Βυθός...
+8
next_day
meanan
Νυχτερινή Πένα
venus
AtZoN
marouli
Eltha
Creep
12 απαντήσεις
Βυθός...
24/1/2010, 20:24
Υπενθύμιση αρχικής δημοσίευσης :
Μετά την απονομή των sunshine awards αποφάσισα πως δεν μπορώ πλέον να κρύβω το ελεεινό μου blog. Με πήρατε χαμπάρι. :P
Ο δικός μου χώρος λοιπόν, όπου ονειρεύομαι και βυθίζομαι στις σκέψεις μου.
Ο Βυθός.
Σας περιμένω, ελπίζοντας πως δεν θα φάω ντομάτες. :Ρ
Μετά την απονομή των sunshine awards αποφάσισα πως δεν μπορώ πλέον να κρύβω το ελεεινό μου blog. Με πήρατε χαμπάρι. :P
Ο δικός μου χώρος λοιπόν, όπου ονειρεύομαι και βυθίζομαι στις σκέψεις μου.
Ο Βυθός.
Σας περιμένω, ελπίζοντας πως δεν θα φάω ντομάτες. :Ρ
- ElthaModeratorΒραβείο ΕγγραφήςΒραβείο Εγγραφής για πάνω απο 3 χρόνιαΒραβείο ΜηνυμάτωνΒραβείο Μηνυμάτων ( 5001 + σχόλια )Βραβείο ΘεμάτωνΒραβείο Θεμάτων ( 100 νέα θέματα )Βραβείο ΨηφοφορίαςΒραβείο Ψηφοφορίας ( άνοιξε μια νέα ψηφοφορία )Βραβείο ΠαιχνιδιώνΒραβείο Παιχνιδιών ( άνοιξε ενα νέο θέμα - παιχνίδι )Βραβείο ΣυμμετοχήςΒραβείο Συμμετοχής ( σε 100 θέματα )
Φύλλο :
Απ: Βυθός...
4/11/2010, 14:40
θελει opposite focus
7/11/2010, 14:22
Δεν είναι κάτι που θα έπρεπε να απασχολεί το κεφάλι σου, Ουίλλιαμ... αρκετά απασχολεί το δικό μου.
Σκουλίκι, από που το μάζεψες αυτό το χιούμορ; Το πουλάνε μισοτιμής στην Τσάινα Τάουν; Θέλω και γω. :Ρ
Σκουλίκι, από που το μάζεψες αυτό το χιούμορ; Το πουλάνε μισοτιμής στην Τσάινα Τάουν; Θέλω και γω. :Ρ
- ElthaModeratorΒραβείο ΕγγραφήςΒραβείο Εγγραφής για πάνω απο 3 χρόνιαΒραβείο ΜηνυμάτωνΒραβείο Μηνυμάτων ( 5001 + σχόλια )Βραβείο ΘεμάτωνΒραβείο Θεμάτων ( 100 νέα θέματα )Βραβείο ΨηφοφορίαςΒραβείο Ψηφοφορίας ( άνοιξε μια νέα ψηφοφορία )Βραβείο ΠαιχνιδιώνΒραβείο Παιχνιδιών ( άνοιξε ενα νέο θέμα - παιχνίδι )Βραβείο ΣυμμετοχήςΒραβείο Συμμετοχής ( σε 100 θέματα )
Φύλλο :
12/11/2010, 00:47
Creep έγραψε:Δεν είναι κάτι που θα έπρεπε να απασχολεί το κεφάλι σου, Ουίλλιαμ... αρκετά απασχολεί το δικό μου.
ειναι η αμυνα που εχω για να μην φαινομαι οτι ειμαι βλαξ
3/12/2010, 00:28
Βρέι! Να μαι και γω ξανά...
http://obythos09.blogspot.com/2010/12/to-all-those-poor-unfortunate-souls-out.html
http://obythos09.blogspot.com/2010/12/to-all-those-poor-unfortunate-souls-out.html
8/12/2010, 14:12
Να μην ελεγες τίποτα! Όλοι μήπως έχουμε την όρεξη σου; :Ρ
Άντε, πάρε να χεις γιατί μου ρθε έμπνευση.
Όμορφα Πλάσματα...
Όμορφα Πλάσματα...
8/12/2010, 18:47
Creep έγραψε:Να μην ελεγες τίποτα! Όλοι μήπως έχουμε την όρεξη σου; :Ρ
Όμορφα Πλάσματα...
Εντάξει θα τηρώ σιγήν ιχθύος εκ τούδε και στο εξής.
8/12/2010, 22:06
Από τούδε και στο εξής, χαχαχα :Ρ
Να μιλάς, Ουίλλιαμ. Είσαι από τα άτομα που θέλω να μιλάνε περισσότερο στο μπλογκ μου (:
Να μιλάς, Ουίλλιαμ. Είσαι από τα άτομα που θέλω να μιλάνε περισσότερο στο μπλογκ μου (:
Φύλλο :
9/12/2010, 10:10
μουχλιτσα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης