκεφτομαι...]
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης