Το ημερολόγιο της Χαράς
24/3/2009, 10:47
Οι σκέψεις μου, αποτυπωμένες σε λέξεις... Ποίηση, μουσική, ανέκδοτα, ιστορίες καρδιάς και ότι με κάνει να αισθάνομαι όμορφα ή άσχημα... http://xaroylita-online.blogspot.com
- ElthaModeratorΒραβείο ΕγγραφήςΒραβείο Εγγραφής για πάνω απο 3 χρόνιαΒραβείο ΜηνυμάτωνΒραβείο Μηνυμάτων ( 5001 + σχόλια )Βραβείο ΘεμάτωνΒραβείο Θεμάτων ( 100 νέα θέματα )Βραβείο ΨηφοφορίαςΒραβείο Ψηφοφορίας ( άνοιξε μια νέα ψηφοφορία )Βραβείο ΠαιχνιδιώνΒραβείο Παιχνιδιών ( άνοιξε ενα νέο θέμα - παιχνίδι )Βραβείο ΣυμμετοχήςΒραβείο Συμμετοχής ( σε 100 θέματα )
Φύλλο :
Απ: Το ημερολόγιο της Χαράς
24/3/2009, 10:51
η ροζ καλτσουλα παραμιλαει
και ειναι σουπερ
σε ανακαλυψα τυχαια
αλλα απο τοτε σε
και ειναι σουπερ
σε ανακαλυψα τυχαια
αλλα απο τοτε σε
- AtZoNMemberΒραβείο ΕγγραφήςΒραβείο Εγγραφής για πάνω απο 3 χρόνιαΒραβείο ΜηνυμάτωνΒραβείο Μηνυμάτων ( 1001-5000 σχόλια )Βραβείο ΘεμάτωνΒραβείο Θεμάτων ( 50 νέα θέματα )Βραβείο ΣυμμετοχήςΒραβείο Συμμετοχής ( σε 100 θέματα )
Φύλλο :
24/3/2009, 11:19
Ενα απο τα χαρούμενα μπλογκς.
Χαρούμενο - Χαρουλίτα - χαρές
Για μενα ειναι μια στάση χαμόγελου.
Δεν γνωριζόμαστε πολύ καιρό αλλα αρκετό για να δω οτι εχεις να πείς πράγματα με τον τρόπο σου,
με χαμόγελο και καλό λόγο πάντα.
Θυμάμαι που μ έκανες να χαρίσω ενα αρκουδάκι στην ανηψούλα σου.
Χαρούμενο - Χαρουλίτα - χαρές
Για μενα ειναι μια στάση χαμόγελου.
Δεν γνωριζόμαστε πολύ καιρό αλλα αρκετό για να δω οτι εχεις να πείς πράγματα με τον τρόπο σου,
με χαμόγελο και καλό λόγο πάντα.
Θυμάμαι που μ έκανες να χαρίσω ενα αρκουδάκι στην ανηψούλα σου.
- AtZoNMemberΒραβείο ΕγγραφήςΒραβείο Εγγραφής για πάνω απο 3 χρόνιαΒραβείο ΜηνυμάτωνΒραβείο Μηνυμάτων ( 1001-5000 σχόλια )Βραβείο ΘεμάτωνΒραβείο Θεμάτων ( 50 νέα θέματα )Βραβείο ΣυμμετοχήςΒραβείο Συμμετοχής ( σε 100 θέματα )
Φύλλο :
24/3/2009, 11:21
Θα θέλαμε να μας πείς δυό λόγια για την ΕΝΩΣΙΣ BLOGGERS ????
Πρόκειται για ενα μπλογκ σαν όλα ή κατι διαφορετικό ;
Πρόκειται για ενα μπλογκ σαν όλα ή κατι διαφορετικό ;
24/3/2009, 13:45
Γειάααααααααααα. Να σου πώ....Tzonako
Η ένωση μπλόκερ είναι ένα ιστολόγιο σαν τα δικά μας, στο οποίο είναι μέλη άλλοι πολλοί μπλόκερς....
Δεν έχω κάποια σχέση εγώ.. Είναι ένα ενημερωτικό μπλόκ που διαβάζω που και πού...
Για περισσότερες λεπτομέρειες μπες να δείς απο μένα...
Ελπίζω να σε κάλυψα.. Φιλί
Η ένωση μπλόκερ είναι ένα ιστολόγιο σαν τα δικά μας, στο οποίο είναι μέλη άλλοι πολλοί μπλόκερς....
Δεν έχω κάποια σχέση εγώ.. Είναι ένα ενημερωτικό μπλόκ που διαβάζω που και πού...
Για περισσότερες λεπτομέρειες μπες να δείς απο μένα...
Ελπίζω να σε κάλυψα.. Φιλί
24/3/2009, 13:48
Σε ευχαριστώ και για τα καλά σου λόγια.... και για την φιλία σου..
Το αρκουδάκι θα μείνει για πάντα στην καρδιά μου, στα χέρια της ανιψιάς μου και στο μπλοκάκι μου...
Ήταν ξεχωριστό δώρο για κάποιον που δεν ξέρεις.
Φιλί και πάλι
Το αρκουδάκι θα μείνει για πάντα στην καρδιά μου, στα χέρια της ανιψιάς μου και στο μπλοκάκι μου...
Ήταν ξεχωριστό δώρο για κάποιον που δεν ξέρεις.
Φιλί και πάλι
- ElthaModeratorΒραβείο ΕγγραφήςΒραβείο Εγγραφής για πάνω απο 3 χρόνιαΒραβείο ΜηνυμάτωνΒραβείο Μηνυμάτων ( 5001 + σχόλια )Βραβείο ΘεμάτωνΒραβείο Θεμάτων ( 100 νέα θέματα )Βραβείο ΨηφοφορίαςΒραβείο Ψηφοφορίας ( άνοιξε μια νέα ψηφοφορία )Βραβείο ΠαιχνιδιώνΒραβείο Παιχνιδιών ( άνοιξε ενα νέο θέμα - παιχνίδι )Βραβείο ΣυμμετοχήςΒραβείο Συμμετοχής ( σε 100 θέματα )
Φύλλο :
24/3/2009, 13:49
το αρκουδακι πως το λενε
ΤΡΙΚΑΤΣΟΥ ?
ΤΡΙΚΑΤΣΟΥ ?
Φύλλο :
24/3/2009, 13:53
24/3/2009, 13:55
εεεεε, αλλά την θέλεις την .... Tzonako πες κάτι.. To skouliki με κοροιδεύει..
25/3/2009, 14:28
Μην κοροϊδεύετε τη Χαρουλίτα!
"Save Xaroulita!" που λέει κι ο λαός!
"Save Xaroulita!" που λέει κι ο λαός!
Φύλλο :
25/3/2009, 14:33
με τον willy θα το κοιταξουμε
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης