Which Song Today?
2/1/2011, 13:36
...Σας έχει τύχει να ξυπνάτε το πρωί (το μεσημέρι ή όποια άλλη στιγμή της ημέρας), έχοντας στο μυαλό σας μια μελωδία ή ένα τραγούδι και να το σιγοτραγουδάτε μέχρι να ξυπνήσετε για τα καλά;
Έχοντας μεγαλώσει με μουσική -τρώω με μουσική, διαβάζω με μουσική, κοιμάμαι με μουσική, ακόμα και τις εξετάσεις τις πέρασα συνδυάζοντας απαντήσεις με τραγούδια!-, σκεφτόμουν πολύ καιρό να καταγράφω σε ένα τετράδιο όσα τραγούδια μου έρχονταν στο μυαλό κάθε μέρα που ξυπνούσα.
Έτσι αποφάσισα να ξεκινήσω αυτό το blog (γιατί έχω και λίγα, ανάθεμα την όρεξή μου!) κι εύχομαι να σας κρατήσει συντροφιά, να σας δείξει τραγούδια που δεν τα έχετε ακούσει, τραγούδια που κάτι σας θύμιζαν και τα συνδέατε με προσωπικές σας στιγμές, τραγούδια που ξεχνούσατε τον τίτλο, τον ερμηνευτή ή ακόμα και τραγούδια που είχατε ξεχάσει παντελώς!
Καλή ακρόαση!
Έχοντας μεγαλώσει με μουσική -τρώω με μουσική, διαβάζω με μουσική, κοιμάμαι με μουσική, ακόμα και τις εξετάσεις τις πέρασα συνδυάζοντας απαντήσεις με τραγούδια!-, σκεφτόμουν πολύ καιρό να καταγράφω σε ένα τετράδιο όσα τραγούδια μου έρχονταν στο μυαλό κάθε μέρα που ξυπνούσα.
Έτσι αποφάσισα να ξεκινήσω αυτό το blog (γιατί έχω και λίγα, ανάθεμα την όρεξή μου!) κι εύχομαι να σας κρατήσει συντροφιά, να σας δείξει τραγούδια που δεν τα έχετε ακούσει, τραγούδια που κάτι σας θύμιζαν και τα συνδέατε με προσωπικές σας στιγμές, τραγούδια που ξεχνούσατε τον τίτλο, τον ερμηνευτή ή ακόμα και τραγούδια που είχατε ξεχάσει παντελώς!
Καλή ακρόαση!
http://whichsongtoday.blogspot.com/
- ElthaModeratorΒραβείο ΕγγραφήςΒραβείο Εγγραφής για πάνω απο 3 χρόνιαΒραβείο ΜηνυμάτωνΒραβείο Μηνυμάτων ( 5001 + σχόλια )Βραβείο ΘεμάτωνΒραβείο Θεμάτων ( 100 νέα θέματα )Βραβείο ΨηφοφορίαςΒραβείο Ψηφοφορίας ( άνοιξε μια νέα ψηφοφορία )Βραβείο ΠαιχνιδιώνΒραβείο Παιχνιδιών ( άνοιξε ενα νέο θέμα - παιχνίδι )Βραβείο ΣυμμετοχήςΒραβείο Συμμετοχής ( σε 100 θέματα )
Φύλλο :
Απ: Which Song Today?
2/1/2011, 22:05
οντως καλο κουραγιο και καλη αρχη !!!!
Απ: Which Song Today?
2/1/2011, 22:26
marouli έγραψε:Και αλλο μπλογκ? Χαρα στο κουραγιο σου!!
Καλη αρχη!!!
skouliki έγραψε:οντως καλο κουραγιο και καλη αρχη !!!!
Ευχαριστώ! Να 'στε καλά!
Η φετινή χρονιά ξεκινά μουσικά!
(Ένα μπλογκ μαγειρικής μένει να φτιάξω για να ολοκληρωθώ ως διαδικτυακός μαϊντανός!)
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης