Στου "blog" την πόρτα....η LOUNITA βροντά !!!
+4
marouli
StrangeLittleGirl
Eltha
lavaloves
8 απαντήσεις
Στου "blog" την πόρτα....η LOUNITA βροντά !!!
24/3/2010, 21:09
Υπενθύμιση αρχικής δημοσίευσης :
γειάααα σαααας!!!!όπως λέει κ η "ταμπελίτσα" είμαι καινούρια εδώ όποιος θέλει,μπορεί να περάσει κ μια βολτίτσα από το blog-άκι μου http://lounitalovesdreams.blogspot.com/ !!!!!!
γειάααα σαααας!!!!όπως λέει κ η "ταμπελίτσα" είμαι καινούρια εδώ όποιος θέλει,μπορεί να περάσει κ μια βολτίτσα από το blog-άκι μου http://lounitalovesdreams.blogspot.com/ !!!!!!
Απ: Στου "blog" την πόρτα....η LOUNITA βροντά !!!
19/4/2010, 06:42
Ξημερωσε ξανα κ η lounita ακομα δεν εχει τελειωσει με την βολτα της....
τι να κανει που τα ξημερωματα την πιανει να γραψει???οι καταστασεις βλεπετε
σημερα διαπιστωσε πως... the fairytale gone BAD !!!
τι να κανει που τα ξημερωματα την πιανει να γραψει???οι καταστασεις βλεπετε
σημερα διαπιστωσε πως... the fairytale gone BAD !!!
- ElthaModeratorΒραβείο ΕγγραφήςΒραβείο Εγγραφής για πάνω απο 3 χρόνιαΒραβείο ΜηνυμάτωνΒραβείο Μηνυμάτων ( 5001 + σχόλια )Βραβείο ΘεμάτωνΒραβείο Θεμάτων ( 100 νέα θέματα )Βραβείο ΨηφοφορίαςΒραβείο Ψηφοφορίας ( άνοιξε μια νέα ψηφοφορία )Βραβείο ΠαιχνιδιώνΒραβείο Παιχνιδιών ( άνοιξε ενα νέο θέμα - παιχνίδι )Βραβείο ΣυμμετοχήςΒραβείο Συμμετοχής ( σε 100 θέματα )
Φύλλο :
19/4/2010, 10:50
δεν σε προλαβαινω
19/4/2010, 16:50
σκουλικι ηταν εντελως τυχαιο...χαχα....μεταξυ υπνου κ ξυπνιου το αρχισα....
- ElthaModeratorΒραβείο ΕγγραφήςΒραβείο Εγγραφής για πάνω απο 3 χρόνιαΒραβείο ΜηνυμάτωνΒραβείο Μηνυμάτων ( 5001 + σχόλια )Βραβείο ΘεμάτωνΒραβείο Θεμάτων ( 100 νέα θέματα )Βραβείο ΨηφοφορίαςΒραβείο Ψηφοφορίας ( άνοιξε μια νέα ψηφοφορία )Βραβείο ΠαιχνιδιώνΒραβείο Παιχνιδιών ( άνοιξε ενα νέο θέμα - παιχνίδι )Βραβείο ΣυμμετοχήςΒραβείο Συμμετοχής ( σε 100 θέματα )
Φύλλο :
19/4/2010, 19:11
να σκεπαζεσαι !!
19/4/2010, 21:52
καλε σκουλικι αν σκεπαστω εκει ειναι που δεν θα κοιμηθω,θα σκασω...(ασε δλδ που θελω να αναπνεω για να σκεφτομαι κ καλυτερα χα!!)
κιτσομιτσο καλως σε βρηκαααα
κιτσομιτσο καλως σε βρηκαααα
Φύλλο :
20/4/2010, 10:26
α! ξεσκεπασου !
26/4/2010, 05:35
θα είχε διαφορά αν αντι να τραβάει κανείς ένα ζόρι...το έσπρωχνε? χμμμ...ρωτηστε με απο αυριο γιατι τετοια ωρα...τετοια λογια !!! καλημεεεερα σας !!!
26/4/2010, 08:14
καλα εισαι φοβερη!!!!!!!!!!!!
τελεια απορια
και βεβαια θα ειχε διαφορα
τελεια απορια
και βεβαια θα ειχε διαφορα
26/4/2010, 22:10
meanan
μυστικοοο...καπου πηρε το ματι μου τον τιτλο!!!
αν κ ρωταω κατι τετοια κατα καιρους τους αλλους κ τους αφηνω με το στομα ανοιχτο χαχα !!!!προσεχως θα εκφρασω κ τετοιες αποριες ομως....εεε δεν γινεται να τις κρατησω αλλο αδημοσιευτες... φιλακιααα...
μυστικοοο...καπου πηρε το ματι μου τον τιτλο!!!
αν κ ρωταω κατι τετοια κατα καιρους τους αλλους κ τους αφηνω με το στομα ανοιχτο χαχα !!!!προσεχως θα εκφρασω κ τετοιες αποριες ομως....εεε δεν γινεται να τις κρατησω αλλο αδημοσιευτες... φιλακιααα...
27/4/2010, 07:06
αναρωτήθηκα κ απόψε...που είναι η αγάπη...?! πράγμα που δεν είχα σκοπό να κάνω!!!
Φύλλο :
27/4/2010, 10:26
εγω κανω την χαζη και δεν ρωταω
27/4/2010, 12:39
χαχαχαχα κ εγω δεν ηθελα σκουλικι μου να ρωτησω...αλλα υστερα απο λαθος "κλικ" με εβγαλε σε αυτο το χαζο-τραγουδο...
ομως εχθες εγραψα κ αλλαααα....ο φίλος στην αναγκη φαινεται!!! κ το τρενο της ζωης!!! ετσι για να ξερετε κ γτ κοιμαμαι πρωι....ασχετα αν δεν εχω κοιμηθει απο εχθες ακομη....
ομως εχθες εγραψα κ αλλαααα....ο φίλος στην αναγκη φαινεται!!! κ το τρενο της ζωης!!! ετσι για να ξερετε κ γτ κοιμαμαι πρωι....ασχετα αν δεν εχω κοιμηθει απο εχθες ακομη....
27/4/2010, 13:21
χαχαχα γειααα σου μαρουλιιι
πραγματικα το πιστευω!!!χαχα θα με συνηθισετε παντως....αυτο εχω να πω!!!ελειπες κ ηρθαν ολα μαζεμενα..!!!
μονο το "τρενο" ηθελα αλλα στη διαρκεια γι αυτο.....ηρθαν κ τα αλλα!!!
πραγματικα το πιστευω!!!χαχα θα με συνηθισετε παντως....αυτο εχω να πω!!!ελειπες κ ηρθαν ολα μαζεμενα..!!!
μονο το "τρενο" ηθελα αλλα στη διαρκεια γι αυτο.....ηρθαν κ τα αλλα!!!
27/4/2010, 13:23
μα σε μια μερα τα εγραψες δεν φταιει που ελειπα
27/4/2010, 13:29
σωστο κ αυτο... ε δεν φταιω ομωωως...οι αλλοι που μου εδωσαν αφορμη για σχολια!!!σημερα δεν προβλεπεται γραψιμο....αλλα υπνος γτ εχω κατι μερες να κοιμηθω....!!!!αρα μην φοβαστε....
28/4/2010, 17:16
τελικά μου τη σπάνε πολλά πράγματαααα....γκρρρρ... :P
Φύλλο :
28/4/2010, 20:43
και εχεις ακομα ελευθερο χρονο ε?
εισαι σαν τα στρουμφ !!! "Μου την δινει να μου την σπαει "
εισαι σαν τα στρουμφ !!! "Μου την δινει να μου την σπαει "
29/4/2010, 00:19
για βλακειες παααντα βρισκω χρονο
τα ειχα ξεχασει τα μικρα μπλε ανθρωπακια....δεν υπαρχει κ ενας που ειναι πολυ γκρινιαρης....εεε αυτο ειμαι!!!
τα ειχα ξεχασει τα μικρα μπλε ανθρωπακια....δεν υπαρχει κ ενας που ειναι πολυ γκρινιαρης....εεε αυτο ειμαι!!!
29/4/2010, 00:20
αλλα η γκριιαρα εδω μεσα ειμαι εγω! δεν ξερω αν χωραμε δυοlavaloves έγραψε:για βλακειες παααντα βρισκω χρονο
29/4/2010, 00:25
να μαι εγω η χαριτωμενη κ εσυ η γκρινια κ οι δυο μαζι να κανουμε τη "χαριτωμενη γκρινια"??
29/4/2010, 00:30
δεν ειναι κακη ιδεα.. θα το σκεφτω..
29/4/2010, 00:57
κ αλλη ιδεα κατεβασα...να μαι εγω η μουχλα?!αχαχααχα αποφασησε γτ το μυαλο μου κατεβαζει κ αλλα....
3/5/2010, 10:53
κ μια Καλημερα να μην πω στον "χωρο" μου?! λεεεεω...
εχθες τα κεφια δεν ηταν κ τα καλυτερα...σημερα μια χαρα ξεκινησαμε την μερα...ευχομαι κ εσεις !!!!
εχθες τα κεφια δεν ηταν κ τα καλυτερα...σημερα μια χαρα ξεκινησαμε την μερα...ευχομαι κ εσεις !!!!
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης