Κατοικίδια..
+24
meanan
kailoipon
αντωνης
βακαλαος
Γιώτα
vasper
AtZoN
astrocat
Alchemist
fanny-banny
καψοραχη
Miou-Popofotitsa
αναρχοβλαχος
mata
kitsosmitsos
marouli
konstantinos
XePeTsA
StrangeLittleGirl
SkinLikeSand
CrazyTourists
Raven
Eltha
laplace
28 απαντήσεις
Κατοικίδια..
6/4/2009, 22:13
Υπενθύμιση αρχικής δημοσίευσης :
τι εχετε,τι ειχατε,τι θελετε να παρετε..
αν εχετε κ φωτο τοσο το καλυτερο...
τι εχετε,τι ειχατε,τι θελετε να παρετε..
αν εχετε κ φωτο τοσο το καλυτερο...
Απ: Κατοικίδια..
1/12/2009, 11:49
ολα δεν ειναι υποκειμενικα στις ψηφοφοριες?Raven έγραψε:Αυτό είναι καθαρά υποκειμενικό. Αντικειμενικά η πιο όμορφη ράτσα είναι τα χάσκυ π.χ.
τα χασκυ????????????????????????
- SkinLikeSandMemberΒραβείο ΕγγραφήςΒραβείο Εγγραφής για πάνω απο 3 χρόνιαΒραβείο ΜηνυμάτωνΒραβείο Μηνυμάτων ( 5001 + σχόλια )Βραβείο ΘεμάτωνΒραβείο Θεμάτων ( 50 νέα θέματα )Βραβείο ΨηφοφορίαςΒραβείο Ψηφοφορίας ( άνοιξε μια νέα ψηφοφορία )Βραβείο ΠαιχνιδιώνΒραβείο Παιχνιδιών ( άνοιξε ενα νέο θέμα - παιχνίδι )Βραβείο ΣυμμετοχήςΒραβείο Συμμετοχής ( σε 100 θέματα )
Φύλλο :
1/12/2009, 11:51
Btw, είχα ξεχάσει να γράψω το ότι ψόφησε το σκυλάκι (ήταν πολύ μεγάλο) που είχαμε στο πατρικό μου. Έλειπα.
- καψοραχηMemberΒραβείο ΕγγραφήςΒραβείο Εγγραφής για πάνω απο 3 χρόνιαΒραβείο ΜηνυμάτωνΒραβείο Μηνυμάτων ( 1001-5000 σχόλια )Βραβείο ΣυμμετοχήςΒραβείο Συμμετοχής ( σε 100 θέματα )
Φύλλο :
1/12/2009, 11:52
αντωνης έγραψε:καψοραχη έγραψε:την Παρασκευη παραλαμβανω ΜΠΟΥΛ ΤΕΡΙΕ! εγω κοπριτακο ηθελα αλλα ο καλος μου πηρε απο μαγαζι σκυλι γιατι τα παιδια θελαν το συγκεκριμενο.... εχω ξεσηκωθει!
αρσενικο ή θηλυκο;;;
αρσενικο.....αληταμπουρα με σκατοφατσα!!!!
1/12/2009, 11:54
βακαλαος έγραψε:ολα δεν ειναι υποκειμενικα στις ψηφοφοριες?Raven έγραψε:Αυτό είναι καθαρά υποκειμενικό. Αντικειμενικά η πιο όμορφη ράτσα είναι τα χάσκυ π.χ.
Στην συγκεκριμένη ψηφοφορία που θέλεις, πρέπει να μπουν γύρω στις 120 ράτσες για να καλυπτούν οι επιλογές που μπορεί να έχει ο καθένας.
Και ναι, τα χάσκυ. Ειδικά αυτό που είχα εγώ!
1/12/2009, 11:54
irthe_h_pitsa έγραψε:Btw, είχα ξεχάσει να γράψω το ότι ψόφησε το σκυλάκι (ήταν πολύ μεγάλο) που είχαμε στο πατρικό μου. Έλειπα.
Πίτσα μου... Τα έχω ζήσει και ξέρω!
Πήρατε άλλο;
- SkinLikeSandMemberΒραβείο ΕγγραφήςΒραβείο Εγγραφής για πάνω απο 3 χρόνιαΒραβείο ΜηνυμάτωνΒραβείο Μηνυμάτων ( 5001 + σχόλια )Βραβείο ΘεμάτωνΒραβείο Θεμάτων ( 50 νέα θέματα )Βραβείο ΨηφοφορίαςΒραβείο Ψηφοφορίας ( άνοιξε μια νέα ψηφοφορία )Βραβείο ΠαιχνιδιώνΒραβείο Παιχνιδιών ( άνοιξε ενα νέο θέμα - παιχνίδι )Βραβείο ΣυμμετοχήςΒραβείο Συμμετοχής ( σε 100 θέματα )
Φύλλο :
1/12/2009, 11:57
Όχι, επειδή και οι δικοί μου δεν έχουν πια πολύ χρόνο να το φροντίζουν (εκείνο το πρόσεχε και η θεία μου, όποτε μπορούσε).
Αν είχα, τουλάχιστον μέτριων διαστάσεων, διαμέρισμα και μπορούσα να του διαθέσω αρκετό χρόνο, θα το έπαιρνα εγώ στο φοιτητικό μου διαμέρισμα.
Αν είχα, τουλάχιστον μέτριων διαστάσεων, διαμέρισμα και μπορούσα να του διαθέσω αρκετό χρόνο, θα το έπαιρνα εγώ στο φοιτητικό μου διαμέρισμα.
1/12/2009, 12:00
Μου αρεσουν τα ζωα πολυ -λιγοτερο τα σκυλια βεβαια- αλλα ο λογος που δεν παιρνω ειναι
οτι δεσμευεσαι να το φροντιζεις. για υτο και δεν πρεπει να περνει κανεις ζωο αν
δεν εχει σκοπο πραγματικα να ανασκουμπωθει.
Εδψ παντως οι συνθηκες για σκυλο ειναι παραπανω απο ιδανικες.
Παντου τεραστιες εκτασεις με παρκα και οχι αναγκαστικη βολτα στο πεζοδρομιο
οπως στην Αθηνα.
οτι δεσμευεσαι να το φροντιζεις. για υτο και δεν πρεπει να περνει κανεις ζωο αν
δεν εχει σκοπο πραγματικα να ανασκουμπωθει.
Εδψ παντως οι συνθηκες για σκυλο ειναι παραπανω απο ιδανικες.
Παντου τεραστιες εκτασεις με παρκα και οχι αναγκαστικη βολτα στο πεζοδρομιο
οπως στην Αθηνα.
1/12/2009, 12:02
Raven έγραψε:βακαλαος έγραψε:ολα δεν ειναι υποκειμενικα στις ψηφοφοριες?Raven έγραψε:Αυτό είναι καθαρά υποκειμενικό. Αντικειμενικά η πιο όμορφη ράτσα είναι τα χάσκυ π.χ.
Στην συγκεκριμένη ψηφοφορία που θέλεις, πρέπει να μπουν γύρω στις 120 ράτσες για να καλυπτούν οι επιλογές που μπορεί να έχει ο καθένας.
Και ναι, τα χάσκυ. Ειδικά αυτό που είχα εγώ!
μπορεις να το κανεις πιο γενικο
σε φαση
τεριε
ποιμενικα
κυνηγοσκυλα
δλδ δεν νομιζω να ξερουν οι περισσοτεροι τα μαστιφ ποσο μαλλον να τα εχουν κιολας.
αλλα οκ,αστο
αληθευει οτι δεν ειναι πολυ εξυπνα τα χασκυ?οκ,ωραια ειναι,αλλα εγω απλα προτιμω τα αδεσποτα
1/12/2009, 12:07
Είναι τρομακτικά έξυπνα και δυνατά, αλλά ατίθασα, ανεκπαίδευτα και με τάσεις φυγής. Πράγμα που είναι λογικό, γτ είναι από τους αμεσότερους συγγενείς των λύκων!
Είναι σκυλιά εργάτες και μόνο, δεν κάνουν ποτέ για φύλακες, αν και όποιος τα βλέπει, τα κάνει πάνω του
Έχουν χαρακτήρες όπως οι γάτες. Ανεξάρτητα και ξεροκέφαλα. Γενικά δεν θα πρότεινα σε κανέναν να πάρει χάσκυ, γτ εγώ έφτυσα αίμα. Τον λάτρεψα, αλλά μου έβγαλε την ψυχή
Είναι σκυλιά εργάτες και μόνο, δεν κάνουν ποτέ για φύλακες, αν και όποιος τα βλέπει, τα κάνει πάνω του
Έχουν χαρακτήρες όπως οι γάτες. Ανεξάρτητα και ξεροκέφαλα. Γενικά δεν θα πρότεινα σε κανέναν να πάρει χάσκυ, γτ εγώ έφτυσα αίμα. Τον λάτρεψα, αλλά μου έβγαλε την ψυχή
1/12/2009, 12:12
Ο δικός μου ήταν έτσι, πολύ σπάνιος για την ράτσα του, επειδή ήταν ξανθός και 2 φορές σαν και αυτόν στην φωτο
Ένα συνηθισμένο χάσκυ είναι κάπως έτσι:
1/12/2009, 12:13
φαντστικο,πανεμορφο!!!!!!
τελειος,ειδικα το ανοιχτοχρωμο,το ξανθο ειναι τελειο!!!
με την τριχα ομως δεν ειχατε φαει πακετο?
τελειος,ειδικα το ανοιχτοχρωμο,το ξανθο ειναι τελειο!!!
με την τριχα ομως δεν ειχατε φαει πακετο?
1/12/2009, 12:20
Υπερτρομακτικό πακέτο! Έβλεπες τούφες να τριγυρνούν δεξιά και αριστερά! Ένας ακόμη λόγος που δεν θα ξαναπάρω μακρύτριχο σκύλο
1/12/2009, 12:24
Raven έγραψε:Υπερτρομακτικό πακέτο! Έβλεπες τούφες να τριγυρνούν δεξιά και αριστερά! Ένας ακόμη λόγος που δεν θα ξαναπάρω μακρύτριχο σκύλο
μπορω μονο να το φανταστω...
1/12/2009, 12:39
τα Χασκι ειναι πανεμορφα..
εχω ακουσει οτι δεν περνανε και τοσο καλα στην Ελλαδα,λογο κλιματος,αληθευει??
1/12/2009, 12:43
βακαλαος έγραψε:σκουληκι εχω ιδεα!!!
δεν βαζεις καμια ψηφοφορια του τυπου ποια ειναι η πιο ομορφη ρατσα????
επειδη θα βαρεθεις να βαλεις 120 ρατσες εγω προτεινω καποια στιγμη να βαλουμε ψηφοφορια ΠΟΙΟ ΣΚΥΛΑΚΙ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ
θα βαλει πχ η καψοραχη φωτο του αζορ(δεν ξερω πως θα τον βγαλει ),η raven του δικου της,εσυ του βακαλαου,καποιος αλλος του δικου του κ θα αναδείξουμε τον σκυλο-μασκοτ του φορουμ
1/12/2009, 12:45
laplace έγραψε:
επειδη θα βαρεθεις να βαλεις 120 ρατσες εγω προτεινω καποια στιγμη να βαλουμε ψηφοφορια ΠΟΙΟ ΣΚΥΛΑΚΙ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ
θα βαλει πχ η καψοραχη φωτο του αζορ(δεν ξερω πως θα τον βγαλει ),η raven του δικου της,εσυ του βακαλαου,καποιος αλλος του δικου του κ θα αναδείξουμε τον σκυλο-μασκοτ του φορουμ
καλη ιδεα!!!!!!!!!!
1/12/2009, 12:45
αναρχοβλαχος έγραψε:τα Χασκι ειναι πανεμορφα..
Το καλοκαίρι υπέφερε κυρίως λόγω ζέστης. Και να φανταστείς πως μένω σε μέρος που έχει σχεδόν πάντα δροσιά! Αλλά αυτά έχουν συγκεκριμένο δέρμα και τρίχωμα, οπότε μπορούν να αντέχουν το τρομερό κρύο ακόμα και στους -30. Οπότε ναι, γι'αυτά κάνει πάντα φρικτή ζέστη!
Και άλλα σκυλιά έχουν το ίδιο πρόβλημα π.χ. Αγίου Βερνάρδου, Καυκάσιοι, Μάλαμουτ κτλ.
1/12/2009, 12:50
Reina- Bακαλάος οι σιγουρες συμμετοχες..
αντε,να δουμε τι θα πει κ το σκουληκι αν ειναι να ανοιξουμε θεμα κ οποιος θελει μεχρι πχ την αλλη εβδομαδα θα βαλει τις φωτο του σκυλου του κ μετα αρχιζει η ψηφοφορια
αντε,να δουμε τι θα πει κ το σκουληκι αν ειναι να ανοιξουμε θεμα κ οποιος θελει μεχρι πχ την αλλη εβδομαδα θα βαλει τις φωτο του σκυλου του κ μετα αρχιζει η ψηφοφορια
1/12/2009, 12:52
Θέλετε να βγάλω το σκυλί μου σε καλλιστεία σκύλων όπου σίγουρα θα χάσει;!
1/12/2009, 12:53
Raven έγραψε: Θέλετε να βγάλω το σκυλί μου σε καλλιστεία σκύλων όπου σίγουρα θα χάσει;!
- καψοραχηMemberΒραβείο ΕγγραφήςΒραβείο Εγγραφής για πάνω απο 3 χρόνιαΒραβείο ΜηνυμάτωνΒραβείο Μηνυμάτων ( 1001-5000 σχόλια )Βραβείο ΣυμμετοχήςΒραβείο Συμμετοχής ( σε 100 θέματα )
Φύλλο :
1/12/2009, 12:54
Raven έγραψε: Θέλετε να βγάλω το σκυλί μου σε καλλιστεία σκύλων όπου σίγουρα θα χάσει;!
γιατι το λες καλε? εμενα πχ μου αρεσουν οι σκατοφατσες! και το δικο μου ετσι θα ειναι! οι κλασικες ομορφιες δεν με κερδισαν ποτε (ουτε σε αντρες ουτε σε σκυλους!)
1/12/2009, 12:55
εγω κ ο μπακαλιαρος παντως ειμαστε μεσα
ασχετο αλλα ειναι τοσο αρρωστο το βλαμμενο που κουτουλησε σε μια καρεκλα τωρα...πτωμα μιλαμε
ασχετο αλλα ειναι τοσο αρρωστο το βλαμμενο που κουτουλησε σε μια καρεκλα τωρα...πτωμα μιλαμε
1/12/2009, 12:55
καψοραχη έγραψε:Raven έγραψε: Θέλετε να βγάλω το σκυλί μου σε καλλιστεία σκύλων όπου σίγουρα θα χάσει;!
γιατι το λες καλε? εμενα πχ μου αρεσουν οι σκατοφατσες! και το δικο μου ετσι θα ειναι! οι κλασικες ομορφιες δεν με κερδισαν ποτε (ουτε σε αντρες ουτε σε σκυλους!)
χαχαχαχα κοπλιμεντο για την Reina
αν διαβαζε θα κολακευόταν πολυ
αντε καψοραχη,δικη σου φωτο περιμενουμε να ξεκινησουμε
1/12/2009, 12:57
ε να,αυτα κανεις..βακαλαος έγραψε:εγω κ ο μπακαλιαρος παντως ειμαστε μεσα
κ μολις ελεγα στην raven οτι το σκυλακι σου απο φωτο δειχνει ΠΑΝΕΞΥΠΝΟ κ το δικο της οχι τοσο..
με διαψευδεις?
σιγουρα ειναι απο την αρρωστια?
1/12/2009, 12:59
καψοραχη έγραψε:Raven έγραψε: Θέλετε να βγάλω το σκυλί μου σε καλλιστεία σκύλων όπου σίγουρα θα χάσει;!
Εεεε όχι, είναι θλιμμένη φάτσα, όχι σκατόφατσα!
Ααααααααα μου βρίζουν το σκυλάκι μουυυυυυυ
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης